Sør-Koreas høydepunkter

individual-tour
Individuell reise med engelsktalende guide

Kulturrundreise til Seoul, Seorak-fjellet, Gyeongju og Busan – modernitet, tradisjon, vakre landskaper, ginsengmarker og stemningsfulle templer

Eventyret venter i Øst-Asias pulserende storby, Seoul. Her bærer gamle tradisjoner den moderne kulturen, og hypermoderne arkitektur eksisterer side om side med tempelrøkelse og duftende matboder. Underveis stifter vi bekjentskap med det lekre koreanske kjøkkenet, og vi lærer blant annet å tilberede den koreanske nasjonalretten kimchi. Et besøk ved den demilitariserte sonen ved grensen til Nord-Korea føyer et ekstra perspektiv til opplevelsen. Komforten er på topp, og underveis bor vi på glimrende hoteller med god beliggenhet. I Seoul er det mulighet for eventyr på egen hånd, eller man kan velge å kjøpe utfluktspakken.
Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Individuel reise

 • Reiseleder Engelsktalende guide

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Sydkoreansk won, amerikansk dollar

Dagsprogram
Dag 1 Avreise fra Oslo
Dag 2 Ankomst i Seoul. Innkvartering på hotellet og velkomstmiddag
Dag 3 Seoul. Utflukt til den demilitariserte sonen, kimchi-museum og kimchi-kurs, Seoul-tårnet (utfluktspakke)
Dag 4 Seoul. Byrundtur med keiserpalasset Gyeongbok, Det nasjonale folkloremuseet, landsbyen Bukchon Hanok, Gwangjang-markedet og kirkebesøk (utfluktspakke)
Dag 5 Seoul–Seorak-fjellet. Besøk i Seorak-fjellets nasjonalpark
Dag 6 Seorak-fjellet–Punggi–Gyeongju. Jumunjin fiske- og skalldyrmarked, Jeonggangwon-sentret med tilberedning av Bibimbap-lunsj, ginsengmarked og vakre landskaper
Dag 7 Gyeongju. Templer og natur i skjønn forening
Dag 8 Gyeongju–Busan–Seoul. Byrundtur i Busan med Haedong Yonggungsa-templet, FN-kirkegården, Busan-tårnet og Gukje-markedet, tog tilbake til Seoul
Dag 9 Seoul–Oslo eller på egen hånd
Dag 10 Ankomst til Oslo

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Avreise fra Oslo
Vi flyr fra Oslo mot Seoul i Sør-Korea.
Dag 2
Ankomst i Seoul. Innkvartering på hotellet og velkomstmiddag

Etter passkontroll og bagasjeutlevering blir vi møtt i ankomsthallen av vår engelsktalende guide, som bringer oss og bagasjen til hotellet. Vi er nå kommet til hovedstaden Seoul, som med sine over 12 millioner innbyggere er en av verdens store metropoler. Her er alt fra luksuriøse forretningskvarterer med skyskrapere i stål og glass og mer beskjedne tradisjonelle kvarterer til et rikt forlystelsesliv og store markeder som er spesialisert i alt fra antikviteter til fersk fisk. Byen er umiddelbart preget av en veldig hektisk aktivitet, men man kan også komme bort fra dens travelhet og oppleve en opphøyet ro i århundregamle palasser og templer eller slappe av i noen av parkene.

Nå er det litt tid til avslapning på hotellet før vi møtes til velkomstmiddag.

Måltider: Forpleining om bord på flyet og velkomstmiddag.

Dag 3
Seoul. Utflukt til den demilitariserte sonen, kimchi-museum og kimchi-kurs, Seoul-tårnet (utfluktspakke)

I dag tar vi for alvor fatt på eventyret og begir oss mot den demilitariserte sonen. Våpenstillstanden mellom Sør- og Nord-Korea ble underskrevet i 1953, men de to landene har aldri formelt sluttet fred, så derfor er den 38. breddegraden ikke en grense, men en våpenstillstandslinje. Dette betyr at Nord- og Sør-Korea formelt sett fremdeles er i krig med hverandre. Men man kan være helt rolig, det er ingen grunn til bekymring for sikkerheten. Underveis blir vi orientert om hva vi kan og ikke kan gjøre i forbindelse med besøket. Ved Gjenforeningsbroen vil det være kontroll av papirene våre før vi kan fortsette til en av de underjordiske tunnelene som ble utgravd av Nord-Korea i 1960- og 1970-årene. Formålet var å starte et overraskelsesangrep på Sør-Korea ved å sende tropper gjennom et velutviklet tunnelnettverk. Tunnelene ble oppdaget ved en tilfeldighet, og det er i dag mulig å komme ned i en enkelt av dem. Ved tunnel nummer tre er der dessuten et veldig spennende museum med forholdet mellom Nord- og Sør-Korea som tema, og vi skal også se en kort film om hvordan tunnelene ble til. På tilbakeveien mot Seoul stanser vi ved Dorasan stasjon, der det daglig går tog til Nord-Koreas hovedstad, Pyongyang. En rent symbolsk avgang, for toget får ikke ta med passasjerer! Lunsj underveis er inkludert.

