Drømmeferie på Seychellene

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Storslått natur og strender i særklasse utgjør hovedingrediensene på en reise som også byr på spennende kolonitidshistorie og sjarmerende byer

Fra tid til annen drømmer vi nok alle om å kunne rømme vekk fra den hektiske hverdagen til en palmegrønn koralløy med azurblått tropisk hav, bortgjemte laguner og strender med den fineste hvite sand.

Hvis du kunne tenke deg å gjøre drømmen om til virkelighet, kan du bli med oss på denne fantastiske reisen til en liten perle langt ute i Indiahavet. Seychellene er selve innbegrepet av eksklusiv ferie i et eksotisk paradis.

Det ubebodde øyriket, som ble oppdaget av Vasco da Gama allerede på 1500-tallet og senere kolonisert av franskmennene, er spekket med grønne granittøyer kantet med kritthvite strender og omsluttet av et beskyttende korallrev, der fargerike fisker boltrer seg.

Øyene er hjemsted for sjeldne palmer og mangrover samt havskilpadder som legger eggene sine i de vakreste og mest avsondrede bukter.

Mer enn én prinsesse har vært på bryllupsreise her, og med en mini-hovedstad ved navn Victoria, er det i sannhet lagt opp til en royal tur!

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Norsk/Svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Seychellisk rupi

Dagsprogram 10 dager
Dag 1
Avreise fra Oslo
Dag 2
Ankomst Seychellene. Avslapning på Mahé
Dag 3
Halvdagsutflukt på øya Mahé - Botanisk hage & Mission Lodge View Point
Dag 4
Halvdagsutflukt på øya Mahé - byrundtur i hovedstaden Victoria
Dag 5
Tid til opplevelser på egen hånd
Dag 6
Seiltur til øya Praslin. Avslapning ved Praslin
Dag 7
Heldagsutflukt til naturreservatet Vallée de Mai og øya La Digue
Dag 8
Avslapning og opplevelser på Praslin
Dag 9
Båtferje tilbake til hovedøya Maché. Avslapning og hjemreise
Dag 10
Ankomst til Norge

Hoteller

Coral Strand Hotel

 • WiFI
 • TV
 • Aircondition
 • Hårføner
 • Te- og kaffefasiliteter

Coral Strand er et 4-stjerners hotell som ligger i et populært område nordvest på øya Mahe. Resortet ligger rett ut til den berømte Beau Vallon-stranden som strekker seg flere kilometer langs Beau Vallon Bay.

Coral Strand har alt som skal til for å gjøre ferien minnerik. Et basseng med bar, observasjonsterrasse med spektakulær utsikt over stjernehimmelen og et stort utvalg av fritidsaktiviteter samt underholdning.

Les mer: https://www.coralstrand.com

Coco De Mer

 • WiFI
 • TV
 • Aircondition
 • Hårføner
 • Te-og kaffefasiliteter
 • Minikjøleskap
 • Safe
 • Alle romkategoriene har retning mot havet

Coco De Mer er et moderne 4-stjerners hotell beliggende i over 200 hektar vakker natur ved kanten av Indiske Hav på øya Parslin. Hotellet har en vennlig atmosfære og en spektakulær utsikt over de omkringliggende øyene, frodige skråninger og strålende solnedganger.

Les mer: https://www.cocodemer.com/

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
43 998,–
Oslo
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Avreise fra Oslo

Vi flyr fra Oslo. Middag og frokost serveres om bord.

Dag 2
Ankomst Seychellene. Avslapning på Mahé

Vi lander på hovedøya Mahé, og nyter at vi endelig har ankommet Seychellene.
Ved ankomsten blir vi møtt av en lokal Albatros-representant som tar oss med til hotellet, der vi kan nyte resten av dagen.

Øya er 27 kilometer lang, åtte kilometer bred, og dens samlede areal er på kun 153 kvadratkilometer. Mahé er også sentrum for turisme på Seychellene; her ligger den internasjonale flyplassen og ikke minst 85 prosent av øyrikets hoteller. Hotellene ligger spredt langs den hundre kilometer lange kystlinjen, som byr på ikke mindre end 68 deilige strender.

Befolkningen, kalt seychellois, bekymrer seg veldig for øyparadiset sitt. Derfor tillates det ikke at hotellene er høyere enn palmene eller bygges rett ved de beste strendene – de er med andre ord ikke interessert i den brede charterturismen. Det meste av øyas overflate består av naturreservater, der besøkende kan ferdes fritt i pakt med naturen.

Frodige, grønnkledde høydedrag, flate, øde koralløyer og hundrevis av fredelige laguner gjør Seychellene til en feriedestinasjon i verdensklasse. Og når rammen om ferien dessuten er et vakkert beliggende hotell med et hav av fasiliteter, krydret med eminent kreolsk kjøkken og en vennlig befolkning, har du hovedingrediensene til drømmeferien.

