Normandie og Bretagne

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Opplev med blomsterhager, calvados og østers i vakre byer langs kysten – med besøk i Paris

På denne reisen besøker vi både Normandie og Bretagne, steder som har blitt formet av havet siden tidenes morgen. I Normandie møter vi et mykt og idyllisk landskap med calvados og camembert. Her skal vi besøke Omaha Beach, Claude Monets hage i Giverny og idylliske Honfleur. I Bretagne er landskapet mer variert og vilt og med tidevannsforskjeller som er blant de største i Europa. Østers smaker sjelden så godt som i Bretagne, og vi skal prøvesmake dem på stedet. Reisen rundes av i Paris, kjærlighetens by, med en kveld på sagnomsuste Montmartre.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta EUR

Dagsprogram
Dag 1 Oslo–Paris. Monets hage i Giverny og videre til Caen i Normandie. Velkomstmiddag
Dag 2 Caen. Besøk i Bayeux, Omaha Beach og minnesmerker fra D-dagen
Dag 3 Caen. Calvados, eplesider og normannisk ost samt besøk i idylliske Honfleur
Dag 4 Piratbyen Saint-Malo, bindingsverkbyen Dinan og Saint-Brieuc i Bretagne
Dag 5 Saint-Brieuc. Den rosa granittkysten, østerssmaking i Paimpol og slottet Château de la Roche Jagu med den vakre hagen
Dag 6 Saint-Brieuc–Paris. Stemningsfull middag på Montmartre
Dag 7 Hjemreise fra Paris

Hoteller

Aparthotel Adagio, Caen

Meget verdsatt 4-stjerners hotell med forholdsvis store rom og god service. Hotellet ligger sentralt i Caen ved elva Orne, i gåavstand til det meste. Fellesarealene er moderne innredet i glade farger og med stilfulle møbler. De 120 røykfri rommene har gratis wifi og aircondition samt flatskjermtv og kjøleskap. På hotellet er det også et populært fitnessenter.

Les mer her: https://www.adagio-city.com/gb/aparthotel-caen.shtml

Hotel Ibis Styles, St Brieuc

Moderne innredet 3-stjerners hotell med glimrende beliggenhet midt inne i Saint-Brieucs historiske bykjerne, nært shopping, restauranter, barer og kafeer. Det er heis på hotellet, og alle rom er lydisolerte, har aircondition, flatskjermtv med satellitkanaler og gratis wifi. Det er et vennlig og veldrevet familiehotell med 42 rom, men med den moderne følelsen som er kjennetegnende for kjeden Ibis Styles.

Les mer her: https://www.accorhotels.com/gb/hotel-7475-ibis-styles-saint-brieuc-gare-centre/index.shtml

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Oslo–Paris. Monets hage i Giverny og videre til Caen i Normandie. Velkomstmiddag Kjørestrekning ca. 270 km

Fra flyplassen drar vi vestover gjennom det nordfranske landskapet mot Normandie og vårt første stopp i Giverny. Her fant den impresjonistiske maleren Claude Monet sitt eget lille paradis. Mange av motivene fra hans mest berømte verker er fra nettopp denne hagen. Vi nyter blomsterprakten og duften av krydder og lavendel – for ikke å snakke om utsikten fra den japanske broen over den velkjente vannliljedammen. 

På vei mot kysten passerer vi Rouen, som er hovedstaden i Normandie. Her ble Jeanne d’Arc brent på bålet på 1400-tallet. Snart er vi framme i Caen. Byen Caen ligger ved elva Orne og har et kjent universitet, flere vakre kirker og gode shoppingmuligheter i sentrum. Her sjekker vi inn på et sentralt hotell som blir vårt hjem de neste tre nettene. Om kvelden går vi ut sammen og spiser en felles middag på en lokal restaurant.

