Cape Town a la carte

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Bli med oss til det fantastiske Sør-Afrika og nyt førsteklasses viner og mat, vakre strender og storslagne landskaper!

Cape Town er den ene gourmetopplevelsen etter den andre. Postkortvakre utsikter fra Taffelberget, eventyrlige strender, det historiske Robben Island, golf i verdensklasse og vakker natur. Til alt dette blir det servert førsteklasses viner og mat – til utrolig lave priser. 

Ta taubanen opp til toppen av Taffelberget og se hvordan himmelen møter havet. Spaser på Victoria & Alfred Waterfront, se seler og pingviner tumle seg rundt i vannkanten på Kapphalvøya og smak på de berømte sørafrikanske vinene på en vingård i Stellenbosch. Ta et skritt tilbake til Sør-Afrikas mørke fortid på Robben Island og i et av Cape Towns slumstrøk. Mulighetene er mange i en av verdens vakreste byer!

På denne reisen er samtlige utflukter en del av vår utfluktspakke, som må bestilles separat.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Storbyferie

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta ZAR

Dagsprogram
Dag 1 Fly Oslo – Cape Town
Dag 2 Cape Town. Byrundtur
Dag 3 Cape Town. Taffelberget, båttur i bukta og Victoria & Alfred Waterfront
Dag 4 Cape Town. Kapphalvøya inkl. lunsj
Dag 5 Cape Town. Vinlandet med Franschhoek og Stellenbosch, inklusive lunsj og vinsmaking
Dag 6 Cape Town. Robben Island og besøk i et ”township”
Dag 7–8 Nyt Cape Town på egen hånd
Dag 9–10 Hjemreise og hjemkomst

Hoteller

Cape Sun Hotel

Hotel Cape Sun
Hotel Cape Sun har en sentral beliggenhet. Hotellet har 368 rom som alle er utstyrt med badeværelse, aircondition og gratis wifi (hastigheten er varierende). Den sentrale beliggenheten gjør det enkelt å ta seg ut til byens severdigheter. Greenmarket Square med markedsboder ligger 500 m fra hotellet, og det er kun ca 1 km til shopping og restauranter på Victoria & Alfred Waterfront. (Hotellet har gratis transport hvert tredje kvarter) Det nærmeste Hop on & Hop off-busstopp er ca 200 meter fra hotellet. Hotellet har en egen restaurant og bar, et lite utendørs svømmebasseng og et treningssenter. Les mer: www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun

(Albatros Travel er ikke ansvarlig for vedlikehold eller innhold på partnerens nettside.)

Bilder

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
14 998,–
Oslo
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Fly Oslo – Cape Town

Vi forlater Oslo med kurs mot det eventyrlige Sør-Afrika. På den utenomeuropeiske strekningen blir det servert middag og frokost på flyet.

Dag 2
Cape Town. Byrundtur

Vi kommer til Cape Town om morgonen og blir allerede i lufthavnen møtt av en representant fra Albatros-kontoret i Cape Town. Etter det drar vi sammen med guiden ut på en byrundtur og avslutter med å kjøre direkte til hotellet vårt.

Dag 3
Cape Town. Taffelberget, båttur i bukta og Victoria & Alfred Waterfront

Dagen er fri til å tilbringes på egen hånd. Den som har bestilt utfluktspakken, kan se frem mot å begynne dagen med det berømte Taffelberget, eller Table Mountain. Vi drar gjennom de gamle gatene som leder frem til Taffelberget og utsiktspunktet Lion’s Head. Utsikten over havnen og det berømte gamle havneområdet Victoria & Alfred Waterfront blir enda bedre når vi drar gjennom passet mellom to fjell. Fra foten av Taffelberget tar vi taubanen opp til toppen av fjellet. Det føles guddommelig å være på toppen og se utsikten. Der nede langt under oss ser vi Cape Town og de små byene som ligger langs kysten ned til Cape Point på Kapp det gode håp i sør. Vender man seg mot nord, ser man langs Afrikas vestkyst brede, hvite strender og et uendelig hav i vest. Hvis været ikke er bra, kommer vi til å utsette denne delen av utflukten til værgudene muliggjør best mulig sikt igjen. Etter det tar vi oss ned fra fjellet for å se Cape Town fra sjøsiden på en båttur. Cape Towns havn er veldig livlig, og det er utallige lystseilere ute i bukta. Den fargerike og travle byen ser nesten best ut herfra. Senere besøker vi den berømte Victoria & Alfred Waterfront, der det er utrolig mange restauranter og shoppingmuligheter. Den sørafrikanske randen har sunket kraftig de seneste årene, og Sør-Afrika er blitt et svært attraktivt land å gjøre innkjøp i. Klær, smykker, afrikansk håndverk, kunst og mye mer kan kjøpes til veldig rimelige priser.

