Informasjon om Utenriksdepartementets reiseråd

Her kan du lese de seneste oppdateringene knyttet til den nåværende situasjonen

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 1. juli 2021. Enkelte europeiske land med lavt smittetrykk vil være unntatt reiserådet og det oppdateres kontinuerlig.
Les mer på regjeringens hjemmeside: www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/korona_info/id2691821/

Se hvert enkelt land for blant annet sikkerhetsinformasjon, innreisebestemmelser og relevant informasjon om landets helsetilbud på UDs nettside her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/?term=&h=1#utenlandsreiser​

Vi kan forsikre om at vi på Albatros alltid har fullt fokus på våre gjesters sikkerhet og alltid følger myndighetenes anbefalinger, både hjemme og i de landene vi reiser til.

Reiser de neste 14 dagene er avlyst (Med unntak av landene på listen under)
Hvis du har booket en reise med avreise de neste 14 dagene er den avlyst i henhold til utenriksdepartementets reiseråd. Vi kontakter deg.
 

Det er flere gjester som kontakter oss med spørsmål knyttet til om de skal innbetale restbeløpet. Du har som kunde følgende muligheter: 


1. Du kan innbetale restbeløpet. Du kan så delta på reisen hvis den gjennomføres og er det ikke mulig å gjennomføre reisen vil du få hele ditt innbetalte beløp refundert. 

2. Du kan avbestille din reisebestilling. I dette tilfelle gjelder Albatros alminnelige vilkår og du mister dessverre det innbetalte depositumet. 
Hvis du ønsker å avbestille så sender du gjerne en epost til info@albatros-travel.no med ordet avbestilling og ditt fakturanummer i overskriften. 

Generelt vil vi oppfordre til at man søker svar på våre nettsider, på sidene med ofte stilte spørsmål og sidene med informasjon om reisemålene. 

Man kan også lese regelmessig oppdatert informasjon på denne nettsiden, samt holde seg oppdatert på Utenriksdepartementets nettsider med reiseråd: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/pm_reiserad/id2696416/

Oppdatert den 4. juni 2021