Norges skattkammer

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Opplev fjorder og fjellsider på vakre togreiser og storsåtte båtturer, samt besøk i noen av våre kjæreste byer

Noen ganger skal man ikke reise langt for å få store opplevelser. Bli med på denne reisen til noe av det aller vakreste landet vårt har å by på. Se den fantastiske kysten fra Bergen til Stavanger. Vi reiser gjennom dype daler og fantastisk natur. Vi starter i Oslo der vi tar toget ti Myrdal og videre med Flåmsbanen. Vi overnatter i Balestrand på vei ut til kysten og skal på båttur mellom 1000 meter høye fjellsider i våre vakreste fjorder før vi fortsetter turen til Bergen. Vi skal også nyte vannveien langs den dramatiske kysten til Stavanger. 

Reisen går om sommeren så alt er frodig og grønt og vakkert.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise, Cruise, Togreise

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta NOK

Dagsprogram
Dag 1 Oslo – hovedstaden med sightseeing og FRAM museet
Dag 2 Togtur over Hardangervidda, videre med Flåmsbana og fantastisk cruise i Aurlandsfjorden og Sognefjorden
Dag 3 Balestrand. Tid på egen hånd og seilas via Sogneporten til Bergen
Dag 4 Bergen. Gåtur ved Bryggen, fantastisk utsikt fra Fløibanen og fiskemarked ved Fisketorget
Dag 5 Bergen–Stavanger. Båttur langs den forrevne kysten fra Bergen til Stavanger
Dag 6 Stavanger. Byrundtur i Stavanger, båttur på Lysefjorden og tid til egne eventyr
Dag 7 Stavanger. Fly til Oslo

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Oslo – hovedstaden med sightseeing og FRAM museet Vi møter reiselederen på Comfort Grand Central kl. 15.00.

Vi starter med å sette fra oss bagasjen på hotellet. (vi vil ofte først kunne sjekke inn ut på ettermiddagen) Etter ankomst går vi oppover Karl Johans gate, som ender ved Slottsparken og slottet. Derfra fortsetter vi til havna og rådhuset, som med sine to markante tårn ligger på en åpen plass ut mot sjøen. Vi ser Aker Brygge og fortsetter videre langs havnefronten til Kvadraturen, det eldste eksisterende kvarteret i Oslo, som også er den eneste bydelen med rette vinkler. Kvadraturen ble oppført av den dansk norske Kong Christian IV etter en storbrann som la det meste av byen i aske i august 1624. Vi kommer også forbi Akershus festning, som er et av de viktigste bygningsverkene fra middelalderen. Her er det fri adgang til festningsvollene. Ved Bjørvika, som er en av de nyeste bydelene i Oslo, får vi se den elegante og moderne operaen. 

Siste stopp på turen rundt i Oslo er FRAM museet på Bygdøy. Museet forteller den stolte historien om polarforskning og her blir vi klokere på tre av de store norske polarforskere, Fridtjof Nansen, Otto Sverrup og ikke minst Roald Amundsen. 

Dag 2
Togtur over Hardangervidda, videre med Flåmsbana og fantastisk cruise i Aurlandsfjorden og Sognefjorden

I dag starter vi på første del av den fantastiske togreisen gjennom de sørlige fjellområdene med Bergensbanen, som regnes som en av verdens flotteste togreiser. Toget tar oss med gjennom storslåtte fjellandskaper i Hallingdalen, opp over Hardangervidda, som er Europas største høyfjellsplatå, og videre mot Finse stasjon i 1222 meters høyde – den høyest plasserte i landet. Herfra fortsetter turen langs den mektige Hardangerjøkulen i sør og med utsikt mot fjellryggen Hallingskarvet i nord, som med sine godt 2000 meter over havet utgjør den nordlige grensen av Hardangervidda. 