OBS: Dagens utflukt inngår ikke i reisens pris, men må bestilles separat som en del av utfluktspakken.

Dag 4
Cape Town. Kapphalvøya inkl. lunsj

For dem som har valgt utfluktspakken, byr dagen på en heldagstur til Kapphalvøya. Vi drar gjennom pittoreske små landsbyer langs høye, smale klippevegger med det buldrende havet under oss. Ved Hout Bay skal vi ta en kort båttur gjennom de kraftige brenningene ut til Duiker Island, der tusener av sørafrikanske pelsseler holder til. Vi kommer svært nær selkolonien, og vi ser dem lige på klippene og tumle rundt i sjøen rundt båten. Deretter drar vi gjennom de små byene Constantia Nek og Fish Hoek til Simon’s Town der vi besøker en pingvinkoloni. Etter ytterligere en kort tur kommer vi frem til naturreservatet på Kapp det gode håp, et område på hele 76800 dekar. Reservatet er Sør-Afrikas sørligste spiss og tilholdssted for antilopearter som elandantilope, bontebock, springbock og gnu. Dessuten er der sebraer, strutser, bavianer og en lang rekke andre dyrearter. Vi går den korte turen ut til spissen på halvøya – Cape Point – og nyter den fantastiske utsikten over de to store verdenshavene, Atlanterhavet og Indiahavet. Lunsjen spiser vi på en lokal restaurant.

OBS: Dagens utflukt inngår ikke i reisens pris, men må bestilles separat som en del av utfluktspakken.

Dag 5
Cape Town. Vinlandet med Franschhoek og Stellenbosch, inklusive lunsj og vinsmaking

Dagens Albatros-utflukt har fokus på Sør-Afrikas berømte og naturskjønne vindistrikt, som ligger bare ca. en times biltur fra Cape Town. Vi begynner med en omvisning og naturligvis vinsmaking  på en vingård, der vi også vil spise lunsj i vakre omgivelser. Neste punkt på programmet er Franschhoek, som ble grunnlagt av franske hugenotter, og som senere har utviklet seg til den sanne gourmethimmelen. Deretter fortsetter vi til Sør-Afrikas nest eldste by, Stellenbosch, som mange kanskje kjenner igjen fra vinetikettene. Det er også en vakker gammel by med hvite vingårder, grønne åkrer og fantastisk vakre fjell. Den ble grunnlagt i 1679, og vinproduksjonen er nesten like gammel. Vi besøker en vingård og smaker på raritetene. Vi passer naturligvis også på å se på byen og ikke minst den gamle forretningen Oom Samie se Winkel, som har sett likedan ut i over 100 år, og der du kan kjøpe nesten alt.

OBS: Dagens utflukt inngår ikke i reisens pris, men må bestilles separat som en del av utfluktspakken.

Dag 6
Cape Town. Robben Island og besøk i et ”township”

Den som har bestilt utfluktspakken, begir seg ut på enda en båttur – denne gangen på vei nordover til den beryktede fengselsøya Robben Island, der Nelson Mandela og mange andre fanger satt fengslet i mange tiår. Vi kommer først til å bli guidet på engelsk av tidligere fanger på øya, før vår skandinavisktalende guide tar over. Du får vite mye om dette stedet, som har vært av stor betydning på grunn av sin uhyggelige, men også interessante historie. Den historien er ennå i dag en svært viktig del av det moderne Sør-Afrika. Når vi kommer tilbake til Cape Town, vil vi få et innblikk i det moderne Sør-Afrikas virkelighet. Kontrasten mot gårsdagens opplevelser er slående. Vi besøker et slumkvarter, også kalt ”township”, der vi kommer til å få se hvordan vanlige mennesker lever, og hvordan de forsøker å få sin hverdag til å fungere lengst nede på samfunnsstigen. Et slumkvarter med rønner er fremdeles et vanlig sted å bo på i Sør-Afrika. Det mest beryktede slumstrøket er Soweto, som ligger i Johannesburg. Vi blir guidet rundt av lokalbefolkningen og treffer arbeidere, selvstendig næringsdrivende og en tradisjonell afrikansk healer, og det blir god anledning til å stille spørsmål.