Tilbake i Seoul går vi en tur på Insadong antikkgate og fortsetter deretter til Kimchigan Museum, et helt museum viet til den koreanske nasjonalretten kimchi: en blanding av fermenterte grønnsaker der hovedingrediensen er kinakål og chili. På museet får vi vite alt om denne retten, og vi skal også selv lære å tilberede den. Dagen slutter med en utflukt opp til Seouls vartegn, det 236 meter høye Seoul-tårnet, der vi får en imponerende utsikt utover millionbyen.

Måltider: Frokost. Lunsj ved ekstra kjøp av utfluktspakke. 

Dag 4
Seoul. Byrundtur med keiserpalasset Gyeongbok, Det nasjonale folkloremuseet, landsbyen Bukchon Hanok, Gwangjang-markedet og kirkebesøk (utfluktspakke)

Vi besøker det gamle keiserpalasset Gyeongbok. Palasset, som stammer fra 1395, representerer om noe byen og gir samtidig et innblikk i landets turbulente historie gjennom de siste 600 år. Palassområdet har nesten gått til grunne i forbindelse med gjentatte japanske invasjoner, og under Koreakrigen i 1950–53 ble store deler ødelagt. I dag er det omkring 400 dekar store området restaurert og fremstår slik det opprinnelig ble bygd. Vi besøker også det nærliggende nasjonale folkloremuseet og får et lite innblikk i landets historie fra keiserriket frem til den siste japanske okkupasjonen i 1910. Deretter tar vi en spasertur rundt i landsbyen Bukchon Hanok, en tradisjonell koreansk landsby som ligger midt i Seoul. Den er svært godt bevart og gir et godt bilde av hvordan livet så ut i Korea for 600 år siden under Joseon-dynastiet. Koreanske tradisjonelle landsbyer var klanbasert og  bestod typisk av mange smale smug og hanok, et begrep som brukes til å beskrive tradisjonelle koreanske hus, der husets posisjonering i forhold til omgivelsene spiller en avgjørende rolle.

Deretter besøker vi et av de mest interessante markedene i Asia. Gwangjang-markedet har eksistert i mer enn hundre år og er i dag et av Koreas største tradisjonelle markeder, med alt fra kvalitetssilke i metervare til sengetøy og et hav av håndlagde varer og suvenirer. Vintage-avdelingen med brukte klær er blitt utrolig populær, særlig blant yngre koreanere. Gå ikke glipp av de mange små matbodene, som serverer gode ferskproduserte spesialiteter. Vi avslutter dagen med et besøk i en av Seouls mange kirker. Kristendommen er vidt utbredt i Sør-Korea og er sentrert omkring de to hovedretningene protestantismen og katolisismen.

Måltider: Frokost. Lunsj ved ekstra kjøp av utfluktspakke.

Dag 5
Seoul–Seorak-fjellet. Besøk i Seorak-fjellets nasjonalpark

Vi forlater Seoul og kjører mot Seorak-fjellets nasjonalpark, en kjøretur på cirka fire timer. Vi spiser lunsj underveis og kommer til parken tidlig ettermiddag. Seorak-fjellet, også kalt Seoraksan, er det tredje høyeste fjellet i Sør-Korea, og den høyeste tinden, Daecheongbong, rager 1708 meter over havflaten. Nasjonalparken strekker seg over et område på 400 000 kvadratkilometer og rommer et vell av imponerende klippeformasjoner, tette skoger, et rikt dyreliv, varme kilder og eldgamle templer helt fra Shilla-perioden. Vi utforsker parken og tar svevebanen hele veien opp til toppen, til utsiktspunktet Kwongeumseong-festningen, og vi besøker et av de gamle templene, Shinhungsa-templet. Etter å ha tilbrakt noen deilige timer her med utforskning av parken blir vi kjørt til hotellet. Resten av kvelden er avsatt til avslapping og egne eventyr. 

Måltider: Frokost og lunsj.

Dag 6
Seorak-fjellet–Punggi–Gyeongju. Jumunjin fiske- og skalldyrmarked, Jeonggangwon-sentret med tilberedning av Bibimbap-lunsj, ginsengmarked og vakre landskaper

Etter frokosten besøker vi først Jumunjin fiske- og skalldyrmarked, der vi får et spennende innblikk i handelen med fisk og skalldyr. Deretter drar vi videre gjennom den sentrale delen av Sør-Korea. Vi kommer til Jeonggangwon-sentret, et kultursenter viet til opprettholdelse og utbredelse av koreansk kultur. Her blir vi introdusert for nasjonalretten med det morsomme navnet Bibimbap. Vi lærer selv å tilberede retten og spiser den til lunsj.

