Paradisferie på Maldivene

individual-tour
Individuell reise med engelsktalende guide

Velkommen til den ultimate badeferien på en eksotisk tropeøy – kritthvite strender, vaiende palmer og turkisblått vann med koraller og fargestrålende fisk

Våkn opp til bølgeskvulp og en tropisk bris fra det mest turkise havet du kan forestille deg. Her kan du begynne dagen med en morgendukkert, lese ved bassenget, slappe av på stranden, få en velgjørende behandling i hotellets spa eller bruke et par timer på å slentre rundt på den lille palmeøya. Eller hva med å leie snorkleutstyr og se nærmere på livet under vann, eller bare rett og slett nyte en cocktail eller en friskpresset juice mens du speider over Indiske hav? Denne reisen til den lille øya Lankanfinolhu og 4-stjerners stjerners Paradise Island Resort & Spa oppfyller virkelig drømmen om paradis på jord.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Individuel reise

 • Reiseleder Engelsktalende guide

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta Maldivisk rufiyaa

Dagsprogram
Dag 1 Avreise fra Oslo
Dag 2 Ankomst til Male, Maldivene. Speedbåt til resortet og badeferien begynner
Dag 3–8 Strandliv på Maldivene. Tid på egen hånd
Dag 9 Hjemreise
Dag 10 Ankomst Oslo

Hoteller

Paradise Island Resort and Spa

 • TV på rommet
 • Kjøleskap/minibar på rommet
 • Safe på rommet
 • Aircondition på rommet
 • Vifte på rommet
 • Vannkoker på rommet
 • Hårtørker på værelset
 • Badekar og dusj
 • Kaffe- og tefasiliteter på rommet
 • Egen terrasse med hagestoler til rommet
 • Badehåndklær
 • Telefon på rommet

Forestill deg en øy midt ute i Indiske hav med kritthvite strender, en lagune som stråler i blå nyanser og palmetrær som svaier i den milde brisen. Her ligger Paradise Island Resort & Spa. Hotellets suiter og bungalower ligger rundt hele øya, og du er dermed garantert havutsikt uansett hvor du bor. Det er plantet trær her og der på selve stranden for at minske erosjonen fra havet, og trærne kan av og til skjerme litt for utsikten. Alle rom er naturligvis utstyrt med aircondition.

Når du ikke nyter utsikten fra rommet ditt kan du spise førsteklasses mat på hotellets restauranter, ta en dukkert i bassenget, slappe av i hotellets spa eller få pulsen opp i treningssenteret. Frokost og middag er inkludert i reisens pris og blir spist på hovedrestauranten Bageecha Restaurant. Lunsjen står for egen regning og kan spises på en av de øvrige fem restaurantene og kaffebarene som tilbyr alt fra herlige buffeter og autentisk japansk mad til utsøkte italienske spesialiteter. Kvelden kan rundes av med en cocktail på en av de to barene Hulhangu eller Athiri Bar.

Om rommet

Med i prisen for reisen er et dobbeltrom i kategorien Superior Beach Bungalow, inklusive frokost. Fra din egen terrasse kan du nyte utsikten i hagestolene – et perfekt sted for å lese en god bok eller bare slappe av i ettermiddagsbrisen. Der er både tv og minibar i bungalowen, og badeværelset har både dusj og badekar.

Du kan lese mer om øya og hotellet på nettsidene deres her: http://www.villahotels.com/Resorts/Paradise-Island-Resort-Spa

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Klikk på "Bestill" for å se ledige rom
Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
19 998,–
Oslo
19 998,–
Oslo
20 998,–
Oslo
Klikk på en dato for å se riktig program
Klikk på "Bestill" for å se ledige rom

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Avreise fra Oslo
Dere flyr fra Oslo mot Malé på Maldivene.
Dag 2
Ankomst til Male, Maldivene. Speedbåt til resortet og badeferien begynner
Velkommen til Maldivene

Etter innreiseformalitetene i Malé blir dere møtt ved lufthavnsskranke nummer 16 av en representant fra Paradise Island Resort & Spa som tar med dere og bagasjen videre til resortet.

Dere er nå framme på Maldivene, som består av 26 atoller. Det er grupper av små koralløyer som opprinnelig har utgjort et sirkelrundt korallrev rundt en vulkanøy. Her blir den klassiske forestillingen om en eksotisk tropeøy virkelig innfridd: Kritthvite strender, svaiende palmer, varmt, turkisblått vann med en overflod av fargestrålende koraller og eksotisk fisk. I et land som består av 1200 små øyer er det naturlig å drive med vannsport her: Bading, snorkling, dykking, seilbrett, fiske og avkobling på stranden er det dagene går med på de øde paradisøyene.

Dere fortsetter med speedbåt til den lille øya Lankanfinolhu, der dere sjekker inn på det herlige resortet.