OBS: Dagens utflukt inngår ikke i reisens pris, men må bestilles separat som en del av utfluktspakken.

Dag 7–8
Nyt Cape Town på egen hånd

Cape Town har et stort tilbud av utfluktsmål og avkoblingsmuligheter, så det kommer til å finnes noe for enhver smak. Det er lett å ta seg rundt på egen hånd. I byen og dens nærmeste omegn er det blant annet 16 museer og utallige muligheter til aktiviteter. Hvorfor ikke bli med på en helikoptertur, windsurfe, ri, seile? Og når vi nå er i Sør-Afrika, må du naturligvis få med deg en safari eller to!

Cape Town lokker dessuten med restauranter som serverer gourmetmat og viner i verdensklasse. Og dette til priser langt under europeisk nivå. Pass på å nyte gode viner og god mat før hjemreisen står for døren.

Dag 9–10
Hjemreise og hjemkomst

Om ettermiddagen dag 9 skal vi si farvel til Cape Town og Sør-Afrika for denne gangen. Vi flyr mot Norge om natten.

Utfluktspakke

Utfluktspakken gjennomføres med skandinavisk reiseleder ved minst 10 deltagere. Utfluktspakken strekker seg over 4 dager, fra dag 3 til 6.

 • Dag 3 Taffelberget og båttur
 • Dag 4 Heldag på Kapphalvøya og Kirstenbosch botaniske hage inkl. lunsj
 • Dag 5 Vinlandet med lunsj og vinsmaking, Franschhoek og Stellenbosch.
 • Dag 6 Robben Island og slumbebyggelse. Vennligst se flere detaljer i dagsprogrammet

Pris 3998,- NOK

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 14 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
4 498,–
Prisen inkluderer
 • Skandinavisktalende reiseleder ved bestilling av utfluktspakken
 • Fly Oslo – Cape Town t/r
 • Transport lufthavn – hotell t/r
 • Innledende byrundtur
 • 7 netter på Hotel Cape Sun ifølge program
 • Frokost hver dag
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6 % av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Tillegg for enkeltrom
 • Utfluktspakke
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Driks
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under "Prisen inkluderer"

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 15 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4-6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Mer om Sør-Afrika

Her kan du lese mer om Sør-Afrika: www.albatros-travel.no/reisemaal/afrika/soer-afrika

Les blant annet om klima og vær, tidsforskjell, driks og visumregler.

Barn under 18 år

Vi informerer om at de sørafrikanske myndighetene pr. 1. juni 2015 krever at man som reisende med barn til Sør-Afrika har med seg barnets fødselsattest. Fødselsattesten skal være på engelsk, og den skal være påført et apostillestempel.

Du skal bestille fødselsattesten på Folkeregisterets nettsider. Når du har logget på Altinn og valgt «bestill attester/utskrifter» skal du velge en flerspråklig fødselsattest. Du får fødselsattesten tilsendt din folkeregisteradresse. Det kan ta tid å få en flerspråklig attest, så vi råder deg til å gjøre dette snarest mulig. Viktig: Når du har mottatt attesten skal den påføres et såkalt apostillestempel for å være gyldig i utlandet. Dette stempelet får du hos fylkesmannen der du bor.

Formålet med kravet om fødselsattest er å bekjempe menneskehandel der barn er involvert.

Bemerk at kravet gjelder både inn- og utreise såvel som transit i Sør-Afrika. Har man ikke med seg barnets fødselsattest blir man nektet innreise i Sør-Afrika og man vil bli avvist av flyselskapet ved innsjekkingen. Per 1. desember 2018 ble det lempet litt i kravene, slik at man ikke nødvendigvis MÅ vise fødselsattesten. Det anbefales likevel på det kraftigste at man tar fødselsattesten med seg på reisen, da man kan bli bedt om å vise den fram.