Dag 2
Caen. Besøk i Bayeux, Omaha Beach og minnesmerker fra D-dagen Kjørestrekning ca. 120 km

Vi reiser gjennom det bølgende landskapet og kommer fram til middelalderbyen Bayeux med det berømte, 70 meter lange veggteppet som ble vevd på 1000-tallet. I 72 scener skildrer det hvordan Vilhelm Erobreren fra Normandie erobret England ved slaget ved Hastings i 1066. Etter at vi har sett det fantastiske veggteppet skal vi bruke resten av dagen på en annen invasjon når vi besøker Omaha Beach – en av strendene der de allierte gikk i land på D-dagen, 6. juni 1944. Den amerikanske krigskirkegården med over 9000 hvite kors gir et inntrykk av hvor omfattende invasjonen var. Vi besøker også Arromanches, der du fremdeles kan se de kunstige havnene ute i havet. De var en forutsetning for at invasjonen skulle lykkes. Vi går heller ikke glipp av Pointe du Hoc, den bratte klippen som amerikanske elitetropper erobret ved hjelp av taustiger. 

Dag 3
Caen. Calvados, eplesider og normannisk ost samt besøk i idylliske Honfleur Kjørestrekning ca. 80 km

Dette blir en dag der vi får brukt alle sansene våre. Først besøker vi en ostefabrikk der vi lærer mer om framstilling av ost og smaker på noen av de lokale og verdensberømte ostene. Camembert, en fransk hvitmuggost med hvit skorpe, er kanskje den mest berømte av dem. Ekte camembert er håndlaget på melk fra kuer som gresser i frodige Normandie. Vi skal også prøve den lokale eplesideren!

Neste stopp er den maleriske fiskehavnen Honfleur på den sørlige bredden av Seinen. Honfleur blir sett på av mange som impresjonismens vugge. Det var her Eugéne Boudin malte sine første malerier på slutten av 1800-tallet. De sjarmerende bygningene ved havnen huser mange restauranter som serverer frisk fisk og skalldyr – et godt sted å spise lunsj.

Om ettermiddagen besøker vi et kjent calvadosbrenneri som ligger i en tradisjonell gård i Pays d’Auge. I dette autentiske miljøet skal vi smake på resultatet av en fantastisk alkymi som resulterer i den berømte, ravfargede eplebrennevinen som konkurrerer med konjakk om å være den mest prestisjefulle blant destillerte drikkevarer.

Dag 4
Piratbyen Saint-Malo, bindingsverkbyen Dinan og Saint-Brieuc i Bretagne Kjørestrekning ca. 260 km

Etter frokost forlater vi Caen og begir oss sørover mot Bretagne og Saint-Malo med den flotte bymuren. Saint-Malo har en historie som er full av sjørøvere og pirater. Innenfor murene ligger den gamle delen av byen med mektige hus av granitt, bygget til å stå imot havstormene. Du kan slentre rundt, nyte stemningen og kjenne på duften fra havet. Tidligere var Saint-Malo en viktig havneby der man handlet med alt fra krydder til slaver. Nå er byen en turistmagnet med utallige restauranter som serverer fisk og skalldyr. Reisen fortsetter til bindingsverksbyen Dinan, som ligger like ved Saint-Malo og en gang var sete for hertugene av Bretagne. 
Om kvelden er vi framme i Saint-Brieuc, som er en sjarmerende og ekte bretonsk liten by ved Den engelske kanalen. Hit har ikke turistene funnet veien enda, og det føles som om tiden har stått stille. Vi sjekker inn på et komfortabelt og sentralt hotell der vi skal bli i to netter.

Dag 5
Saint-Brieuc. Den rosa granittkysten, østerssmaking i Paimpol og slottet Château de la Roche Jagu med den vakre hagen Kjørestrekning ca. 160 km

I dag går turen til Côte de Granit Rose, den rosa granittkysten, som er en av de vakreste kystveiene i Europa. Rosa granittklipper som endrer nyanse i takt med solens gang over himmelen, turkis vann og fine sandstrender avløser hverandre på veien mellom landsbyene Trébeurden, Trégastel og Perros Guirec. Vi stopper i den lille byen Paimpol, hovedstaden i Côtes-d'Armor. Paimpol har sitt eget latinerkvarter som fører ned til den gamle fiskerhavnen og den litt nyere marinaen. Byens stolthet er østers og blåskjell, og byen er også formet av sin maritime historie – noe de mange østersbarene og sjømatrestaurantene vitner om. Østers har en mild, delikat smak av havvann, og man sier at å spise østers er som å få et kyss av havet. Sammen skal vi prøvesmake disse delikatessene nå når vi er på riktig sted til å gjøre det!
Heretter går reisen til det imponerende bretonske slottet fra 1400-tallet, Château de la Roche Jagu, som ligger høyt over elva Trieux med en betagende utsikt. Vi nyter omgivelsene og tar en tur i slottets herlige hage, som det franske kulturministeriet har tildelt utmerkelsen «Jardin Remarquable». Etterpå bærer det hjemover igjen til St Brieuc og vårt sentrale hotell med gangavstand til flere trivelige restauranter og creperier.

