Kroatia for livsnytere

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Med base på 5-stjernershotellet Croatia Cavtat ser vi Dubrovnik, Kotor og Mostar og flott kystlandskap i Kroatia, Bosnia-Hercegovina og Montenegro

Unn deg selv å oppleve Kroatias berømte dalmatiske kyststrekning – og adriaterhavsområdet i det hele tatt. Vi besøker Adriaterhavets dronning Dubrovnik, og i nabolandene Bosnia-Hercegovina og Montenegro ser vi Mostar med den berømte broen og den helt unike gamle havnebyen Kotor.

Programmet teller flere UNESCO-fredede byer, og det i seg selv vitner om områdets historiske tyngde. Vi kan fordype oss i den spennende historien og de til tider ganske omskiftelige tilhørsforholdene i området – fra Venezias storhetstid over det samlede Jugoslavia og tiden etter krigen. Vi drar inn i landet og langs kysten, dels i Dalmatia og dels på Budva-rivieraen i Montenegro. Underveis blir det naturligvis tid til å nyte livet i det fine klimaet og gå på oppdagelsestur på egen hånd.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Kroatisk kuna

Dagsprogram
Dag 1 Fly Oslo–Dubrovnik. Omvisning på Hotel Croatia Cavtat og i Cavtat
Dag 2 Båttur til Dubrovnik. Omvisning, tid på egen hånd, velkomstmiddag på lokal restaurant
Dag 3 Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik
Dag 4 Utflukt til Montenegro og Kotor. Byvandring i Kotor og ettermiddagen i Budva
Dag 5 Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik
Dag 6 Neretva-deltaet, båttur med musikk og lunsj, og ettermiddagen i Mostar
Dag 7 Cavtat. Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik og avskjedsmiddag
Dag 8 Dubrovnik – Oslo

Hoteller

Hotel Croatia Cavtat

 • 487 rom
 • 4 restauranter
 • 1 utendørs basseng og 1 oppvarmet innendørs basseng
 • Spa og fitness
 • WiFi på rommet
 • 500 m til sentrum av Cavtat og 2,2 mil til Dubrovnik

På en liten dobbelt halvøy i en større bukt rett sør for Dubrovnik ligger den lille landsbyen Cavtat, og i klippesiden ligger flotte Hotel Croatia Cavtat.

Det er snakk om et førsteklasses hotell med virkelig gode fasiliteter, god mat, nydelig beliggenhet og makeløs utsikt over bukten. Det har en hage med egen strand, svømmebasseng, solterrasse, terrasse med servering ved havet, en liten butikk, bilutleie og et herlig innendørs spaområde med sauna, dampbad, flere massasjerom og basseng.

Rom
Gode og romslige dobbeltrom med balkong, bad med badekåpe og slippers, badekar og dusj, minibar, safe, hårtørker, aircondition, satellitt-tv, telefon, roomservice, vaskeriservice og fri WiFi.

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Klikk på "Bestill" for å se ledige rom
Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
OBS Denne avgangen har et litt annerledes program. Klikk på datoen for å se det.
9 998,–
Oslo
Utsolgt
OBS Denne avgangen har et litt annerledes program. Klikk på datoen for å se det.
9 998,–
Oslo
Utsolgt
12 498,–
Oslo
12 498,–
Oslo
rom med havutsikt
Klikk på en dato for å se riktig program
Klikk på "Bestill" for å se ledige rom

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Fly Oslo–Dubrovnik. Omvisning på Hotel Croatia Cavtat og i Cavtat
Hotellet ligger nydelig til

Når vi er kommet til Kroatia, kjører vi den korte veien til Cavtat ved Adriaterhavet. Hotellet vårt ligger ut mot havet litt sør for Dubrovnik på en liten, men vakker og hyggelig halvøy. Cavtat var en del av republikken Ragusa. I dag er det en sjarmerende kystby som ligger fint til i en liten bukt rundt halvannen mil fra Dubrovnik. Det er mulig å kjøre til Dubrovnik fra hotellet eller ta båt over bukta. Cavtat har flere severdigheter, men først og fremst en sjarmerende lokal atmosfære, som gjør det til et perfekt sted å nyte en kaffe eller et glass vin.

Vi går en tur rundt på hotellet for å gjøre oss kjent med fasilitetene. Vi spiser middag på hotellet.

