group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Møt våren i Den evige stad, Roma, på vår herlige storbyferie med høydepunkter som Vatikanmuseet, Peterskirken og Colosseum

Roma er en livslang kjærlighetsaffære for mange. Hit vender man tilbake gang på gang for å nyte de historiske attraksjonene, kulturen, folkelivet og det milde middelhavsklimaet. Spis en is på den eksklusive kafeen Tre Scalini på Piazza Navona eller nyt en liten espresso utendørs på Romas beste kaffebar, Sant’Eustachio il Caffè.

Vi besøker det imponerende Vatikanmuseet, der pavene gjennom århundrer har samlet all verdens mesterverker, og Peterskirken, den katolske kirkens sentrum. Vi skal også forarges og forundres i Colosseum og høre om Cicero, Cæsar og selveste keiser Augustus når vi vandrer på Forum Romanums slitte brolegning.  På spaserturene gjennom byen kommer vi forbi byens spennende historiske høydepunkter. Her ser vi Den spanske trappen, Trevi-fontenen, Pantheon og Piazza Navona, og blir litt bedre kjent med byen. Turen er planlagt slik at det er god tid til egne eventyr og stille stunder i den herlige byen.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Ankomst til Roma og bytur til fots
Dag 2 Colosseum, Forum Romanum og det klassiske Roma
Dag 3 Vatikanmuseet og Peterskirken
Dag 4 På egen hånd i Roma eller spasertur med reiselederen
Dag 5 Hjemreise

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
8 298,–
Oslo
Utsolgt
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Ankomst til Roma og bytur til fots
Nyt livet i Roma

Vi reiser fra Oslo til Roma om morgenen.  

Etter ankomsten kjører vi til hotellet, som vil være hjemmet vårt de neste dagene. Hotellet ligger i nærheten av Romas sentrale togstasjon Termini, og med lett adgang til metroen, som bringer oss rundt i byen, vekslende med apostlenes hester.

Ut på ettermiddagen møtes vi med reiselederen vår for å utforske en del av Roma allerede fra starten. Vi hører litt historier om akvedukter og vannforsyning, om byggingen av den aurelianske bymuren og om pavenes flukt til Vatikanet. Vi går til Lateranet, som var pavenes bolig til 1300-tallet, tar en titt på den ”lille Peterskirken”, Laterankirken, som er Romas domkirke, og det flotte dåpskapellet San Giovanni in Fonte. Dessuten får vi strukket på bena og nyter de vakre husene, historiske levninger og ikke minst det herlige livet man alltid møter i Roma. Og tro om det ikke blir tid til et stopp på en lokal bar for dem som har lyst til en kaffe eller det som ellers måtte lokke?

Dag 2
Colosseum, Forum Romanum og det klassiske Roma
Enestående Colosseum

I dag tar vi metroen mot Colosseum. Her innleder vi dagen med et besøk i den verdensberømte arenaen som for mange er symbolet på Roma. Det imponerende “teatret” ble bygd under det flaviske dynasti mellom år 72 og 80 og består av mer enn 100 000 m³ av den fineste hvite travertinsteinen fra bruddene ved Tivoli. Colosseum kunne romme 70 000 tilskuere, som kom for å se kamper mellom gladiatorer, jakt på dyr og ikke minst de sjeldne dyrene som ble fraktet hjem fra det store Romerriket.

Vi besøker Forum Romanum, som er Romas viktigste arkeologiske utgravning. Stedet var fra 600-tallet fvt. sentrum for alt politisk, religiøst og kommersielt liv i Roma. Her finner vi talerstolen ”rostra”, der Cicero holdt sine berømte taler. Det var også her de romerske hærførerne ble hyllet når de seierrike vendte hjem fra kamp. Men ikke minst var det her Augustus besluttet at all verden skulle skrives i manntall. Besøket på Forum Romanum er en spennende historisk reise, og mange av barndommens historietimer blir levendegjort her.

Deretter passerer vi Capitolium, der vi finner Romas rådhus. Her står den fantastiske rytterstatuen av Marcus Aurelius. Og den vakre plassen er utformet av selveste Michelangelo.

Før vi fortsetter opplevelsene, blir det tid til å ta en lunsjpause og nyte litt italienske spesialiteter på egen hånd.

Vi møtes igjen og fortsetter med en liten spasertur gjennom byen. Vi passerer mange av de kjente stedene og monumentene, men også de mindre ukjente detaljene som vi støter på underveis. Vi kommer forbi Den spanske trappen, Trevi-fontenen, Montecitorio med parlamentet, Pantheon og Piazza Navona. Men selvfølgelig er det også tid til å smake på Romas beste kaffe når vi tar en stående espresso på kafé Sant’Eustachio, en av byens travle og populære kaffebarer. 

Middagen er på egen hånd. For dem som har lyst, arrangerer reiselederen en frivillig middag på en av de nærliggende restaurantene.

Dag 3
Vatikanmuseet og Peterskirken
Peterskirken i Roma

I dag innleder vi opplevelsene i Vatikanstaten. Først skal vi på en interessant rundtur i Vatikanmuseene, som rommer noen av verdens mest overveldende kunstsamlinger. Pavene har gjennom århundrer samlet det ypperste innenfor malerier og skulpturer. De enorme samlingene har over tusen rom. Vi har naturligvis valgt ut de viktigste og mest spennende avdelingene. I malerisamlingen Pinakoteket støter vi på Rafael, da Vinci og Michelangelo, før vi fortsetter med samlingen av greske og romerske skulpturer, der vi i Belvedere-gården kan se de to mesterverkene: Laokoon-gruppen og den verdensberømte skulpturen Apollo fra Belvedere. Vi skal selvfølgelig også se Det sixtinske kapellet, som mest er kjent for de enestående utsmykningene av Michelangelo.

Etter Vatikanmuseene er turen kommet til Peterskirken, det fantastiske byggverket som av katolikkene blir betraktet som kristenhetens sentrum. Kirken, som er verdens største, ble oppført på stedet der apostelen Peter ifølge tradisjonen fikk sin grav. Her ble den første Peterskirken oppført av keiser Konstantin i år 324.  Kirken gikk i forfall og ble plyndret i 846, da sarasenerne herjet i Roma, og senere på ny da pavene på 1300-tallet hadde flyttet til Avignon i Frankrike. Det ble pave Julius II som senere valgte å oppføre den nye kirken over Peters grav. I 1506 begynte man å bygge den, og grunnsteinen til en kirke som skulle overgå antikkens byggverker med en kjempekuppel ble lagt. Kunstnere som Bramante og Michelangelo var med på å skape dette mesterverket, som i dag står som et av de mest imponerende kirkebygg i verden. 

Etter besøket i Vatikanet går vi bortover den store brede veien Via della Conciliazione, som fører opp til Petersplassen. På veien stopper vi kort ved kirken Santa Maria in Transpontina. Kirken er interessant med danske øyne, for det andre kapellet til høyre er tilegnet Knud den hellige, som var dansk konge på 1000-tallet. Kapellet har vært kjent av alle Roma-reisende helt opp til vår egen tid, da de fleste dansker, uansett trosretning, har avlagt kapellet et besøk. Det har aldri vært mange midler til å avholde en messe for St. Knud. Det konstaterte H.C. Andersen allerede i 1841, da han for første gang besøkte Roma: “To smaa Tællelys brændte saa fattig paa Sanct Knuds Alter”. I “En Digters Bazar” skriver han videre: “Alene stod jeg foran Helgenens Alter, min Barndoms Helgen! I hans Kirke havde jeg grædt ved min Faders Kiste, i hvis Kirke jeg var bleven konfirmeret. Sanct Knud, Alverdens Ære er forgængelig! I det fordums jordiske Kongerige lyder nu ingen Messe mere for din Sjæl, der brænder intet lys ved din Grav, og selv i Pavens By har du kun to fattige Tællelys”. Kanskje tenner vi et lys for vår helgen før vi fortsetter vandringen.

Vi passerer det vakre Engleborg, Castel Sant’Angelo, som opprinnelig var keiser Hadrians gravmonument, men senere har fungert som festning og fengsel, og i dag som museum. Det er også her at tredje akt av operaen Tosca utspilles.

Til lunsj tar vi inn på en av Romas herlige lokale restauranter, der vi spiser en deilig romersk lunsj med massevis av forskjellige antipasti og pasta naturligvis. Alt sammen skyllet ned med områdets lokale vin. Det blir festlig, og alle går mette derfra.

Resten av dagen er på egen hånd. Man kan passende benytte tiden til litt shopping på den elegante innkjøpsgaten Via Condotti, eller kanskje sette seg med et glass vin på den livlige markedsplassen Campo dei Fiori.

Middagen i dag er på egen hånd.

Dag 4
På egen hånd i Roma eller spasertur med reiselederen
Italia, pizzaens hjemland!

I dag er det tid til å utforske Roma på egen hånd.  Besøk det folkelige området Trastevere, som ligger på den andre siden av elva, og der man fremdeles føler den lokale stemningen, eller hva med en tur på antikkens svar på Formel 1-banen, Circus Maximus, der man i antikken kjørte drabelige hesteveddeløp. Borghese-parken venter på en solskinnsdag, og Romas mange kirker og museer venter med åpne dører og porter.

På en av de mange fortausrestaurantene blir det servert pasta, risotto, små antipasti og kanskje en tallerken med grillet blekksprut. Det er nok å ta seg til på en dag i Roma.

Reiselederen kommer gjerne med forslag til aktiviteter og arrangerer også en uformell liten tur rundt i byen enten om formiddagen eller ettermiddagen.

Dag 5
Hjemreise

Etter frokost begir vi oss mot flyplassen der vi går om bord på flyet mot Oslo etter fem begivenhetsrike dager i Roma.

Prisinformasjon

Tillegg for enkeltrom
1 800,–
Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo–Roma t/r
 • Utflukter ifølge program
 • Fire billetter til metroen
 • Innkvartering i delt dobbeltrom
 • Italiensk frokost daglig og en romersk lunsj
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under "Prisen inkluderer"

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 25 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Hoteller

På denne reisen bor vi på et mellomklassehotell i området mellom Romas sentrale togstasjon og Laterankirken. Vi samarbeider med flere hoteller i samme kjede og kategori, de ligger veldig nært hverandre og har samme standard. Den offisielle standarden er 3 superior eller 4 stjerner – vi velger å kalle det «gode trestjerners hoteller», så vi ikke lover for mye.

Rommene er romerske standardværelser, og har de ting et hotellrom skal ha. Frokosten er typisk italiensk, og hvis vi sier at den ikke kan kalles dagens gastronomiske høydepunkt, skuffer vi ikke noen. Men en kopp kaffe, litt brød, syltetøy og lignende får man naturligvis.

Bagasjebestemmelser på flyet

Man kan ta med seg 1 kolli person. Bagasjen kan være maks. 20 kg + håndbagasje (maks. 8 kg, maksimumdimensjoner 115 cm totalt (50 cm x 40 cm x 25 cm).

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Rated 5 out of 5 by from Fine opplevelser med kunnskapsrik , engasjert og innkludernde reiseleder Fine opplevelser med kunnskapsrik , engasjert og innkludernde reiseleder som tok oss med i historien og utvalgte steder for mat og drikke
Date published: 2019-06-02
Rated 5 out of 5 by from Veldig fornøyd Vi hadde en veldig flink reiseleder som var opptatt av å gi gruppen gode opplevelser og innsikt i historien. Vi hadde ikke rukket over så mye dersom vi hadde reist alene. Det bør understrekes at turen er fysisk krevende.
Date published: 2019-06-02
Rated 4 out of 5 by from En opplevelsesrik tur til Roma Oppholdet ble optimalt, mye takket vøre en super guide (Sofia Levander). Utrolig mye å se av kunst og fra antikken. Alle de kjente stedene ble grundig omtalt ved hvert sted. Oppholdet tilfredsstilte forventningene.
Date published: 2019-06-02
Rated 4 out of 5 by from Fin reise med mange fine opplevelser Reisen var innholdsrik og hadde alt som for meg var viktig å se i Roma. Reiseleder var kunnskapsrik og hyggelig. Spesielt vil jeg fremheve omvisningen i Vatikanet og i Colosseum, meget bra.
Date published: 2019-09-17
Rated 4 out of 5 by from Roma Veldig flott reise. Som vanlig var reisellederen av topp klasse. Hetellet er bra...... Husk gode sko.
Date published: 2019-06-02
Rated 4 out of 5 by from Flotte dager i Roma Utrolig hvor mye vi fikk sett av Roma i løpet av noen hektiske dager.
Date published: 2019-09-14
Rated 4 out of 5 by from Evige Roma Reisen var fin og vi hadde mange fine opplevelser.
Date published: 2019-09-14
Rated 4 out of 5 by from Oppfyllese av reiseønske Forhåndsinfoen var bra, men så at noen slet litt pga av for dårlige sko. Jeg viste at det ble en god del gåing, men ikke alle hadde oppfattet det og var kanskje litt jålete i skovalg.. Kan dere skrive noe om det? Gode joggesko er tingen. Guidene, både Elisabeth og Heidi var flinke og hyggelige. Fint med lydpropp i øret både i Colosseum og i Vatikanet, men de vi fikk i Vatikanet var av ujevn kvalitet. Vi hadde en god og innholdsrik runde i Vatikanmuseene. Heidi var fantastisk kunnskapsrik og flink til å fortelle, men det ble kanskje for mange detaljer å ta inn. Det var skuffende å bare få 15 minutter til rådighet i Peterskirken. Det var en skikkelig nedtur. Det MÅ justeres til neste tur. Hotellet lå greit til og hadde bra standard med hyggelige og hjelpsomme ansatte. Frokosten var enkel og bra. Fint med den spesielle lunsjen, men det ble for noen litt lang gåtur fra Vatikanet. Den dagen vi kom hadde noen ikke spist på lenge pga veldig tidlig frokost i Norge. Da ble det litt heftig med rett ut på tur. Kanskje burde det vært noe enkelt på hotellet som ikke tok for mye tid. Jeg hadde gledet meg lenge til å reise til Roma. Fikk sett og lært mye om denne utrolige byen. Hyggelig igjen å reise med Albatross. Takk for en innholdsrik og lærerik tur for en som ikke hadde vært i Roma før. Den ga mersmak. Det italienske flyet sørover, som Norwegian hadde leid inn, var trangt og en var glad turen ikke var lengre.
Date published: 2019-09-14
 • y_2020, m_4, d_8, h_18
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_8
 • loc_no_NO, sid_ITRTR50, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser

20ITRTR50DNO0305