OBS! Hvis bare den ene av barnets foreldre er med på reisen kreves det ytterligere dokumentasjon. Reisende med barn som ikke er deres biologiske barn skal også ha med seg særskilt dokumentasjon for dette. Disse dokumentene skal også være på engelsk og påført apostillestempel. For nærmere informasjon om hvilke dokumenter du må ha med deg kan du kontakte Utenriksministeriet, Altinn eller den sørafrikanske ambassaden i Oslo.

Allmenn informasjon

En trygg reiseopplevelse

Vi vil at du skal føle deg trygg som en Albatros-reisende, fra du bestiller reisen til du kommer hjem med mange gode opplevelser - også i en verden med coronavirus. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å minimere smittefaren og samtidig gi deg alle reiseopplevelsene du drømmer om. Våre tiltak inkluderer:

 • Alle reiseledere er sertifisert i WHOs retningslinjer for smittebegrensning
 • Ekstra høye krav til våre samarbeidspartnere i forhold til rengjøring
 • Vi informerer alle reisedeltakerne våre om reiseforsikring og minimering av smitte

Les om alle tiltakene våre her

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Forleng reisen

Storbyferie i Cape Town

Type Reiseforlengelse
Varighet 5 dager
Pris Fra 4 498,–
5 dagers kultur, shopping, gastronomi og flott natur i Cape Town

Vakker, kulturell og full av liv. Så enkelt kan Cape Town beskrives. Med Atlanterhavet som nabo, det 1000 meter høye Taffelberget midt i og den naturskjønne Kapphalvøya like ved kan Cape Town slå de fleste storbyer i en skjønnhetskonkurrense. I tillegg er det historiske severdigheter, fortreffelig shopping, herlig mat, god vin og fantasrtiske strender.

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Du kan velge mellom to hoteller:

Southern Sun Cape Sun
Hotel Cape Sun ligger i hjertet av Cape Town, og det er lett å komme seg til byens mange severdigheter herfra. Hotellet har 368 rom, alle med private baderom, aircondition og gratis wifi (500 MB om dagen). Når du ikke besøker Cape Towns mange attraksjoner kan du ta en dukkert i det innendørs bassenget, trene i fitnessenteret eller bestille en behandling i spabadet. Hotellet har sin egen restaurant og bar.

Les mer på www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun 

Pris
kr 4 498,– pr. person i delt dobbeltrom på Southern Sun Cape Sun
kr 6 998,– pr. person i enkeltrom på Southern Sun Cape Sun

The Cullinan
Hotellet ligger en kort spasertur fra inngangen til Waterfront, som er sentrum for Cape Towns turisme. Det fire-stjerners hotellet tilbyr profesjonell service og luksuriøse omgivelser i et område rikt på kulturarv. Hotellet har naturligvis de fasiliteter man kan forvente av et Tsogo Sun-hotell, inkl. restaurant, bar og utendørs basseng.

Les mer på www.tsogosun.com/the-cullinan  

Tillegg for oppgradering av hotell
kr 2 500,– per person i delt dobbeltrom på The Cullinan
kr 7 500,– per person i enkeltrom på The Cullinan

Utflukter
I Cape Town kan du delta i en rekke utflukter. Se beskrivelser og priser her: Utflukter i Cape Town

Prisen inkluderer
 • Transport til og fra hotellet ved ankomst og avreise
 • 4 netter på hotell i delt dobbeltrom
 • Frokost daglig
Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles i forbindelse med bestilling av selve reisen eller aller senest 75 dage før avreise. Vi anbefaler at du bestiller forlengelsen din i så god tid som mulig, da vi ikke kan garantere ledige plasser på hotell og fly på alle avreisedatoer. Bemerk at prisen på forlengelsen kan variere på bakgrund av tilbud og etterspørsel.

Opphold ved Victoriafallene

Type Reiseforlengelse
Varighet 5 dager
Pris Fra 10 998,–
5 dagers avslapning og enestående opplevelser ved verdens vakreste fossefall

Tenk deg et fossefall med en høyde på 100 meter... en bredde på to kilometer... og tett regnskog hele veien rundt... Velkommen til Victoriafallene!