Om morgenen går vi fra hotellet til Oslo Sentralstasjon, og om formiddagen kan vi nyte det flotte naturlandskapet i ro og mak om bord på toget. Etter lunsj kommer vi frem til den avsidesliggende Myrdal stasjon, hvor vi bytter til Flåmsbana, som er en av de mest imponerende togstrekningene i Europa. Banen er kjent for å være et mesterverk innen norsk ingeniørkunst: Den strekker seg over 20 kilometer og har et fall fra 870 meter til 2 meter over havet. Toget snor seg langs snødekte fjelltopper og brusende elver, fra høyfjellstundra til frodig dal. Toget stopper underveis slik at vi kan nyte det fantastiske landskapet med fjell og fjorder og fotografere den imponerende Kjosfossen. 

Dagens siste opplevelse er en båttur i en av Norges flotteste fjorder. Fra Flåm tar vi båt gjennom Aurlandsfjorden og videre ut i Sognefjorden, med imponerende omgivelser. Fjordene er omgitt av høye fjell på over 1000 meter, gresskledde skråninger og snødekte tinder. 

Først utpå kvelden ankommer vi til hotellet i Balestrand. Vi overnatter og spiser en bedre middag på hotellet. I Balestrand har vi flott utsikt mot fjorden og fjellene, så det er opplagt å gå en liten tur om kvelden.

Dag 3
Balestrand. Tid på egen hånd og seilas via Sogneporten til Bergen
Bergen på en solskinnsdag

Vi tar en rolig morgen i eget tempo her i Balestrand. Byen har en helt utrolig beliggenhet helt ned til fjorden og med fjellene som bakgrunn. Det er opplagt å dra på en spasertur og nyte de vakre omgivelsene. Om ettermiddagen møtes vi igjen og det er på tide å fortsette reisen. Vi seiler igjen ut på Sognefjorden og denne delen av ruten er ikke mindre spektakulær enn gårsdagens bratte fjordlandskap. Senere møter vi den rå vestkysten og seiler den siste biten mot kysten i Bergen. 

Ved ankomst i Bergens ferjehavn kjører vi til hotellet vårt og sjekker inn etter enda en opplevelsesrik dag. Om kvelden er det opplagt å gå en tur i byen og finne et koselig sted til middag. Reiselederen står til rådighet med tips og råd. 

Dag 4
Bergen. Gåtur ved Bryggen, fantastisk utsikt fra Fløibanen og fiskemarked ved Fisketorget

Bergen er landets nest største by og ligger flott til ved inngangen til de berømte fjordene mellom de sju fjell. Byen ble grunnlagt av Olav Kyrre i 1070 og er blant Norges eldste. 

Om formiddagen går vi en tur rundt i byen, hvor vi kommer forbi Bryggen, de fargerike, trekledde handelsgårdene som opprinnelig ble bygget på 1300-tallet. Området er på UNESCOs verdensarvliste, og de eldste husene som står i dag, er fra starten av 1700-tallet. Bryggen var i flere århundrer hovedkvarter for de hanseatiske handelsmennene som hadde monopol på handelen i byen helt frem til midten av 1500-tallet. De trange gatene fører tankene tilbake til en svunnen tid.

Den dag i dag har byen en livlig havnefront og et travelt handelsliv med en rekke butikker og boder. Vårt neste stopp er Fisketorget, som ligger innerst i havna og er en opplevelse i seg selv. Det er et fargerikt marked med alt du måtte ønske av laks, reker, krabber og annet godt fra havet avhengig av årstiden, men du finner også frukt, grønnsaker og blomster på markedet.    

Vi skal ta en tur med Fløibanen og nyte den fantastiske utsikten over byen og området rundt fra Fløyen, en av de sju fjelltoppene.

Om ettermiddagen kan du på egen hånd utforske Bergen og de mange små brolagte gatene og fine trehusene. Vi kan anbefale en tur på Edvard Grieg-museet, som ligger ca. 30 min kjøring med bybanen utenfor sentrum av Bergen eller et av de mange andre museene i byen.

