Lofoten til lands og til vanns

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Opplev det flotte landskapet i Lofoten med buss og båt – eventyret venter nord for polarsirkelen!

På denne spennende reisen får vi oppleve Lofoten og Nord-Norge både til lands og til vanns. Vi kikker ut over det golde og fascinerende nordnorske landskapet og opplever de spisse fjellene og små, sjarmerende fiskeværene i Lofoten. Vi reiser med den lille båten Øykongen fra Svolvær til Hanøy og opplever den flotte kysten på nært hold samtidig som vi nyter den vakre Trollfjorden omgitt av fjell og med en helt fantastisk utsikt. I tillegg til å få fine naturopplevelser besøker vi det spennende vikingmuseet Lofotr samt Polarmuseet, smaker på vikingenes lammesodd og mjød, drar på båtturer inn i fjordene og blir imponert av fantastisk utsikt i Tromsø.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta NOK

Dagsprogram
Dag 1 Ankomst til Evenes og videre til Svolvær. Byvandring i Svolvær
Dag 2 Svolvær. Utflukt ut i Lofotens natur og besøk på Lofotr vikingmuseum
Dag 3 Svolvær–Tromsø. Båttur med Øykongen med Trollfjorden. Hurtigbåten til Tromsø
Dag 4 Byvandring i Tromsø og Polarmuseet. Tid på egen hånd og middag på hotellet
Dag 5 Tromsø. Hjemreise

Hoteller

Scandic Svolvær

 • 146 rom
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis wifi
 • Vaskeritjeneste
 • Utendørs terrasse
 • Scandic shop 24 timer
 • 24-timers resepsjon

Scandic Svolvær ligger på en øy i Svolvær havn. Svolvær sentrum ligger 150 meter unna. Hotellets restaurant og bar ligger i en båtformet bygning med panoramautsikt over havnen og fjellene rundt. Mens man spiser middag eller får noe å drikke kan man nyte utsikten over havet. Lofoten War Memorial Museum ligger 700 meter fra hotellet.

Samtlige rom på Scandic Svolvær har aircondition, kabel-tv og skrivebord. Alle rom har eget bad, og hotellet har gratis wifi.

Clarion Hotel The Edge, Tromsø

 • 24-timers resepsjon
 • Gratis wifi
 • Treningsrom
 • Gavebutikk
 • Vaskeriservice
 • Lounge/bar
 • Tromsø rådhus: 500 meter
 • Polarmuseet: 600 meter
 • Ishavskatedralen: 1200 meter
 • Kunstmuseet: 100 meter
 • Fjellheisen (kabelbanen): 1200 meter

Helt nede ved vannkanten ligger dette sentrale hotellet med sin innovative arkitektur som speiles i vannet. Hotellet har en takterrasse med bar på 11. etasje med utsikt over Ishavskatedralen og Tromsø fjord. Det er gratis trådløs internettadgang, og samtlige rom på Clarion Hotel The Edge har moderne møbler samt en stort flatskjermtv og skrivebord. Badeværelsene har dusj og hårføner. Restauranten Marcus Samuelsson serverer retter i New York-stil laget av lokale råvarer. Polaria Akvarium og Vår Frue kirke fra fra 1800-tallet ligger begge mindre enn 300 meter fra hotellet.

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
10 998,–
Oslo
10 998,–
Oslo
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Ankomst til Evenes og videre til Svolvær. Byvandring i Svolvær

Allerede fra luften kan vi se det flotte landskapet i Lofoten bre seg ut. Vi lander på Evenes, som ligger vakkert til i det nordnorske fjellandskapet. Fra flyplassen kjører vi til hotellet i Svolvær, "hovedstaden" i Lofoten. Dette er ingen vanlig kjøretur ettersom vi reiser gjennom Lofotens unike, flotte og fascinerende landskap, der en nesten majestetisk eleganse blandes med rå og utemmet natur. Den bare ber om oppmerksomhet og byr på så mange fotomuligheter at det er en god idé å ta med seg det store minnekortet (eller en ekstra filmrull) på reisen. Vi stopper på noen av de flotteste stedene og har god tid til å nyte det fantastiske landskapet.

Ved ankomst til Svolvær sjekker vi inn på hotellet hvor vi skal sove de neste to nettene, og resten av dagen tilbringes på egen hånd med å utforske den lille byen. Enten rett etter ankomst til Svolvær eller neste dag tar reiselederen oss med på en byvandring slik at vi raskt kan orientere oss. Svolvær har rundt 4750 innbyggere og er administrativt sentrum i Vågen kommune i Nordland. Byen ligger på Austvågøya i skjærgården langs Vestfjorden. Svolvær var opprinnelig en del av nabokommunen Vågan, som med Kabelvåg ligger rett vest for Svolvær. Det store torskefiskeriet i området gjorde Svolvær til et viktig fiskevær. I 1918 fikk stedet status som ladested, og Svolvær ble egen kommune.

