Costa Brava – ferie alene i fellesskap

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

En reise for dem som reiser alene og som gjerne vil møte andre på tur, uten å betale i dyre dommer for et enkeltrom

På denne reisen til Santa Susanna på Costa Brava får du et stort dobbeltrom for deg selv, uten ekstra omkostninger, kombinert med gode opplevelser og forhåpentligvis mange nye reisevenner. I reisens pris inngår det en utflukt til Barcelona med et besøk i Gaudís Park Güell og en vidunderlig tur til fjellet Montserrat. Vi skal også besøke en vingård for å lære mer om en herlig, boblende cava, som vi selvsagt også skal få smake på. Det er muligheter for å bli med til Figueres, samt et besøk ved det fantastiske Dali-museet. 

Vi bor på Hotel Alegria Caprici Verd som er et flott 4-stjerners hotell med både innendørs og utendørs svømmebasseng. Her er det kort vei til stranden og den fine strandpromenaden. Halvpensjon er også inkludert i reisens pris.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise, Reis alene

 • Reiseleder Norsk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta EUR

Dagsprogram 8 dager
Dag 1
Fly Oslo – Barcelona, med buss til Santa Susanna
Dag 2
Utflukt til Montserrat. Besøk ved kloster og vinsmaking
Dag 3
Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd
Dag 4
Utflukt til Barcelona med Park Güell
Dag 5
Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd
Dag 6
Mulighet for utflukt til Figueres og Salvador Dalí-museet
Dag 7
Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd
Dag 8
Buss til Barcelona. Hjemreise

Hoteller

Hotel Alegria Caprici Verd

Hotel Alegria Caprici Verd er et større hotel som ligger rett ved stranden i Santa Susanna og Malgret de Mar. Fasilitetene inkluderer døgnåpen resepsjon, heis, bar, pool-bar, to restauranter, solterrasse, utendørs og innendørs svømmebasseng og festsaler. 

Fine, lyse rom med balkong, satellitt-tv, telefon, minibar, aircondition/ varme og bad med hårføner. Gratis wifi. Safe kan leies.

500 meter til nærmeste supermarked
200 meter til nærmeste busstopp
200 meter til nærmeste togstasjon

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
10 298,–
Oslo
Utsolgt
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Fly Oslo – Barcelona, med buss til Santa Susanna

Etter ankomst til Barcelona setter vi kursen mot nordøst, delvis gjennom men også utenom Barcelona som vi skal besøke ved et senere tidspunkt. Vårt mål er badebyen Santa Susanna som ligger mellom badebyene Calella og Malgret de Mar. 

Vi sjekker inn på Hotel Alegria Caprici Verd som har en flott beliggenhet tett på havet, med kort avstand til stranden og en rolig atmosfære ved begynnelsen av strandpromenaden. Det er et flott 4-stjerners hotell med mange fasiliteter som blant annet innendørs og utendørs svømmebasseng. I løpet av oppholdet vil det også bli arrangert et par kvelder med musikk og muligheten til å ta seg en dans og kanskje også et glass cava eller sangria.

På hotellet har vi inkludert halvpensjon bestående av frokost og middag. Denne kvelden spiser vi vår første middag på hotellet og vi har også valgt å inkludere vann og et glass vin til maten.
Dagens samlede kjørsel er 75 km, ca 1 time. 

Dag 2
Utflukt til Montserrat. Besøk ved kloster og vinsmaking

I dag besøker vi klosteret Abadia de Montserrat ved Montserratfjellet vest for Barcelona. Montserratfjellet kalles også «Catalonernes hellige fjell» og er et viktig pilgrimsmål. Det 1235 meter høye fjellet ligger ca. 40 kilometer fra Barcelona, og på veien dit kjører vi gjennom sjarmerende, små, pittoreske landsbyer. 

I 888 ble det bygget et kapell for Jomfu Maria og dette ble i 1030 grunnlaget for påbegynnelsen av benedikterklosteret Abadia de Montserrat. Dette klosteret spilte en viktig rolle i flere århundrer når det gjelder Catalonias politiske og religiøse liv. Den mest berømte severdigheten er den sorte Madonna som skal ha blitt funnet i en hule i fjellet, og som i dag kan sees i klosterkirken. Hele klosteret er et større anlegg som består av flere bygninger og kirker, bygget på et flatt platå under de bemerkelsesverdige fjellformasjonene. Vi nyter omgivelsene og den fantastiske utsikten over blant annet Llobregatelven, landsbyen Monistrol de Montserrat og det særpregede fjellandskapet.