Dag 5
Bergen–Stavanger. Båttur langs den forrevne kysten fra Bergen til Stavanger

Etter litt tid på egen hånd om formiddagen er det tid til å gå om bord på fergen som skal frakte oss langs fjordene og kysten til Stavanger. Du kan slappe helt av og bare nyte turen. På fergeturen Bergen–Stavanger er det forhåndsbestilt lunsj som vi spiser om bord. Det forventes at turen tar ca. 5,5 timer.

Vikingene som koloniserte store dele av Nord-Atlanteren, kom hovedsakelig fra Norge. I de raske skipene sine kunne de enkelt tilbakelegge 120 kilometer på et døgn og på den måten gjøre lynangrep på kystbyene nordpå. Det blir vanskelig ikke å tenke på disse norrøne oppdagelsesreisende når vi reiser et par timer langs denne historiske kysten.

Om kvelden kommer vi frem til Stavanger, hvor vi skal overnatte. I 1969 ble det første oljefeltet i den sørlige delen av Nordsjøen oppdaget ved Ekofisk, og dette funnet gjorde med ett Stavanger og Sandnes til et av de viktigste økonomiske kraftsentrene her i landet. I dag er Stavanger hele Europas olje- og energihovedstad, og den viktigste innektskilden for de lokale innbyggere er oljeindustrien. Det norske oljeeventyret har naturlig nok tiltrukket mange forskjellige nasjonaliteter til området, noe som har gjort Stavanger til en internasjonal destinasjon. 

Kvelden er på egen hånd, men reiselederen kommer gjerne med gode tips.

Dag 6
Stavanger. Byrundtur i Stavanger, båttur på Lysefjorden og tid til egne eventyr

Etter frokost skal vi på eventyr i oljebyen! Du kan ikke ha vært i Stavanger uten å ha gått en tur gjennom den gamle bydelen. Selve sentrum av Stavanger er kompakt, og det er lett å se de fleste severdighetene til fots. En tur gjennom de smale, brolagte gatene med hvite trehus fra det 18. århundre er som en reise tilbake til en svunnen tid. Den gamle bydelen har noen av Europas best bevarte trehus, faktisk over 170 stykker. I det gamle Stavanger finner vi i dag mange butikker med kunsthåndverk, malerier, keramikk og smykker. I nærheten ligger det en fantastisk domkirke oppført i 1125 og gjenoppført i 1272 etter en storbrann. Her var Jon Birgersson, Norges første erkebiskop, prest. Det moderne Stavanger er en universitetsby og hjemsted for en rekke høyere utdanningsinstitusjoner og forskningsinstitutter. Det er også en by med en livlig og vibrerende atmosfære, samt en rekke butikker og spisesteder. I 2008 ble Stavanger og Sandnes utpekt som europeisk kulturhovedstad, en utmerkelse som vitner om et variert tilbud av kulturbegivenheter og aktiviteter i regionen. 

Matfestivalen Gladmat finner årlig sted i slutten av juli, og det er områdets største begivenhet med rundt 250 000 besøkende hvert år. 

Om ettermiddagen drar vi på båttur på Lysefjorden. Fjorden er sannsynligvis dannet av frostsprengninger for mer enn 10 000 år siden, da det lå en isbre her. Fra båten kan vi se opp til Preikestolen, som tårner 604 meter over. Dette er en av områdets største naturopplevelser.

Kvelden er på egen hånd, men reiselederen kommer gjerne med gode tips.

Dag 7
Stavanger. Fly til Oslo

Vi spiser frokost på hotellet og kjører til flyplassen i Stavanger. Her sier vi farvel til Vestlandet, fjorder, fjell og imponerende natur.