Dag 6
Saint-Brieuc–Paris. Stemningsfull middag på Montmartre Kjørestrekning ca. 450 km

Det er tid til å forlate Bretagne og dra mot Paris. Underveis passerer vi hovedstaden i Bretagne, Rennes, som er en by som går helt tilbake til Romerriket, samt Le Mans, som er berømt for racerbanene sine, Circuit Bugatti du Mans og Circuit de la Sarthe, som ligger ved siden av hverandre fem kilometer utenfor sentrum av Le Mans. Vi fortsetter gjennom det kuperte landskapet og stopper for å spise lunsj i byen Chartres ved elva Eure. Byen er mest kjent for parfymeframstilling og for sin katedral, som betraktes som en av den gotiske arkitekturens flotteste prestasjoner. Den romersk-katolske katedralen er en av de best bevarte middelalderkatedralene og ble tatt opp på UNESCOs verdensarvliste i 1979.

Ikke lenge etter er vi framme i Paris, og på veien til hotellet vårt ser vi noen av byens utallige severdigheter suse forbi.

Vi sjekker inn på et 3-stjerners hotell som ligger i utkanten av Paris, men nært en metrostasjon. Om kvelden tar vi metroen sammen til sagnomsuste Montmartre. og spiser en siste fransk middag sammen.

Dag 7
Hjemreise fra Paris Kjørestrekning ca. 30 km

Mette av ukens opplevelser våkner vi vår siste morgen i Frankrike for denne gang. Frokostsalen venter med en siste fransk frokost. 

Hvo rmange ganger man enn har vært i Paris blir man aldri lei av denne livsglade byen med brede bulevarder og trange smug med små butikker og kafeer. Det er nesten umulig ikke å bli forelsket i denne velbesøkte byen.

I passende tid for flyreisen kommer bussen vår og henter oss ved hotellet. Au revoir Paris!

Prisinformasjon

Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder    
 • Fly Oslo–Paris t/r
 • Utflukter ifølge program
 • Innkvartering i delt dobbeltrom    
 • Frokost alle dager    
 • To middager
 • Entré til Monets hage og Bayeux-tapetet
 • Ostesmaking
 • Calvadossmaking
 • Østerssmaking
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris    
 • Reiseforsikring    
 • Eventuelle ekstra arrangementer    
 • Tillegg for enkeltrom    
 • Drikkevarer
 • Personlige fornødenheter    
 • Alt ikke nevnt under Prisen inkluderer

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Hoteller

Aparthotel Adagio Caen Centre, Caen
Populært 4-stjerners hotell med forholdsvis store rom og god service. Hotellet har sentral beliggenhet i Caen ved floden Orne, i gåavstand til det meste. Fellesarealene er moderne innredet i glade farger og med stilfulle møbler. De 120 røykfri værelser har gratis wifi og aircondition samt flatskjermtv og kjøleskap. På hotellet er der dessuten et populært fitnessenter. Les mer her:
https://wwwbeta.adagio-city.com/gb/aparthotel-caen.shtml

Hotel Ibis Styles, Saint-Brieuc
Moderne innredet 3-stjerners hotell med glimrende beliggenhet midt inne i Saint-Brieucs historiske bykjerne, nært shopping, restauranter, barer og kafeer. Det er heis på hotellet, og alle rom er lydisolerte og har aircondition, flatskjermtv med satellittkanaler og gratis wifi. Der er snakk om et vennlig og veldrevet familiehotell med 42 rom, men med den moderne følelsen som kjennetegner kjeden Ibis Styles. Les mer her:
https://www.accorhotels.com/gb/hotel-7475-ibis-styles-saint-brieuc-gare-centre/index.shtml#origin=ibis