Dag 2
Båttur til Dubrovnik. Omvisning, tid på egen hånd, velkomstmiddag på lokal restaurant
Gamlebyen i Dubrovnik

Etter frokosten forlater vi hotellet vårt og tar båt til Dubrovnik. Dubrovniks skjønnhet og eleganse er intet mindre enn legendarisk. Synet av Stradun, den marmorbelagte hovedgaten, og de mange barokkpalassene og bymuren fortsetter med å imponere enhver gjest som kommer til Adriaterhavets vakreste by. Dubrovniks historie går tilbake til 600-tallet, da de første husene ble oppført, mens den første bymuren ble bygd på 800-tallet. Mot slutten av 1100-tallet hadde Dubrovnik etablert seg som en viktig handelsby som fungerte som bindeledd mellom Balkan og Middelhavet. I 1205 kom Dubrovnik under venetiansk kontroll, men byen brøt seg løs fra venetianerne i 1358 og opprettet republikken Ragusa. På 1400-tallet strakte Ragusa seg langs havet fra Ston til Cavtat. 

Dubrovnik hadde sin egen handelsflåte med forbindelser til Egypt, Midtøsten, Sicilia, Frankrike, Spania og Istanbul. I 1808 fikk republikken dødsstøtet da Napoleons hær marsjerte inn i byen. Fra 1815 til 1918 var Dubrovnik en del av det østerriksk-ungarske riket for deretter å bli en del av det kongeriket som skulle bli til Jugoslavia. Dubrovnik føles på mange måter fremdeles som en selvstendig republikk, løsrevet fra resten av Kroatia både fysisk og historisk.

Inngangen til byen går gjennom Pile-byporten fra 1537. I middelalderen ble byen lukket hver kveld, og nøklene ble gitt til byens hersker. Innenfor muren finner vi Stradun, byens gamle handelsgate, som strekker seg hele veien ned til den gamle markedsplassen Luza. Overalt i byen er det gamle kirker og palasser, og vi stifter naturligvis bekjentskap med det hele på byvandringen.

I Dubrovnik kan det anbefales å gå en tur på bymurene eller ta kabelbanen opp på toppen av klippen bak byen. Utsikten derfra er fantastisk. Dessuten er det flere museer der, og reiselederen hjelper selvfølgelig til med tips og informasjon.

Vi spiser en felles velkomstmiddag i Dubrovnik før vi drar til tilbake til hotellet.

Dag 3
Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik
Stemningsfulle Korcula

Hele dagen er på egen hånd, men dere kan velge å bli med på en spennende utflukt med båt til den vakre øya Korcula. Vi er borte hele dagen, drar på vinsmaking i Peljesac og spiser lunsj underveis.

Vil du heller bli på land kan du nyte stemningen på hotellet eller se nærmere på Cavtat eller Dubrovnik.

Utflukten bestilles og betales på stedet.

Dag 4
Utflukt til Montenegro og Kotor. Byvandring i Kotor og ettermiddagen i Budva
Gamlebyen i kotor

I dag kjører vi til Montenegro og Kotor, den gamle havnebyen ved Adriaterhavet, som er målet for dagens utflukt. Byen ligger vakkert til i Kotor-bukta, omgitt av kalksteinsfjell. Kotors gamle bydel, byens forsvarsverker og den indre delen av Kotor-bukta ble i 1979 opptatt på UNESCOs verdensarvliste, og når man står midt i byen, er det lett å se hvorfor. Den gamle bydelen stammer fra 1400–1500-tallet og er et unikt eksempel på middelalderlig byplanlegging. De brosteins- og marmorbelagte gatene danner en labyrint avbrutt av vakre plasser. Ved en av plassene ligger byens vartegn: St. Tryfon-kirken, som er fra slutten av 1100-tallet. Spredt utover byen ligger det mindre kirker, hyggelige kafeer og gode restauranter.

På turen rundt i Kotor fordyper vi oss i byens historie og ser nærmere på de mange byggverkene fra middelalderen.

Om ettermiddagen begir vi oss videre til Budva, som er hovedby på Budva-rivieraen og lå i den sørligste delen av Dalmatia. Budva ble grunnlagt for 2500 år siden og er dermed den eldste byen på adriaterhavskysten. Den gamle bydelen ligger på en tange omgitt av venetianske bymurer. For enden av tangen ligger byens gamle festning. Vi går en tur i den bilfrie historiske bydelen og stifter bekjentskap med plasser, brolagte gater, kirker og festningen. Fra Budva kjører vi tilbake til hotellet vårt i Cavtat.

Dag 5
Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik
Hyggelige Cavtat

Enda en dag på egen hånd der dere kan velge selv hva dere ønsker å oppleve i det interessante lokalområdet.

Dag 6
Neretva-deltaet, båttur med musikk og lunsj, og ettermiddagen i Mostar
Den vakre broen i Mostar

På vei til Mostar og Bosnia-Hercegovina stopper vi ved Neretva-deltaet, der elva Neretva renner ut i Adriaterhavet. Det er et enestående fruktbart område, der det blir drevet jordbruk, der trekkfuglene samler seg vår og høst, og der en del fisk gyter. Vi drar rundt i deltaet i mindre båter, deltar i en lokal lunsj med musikk, og nyter formiddagen og lunsjen i dette naturskjønne området. Deretter fortsetter vi til Mostar.