På vår vei gjennom landet passerer vi vinmarker hvor årets høst allerede er kjørt inn. Her i området lager man en stor del av Spanias svar på champagne, nemlig den berømte musserende vinen, cava.

Vi skal besøke Spanias eldste og en av de største produsentene av cava, den kjente Codorniú. Vingården kan vise til mer enn 460 års historie og produserer mange av Spanias deilige viner. Vi skal lære mer om produksjonen av disse flaskene og bli litt klokere på hele prosessen, før vi selvsagt skal få smake på herlighetene før vi kjører tilbake til hotellet. 

Vi spiser middag på hotellet.

Dagens samlede kjørsel er på 240 km, ca 4 timer. 

Dag 3
Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd

På alle dagene man har til ledighet på egen hånd vil reiselederen lage et felles, frivillig arrangement både om formiddagen og kvelden. 

På dagtid kan det være en gåtur i nærområdet, en togtur til en av de nærliggende småbyene eller en annen form for aktivitet, så vi i fellesskap kan nyte reisen. 

Det er også mulig å ta en dukkert i innendørsbassenget, en gåtur langs strandpromenaden til Malgret eller Calella eller hvorfor ikke ta lokaltoget for å utforske området eller nyte høstsolen på en café?

Dag 4
Utflukt til Barcelona med Park Güell

I dag tar vi bussen til hovedstaden i den spanske regionen Catalonia, Barcelona. Den populære storbyen er for mange et gledelig gjensyn og for dem som ikke har opplevd byen tidligere, er det virkelig noe å se frem til. Byen er fantastisk levende og alle sanser blir pirret når man besøker uimotståelige Barcelona. 

Dagens utflukt starter med den sentrale plassen, Plaza Catalunya, der flere av byens store gater møtes, som den berømte La Rambla, eller Ramblaen på godt norsk. Ramblaen er byens mest kjente gate fylt med liv, gjøglere, turister og trær og er omtrent 1,2 kilometer lang. Man har ikke vært i Barcelona uten å tilbringe noen spennende timer på La Rambla. 

Deretter skal vi snu mot venstre og mot Barcelonas romerske fortid. Vi ser en seksjon av en gammel vei som opprinnelig førte til den romerske byen Barcino. Veien flankeres av gravsten etter romersk tradisjon. Vi krysser Ramblaen på veien til det store markedet, La Bouqeria, der fantastiske lukter og farger ønsker oss velkommen, med mange gode tilbud i de ulike bodene. 

Her finner man det aller meste mellom himmel og jord fra alle deler av næringspyramiden, fra lufttørket skinke, friske grønnsaker, krydder til ferskfanget fisk, ost og andre spanske spesialiteter. Statistikken tilsier at det er store muligheter for at de spiselige souvenirer kjøpes med hjem fra nettopp dette forlokkende markedet.
Vi beveger oss videre til Plaza Pi i den gamle delen av byen. Her finner vi den vakre, gotiske kirken Santa Maria Del Pi, som har de mest vidunderlige, fargerike rosevinduene. Kirken ble omtalt av den engelske forfatteren og journalisten George Orwell i «Hyllest til Catalonia», som er hans personlige historie om den spanske borgerkrigen som han selv deltok i. 

Vi fortsetter gjennom gatene i den gamle bydelen mot Ramblaen for vårt neste stopp, det 60 meter høye Colombus- monumentet. Deretter er det Gaudís stadig uferdige og monumentale katedral, La Sagrada Família, som i dag også er et symbol som vi alle kjenner Barcelona for. Katedralen ble påbegynt på 1880-tallet og påberegnes å være ferdig en gang på 2020-tallet. Byggeprosessen har overlevd flere byggherrer som en etter en har gått av med pensjon etter å ha utført deres del av arbeidet ut ifra Gaudís originale tegninger og planer. I dag står kirken som et flott monument over bysbarnet Gaudís fantastiske virke.

Vi ser litt nærmere på kirken utenfra før vi fortsetter til Gaudís Park Güell. Denne store parken er også en av Antonio Gaudís mesterverk. Den 20 hektar store parken er en av Barcelonas største attraksjoner, men den ble aldri ferdig da Barcelona ble rammet av en økonomisk krise og byggingen ble stanset. Vi har tid på egen hånd før vi returnerer til Santa Susanna og middagen på hotellet.

 Dagens samlede kjørsel er på 130 km, omtrent 2 timer.

Dag 5
Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd

Reiselederen vil arrangere aktiviteter som du kan være med på både på dagtid og kveldstid. 

