Trygge opplevelser med Albatros Travel

Du kan trygt og sikkert kjøpe din neste tur på Albatros Travel.

Våre dyktige reisespesialister og reiseguider sørger for at du har en trygg opplevelse fra start til slutt. Albatros Travel er et veldrevet og godt konsolidert selskap, som selvfølgelig er medlem av Reisegarantifondet.

Tilbakebetalingsgaranti

I takt med at mange lands vaksineplaner rulles ut, åpnes verden heldigvis igjen for reiser. Vi kan allikevel være nødt til å innstille en reise hvis Utenriksdepartementet ca. 14 dager før avreise fraråder å reise til det gjeldende landet.

Skulle vi bli nødt til å annullere reisen din, kan du – til tross for skuffelsen over at reisen ikke ble til noe – være sikker på at vi har refundert dine innbetalte penger senest innen 14 dager.

Trygghetsgaranti

Trygghetsgaranti betyr at du kan velge å få alle pengene dine igjen eller ombooke til en annen valgfri reise hvis du angrer deg innenfor 60* dager etter bestilling

Les mer.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis reisen min blir avlyst? Hva hvis et land krever vaksinepass? Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål.

Les mer.

Gouda Reiseforsikring

Albatros anbefaler å tegne reise-og avbestillingsforsikring hos Gouda. Med Gouda har man god dekning også hvis det skulle oppstå problemer pga. corona.

Les mer.

Trygge forhold på reisen

Albatros har innført en rekke tiltak som sikrer at det er kontroll på hygienen. Blant annet har alle reiselederne våre gjennomført WHO’s kurs i begrensning av smitte med coronavirus.

Les mer.

Albatros’ servicetelefon 24 timer i døgnet

Hvis du har bruk for hjelp i løpet av reisen kan du alltid ta tak i reiselederen. Hvis det ikke er mulig kan du ringe til Albatros’ servicetelefon. Vi svarer 24 timer i døgnet.

Les mer.