Prisinformasjon

Prisen inkluderer
 • Norsk rejseleder
 • Fly Stavanger–Oslo
 • Utflukter og entréer ifølge program
 • Transport ifølge program
 • 6 netter i delt dobbeltrom (tillegg for enkeltrom) 
 • Frokost daglig
 • Middag dag 2
 • Lunsj på ferjen dag 5
 • Togreise med VY Oslo – Myrdal
 • Togreise Flåmbanen Myrdal – Flåm
 • Entré Vikingeskipshuset i Oslo
 • Billett til Fløibanen i Bergen
 • Ferje/båt over Aurlandsfjord og Sognefjord fra Flåm til Balestrand
 • Ferje/båt fra Balestrand til Bergen
 • Ferje/båt fra Bergen til Stavanger
 • Sejltur over Lysefjord fra Stavanger til Preikestolen og retur
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Eventuelle ekstra utflukter og arrangementer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Driks til lokalguider og sjåfører
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under Prisen inkluderer

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Innkvartering

Hotellene på reisen er generelt i meget høy og moderne standard (3-4-stjerners) Det trådløse internettet er raskt og fungerer fint på de fleste hotellene. Hotellisten fas sammen med øvrig avreiseinformasjon kort før avreise (ca. 7 dager).

Bagasje

Det er en god ide å ha med en mindre sekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedatene der du ofte ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 25 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Transportmidler

Transportmidlene på denne reisen er en del av lokaltrafikken og en del av hverdagen for de som bor langs kysten. Togturene og båtturene er derfor ikke kun for Albatros-gjestene men også en del af den offentlige trafikken som frakter passasjerer og varer fra sted til sted. 

Både tog og skip kjører etter en fast ruteplan med faste ankomst-og avgangstider. Det er derfor vigtig å være klar i god tid før avgang. Albatros-reiselederen vil informere om avreisetidspunkter og skift fra et tog til et annet.

Kikkert

Det er en god idé å ha med en kikkert.

Sjøsykemiddel

Store dønninger kan oppstå, selv om vi regner med å seile veldig innover i landet. Sjøsykeplaster (Scopoderm eller lignende) fungerer helt eller delvis for de fleste. Sjøsykepiller er et alternativ. Vær oppmerksom på at sjøsyken kan virke slapp.

Om togreisen

Det er plassreservasjon på Bergensbanen fra Oslo til Flåm og garantert sitteplass med Flåmsbanen. Et antall av plassene vil være mot kjøreretningen.

Hvem kan delta?

For å delta på denne reisen til Svalbard skal du være mobil, selvhjulpen og kunne ferdes i kupert terreng, samt ha lyst til å oppleve naturen på dens egne premisser. Personer under 18 år skal reise sammen med personer over 18 år.

Måltider

De middagene som inngår er typisk 3-eller 2-retters servering.

Ønsker til indkvartering eller kost

Har du spesielle ønsker i forhold til hotellrom (etasje, dobbelt-eller enkeltsenger m.m.) eller kost (vegetar eller lignende), vil vi be deg om å opplyse det når du bestiller. Vi vil gjøre vårt ypperste for å imøtekomme og forespørre om dine ønsker men kan ikke garantere noe.

Wi-fi på buss

Det er ingen garanti at det er gratis wifi på bussene, og det samme gjelder ferjer, turistbåter og tog.

Allmenn informasjon

En trygg reiseopplevelse

Vi vil at du skal føle deg trygg som en Albatros-reisende, fra du bestiller reisen til du kommer hjem med mange gode opplevelser - også i en verden med coronavirus. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å minimere smittefaren og samtidig gi deg alle reiseopplevelsene du drømmer om. Våre tiltak inkluderer:

 • Alle reiseledere er sertifisert i WHOs retningslinjer for smittebegrensning
 • Ekstra høye krav til våre samarbeidspartnere i forhold til rengjøring
 • Vi informerer alle reisedeltakerne våre om reiseforsikring og minimering av smitte

Les om alle tiltakene våre her

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Lignende reiser