Det er intet mindre enn et minne for livet å oppleve de voldsomme vannmassene, og et opphold ved Victoriafallene er den perfekte avslutningå på Afrika-eventyret ditt. På bantuspråk kalles fossene 'mosi-oa-tunya' (’røyken som tordner’), og det er nettopp det Victoriafallene ligner – noe midt mellom en enorm røyksky og et tordenbrak.

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Du kan velge mellom to hoteller:

The Kingdom at Victoria Falls
Skjønt 4-stjerners resort med tre swimmingpooler, tre restauranter, fire barer, spa, kasino og barneområde. Resortet ligger inne i Victoria Falls nasjonalpark i gåavstand fra selve fossefallet.

Les mere på www.africansunhotels.com/hotels/3/the-kingdom-at-victoria-falls

Pris
kr 10 998,– per person i delt dobbeltrom på The Kingdom at Victoria Falls
kr 14 496,– per person i enkeltrom på Victoria Falls Hotel

Victoria Falls Hotel
Vidunderlig 5-stjerners hotell som oser av atmosfære og kolonihistorie. Her finner du alle tenkelige fasiliteter, inkl. flere gourmetrestauranter i toppklasse. Fossefallene ligger i 10 minutters gåavstand fra hotellet og kan både ses og høres fra hotellets område.

 

Les mere på www.africansunhotels.com/hotels/1/the-victoria-falls-hotel

 

Tillegg for oppgradering av hotell
kr 2 000,– per person i delt dobbeltrom på Victoria Falls Hotel
kr 7 998,– per person i enkeltrom på Victoria Falls Hotel

Prisen inkluderer
 • Fly Cape Town – Victoria Falls t/r
 • Transport mellom lufthavn og hotell
 • 3 netter på hotell ved Victoria Falls i delt dobbeltrom (inkl. frokost)
 • 1 natt på hotell i Cape Town i delt dobbeltrom
 • Båttur i solnedgangen på Zambezi-elva
 • Spasertur rundt fossefallene
Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles i forbindelse med bestilling av selve reisen eller aller senest 75 dager før avreise. Vi anbefaler at du bestiller forlengelsen din i så god tid som mulig, da vi ikke kan garantere ledige plasser på hotell og fly på alle avreisedatoer. Bemerk at prisen på forlengelsen kan variere.

Avslapping på Mauritius

Type Reiseforlengelse
Varighet 7 dager
Pris Fra 11 498,–
Palmestrender, avslapping og nydelig mat midt i Indiske hav

Nyt 5 dager ved bassengkanten eller på stranden i det tropiske paradiset. For de mer aktive er det mange muligheter til å utforske øya eller dra på utflukter.

Dag 1 Overnatting i Johannesburg eller Cape Town
Dag 2 Johannesburg/Cape Town – Mauritius, transfer til hotellet
Dag 3–6 Herlige stranddager på Mauritius
Dag 7 Fly Mauritius–Johannesburg (om morgenen). Hotellrom til rådighet i Johannesburg. Fly Johannesburg–Norge (om kvelden)

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

På denne forlengelsen kan du velge mellom 3 hoteller:

Casuarina Hotel
Det 3-stjerners hotellet ligger på den nordvestlige kysten av øya med utsikt over lagunen ved den verdensberømte kritthvite sandstranden Trou aux Biches. Det er 5 km til den livlige byen Grand Bay og 18 km til hovedstaden Port Louis. Halvpensjon er inkludert i oppholdet.
Les mer på
www.hotel-casuarina.com

Pris
kr 11 498,– per person i delt dobbeltrom på Hotel Casuarina
kr 14 896,– per person i enkeltrom på Hotel Casuarina

Seaview Calodyne Lifestyle Resort 
4-stjerners Seaview Calodyne Lifestyle Resort er et hotell ved stranden I en avsidesliggende bukt. Hotellet har bar, restaurant, lounge, resepsjon, butikk og spa. Det tilbys også dykking på stedet.
Halvpensjon er inkludert i oppholdet.
Les mer på https://searesortshotels.com/seaview/

Tillegg for oppgradering av hotell
kr 2 698,– per person i delt deluxe-dobbeltrom på Seaview Calodyne Lifestyle Resort
kr 10 196,– i deluxe-enkeltrom på Seaview Calodyne Lifestyle Resort

Barnepris: Rabatt kr 2 100,– i standardrom og kr 2 800,– i deluxe-rom. Gjelder for maks. 2 barn mellom 5 og 11 år i følge med 2 voksne. Kontakt oss hvis dere ønsker å reise med barn.