Comfort Hotel Davout Nation, Paris
Hyggelig og veldrevet 3-stjerners hotell i utkanten av Paris, men innenfor la periferique og bare 300 meter fra metrostasjon og 10 minutters gang til den berømte kirkegården Pére Lachaise. Rommene er enkelt, men personlig innredet  og har aircondition og lydisolering. Hotellet har heis, og alle rom har flatskjermtv med satellittkanaler og gratis wifi. Les mer her: 
https://www.comfort-davout.com/en/

Allmenn informasjon

En trygg reiseopplevelse

Vi vil at du skal føle deg trygg som en Albatros-reisende, fra du bestiller reisen til du kommer hjem med mange gode opplevelser - også i en verden med coronavirus. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å minimere smittefaren og samtidig gi deg alle reiseopplevelsene du drømmer om. Våre tiltak inkluderer:

 • Alle reiseledere er sertifisert i WHOs retningslinjer for smittebegrensning
 • Ekstra høye krav til våre samarbeidspartnere i forhold til rengjøring
 • Vi informerer alle reisedeltakerne våre om reiseforsikring og minimering av smitte

Les om alle tiltakene våre her

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Rated 2 out of 5 by from uforløst potensiale i spennende fransk kultur Reisemålet inviterer til å gå i dybden på det særegne i Normandie og Bretagne. Reiselederen formidlet ikke noe av dette, var mer opptatt av generell historie fra Rollo og fremover .Savnet entusiastisk formidling av lokal kunnskap. Ingen forklaring av lokale tilstelninger, matretter, plakater etc.. St. Brieuc er uinteressant. Østers: Cancale (ikke Paimpol). Besøk på ost-og sider-produksjon var bra. Bra utflukt-og by-besøk. Når et to-timers bybesøk skal innkludere lunch, blir det ikke mye tid til å se seg rundt. Mye tid på motorvei i innlandet. Det er mange fine kystveier som kan gi fine opplevelser. Reiseleder refererte fra kartbok og google på rundturen i Paris og bommet på en del steder.
Date published: 2019-09-13
Rated 3 out of 5 by from Interessante reisemål som jeg lenge har ønsket å besøke. En absolutt interessant og innholdsrik tur til steder jeg antagelig ikke hadde kommet til på egenhånd. Vår reiseleder var kunnskapsrik, hyggelig og hjelpsom, men turen bar litt preg av at det var første gang den ble gjennomført fra Norge og at reiselederen ikke hadde vært der tidligere.
Date published: 2019-09-27
Rated 3 out of 5 by from Hyggelig reise til Normandie og Bretagne Reisen var interessant og reiselederen kunne mye fransk historie og krigshistorie, men var ikke den mest engasjerende å høre på. Det ble for oss overraskende mye tid i buss og vi fikk inntrykk av at ikke alle reisemål var like godt forberedt. Hotellene var middels.
Date published: 2019-09-12
Rated 4 out of 5 by from Normandie, Bretagne og Paris Med en kunnskapsrik, engasjert og hjelpsom guide og en bussjåfør som ikke sparte seg, fikk vi en fin og variert uke både på allfarvei (Paris, Honfleur og invasjonsstrendene) og mange interessante avstikkere utenfor de travleste turistrutene.
Date published: 2019-09-14
Rated 4 out of 5 by from Reisen var spennende Reisen var spennende, kanskje en fordel å inkludere Mont St. Michel, det er voldsom trafikk der i sesongen.
Date published: 2019-09-20
Rated 5 out of 5 by from Opplevelsesrik tur Interessant og lærerik tur med god guiding og tilrettelagt transport
Date published: 2019-09-16
Rated 4 out of 5 by from Interessant tur med hyggelige reisefølge Interessant tur
Date published: 2019-09-12
 • y_2021, m_10, d_16, h_19
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.19
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_7
 • loc_no_NO, sid_FRRTR07, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser

FRRTR07ANO