Vi går en tur i Mostar, der vi ser det intakte sentret i denne enestående middelalderbyen. Vi skal naturligvis også se broen Stari Most. Den gamle broen er selve symbolet på Mostar og et prakteksempel på osmansk arkitektur. Mannen bak er arkitekten Sinan, som også har tegnet noen av de viktigste moskeene i Istanbul. Den nåværende broen er en rekonstruksjon av den opprinnelige, som ble ødelagt under Balkankrigen i 1990-årene, og også det UNESCO-fredede historiske kvarteret rundt broen er i dag restaurert, slik at det nå fremstår som en sjarmerende bydel med mange kafeer og restauranter. Det kan anbefales å gå en tur i den gamle bydelen og oppleve roen etter at endagsturistene er forsvunnet. Mostar ligger ved elva Neretva, og med sine 113 000 innbyggere er den Bosnia-Hercegovinas femte største by. Den historiske bykjernen, som ligger på begge sider av Neretva, ble oppført i den osmanske perioden.

Utpå ettermiddagen returnerer vi til Cavtat.

Dag 7
Cavtat. Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik og avskjedsmiddag
Den gamle handlegaten Stradun i Dubrovnik

Det første av dagen er fri til egne eventyr – kanskje i en av de hyggelige landsbyene i området eller til å finne noen fine ting å ta med seg hjem i Dubrovnik?

Om kvelden drar vi til en god lokal restaurant enten i Cavtat eller i Dubrovnik, og spiser en felles avskjedsmiddag..

Dag 8
Dubrovnik – Oslo
Litt utpå ettermiddagen kjører vi til Dubrovniks lufthavn og flyr hjem til Oslo med kofferten full av opplevelser fra Balkanhalvøya.

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 12 498,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
3 998,–
Prisen inkluderer
 • Skandinavisk reiseleder
 • Direkte fly Oslo–Dubrovnik t/r
 • Innkvartering på 5-stjerners Hotel Croatia Cavat i delt dobbeltrom
 • Utflukter og transport ifølge program
 • Frokost daglig
 • Halvpensjon (frokost og middag), lunsj dag 6
 • Båttur dag 2
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Tillegg for enkeltrom
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Driks til lokalguide, sjåfør m.v. (beregn ca. kr 300,– pr. person i alt)
 • Utflukt til Korcula (prisen varierer fra 81–118 euro avhengig av antall påmeldte)
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under "Prisen inkluderer"

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 15 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.
Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. Det fremgår av avreisepapirene hvor gruppen møter reiselederen. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.
Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