Dag 3–8
Strandliv på Maldivene. Tid på egen hånd
Paradise Island Resort & Spa
Dagen er fri til egne eventyr, og uansett hva du kunne tenke deg å gjøre kan du nok finne noe de neste dagene på paradisøya. Du kan for eksempel begynne dagen med en morgendukkert, ligge og lese ved bassenget, slappe av på stranden, få en behandling i hotellets spa eller bruke et par timer på å slentre rundt på den palmekledde øya. Eller hva med å nyte en cocktail eller friskpresset juice mens du speider ut over Indiske hav? Du kan også leie snorkleutstyr og se nærmere på fisk og koraller, dra på fisketur eller besøke hovedstaden Malé, som ligger 20 minutter unna med båt.
Dag 9
Hjemreise
Paradise Island Resort & Spa

Etter frokost tar dere båten tilbake til Malé, går om bord på flyet og sier farvel til Maldivene. Sen utsjekking fra rommene er inkludert i prisen for reisen.

Dag 10
Ankomst Oslo

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 19 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
8 998,–
Oppgradering

Oppgradering til helpensjon kr 1 898,– / barn u/12 år kr 948,–
Oppgradering til All Inclusive kr 5 298,– / barn u/12 år kr 2 698,–

Oppgradering til Water Villa fra kr 7 998,– (på forespørsel)
Tillegg for Triple-rom fra kr 1 498,–

Barnepris

13 998,– per barn under 12 år

Prisen inkluderer
 • Oslo–Male t/r med mellomlanding
 • Speedbåt mellom Malé lufthavn og Paradise Island Resort & Spa t/r
 • 7 netter på Maldivene på Paradise Island Resort & Spa i delt dobbeltrom i kategorien Superior Beach Bungalow
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Personlige fornødenheter samt drikkevarer til maten 
 • Oppgradering til helpensjon samt All Inclusive
 • Særlige drikkevarer og måltider utenom det som er inkludert i All Inclusive
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Eventuell oppgradering til neste kategori Water Villa. På forespørsel og begrenset antall  

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Hotellregler

Av sikkerhetsmessige årsager er barn til og med 11 år ikke tillatt i Water Villas. Man kan få unntak fra denne regelen ved å underskrive et dokument som fratar resortet ethvert ansvar, og i så tilfælde vil det stadig kun være tilladt for børnefamilier med ett barn at opholde sig i en Water Villa.

Ophold i Superior Beach Bungalow tillader 2 voksne eller 1 voksen + 1 barn eller 2 børn til og med 11 år. 2 voksne og 2 børn til og med 11 år er også muligt, men resortet stiller kun én ekstra seng til rådighed.

Om individuelle reiser

På individuelle reiser tilbyr Albatros en rekke utflukter du kan velge å kjøpe ekstra. De går til spennende severdigheter som vi varmt kan anbefale. Du kan også la være å kjøpe utfluktene – det gir mer tid til egne eventyr og til å nyte reisen i eget tempo. På noen reiser er det utflukter inkludert i prisen. Felles for alle transfers og utflukter er at de blir gjennomført med en engelsktalende lokalguide som er spesialist på reisemålet. Til forskjell fra våre gruppereiser er det ingen Albatros-reiseleder med på turen, og den engelsktalende lokalguiden er ikke nødvendigvis den samme fra utflukt til utflukt. Transfers og utflukter gjennomføres sammen med andre reisende. Vi har faste avganger og et bestemt antall plasser for å holde prisen nede.

Deltagerantall

Denne reisen gjennomføres uansett antall påmeldte.

Brennevin på Maldivere

Maldivene er et muslimsk land, og det er derfor ikke tillatt å innføre brennevin i landet. Har du kjøpt brennevin på flyet, vil det bli konfiskert ved innreise til Maldivene.

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Mer om Maldivene

Her kan du få vite mer om Maldivene:
www.albatros.no/reisemaal/asia/maldivene
Les blant annet om klima og vær, tidsforskjell, driks og se om du trenger visum eller vaksinasjoner.
Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. Det fremgår av avreisepapirene hvor gruppen møter reiselederen. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.
Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

Hos Albatros tilbyr vi ikke at man kan ha faste plasser i bussen, og det er derfor heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass innen reisens start. Ved ikke å tilby kjøp av bestemte plasser risikerer man ikke at tidspunktet man kjøper reisen på er avgjørende for hvilken plass i bussen man har adgang til. Derimot kan det i fellesskap med reiselederen avtales at man rokerer underveis, slik at alle på skift får sitte både foran og bak i bussen.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.
Rated 5 out of 5 by from Topp badeferie Avslappende og rolig uke på nydelig tropisk øy. Flott innkvartering, og hele resorten var gjennomført med service i alle ledd, både ute og inne. God og variert mat i hovedrestauranten. Anbefaler utflukten til hovedstaden Malé - en interessant og annerledes by. Men ikke la deg lokke til å kjøpe noe der. Prisnivået er fryktelig høyt og guidene prøver gjerne å få turistene til å kjøpe ting der du må være oppmerksom på prutningsmonn. Alt i alt: svært fornøyde med turen.
Date published: 2018-12-13
 • y_2019, m_2, d_21, h_18
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_1
 • loc_no_NO, sid_MVIRT01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser

19MVIRT01ANO0107