Vi spiser middag på hotellet. 

Dag 6
Mulighet for utflukt til Figueres og Salvador Dalí-museet

Kysten nord for Santa Susanna er særdeles vakker med et svært varierende landskap. Her er det majestetiske klipper, nasjonalparker og fantastiske sandstrender. Innimellom ligger det små bukter med tilhørende små landsbyer hvor de stadig lever av fiske, men dette området er også oppdaget av både innenlandske og utenlandske turister. På den siste halvøya før den franske grensen ligger badebyen Roses, der den berømte resturanten El Bulli lå, som i flere år ble regnet som verdens beste restaurant. Vi kjører videre mot vest til Figueres hvor vi skal besøke byens største attraksjon, Teatre-Museu Dali. Museet er som et stort verk som omhandler den verdensberømte, surrealistiske kunstneren Salvador Dali. Han ble født i Figueres i 1904 og bodde størstedelen av sitt liv i og omkring Figueres og Girona. Man er ikke i tvil om at man trer inn i Dalis surrealistiske univers når man går inn på museet, og de mest kjente verkene vil nok flere kjenne igjen. 
Senere på ettermiddagen kjører vi tilbake til Santa Susanna og spiser middag på hotellet. 

Dagens samlede kjørsel er på 180 km, omtrent 3 timer. 

Dag 7
Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd

Reiselederen finner på felles aktiviteter for dem som har lyst. 

Enda en avslappende dag som du kan nyte i vakre Santa Susanna. 

Om kvelden spiser vi en siste middag sammen på hotellet og nyter vår siste kveld sammen.

Dag 8
Buss til Barcelona. Hjemreise

Avhengig av avreisetidspunktet reiser vi til flyplassen i Barcelona etter en hyggelig uke i vakre Santa Susanna. I løpet av uken har du sikkert blitt kjent med flere i gruppen som reiser alene, som du kanskje skal treffe igjen senere?

Utflukten til Figueres og Salvador Dalí-museet

På den siste halvøya før den franske grensen ligger badebyen Roses, der den berømte resturanten El Bulli lå, som i flere år ble regnet som verdens beste restaurant. Vi kjører videre mot vest til Figueres hvor vi skal besøke byens største attraksjon, Teatre-Museu Dali. Museet er som et stort verk som omhandler den verdensberømte, surrealistiske kunstneren Salvador Dali. Han ble født i Figueres i 1904 og bodde størstedelen av sitt liv i og omkring Figueres og Girona. Man er ikke i tvil om at man trer inn i Dalis surrealistiske univers når man går inn på museet, og de mest kjente verkene vil nok flere kjenne igjen. 

Pris: kr 480,-

Prisinformasjon

Prisen inkluderer
 • Norsk/svensktalende reiseleder
 • Fly Oslo – Barcelona tur/retur
 • Buss tur/retur fra flyplassen til Santa Susanna
 • Overnatting i dobbeltrom som brukes som enkeltrom på Hotel Alegria Caprici Verd, Santa Susanna
 • 7 x frokost
 • 7 x middag med vann og ¼ l vin
 • Heldagstur til Montserrat
 • Besøk på vingård med vinsmaking hos Cava-produsent
 • Heldagstur til Barcelona
 • Entré til Gaudís Park Güell
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring 7 % av reisens pris
 • Gouda reiseforsikring / seniorreiseforsikring
 • Utflukt til Figueres med Dalí-museet kr. 480,-
 • Tips til lokalguider, sjåfører etc. (Beregn ca eur 15 pr.person)
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Personlige nødvendigheter
 • Alt ikke nevnt under «Prisen inkuderer»

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Hotell

Vi bor på det fine Hotel Alegria Caprici Verd i Santa Susanna. Vi bor på dobbeltrom som blir brukt som enkeltrom. 

Hånden på hjertet

Informasjon

Det er høst og været kan være ustabilt. På denne årstiden er det en god ide å medbringe klær til både sommer- og høstvær. Hotellet har gode fasiliteter og vi har noen fine utflukter på programmet, så det vil ikke være tid til å kjede seg. Albatros samler mange som reiser alene på hotellet denne uken. 