Hos Albatros tilbyr vi ikke at man kan ha faste plasser i bussen, og det er derfor heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass innen reisens start. Ved ikke å tilby kjøp av bestemte plasser risikerer man ikke at tidspunktet man kjøper reisen på er avgjørende for hvilken plass i bussen man har adgang til. Derimot kan det i fellesskap med reiselederen avtales at man rokerer underveis, slik at alle på skift får sitte både foran og bak i bussen.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.
Rated 5 out of 5 by from Kroatia for livsnytere - en flott kombinasjon av historie og feriegleder. Hotell Croatia hadde god beliggenhet, nær gamlebyen Cavtat, kun halvtimes reise til Dubrovnik med buss, ca 1 time med båt. Innen- og utendørs saltvannsbasseng samt liggestoler og kafé ved sjøen. God mat, hyggelig betjening. Utfluktene til Dubrovnik, Montenegro og Bosnia Hercegovinas var alle av høy kvalitet. Vår reiseleder, Kari Melø, hadde gode kunnskaper om stedene vi besøkte og hun stod til vår disposisjon under hele oppholdet. Også gode lokalguider, hvorav 2 snakket norsk. Vi brukte fridagene til bading i sjøen og turgåing. Nydelig vær, krystallklart vann og gode turstier. Vi tok også en tur til Dubrovnik med rutebuss, greit å ta seg fram på egenhånd.
Date published: 2017-05-28
Rated 4 out of 5 by from Behagelig og lærerik tur Passende årstid for 'nordboere'. Behagelige tidspunkter for flyreisen. Stedet er ikke egnet for rullestolbrukere. Passende tider avsatt for 'på egenhånd'. Ubehagelig lange ventetider for grensepasseringer på bussturer. Ble tildelt uakseptabelt hotellrom med utsikt til en 6 meter høy vertikal jord/steinvegg 1 meter fra balkong. Lite grann himmel kunne ses vertikalt opp fra balkong rekkverk. Langt fra 5 stjerners rom. Etter mye eget strev fikk vi vente på klargjøring av et rom med fin utsikt. Guide kunne ikke hjelpe da Albatros ikke hadde bestilt rom med utsikt.
Date published: 2017-05-28
Rated 4 out of 5 by from Ferietur Det var en av de bedre reisene jeg har vært på, og det skylles mye at vi hadde en fantastisk og kunnskapsrik guide Kari Mebø. Satte veldig pris på at vi hadde noen fridager mellom de planlagte turene. Båtturen i sivdeltaet med musikk og lunch var helt topp, men de andre turene var også lærerike og fine. Men noe negativt må dere få og det var hotellrommet. Selve hotellet var fint og bra mat, men vi fikk rom med utsikt til en mur og det fleste av oss klaget på hotellrommene. og det satte helhetsinntrykket noe ned.
Date published: 2017-05-26
Rated 4 out of 5 by from En bra reise med mange inntrykk. Vi så og opplevde mye. Reiselederen hadde mange kulturelle, historiske og geografiske kunnskaper om stedene vi besøkte. Han var blid og imøtekommende. Han han var ikke så god til å forhåndsinformere om turene. Han hang ikke opp noe informasjon i hotellresepsjonen, og den muntlige informasjonen vi fikk, var ikke alltid i samsvar med det som sto i det tilsendte programmet vi hadde fått fra Albatros. Særlig det første informasjonsmøtet virka dårlig forberedt. Vi fikk heller ikke noen velkomstforfriskning, som var lovet i henhold til det tilsendte programmet.
Date published: 2016-10-30
Rated 3 out of 5 by from Grei nok, men Kroatia for livsnytere? Maten vi fikk på restauranten i Dubrovnik, Poklisar Restaurant, er den dårligste restaurantopplevelsen jeg noen gang har hatt. Ventet en evighet på maten, da den endelig kom, var den kald og svært enkel og smakløs. Det lå igjen mat på alle tallerkener. Helt uforstålig at dere kan velge en slik restaurant til "livsnytende" gjester. Middagen på hotellet var heller ikke noen stor opplevelse. Vi gikk på andre restauranter et par ganger. Turen til Mostar var en flott opplevelse, mens Budva var totalt bortkastet. En forlatt badeby. Der kunne det vært gjort noen annet i stedet for. Ellers var Kotor en fin opplevelse, og på bussturene fikk vi se mye av landene. Vi hadde en morsom og flink reiseleder.
Date published: 2017-10-31
Rated 3 out of 5 by from Ok reise. Reiselederen var flink og morsom. Hotellet var ikke et femstjerners hotell i våre øyne. Fin beliggenhet og hyggelig personale, men maten var av varierende kvalitet. Dagsturene stod til forventningene bortsett fra den til Montenegro, borkasta tid å dra helt til gamlebyen i Budva for der var det meste steng . Den restauranten Albatros har valgt til velkomstmiddagen i Dubrovnikk må de bytte ut snarest, den var under all kretikk. To strore grupper var ventet ingen ting var forberett, ventet i 45 minutter og da maten endelig kom var den helt elendig.
Date published: 2017-11-07
Rated 4 out of 5 by from Evaluering av tur til Kroatsia Vi var godt fornøyd med turen. Mange fine turer. Flink guide. Eneste jeg kan kommentere: Det er ikke greit å betale lokale guider på stedet. Her bør Albatros finne en løsning der reiseguiden tar hånd om utbetaling. Flere kommenterte systemet. Føles som vi betaler en tigger, som blir totalt feil. Hva med at reiseguiden samler inn penger for alle lokalguider og betaler på vegne av oss alle. Tror det ville fungere bra.
Date published: 2016-10-31
Rated 5 out of 5 by from Flott og lærerik tur til historiske steder Meget bra hotell med stort sett alle fasiliteter og hyggelig betjening. Med slikt vær som vi hadde (siste tur før hotellet stengte for vinteren) var vi glade for at vi reiste så sent på året. Da slapp vi den verste turisttrafikken, samtidig som temperaturen i sjøen fortsatt holdt over 20grader. Vil samtidig også skryte av vår reiseleder Victor. Han er meget kunnskapsrik og en omsorgsfull og behagelig person. At at de lokale reiselederne i Dubrovnik og Mostar begge snakket norsk var bra. Anbefaler gjerne denne turen til Balkan!
Date published: 2017-11-09
 • y_2019, m_3, d_23, h_24
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_3, tr_63
 • loc_no_NO, sid_HRRTR04, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser

19HRRTR04ENO1210