Hva sier gjestene om Albatros Big Five Safari i Kruger

Dyrene kommer ofte på besøk i campen
Albatros safaricamp Khoka Moya er raskt blitt utrolig populær blant våre gjester. Les et utplukk av hva kundene våre sier om reisen her.

Variert og spennende dyreliv i og utenfor campen
Dette var primært en safari men iblandet besøk til en nærliggende landsby, til en park med skadede dyr og en park med slanger og reptiler. Selve safari-utfluktene foregikk morgen og kveld i 5 dager, med åpne jeeper hvor alle hadde nærmest nærkontakt med alle de dyr vi så. Vi så ikke bare de big five men også mange av de mindre dyr på bakken og et mylder av fugler fra de store Douglas-ørner, gribber og ned til de minste og ofte fargerike fugler. Følelsen av å være omgitt av dyr overalt var enorm. Dessuten var terrenget variert, og både de åpne og de mindre åpne områder var uvant for oss nordboere. De kjølige morgener og de kraftige, korte fargerike solnedganger var stemningsfulle og de påfølgende turene tilbake til campen etter solnedgang, med lyskastere som eneste lyskilde, var spennende.
★★★★★ 5 av 5 stjerner

Opplevelse for livet!
En fantastisk ferie hvor du både får oppleve natur, kultur og dyr, eller du kan velge å slappe av på campen. Nydelig mat og drikke. Anbefaler denne turen til alle som ønsker en opplevelse. Eneste negative var at tiden gikk alt for fort — skulle gjerne hatt noen flere dager.
★★★★★ 5 av 5 stjerner

En ny verden med mengder av gode opplevelser
Vi hadde en uke full av opplevelser vi aldri har hatt maken til tidligere. Fullt og variert program fra tidlig morgen til kveld. Rammen rundt oppholdet kan vanskelig bli mye bedre, spesielt når vi var heldige og fikk oppleve alle "Big Five" og mange andre dyr i tillegg. En opplevelse med mange elefanter rundt vannhullet i campen mens vi ventet på middag var et av høydepunktene og gjorde hele oppholdet litt trolsk. Hele personalet var vennlige og profesjonelle - ta vare på dem.
★★★★★ 5 av 5 stjerner

Surealealistisk.
En flott reise,med opplevelser man bare kunne drømme om.Vår gruppe fikk med seg det det aller meste av ville dyr,og været var perfekt til safari. Vertskapet og de ansatte på campen var supre mennesker.
★★★★★ 5 av 5 stjerner

Det her var bra :)
Det her var mitt land nr 55. Har vært/oppholdt meg en del i Afrika tidligere, hovedsaklig i nord, vest og øst. Den her reisen anbefaller jeg hvis du ønsker å gjøre noe annet enn sol og bad. Utrolig bra! Det er en lang reise, men når man først har kommet frem, så er det fort glemt. Veldig bra innkvartering, bra utflukter, godt opplegg, bra safari, god mat og hyggelige folk på plass. En bra destinasjon. Så mange ulike dyr, og noe av det jeg likte best, er at det er en "open camp". På denne turen synes jeg man rett og slett får mye for pengene. Jeg har ingen problem med å anbefalle denne turen :) Til dere som har booket reisen, gled dere!
★★★★★ 5 av 5 stjerner

Les mer om reisen og se flere anmeldelser her: Big Five safari i Kruger eller klikk her og finn din neste safari i Sør-Afrika safari i Sør-afrika