Informasjon om Utenriksdepartementets reiseråd

Her kan du lese de seneste oppdateringene knyttet til den nåværende situasjonen

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 20. august. Et unntak gjøres for nordiske land som tilfredsstiller visse smittekrav, fra og med 15. juni. Fra og med 15. juli gjøres det unntak for reiser til land i EØS/Schengen som tilfredsstiller visse smittekrav.

Se hvert enkelt land for blant annet sikkerhetsinformasjon, innreisebestemmelser og relevant informasjon om landets helsetilbud på UDs nettside her: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/ 

Vi kan forsikre om at vi på Albatros alltid har fullt fokus på våre gjesters sikkerhet og alltid følger myndighetenes anbefalinger, både hjemme og i de landene vi reiser til.

Reiser de neste 14 dagene er avlyst (Med unntak av landene på listen under)
Hvis du har booket en reise med avreise de neste 14 dagene er den avlyst i henhold til utenriksdepartementets reiseråd. Vi kontakter deg.

Unntak:

Danmark, Grønland, Island, og  Finland, (Fra og med 15. juli: Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Island, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Nederland, Polen, Slovakia, Slovenia, Spania og Sveits)

Jeg skal ut å reise etter 14 dager – hva skal jeg gjøre? 
Vi følger situasjonen nøye og oppdaterer daglig informasjon til kunder som rammes av utenriksdepartementets reiseråd. Med mindre du har hørt noe annet vil din reise gjennomføres som planlagt. Det er derimot land som for eksempel Japan som har innført karantene eller innreiseforbud. I slike land vil det være umulig å gjennomføre reiser. Vi kontakter deg hvis dette er tilfellet på din reise. 

Det er flere gjester som kontakter oss med spørsmål knyttet til om de skal innbetale restbeløpet. Du har som kunde følgende muligheter: 
1. Du kan innbetale restbeløpet. Du kan så delta på reisen hvis den gjennomføres og er det ikke mulig å gjennomføre reisen vil du få hele ditt innbetalte beløp refundert. 

2. Du kan avbestille din reisebestilling. I dette tilfelle gjelder Albatros alminnelige vilkår og du mister dessverre det innbetalte depositumet. 
Hvis du ønsker å avbestille så sender du gjerne en epost til info@albatros-travel.no med ordet avbestilling og ditt fakturanummer i overskriften. 

Generelt vil vi oppfordre til at man søker svar på våre nettsider, på sidene med ofte stilte spørsmål og sidene med informasjon om reisemålene. 

Man kan også lese regelmessig oppdatert informasjon på denne nettsiden, samt holde seg oppdatert på Utenriksdepartementets nettsider med reiseråd: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/pm_reiserad/id2696416/

Oppdatert den 12. juni 2020 klokken 15:00