Sofitel Mauritius l’Imperial Resort & Spa
Dette 5-stjerners luksushotellet ligger på vestkysten, og her blir du skjemt bort for alle pengene. Det er flere restauranter og spa på hotelle, som ligger ned til stranden omgitt av en stor tropisk hage. Halvpensjon er inkludert i oppholdet.
Les mer på
https://sofitel.accorhotels.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spa/index.shtml

Tillegg for oppgradering av hotell
kr 3 398,– per person i delt dobbeltrom på Sofitel Mauritius l’Imperial Resort & Spa
kr 10 196,– i enkeltrom på Sofitel Mauritius l’Imperial Resort & Spa

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg/Cape Town–Mauritius t/r
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • 1 overnatting på hotell i Johannesburg eller Cape Town
 • Hotellrom til rådighet i Johannesburg på hjemreisedagen
 • 5 netter på hotell på Mauritius
Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles i forbindelse med bestilling av selve reisen eller aller senest 75 dager før avreise. Vi anbefaler at du bestiller forlengelsen din i så god tid som mulig, da vi ikke kan garantere ledige plasser på hotell og fly på alle avreisedatoer. Bemerk at prisen på forlengelsen kan variere.

Badeferie i Mosambik

Type Reiseforlengelse
Varighet 7 dager
Pris 16 998,–
5 dagers strandferie i et eksotisk og avsidesliggende hjørne av Mosambik

Forleng reisen din med det ultimate badeferien. Fra flyplassen i Vilanculos blir du fraktet med båt til den 300 kvadratkilometer store private nasjonalparken Vilanculos Coastal & Wildlife Sanctuary. Her skal du bo i en enorm lagune med blendende strender, pittoreske fiskerlandsbyer, korallrev og tusenvis av rosa flamingoer. Bruk dagene på stranden eller ved bassenget, t en tur med en tradisjonell dhow-båt eller få en guidet fottur i Vilanculos kystreservat.

Dag 1 Overnatting i Johannesburg eller Cape Town
Dag 2 Johannesburg/Cape Town–Vilanculos, båttransfer til hotellet
Dag 3–6 Avslapping på Dugong Beach Lodge
Dag 7 Fly Vilanculos–Norge via Johannesburg (om kvelden)

Dugong Beach Lodge
Prisvinnende 4-stjerners strandlodge som ligger så avsides at det er enklest å komme seg hit fra flyplassen med båt. Fra lodgens 14 luksuriøse, stråtekte hytter tilbakelegger man de få meterne til stranden via egne gangstier. Middagen kan nytes i restauranten eller i solnedgangens skjær på din private terrasse.
Alle rom har privat terrasse med panoramautsikt over havet, minibar og aircondition.
Les mer på http://legendhospitality.co.za/stay-with-us/dugong-beach-lodge/

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Pris per person
kr. 16.998,-

Tillegg for enkeltrom
kr. 6.498,-

Pris for barn i ekstraseng
kr. 11.998,-

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg/Cape Town–Vilanculos t/r
 • Transport med båt mellom flyplass og hotell
 • 1 overnatting på hotell i Johannesburg eller Cape Town
 • 5 netter på Dugong Beach Lodge med helpensjon
 • Båttur i solnedgangen
Prisen inkluderer ikke
 • Drikkevarer
 • Aktiviteter og utflukter som ikke er nevnt under ”Prisen inkluderer”
 • Nasjonalparkgebyr på 15 USD per person, betales ved ankomst
 • Visum (kan kjøpes ved innreise hvis du har norsk pass. Er du ikke norsk statsborger må du selv undersøke hvilke regler som gjelder for deg)
Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles i forbindelse med bestillingen av selve reisen eller aller senest 75 dager før avreise. Vi anbefaler at du bestiller forlengelsen din i så god tid som mulig, siden vi ikke kan garantere ledige plasser på hotell og fly på alle avreisedatoer. Legg merke til at prisen på forlengelsen kan variere på bakgrunn av tilbud og etterspørsel.

Obs: I februar og mars kan det forekomme lengre perioder med regn

Lignende reiser

20ZAVCB09ANO1610