Dag 2
Svolvær. Utflukt ut i Lofotens natur og besøk på Lofotr vikingmuseum

I dag skal vi dra på utflukt i Lofotens fengslende natur til Lofotr vikingmuseum i Borg. Museet er hele 83 meter langt, noe som gjør det til det største rekonstruerte langhuset fra vikingtiden som noensinne er bygget. Livet i nord var tøft, og i flere hundre år har folk levd av havet og det gylne landskapet. Under disse barske forholdene har hardføre menn og kvinner prøvd å få det beste ut av livet, og i langhuset får vi en følelse for hvordan livet utartet seg. Lofotr er nemlig et såkalt levende museum, og lokalguiden forteller om livet i vikingtiden og om arkeologenes arbeid med å rekonstruere langhuset. Ved siden av langhuset, høvdinghuset, er det en moderne utstilling med arkeologiske funn fra Borg, der vi kan se filmen "Drømmen om Borg". Det finnes også en museumsbutikk som selger historiske smykker, blant annet den berømte armringen vikingene brukte.

Vi får også en liten smak av vikingtiden når vi setter oss rundt leirbålet og spiser en lett lunsj som består av lammesodd. Vi skal ikke gå glipp av vikingenes favorittdrikke når reiselederen fra Albatros byr på et glass ekte mjød brygget etter en gammel oppskrift. Etter besøket går turen videre til Svolvær. Her kan vi tilbringe kvelden med å oppdage byen eller kanskje spise en god middag på en av de mange restaurantene. Her finner vi alt fra pizzarestauranter til fine fiskerestauranter. Vi kan anbefale et besøk på Lofoten krigsminnemuseum, som inneholder en unik samling av gjenstander, våpen og uniformer fra annen verdenskrig (åpent til klokken 22).

Dag 3
Svolvær–Tromsø. Båttur med Øykongen med Trollfjorden. Hurtigbåten til Tromsø

På denne reisen lar eventyret knapt vente på seg når vi kommer tett innpå det ekte Lofoten, da reisen fører oss dypere inn i den vakre nordnorske naturen. I dag skal vi på utflukt med den lille båten Øykongen fra Svolvær til Hanøy. Ved sterk vind kan båtturen noen ganger innebære en viss sjøgang, men det er ingen fare. Vi kommer så nærme naturen at vi kan kjenne lukten av saltvann og føle vinden mot ansiktet på samme måte som de lokale fiskerne har gjort i flere hundre år. Vi reiser bare i den indre fjorden i ly av fjellene i Lofoten for å unngå det dårlige været som fiskerne ofte støter på når de begir seg ut på Atlanterhavet. Vi går om bord med bagasjen vår og forlater havna i Svolvær, styrer mot babord og inn i Raftsundet som skjærer gjennom Lofoten mellom Austvågøya og Hinnøya. Det er en flott båttur der vi kan komme nærmere naturen enn det de store båtene i området kan, for eksempel Hurtigruten. Underveis spiser vi en deilig fiskesuppe til lunsj om bord på båten. 

Et av turens høydepunkter er uten tvil Trollfjorden. Den to kilometer lange og forholdsvis dype fjorden skjærer seg inn i Austvågøya. Fjorden med de bratte fjellsidene og den smale inngangen er bare tilgjengelig med båt eller via en ca. 10 kilometer lang fottur gjennom svært røft terreng. Det er ikke noe problem for den lille båten vår å ta seg inn i fjorden, og vi får en unik mulighet til å nyte synet av den vakreste fjorden av alle. Selve navnet er veldig passende, for naturen her er helt trolsk. Etter den flotte avstikkeren inn i Trollfjorden fortsetter vi til Hanøy, der vi går av båten og fortsetter med buss til Harstad, der neste opplevelse venter. Vi skal nemlig reise med hurtigbåten fra Harstad til Tromsø. Det er en flott båttur gjennom fjordlandskapet. Avhengig av når på måneden vi reiser, kan båtturen foregå etter mørkets frembrudd. Ved ankomst til Tromsø forlater vi båten og fortsetter med buss til hotellet der vi skal sove de neste to nettene.

Dag 4
Byvandring i Tromsø og Polarmuseet. Tid på egen hånd og middag på hotellet

Om formiddagen tar vi en kort spasertur i Tromsø. Byen ligger flott til på Tromsøya. Den er omgitt av imponerende fjelltopper, fjorder og en fantastisk skjærgård ved porten til Ishavet på ca. 70 grader nord. Byen har vært utgangspunkt for blant annet Nansen og Amundsens ekspedisjoner til Nordpolen. Vi får høre mer om ekspedisjonene på byvandringen i Tromsø, der vi blant annet tar en tur innom Polarmuseet. Byen går også under navnet Nordens Paris, og i tillegg til å være den største byen i Nord-Norge, er den også en viktig universitetsby med et rikt kulturliv og et yrende restaurant- og kafétilbud som nesten setter et internasjonalt preg på byen. I Tromsø tar vi en rundtur med buss og besøker blant annet Ishavskatedralen, som ruver majestetisk ved innseilingen til byen. Den flotte kirkens arkitektur symboliserer mørketiden og det skimrende nordlyset på himmelen. Byrundturen avsluttes på hotellet, og vi har resten av dagen fri til eventyr på egen hånd. De som vil, kan på egen hånd ta gondolbanen Fjellheisen opp til Storsteinen, som troner 421 meter over havet. Herfra er det en uforglemmelig utsikt ut over byen og fjellandskapet. Du kan også bare slappe av og nyte den friske luften og mørket som siger på, som kommer med en stadig forventning om å se det vakre nordlyset danse på himmelen. Om kvelden spiser vi middag på hotellet og håper at nordlyset viser seg til tross for lyset fra byen.