Allmenn informasjon

En trygg reiseopplevelse

Vi vil at du skal føle deg trygg som en Albatros-reisende, fra du bestiller reisen til du kommer hjem med mange gode opplevelser - også i en verden med coronavirus. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å minimere smittefaren og samtidig gi deg alle reiseopplevelsene du drømmer om. Våre tiltak inkluderer:

 • Alle reiseledere er sertifisert i WHOs retningslinjer for smittebegrensning
 • Ekstra høye krav til våre samarbeidspartnere i forhold til rengjøring
 • Vi informerer alle reisedeltakerne våre om reiseforsikring og minimering av smitte

Les om alle tiltakene våre her

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Rated 3 out of 5 by from Variert opplevelse. Gruppen var altfor stor til å få fullt utbytte av utfluktene. Umulig å oppfatte og forstå hva den lokale guiden fortalte. Mangel på informasjon fra reiseleder til alle i gruppen om endring i tidspunkt etc var kritikkverdig. Måten informasjon blir formidlet på må forbedres. Opplevde norsk reiseleder som fraværende, i motsetning til den danske reiselederen som var mye mer tilgjengelig Turen til Montserrat var fin, også vinsmaking på Torres vingård. Dette var jo midt i opptøyene i Barcelona, så forståelse på at det må taes i betraktning. Behagelig hotel, god mat og vennlig betjening. Fint med enkeltrom uten tillegg, Sammenlignet med andre reiseselskaper son tilbyr denne type turer, så møtte den ikke til forventningene.
Date published: 2019-10-20
Rated 3 out of 5 by from Dårlig hotel Hotellet var ok, men i spisesalen var det det uholdbart. Det var et forferdelig støynivå. Vi kunne nesten ikke høre hva den som satt overfor deg sa, i helgen var det verst da det var mange spanjoler, og de er jo så høylytte, vi måtte skrike til hverandre for å høre. Så det ble ingen konversasjon og å ha det hyggelig under frokost/middag, bare å få maten i seg og komme ut. Og Albatross bør sørge for at gruppen har eget bord, hvor navnet Albatross står. Vi ble ikke kjent med hverandre, det var fire stk som ble godt kjent, de andre satte seg rundt om andre steder. Det var så stor spisesal at en fra gruppen vår så vi først når vi reiste hjem. Guiden var hyggelig og hjelpsom. Det var fine utflukter og en fantastisk strand og å gå tur der. sessongen var over, så det var stille og for kaldt i sjøen, og bassenge tvar ikke oppvarmet.
Date published: 2021-10-30
Rated 3 out of 5 by from En blandet opplevelse Slitsom flyreise, med tidlig avgang og flybytte i München. Greit hotell, men veldig mye støy på natten. Veldig god frokost, men lite variasjon på middagsbuffeten. Fin tur til Montserrat. Noe amputert tur til Barcelona. Manglende informasjon fra norsk reiseleder gjentatte ganger.
Date published: 2019-10-25
Rated 2 out of 5 by from Støynivået i spisesalen ødela turen for meg, aldri opplevd maken Reiselederne gjorde jobben sin, men språkblanding av finsk/svensk og dansk førte til misforståelser. Dårlig start. Ventet lenge på flyplassen på neste gruppe (husker ikke hvor lenge). Utflukt t Montserrat: satt i bilkø i 1 time for å komme inn på parkering oppe på fjellet, hvorfor ? det går tog og kabelbane nede fra dalen. Lokal guide utrolig dårlig.
Date published: 2021-10-30
Rated 4 out of 5 by from fin gjeng å bli kjent med bra hotell med massevis av god mat. utfluktene jeg var med på var fine, særlig turen til fjellet. selve santa susanna var kjedelig egentlig, men det gode været gjorde at vi kunne gå mye rundt omkring i området
Date published: 2019-10-20
Rated 4 out of 5 by from Det var en hyggelig tur med mange vakre steder som jeg kunne se. Jeg er glad for at jeg kunne tilbringe ferien med vennene mine og møte noen av Spania.
Date published: 2019-10-22
Rated 4 out of 5 by from Reise til Santa Susanna, Kosta Brava kysten. Reisen var spennende, og reiselederne var flinke. Turen til Andorra ble for lang.
Date published: 2019-10-20
Rated 2 out of 5 by from Grei innføring i Bardelona og Catalonia Benytter aldri emoij. Reisen var grei i forhold til det jeg betalte. Fikk god hjelp med å bestille nye flybiletter. Salvador Dali museet var høydepunkt samme med Sagra Familia. Spesielt inne i katedralen. Ble kjent med en reisende. Hun bestilte billetter på nett. Burde være imludert. Ble litt kjent med Barcelona. Leser siste boken Fra Falcones Sjelemaleren. Greit å ta seg til Barcelona på egen hånd. Likte område St Susanna.
Date published: 2021-11-07
 • y_2022, m_9, d_28, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_13
 • loc_no_NO, sid_ESSGL01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser