Into the wild – luksus-safari på Albatros egen camp i Kruger

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Stå ansikt til ansikt med de ville dyrene når Albatros tar deg med på en Big Five-safari midt i den sørafrikanske bushen

Manyeleti er den eneste private konsesjonen i Kruger hvor det ikke er adgang for de tallrike turistene i Kruger. Her ligger vi rett og slett midt i smørøyet – det fredfylte hjørnet der viltet er uforstyrret. Du kan godt se «The Big Five» andre steder, men det spennende samspillet krever noe helt spesielt. Vi bor i Manyeleti-området ved Albatros' egen Mantobeni safaricamp. Her bor vi behagelig i store safaritelt med eget bad og private terrasser. Campen er bare for voksne (det er ikke tillatt med barn under tolv år). I tillegg venter vinsmaking, en heldagsutflukt langs Panoramaruten og et møte med den vennlige befolkningen i nabobyen Welverdiend.

Dette er en førsteklasses reise med maksimalt 18 deltagere.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise, Safari

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Sydafrikanske rand

Dagsprogram 9 dager
Dag 1–2
Oslo–Johannesburg–Hoedspruit. Videre til Honeyguide Mantobeni i Manyeleti viltreservat i Kruger
Dag 3
Safariopplevelser i Manyeleti viltreservat og vinsmaking
Dag 4
Kjøring langs den vakre og berømte Panoramaruten med stopp ved utsiktspunktet God’s Window og kløften Blyde River Canyon
Dag 5–7
Safaridager i Manyeleti viltreservat. Besøk i landsby
Dag 8
Manyeleti viltreservat–Hoedspruit–Johannesburg. Hjemreise
Dag 9
Ankomst til Oslo

Hoteller

Honeyguide Mantobeni Camp

Mantobeni Camp er en av de to camps som Albatros eier i området Manyeleti. I campen er det 12 store safaritelt, romslige med eget bad og toalett. Fra svømmebassenget er det utsikt til et vannhull der dyrene kommer innom for å slukke tørsten. Campen er ikke inngjerdet og elefantene og andre dyr i området kommer ofte på besøk ved teltene. Derfor har vi alltid rangere på campen, så sikkerheten er på topp.

Les mer på: http://honeyguidecamp.com/mantobeni-camp/

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1–2
Oslo–Johannesburg–Hoedspruit. Videre til Honeyguide Mantobeni i Manyeleti viltreservat i Kruger

Vi flyr fra Oslo til Johannesburg sist på ettermiddagen, med en mellomlanding underveis. Det blir servert både middag og frokost om bord på flyet. Ut på formiddagen lander vi i Johannesburg og flyr enkelt og raskt videre til Hoedspruit. Det venter oss en kjøretur på cirka 1 time før vi er fremme ved campen. (Bare for voksne, det er ikke tillatt med barn under tolv år.) Avhengig av ankomsttidspunktet kan vi komme ut på safari allerede i dag.

Du kan glede deg til den første natten i villniset, hvor de fremmede luktene og de ukjente lydene bysser deg i søvn.

Dag 3
Safariopplevelser i Manyeleti viltreservat og vinsmaking

Denne dagen er innbegrepet av en ekte afrikansk safari. Vi legger ut på oppdagelse i Manyeleti viltreservat, som ligger i Mum-provinsen i et område som populært kalles Greater Kruger nasjonalpark. På shangaan betyr ordet Manyeleti «stjernenes sted», og det er vel verdt å vende blikket oppover mot himmelen når mørket faller på, enten du foretrekker romantisk stjernekikking eller er mer interessert av astronomi. Faktisk er det vanskelig å la være.

Manyeleti-området dekker en liten del av Kruger nasjonalpark og ble grunnlagt i 1963. I apartheidperioden ble området inngjerdet av det hvite mindretallsstyret og var forbeholdt den afrikanske befolkningen, noe som betydde et svært lavt besøkstall. Derfor er det fremdeles et temmelig vilt og uspolert område. I dag er gjerdet tatt ned, og viltet går fritt frem og tilbake, men veisystemene er ikke forbundet, noe som er årsaken til at Manyeleti er det mest fredfylte og uspolerte hjørnet av Kruger.

Hit kommer det stort sett bare gjester fra de tre lodgene og campene i området, som har plass til rundt 100 personer når de er fylt helt opp. Det gir oss eksklusive safariforhold uten bilkortesjene som vi noen ganger opplever i de større parkene.

Kruger og Manyeleti ligger relativt lavt og er derfor en helårsdestinasjon, med forholdsvis varme og tørre vintre. Etter sommerregnet blir vegetasjonen imidlertid svært tett fra mai til juni, frem til den lange tørkeperioden fjerner det meste igjen. I selve Manyeleti er det to store oppdemmede sjøer med en rekke krokodiller, flodhester, enestående fugleliv og mange dyr som kommer for å drikke i den tørreste perioden.

I løpet av de neste dagene skal vi både oppleve morgen- og ettermiddagssafarier, og vi skal på vandretur i den vakre naturen. En såkalt morgensafari starter som regel tidlig på dagen, kanskje ved soloppgang. Det er ikke mye som kan måle seg med de sterkt krydrede duftene og den helt spesielle gløden over savannen om morgenen. Det er kjølig, og alt ånder fred og ro nå når nattens jakt og generelle furore er over. Vi møter viltet ved vannhullene der dyrene stiller tørsten.

Erfaringsmessig vil vi allerede før denne safarien er slutt, ha sett et utvalg av Afrikas berømte vilt som løve, neshorn, gnu, kudu, vortesvin, sjiraff, elefant og impala. Det er imidlertid ingen garanti for hva vi får se eller når og hvor vi ser det. Her er naturen svært tett på det man mener er det opprinnelige Afrika, og vi må derfor være forberedt på perioder med tett, frodig vegetasjon og andre med tørr og vissen vegetasjon. Den førstnevnte perioden er flottest, men dyrene kan være vanskelig å få øye på. Den sistnevnte er ikke like flott, men viltet har ikke riktig noen steder å skjule seg. Nettopp uvissheten er en del av naturens sjarme som gjør en safari til en annerledes og spennende opplevelse. Når vi vender tilbake til lodgen, venter det oss en velfortjent frokost.

Om ettermiddagen den tredje dagen har vi mulighet for å smake på noen av de gode vinene som Sør-Afrika er kjent for. Du blir introdusert for et utvalg av røde og hvite viner fra startnivå til flere premiummerker.

En ettermiddagssafari starter på slutten av dagen når solen begynner å stå lavt og de varme fargene har overtatt landskapet. Vi stopper underveis for å nyte solnedgangen og skylle ned den flotte opplevelsen med en forfriskende drink før billyktene tennes til nattkjøringen. Det er litt av en sansemessig åpenbaring når den sørlige halvkulen plutselig lyser opp stjernehimmelen, med nattens tusenvis av fremmedartede lyder som fyller ørene, og duften av Afrikas røde jord og savannens sterkt krydrede dufter smyger seg inn i neseborene. Det er helt annerledes å dra på safari om kvelden og natten enn om morgenen. Det føles som om man er i en helt annet verden. Når den hvite kjeglen fra spotlyset feier over buskaset, lyser hundrevis av store og små øyne – alt virker plutselig mye nærmere. Et eller annet pusler og rasler i nærheten; er det en flokk gomlende gnuer eller har de sultne løvinnene begynt på nattens jakt?

Safaribilene er åpne terrenggående biler, og det føles fryktinngytende å oppholde seg få meter fra en gigantisk elefant, for ikke å snakke om en løve eller et neshorn, uten et ordentlig gjerde mellom. Men rovdyrene oppfatter heldigvis ikke en bil med passasjerer som mat!

Det kan for øvrig være en kald fornøyelse å legge ut på safari når mørket faller på eller i de tidlige morgentimene. Det er tepper i de åpne safaribilene, men vi anbefaler at du tar med lue og en kraftig, vindtett vinterjakke eller en fleece.

Dag 4
Kjøring langs den vakre og berømte Panoramaruten med stopp ved utsiktspunktet God’s Window og kløften Blyde River Canyon
Fantastiske God's Window

Etter frokost kjører vi fra campen til provinsen Mpumalanga, som betyr «stedet der solen står opp».

Vi kjører langs den berømte Panoramaruten på veier som snor seg mellom fjellene, og her møter vi på det ene storslåtte naturscenarioet etter det andre. Ved God’s Window kan vi oppleve et av verdens flotteste utkikkspunkter (hvis været tillater det) med fabelaktig utsikt mot Lowveld-savannen, som ligger 1000 meter skrått nedenfor platået vi står på. Vi besøker også Three Rondavels og Bourke’s Luck Potholes, som er et enestående klippelandskap der voldsomme virvler fra elva har boret dype, sylinderformede hull i den nakne klippen. Fjellområdet har utrolig mange flotte steder å by på, og rekker vi mer underveis, gjør vi gjerne det. Programmet avhenger også litt av været og deltakernes lyst til å vandre rundt i de flotte omgivelsene.

I disse fjellområdene er det ofte tett morgentåke som letter opp utover dagen, noe vi prøver å ta høyde for når dagsruten fastlegges på stedet. Vi spiser lunsj underveis.

Vi regner med å være tilbake i Honeyguide Mantobeni på slutten av ettermiddagen. Vær oppmerksom på at rekkefølgen i dagsprogrammet kan variere. Panoramaruten er best i klart vær, og vi kan bytte rundt på dagene for å få en flottest mulig tur.

Dag 5–7
Safaridager i Manyeleti viltreservat. Besøk i landsby

De neste dagene blir det igjen safari, og i de varme timene er det mulighet for å slappe av ved bassenget eller studere det spennende fuglelivet rundt campen.

Etter morgensafarien og etterfølgende frokost besøker vi et av lokalsamfunnene i området (merk at dette kun er en av dagene), som Albatros har inngått et hjelpende prosjektsamarbeid med i forsøket på å ivareta deres tradisjonelle levevis på en bærekraftig måte som verner om naturen.

Her i landsbyen får vi innblikk i dagligdagens gjøremål. Vi besøker skolen, smaker på lokale spesialiteter og møter kanskje landsbyens overhode.

Du får også mulighet for å bli med på en vandretur der vi utforsker naturen til fots i selskap med en erfaren sporfinner (tracker) og en bevæpnet ranger. På vandreturen kan du dvele ved de små nyansene, som det enestående fuglelivet rundt elver og vannhull, eller de mindre skapningene i dyreriket, som lever i og rundt kratt, busker og under steiner.

Dag 8
Manyeleti viltreservat–Hoedspruit–Johannesburg. Hjemreise

 Vi må dessverre ta farvel med Honeyguide Mantobeni og Manyeleti viltreservat og kjøre tilbake til Hoesdspruit for deretter å fly videre til Johannesburg. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo.

Dag 9
Ankomst til Oslo

Prisinformasjon

Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo–Johannesburg t/r med mellomlanding
 • Fly Johannesburg – Hoedspruit t/r
 • Safari og utflukter ifølge program (alle safariturer)
 • Vinsmaking
 • Sundowner på game drives om kvelden
 • Champagne sundowner på skybeds demningen
 • Utflukter til Panoramaruten inkl. ”Gods window”
 • Besøk til vår lokale landsby
 • Innkvartering i delt dobbeltrom på Mantobeni Camp
 • Helpensjon
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 7% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Øvrige måltider
 • Tillegg for enkeltrom
 • Drikkevarer
 • Driks (til lokalguider og sjåfører– beregn ca. 350,– pr. person)
 • Eventuelle ekstrautflukter (f.eks. ekstra safariturer á 250 rand)
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under "Prisen inkluderer"

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Bagasje

Hvis du reiser til eller fra Johannesburg lufthavn er det kommet nye regler for bagasje pr. 25. mars 2019. 

Det er kun tillat å sjekke inn vanlige kofferter, dvs en helt vanlig koffert med minst 1 flat side. Runde eller uregelmessige former for vesker/bagger er ikke tillatt. Bagasjen kan heller ikke ha lange stropper. Skulle du ha en lang stropp eller en annerledes bag er det mulig å få den tapet sammen i Johannesburg mot gebyr. Reglene er til for å unngå blokkeringer på bagasjebåndet og lange ventetider som følge av dette. De lange stroppene er den største årsaken til at bagasjebåndet bryter sammen. Har du en lang stropp på kofferten din bør du derfor ta den av før du sjekker inn i Johannesburg eller tape den til kofferten. 
Sportsvogner, golfbagger og annen stor bagasje har unntak fra regelen, siden de blir håndtert som «odd size baggage».

Deltakerantall

Denne reisen krever et deltakerantall på minimum 16 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4-6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Tilslutning med innenriksfly

Hvis du ønsker tilslutning med innenriksfly i Norge vil vi gjøre hva vi kan for å hjelpe deg med dette. I så fall bes du opplyse om det ved bestilling av reisen. I enkelte tilfeller må du selv administrere det, og vi anbefaler da at du sørger for å ha minst 2,5 time mellom flyskiftene.

Mer om Sør-Afrika

Her kan du lese mer om Sør-Afrika: www.albatros-travel.no/reisemaal/afrika/soer-afrika

Les blant annet om klima og vær, tidsforskjell, driks og visumregler.

Barn under 18 år

Vi informerer om at de sørafrikanske myndighetene pr. 1. juni 2015 krever at man som reisende med barn til Sør-Afrika har med seg barnets fødselsattest. Fødselsattesten skal være på engelsk, og den skal være påført et apostillestempel.

Du skal bestille fødselsattesten på Folkeregisterets nettsider. Når du har logget på Altinn og valgt «bestill attester/utskrifter» skal du velge en flerspråklig fødselsattest. Du får fødselsattesten tilsendt din folkeregisteradresse. Det kan ta tid å få en flerspråklig attest, så vi råder deg til å gjøre dette snarest mulig. Viktig: Når du har mottatt attesten skal den påføres et såkalt apostillestempel for å være gyldig i utlandet. Dette stempelet får du hos fylkesmannen der du bor.

Formålet med kravet om fødselsattest er å bekjempe menneskehandel der barn er involvert.

Bemerk at kravet gjelder både inn- og utreise såvel som transit i Sør-Afrika. Har man ikke med seg barnets fødselsattest blir man nektet innreise i Sør-Afrika og man vil bli avvist av flyselskapet ved innsjekkingen. Per 1. desember 2018 ble det lempet litt i kravene, slik at man ikke nødvendigvis MÅ vise fødselsattesten. Det anbefales likevel på det kraftigste at man tar fødselsattesten med seg på reisen, da man kan bli bedt om å vise den fram.

OBS! Hvis bare den ene av barnets foreldre er med på reisen kreves det ytterligere dokumentasjon. Reisende med barn som ikke er deres biologiske barn skal også ha med seg særskilt dokumentasjon for dette. Disse dokumentene skal også være på engelsk og påført apostillestempel. For nærmere informasjon om hvilke dokumenter du må ha med deg kan du kontakte Utenriksministeriet, Altinn eller den sørafrikanske ambassaden i Oslo.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Forleng reisen

Badeferie på Sun City Resort

Type Reiseforlengelse
Varighet 6 dager
Pris Fra 7 998,–
Nyt 4 dagers avslapping på ferieparadiset Sun City Resort

Etter noen dager på safari kjører vi til barnas paradis, Sun City Resort. Her kan du slappe av ved bassenget, dra til Valley of the Waves, det herlige vannlandet med store bølger og ville vannsklier, spille golf eller gå lange turer i den vakre naturen. Du kan også få skjønnhetsbehandlinger eller få flere safariopplevelser.

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Du kan velge mellom to hotell

Sun City Resort – Cabanas

Hotel Cabanas i Sun City Resort er et herlig barnevennlig hotell. Her er det 24 standardrom med utsikt til vannet, 120 standardrom, 32 familierom med utsikt til vannet, 201 familierom og 3 rom som er kjørestolvennlige. Et familierom har en dobbeltseng og en uttrekkbar sovesofa og passer til 2 voksne og 2 mindre barn. Fra Cabanas er et gangavstand til det meste men det kjører også gratis shuttlebusser rundt på resortet. 

Pris pr. person:
7 998,– pr. person i delt dobbeltrom på Cabanas
12 998,– pr. person i enkeltrom på Cabanas

Barnepris: 
5 998,– pr. person (gjelder for maks. 2 barn under 12 år i følge med 2 voksne)

Les mer på: https://www.suninternational.com/sun-city/

Sun City Resort – The Palace

The Palace er et sofistikert 5-stjerners hotell som har redefinert afrikansk luksus og eleganse. Inngangen til The Palace setter standarden med sine flotte dekorerte tak, mosaikkverk og polstrede møbler. Samtlige luksuriøse rom på hotellet er beliggende i grønne hager og er utstyrt med håndlagde møbler. Hotellet har to utendørs svømmebasseng og en privat gangbro til Valley of Waves.

Pris pr. person:
14 998,– pr. person i delt dobbeltrom på The Palace
25 998,– pr. person i enkeltrom på The Palace

Barnepris:
7 998,– pr. person (gjelder for maks. 2 barn under 12 år i følge med 2 voksne)

Les mer på: https://www.suninternational.com/palace/

 

Prisen inkluderer
 • Transport til og fra hotellet ved ankomst og avreise
 • 1 natt på hotell i Johannesburg i delt dobbeltrom
 • 4 netter på hotell i delt dobbeltrom
 • Frokost daglig
Bestilling

Reiseutvidelsen må bestilles i forbindelse med bestilling av selve reisen eller senest 75 dager før avreise. Vi anbefaler at du bestiller forlengelsen så langt i forveien som mulig, da vi ikke kan garantere tilgjengelighet av hotell og flyseter på alle avgangsdatoer. Vær oppmerksom på at prisen på utvidelsen kan variere basert på tilbud og etterspørsel.

Lignende reiser