Dag 5
Tromsø. Hjemreise

Hvis tiden tillater det, har vi i dag mulighet for å oppdage enda mer av Tromsø. Reiselederen er klar med tips og råd. I god tid før flyet letter, sjekker vi ut fra hotellet og kjøres med buss til flyplassen.

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 10 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
2 798,–
Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo–Evenes og Tromsø–Oslo 
 • 2 netter på hotell i Svolvær
 • 2 netter på hotell i Tromsø
 • Transport med båt og buss ifølge program
 • Byvandring i Svolvær og Tromsø
 • Utflukt til Lofotr vikingmuseum inkl. entré og guide
 • Båttur med Øykongen fra Svolvær til Hanøy (inkl. Trollfjorden)
 • Entré til Polarmuseet og Ishavskatedralen
 • 4 frokoster
 • 2 lette lunsjer (Lofotr vikingmuseum og om bord på Øykongen)
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Øvrige måltider
 • Entré til Krigsminnemuseet i Svolvær (ca kr 100)
 • Fjellheisen i Tromsø (ca. kr 210)
 • Driks til lokalguider og sjåfører 
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under Prisen inkluderer

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 20 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Hvem kan delta?

For å være med på reisen må du ha full førlighet og kunne ferdes i kupert terreng uten hjelp, og dessuten må du ha lyst til å oppleve naturen på naturens vilkår. Personer under 18 år må reise i selskap med en foresatt/verge over 18 år.

Vær

Tromsø ligger langt nord. Været er ganske stabilt på denne årstiden. Likevel kan det skifte raskt, og snøvær kan fort bli til solskinn. Temperaturen varierer mellom –1  og +5 grader. Tromsø er et av landets mest snørike områder, men mengden varierer fra år til år, og i oktober er det lite sannsynlighet for snø.

Påkledning

En reise til Nord-Norge krever en variert påkledning. Ute på sjøen trenger du varme og vanntette klær, samt lue og votter. Ta med klær så du kan kle deg lag på lag, som langermet ulltrøye innerst, genser eller fleece som mellomlag og vann- og vindtett jakke ytterst. Nedentil anbefales det tettvevde fritidsbukser som kan kombineres med ullstilongs samt vannavvisende og vindtette overtrekksbukser. Lag på lag er tommelfingerregelen. Kraftige og sklisikre vandresko med grovt mønster er perfekt om bord på båten, og et par vinterstøvler og ullsokker er nødvendig for turer i by og natur. Ta med både et par innervanter og et par yttervotter eller hansker. Innervantene gjør at du kan bevege fingrene fritt, blant annet når du tar bilder, og yttervottene eller hanskene gjør at du holder varmen.

Kikkert

Ta gjerne med kikkert, både til båtturene og de andre utfluktene.

Sjøsyketabletter

Til tross for at båten går langs kysten, kan det bli høy sjø. Sjøsykeplaster (Scopoderm eller lignende) fungerer helt eller delvis for de fleste. Sjøsyketabletter som alternativ. Tenk på at sjøsyketabletter kan ha en sløvende effekt.

Hånden på hjertet

Båtturer

Øykongen er en liten båt. I hardt vær kan det bli en del sjøgang, men det innebærer aldri noen risiko ettersom vi bare begir oss ut på vannet under trygge forhold. Hvis vi mot all formodning ikke kan dra ut på vannet av sikkerhetsmessige årsaker, blir vi kjørt med buss. Vi tar med oss bagasjen på Øykongen og hurtigbåten fra Hanøy til Tromsø. Derfor anbefaler vi en smart og ikke alt for tung oppakning. Besetningen om bord kan være behjelpelige til en viss grad, men vi kan ikke forvente at de skal bære rundt på den tunge bagasjen vår.

Allmenn informasjon

En trygg reiseopplevelse

Vi vil at du skal føle deg trygg som en Albatros-reisende, fra du bestiller reisen til du kommer hjem med mange gode opplevelser - også i en verden med coronavirus. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å minimere smittefaren og samtidig gi deg alle reiseopplevelsene du drømmer om. Våre tiltak inkluderer:

 • Alle reiseledere er sertifisert i WHOs retningslinjer for smittebegrensning
 • Ekstra høye krav til våre samarbeidspartnere i forhold til rengjøring
 • Vi informerer alle reisedeltakerne våre om reiseforsikring og minimering av smitte

Les om alle tiltakene våre her

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Lignende reiser

20NORTR05ANO0110