Seychellene består av en indre og en ytre øygruppe. Den indre skjærgården med blant annet Mahé, Praslin og La Digue er vakre granittøyer med små grønne fjell. Øyene oppstod for et par hundre millioner år siden da India ble revet løst fra nåtidens Afrika og begynte å bevege seg mot Asia.
På veien forsvant det et par store granittklipper, som i dag utgjør Seychellenes viktigste øyer. Dette gjør Seychellene annerledes enn alle andre øyer i Indiahavet og Stillehavet, som ble dannet av vulkansk aktivitet (inkludert atollene omkring sunkne vulkaner).

De ytre øyene er atoller (koralløyer), altså helt flate sandøyer med palmer i midten. Det tar ikke mange timene å få sett alt på disse øyene. Granittøyene, inkludert Mahé, som vi har valgt, har mye å by på.
Strandlivet er i særklasse, og det er mulig å dra på utflukt på sykkel, til fots langs de vakre strendene eller inn i jungelen. I tillegg opplever de fleste besøkende at verden under havets overflate også er verd å utforske.

Dag 3
Halvdagsutflukt på øya Mahé - Botanisk hage & Mission Lodge View Point

I løpet av formiddagen er det tid for en utflukt. Vi skal besøke den botaniske hagen, som i dag er blitt utviklet til en av ​​de viktigste turistattraksjonene i Victoria, som er Mahés hovedstad.

Hagen ble grunnlagt i 1901 av en mauritisk agronom, Rivalz Dupont. Den 15 hektar store botaniske hagen er et av Seychellenes eldste nasjonale monumenter, og denne levende grønne arven er et vakkert og rolig grønt tilfluktssted 20 minutters gange fra byens travle sentrum.

Deretter drar vi til Mission Lodge, der vi nyter den enestående utsikten over Mahés skjønne vestkyst. Mission Lodge het opprinnelig Venn’s Town (senere kalt Capucin) og er også et viktig historisk sted for Seychellene, da dette på slutten av 1800-tallet var den kostskolen som barn av frigitte slaver gikk på.

Du kan se noen av ruinene mellom den lille parkeringsplassen og stien til det fantastiske utsiktspunktet. Regnskogsområdet omkring Mission Lodge er også vel verd å se nærmere på, så sørg for å sette av litt tid til dette vidunderlig fredelige stedet. Mission Lodge har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 2013.

Ettermiddagen er satt av til avslapning og aktiviteter på egen hånd.

Dag 4
Halvdagsutflukt på øya Mahé - byrundtur i hovedstaden Victoria

I løpet av formiddagen skal vi utforske det koloniale sentrum i "verdens minste hovedstad", Victoria.
Midt i krysset mellom Independence Avenue og Albert Street står klokketårnet (fransk: l'Horloge, kreolsk: Lorloz), nå et symbol på øyas hovedstad. Det er et tvillingtårn til det klokketårnet som står utenfor Londons Victoria Station, og det ble oppført i 1903 til ære for dronningen.

Selv om det ofte kalles "Little Big Ben", er det faktisk basert på det mindre kjente klokketårnet i London som siden 1897 har stått i krysset mellom Victoria Street og Vauxhall Bridge Road. Datidens guvernør fikk se det under et besøk i London og bestilte en mindre kopi.

Det særegne ved uret i klokketårnet er at det slår to ganger i timen i stedet for bare én gang, noe som har inspirert til sangrefrenget "Going back to Seychelles, where the clock strikes two times".
Blant høydepunktene i Victoria hører det foruten klokketårnet også med å besøke Justispalasset, museet og postkontoret. Rundt hjørnet ligger 'Codevar'-bygningen, der man kan beundre lokale håndverksprodukter. En liten spasertur tvers over Albert Street fører til byens sentrum og det fargerike markedet der. Her finner vi boder med fersk fisk, tropiske frukter og grønnsaker, og urter og krydder presenteres i et sant overflødighetshorn av dufter.

Ettermiddagen er satt av til avslapning og egne aktiviteter.

Dag 5
Tid til opplevelser på egen hånd

I løpet av denne dagen har vi ingen faste aktiviteter på programmet, og derfor kan du planlegge hele dagen akkurat slik som du selv vil og bare nyte livet. Vår representant står til rådighet hver dag under hele oppholdet, og hjelper gjerne med å arrangere forskjellige utflukter.

Dag 6
Seiltur til øya Praslin. Avslapning ved Praslin

I dag skal vi videre med ferje til øya Praslin, der vi skal overnatte de neste tre nettene. Denne båtturen tar omlag 55 minutter.

Praslin er kjent for sine fantastiske strender og tropiske natur med palmer og kokosnøtter overalt. Praslin er sammen med naboøya Curieuse det eneste naturlige levested for den sjeldne og merkverdige coco de mer-palmen. Dens enorme nøtter likner to kokosnøtter som er smeltet sammen. Selve formen har fått mange folkeslag omkring Indiahavet til å forbinde den med fruktbarhet.

De sentrale delene av Praslin består av en fjellkjede som kan virke større enn den beskjedne høyden på nærmere 340 meter. Praslins hovedattraksjon er det UNESCO-beskyttede naturreservatet Vallée de Mai, som ligger mellom de to fjellene Takamaka og Fond Azore.

