Informasjon om koronavirus fra Albatros Travel

Her kan du lese de seneste oppdateringene knyttet til Covid-19 og Albatros

Utenriksdepartementet fraråder nå (fra 14. mars 2020) alle ikke-nødvendige reiser til alle land pga. coronavirus/COVID-19. Reiserådet har den 3. april blitt forlenget– inntil videre.

Vi kan forsikre om at vi på Albatros alltid har fullt fokus på våre gjesters sikkerhet og alltid følger myndighetenes anbefalingene, både hjemme og i de landene vi reiser til.

Alle reiser de neste 14 dagene er avlyst
Hvis du har booket en reise med avreise de neste 14 dagene er den avlyst i henhold til utenriksdepartementets reiseråd. Vi kontakter deg.

Jeg skal ut å reise etter 14 dager – hva skal jeg gjøre? 
Vi følger situasjonen nøye og oppdaterer daglig informasjon til kunder som rammes av utenriksdepartementets reiseråd. Med mindre du har hørt noe annet vil din reise gjennomføres som planlagt. Det er derimot land som for eksempel Japan som har innført karantene eller innreiseforbud. I slike land vil det være umulig å gjennomføre reiser. Vi kontakter deg hvis dette er tilfellet på din reise. 

Det er flere gjester som kontakter oss med spørsmål knyttet til om de skal innbetale restbeløpet. Du har som kunde følgende muligheter: 
1. Du kan innbetale restbeløpet. Du kan så delta på reisen hvis den gjennomføres og er det ikke mulig å gjennomføre reisen vil du få hele ditt innbetalte beløp refundert. 

2. Du kan avbestille din reisebestilling. I dette tilfelle gjelder Albatros alminnelige vilkår og du mister dessverre det innbetalte depositumet. 
Hvis du ønsker å avbestille så sender du gjerne en epost til info@albatros-travel.no med ordet avbestilling og ditt fakturanummer i overskriften. 

Generelt vil vi oppfordre til at man søker svar på våre nettsider, på sidene med ofte stilte spørsmål og sidene med informasjon om reisemålene. 

Man kan også lese regelmessig oppdatert informasjon på denne nettsiden, samt holde seg oppdatert på Utenriksdepartementets nettsider med reiseråd: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/pm_reiserad/id2696416/

Oppdatert 3/4 2020 kl 09:40