Dette storslagne og frodige naturreservatet, som inntil nylig har vært fullstendig uberørt i millioner av år, er hjemsted for en rekke endemiske (stedegne) planter, trær, fugler og amfibier.

Praslin er omgitt av et langt korallrev som fungerer som en naturlig bølgebryter for Indiahaver, noe som gir rolig og klart vann i de tallrike idylliske buktene.

Dag 7
Heldagsutflukt til naturreservatet Vallée de Mai og øya La Digue

I dag skal vi besøke naturreservatet Vallée de Mai som ligger på Praslin. Her kan man blant annet oppleve seks endemiske palmearter, som coco de mer, den aller mest berømte. Dette er verdens største plantefrø, og palmebladene kan bli opptil seks meter brede og 14 meter lange.

Parken er også det eneste levestedet for den kritisk truede sorte papegøyen og andre endemiske fuglearter.
Senere skal vi videre til øya La Digue. La Passe er navnet på hovedbyen på La Digue, som er den minste av de bebodde øyene i det enorme øyriket som er Seychellene. Det bor ca. 2200 innbyggere på øya. La Digue kan bare nås med båt og ligger fem km øst for Praslin og 45 km nordøst for Maché. Seilturen tar ikke mer enn omlag 20 minutter.

Her på La Digue reflekterer de fascinerende klippeformasjonene sollyset i varierende nyanser alt etter hvor høyt sola står. Om morgenen danner de bakgrunn for soloppgangen på øya.

Dette lille, frodige paradiset rommer en naturlig skjønnhet som er helt enestående. Alt ånder av fred og ro. Oksekjerrer trekker kokoshøsten gjennom palmelundene til den lille anløpsbroen, mens nyankomne gjester drar av sted på leide sykler til de fantastiske strendene som ligger omkranset av granittklipper og vakre palmetrær. Strendene er beskyttet av et ytre korallrev, og mellom stranden og revet ligger det enorme knallrøde klippeformasjoner.

Antakelig finnes det ikke mange steder på jorden som er vakrere enn dette! La Digues 2000 innbyggere virker nærmest upåvirket av utviklingen i resten av verden, hvis man ser bort fra de seks kjøretøyene som trengs og må befinne seg på øya.

Det er som å være i en annen verden, og de fleste mennesker kan bruke mange dager på å sykle eller gå rundt til avsondrede, fredelige strender og små landsbyer der livet går sin egen langsomme gang, eller besøke de grønne jungelliknende fjellene på utkikk etter sjeldne fugler.

Dag 8
Avslapning og opplevelser på Praslin

I løpet av denne dagen har vi ingen faste aktiviteter på programmet, og derfor kan du planlegge hele dagen som du selv vil og bare nyte livet. Vår representant står til rådighet hver dag under hele oppholdet, og hjelper gjerne til med å arrangere forskjellige utflukter.

Dag 9
Båtferje tilbake til hovedøya Maché. Avslapning og hjemreise

I dag tar vi båten tilbake til hovedøya Maché. Denne turen tar cirka 55 minutter.

Vi nyter den siste feriedagen, og reiser senere hjem til Norge.

Dag 10
Ankomst til Norge

Etter en deilig og begivenhetsrik reise lander vi i Oslo.

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 43 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
10 998,–
Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo – Seychellerna t/r med mellomlanding(er)
 • 3 netter på Coco De Mer Hotel (Halvpensjon)
 • 4 netter på Coral Strand Hotel (Halvpensjon)
 • Transport ifølge program
 • Utflukter og entréer ifølge program
 • Halvdagsutflukt Mahé – botanisk hage og Mission Lodge View Point
 • Halvdagsutflukt Mahé – hovedstaden Victoria
 • Heldagsutflukt til Vallee de maia og øya La Digue
 • Alle flyplassavgifter og skatter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 7% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Drikkevarer
 • Lunsj alle dager
 • Tips till lokalguider og sjåfører. Beregn ca. $70 pr. person
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under Prisen inkluderer

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Om å reise på Seychellene

Seychellene har ingen farlige slanger, edderkopper eller annet kryp som man må passe seg for, og sykdommer som malaria og gulfeber finnes ikke.

Klimaet er behagelig året rundt, da den lette brisen fra havet tar det verste av den tropiske varmen. Det regner (statistisk sett) mest i desember og januar, men man må regne med voldsomme tropiske byger året rundt (sjeldent langvarige).

Bagasje

Det er lurt å ta med en mindre sekk eller bag til dagsturer/utflukter og reisedager, når du vanligvis ikke ser bagasjen igjen før på kvelden. Det er ikke nødvendig å ta med håndkle.

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 14 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4-6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Mer om Seychellene

Her kan du lese mer om Seychellene: https://www.albatros.no/reisemaal/afrika/seychellene

Du kan blant annet lese om klima og vær, tidsforskjell og driks, og du kan se om du trenger visum eller å vaksineres.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Lignende reiser