Så fortsetter vi ferden videre mot Gyeongju. Her passerer vi noen av landets nasjonalparker på veien fra den vestlige til den østlige delen av den koreanske halvøya. Vi stopper i den mindre byen Punggi, som er kjent for dyrking av og informasjon om ginseng i alle mulige avskygninger. Kineserne og koreanerne var de første som oppdaget ginsengens helbredende egenskaper. I Korea er ginseng blitt brukt mot sykdommer i over 5000 år, og et daglig inntak skal visstnok ikke bare gjøre sinnet lyst og forlenge livet, men også øke potensen. Markedet i Punggi, som hører til verdens største, tiltrekker oppkjøpere fra hele verden og er en opplevelse ut over det vanlige. Vi fortsetter gjennom det vakre landskapet og når frem til Sør-Koreas stolthet, Gyeongju.

Måltider: Frokost og lunsj.

Dag 7
Gyeongju. Templer og natur i skjønn forening

Koreanerne er med rette stolte over Gyeongju-området og beskriver det som et stort historisk og kulturelt museum under åpen himmel. De fleste av de historiske funnene og ruinene stammer fra det gamle Shilla-dynastiet, som styrte Korea gjennom nesten tusen år og hadde Gyeongju som hovedstad gjennom lange perioder. Hele dagen er avsatt til å utforske dette sentret for koreansk kultur. Vi starter med Gyeongju Nasjonalmuseum og Tumiliparken, der vi skal se gravhauger. Så spiser vi lunsj ved Bulguksa-templet, som fra 1995 har vært med på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I området bak templet ligger grotten Seokguram, som også er på UNESCOs liste, og som anses for å være kronen på verket blant Shilla-dynastiets mange konstruksjoner. Det regnes samtidig for et av de viktigste buddhistiske monumentene i hele det nordøstasiatiske området. Deretter er det tid til egne eventyr og middag. Et besøk i matmarkedet overfor Gyeongju-stasjonen kan anbefales. Om kvelden skal vi til Anabji-dammen, der mange av de største funnene som vi tidligere så på nasjonalmuseet, stammer fra.

Måltider: Frokost og lunsj.

Dag 8
Gyeongju–Busan–Seoul. Byrundtur i Busan med Haedong Yonggungsa-templet, FN-kirkegården, Busan-tårnet og Gukje-markedet, tog tilbake til Seoul

I dag går turen tilbake til Seoul med besøk i storbyen Busan på veien. Haedong Yonggungsa-templet er vårt første stopp på byrundturen i Busan, og det skiller seg ut fra de øvrige templene i Korea fordi det ligger plassert på klippegrunn rett ut mot det brusende havet, mens de fleste templene i Korea er typisk plassert i fjellene. Deretter besøker vi byens store FN-kirkegård, med falne fra Koreakrigen. Stedet er ikke det mest opplivende, men det gir et innblikk i omfanget av Koreakrigen. Fra kirkegården kjører vi til Yongdusan-parken og byens vartegn, det 118 meter høye Busan-tårnet. Vi drar opp i tårnet for å oppleve den store byen litt fra oven, og det sies at man på dager med klart vær kan se Japan i horisonten. Vi avslutter byrundturen på det store Gukje-markedet, som er et av Koreas største og mest berømte, og der man kan finne alt hva hjertet begjærer. Så blir vi kjørt til togstasjonen og tar toget til Seoul, en tur på omkring tre timer. Vi blir kjørt til hotellet, og deretter kan den siste kvelden i Seoul nå brukes til egne eventyr.

Måltider: Frokost og lunsj.

Dag 9
Seoul–Oslo eller på egen hånd

Etter en uforglemmelig reise forlater vi hotellet og kjører mot lufthavnen for å sette oss til rette i flyet til Oslo.

N.B. På noen avganger skjer hjemreisen først på dag 10. I så fall er hele dag 9 fri til egne eventyr, med overnatting på hotellet i Seoul.

Måltider: Frokost og forpleining om bord på flyet.

Dag 10
Ankomst til Oslo
N.B. På noen avganger vil hjemreise og ankomst i Oslo begge skje på dag 10. I disse tilfellene er det ikke alltid tid til at frokost dag 10 kan være inkludert, siden vi kjører til lufthavnen tidlig om morgenen. 

Prisinformasjon

Barnepris
Dersom dere er to fullt betalende voksne som reiser sammen med et barn under 12 år, får barnet kr 3000,- i rabatt.
Prisen inkluderer
 • Lokal engelsktalende guide på dager med inkluderte utflukter
 • Fly Oslo - Seoul t/r med mellomlanding
 • Tog Busan til Seoul
 • Overnatting på 3- og 4-stjernede hoteller i delt dobbeltrom
 • Alle nevnte utflukter og entréer dag 5-8 *
 • Alle øvrige transporter som nevnt i programmet
 • Frokost daglig
 • Lunsj dag 5-8
 • Velkomstmiddag dag 2
 • Skatter og avgifter

*Utfluktene samt transfers gjennomføres sammen med andre reisende.

Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Seoul utfluktspakke
 • Personlige fornødenheter samt drikkevarer til maten 

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Eksempler på hoteller på reisen

Seoul: Aventree Jongno / IBIS Insadong / Venue G. Alle med 3-stjerners standard.

Mt. Seorak (det kan også forekomme at overnattingen her er i nærliggende Gangneung eller Sokcho): Kensington Stars Hotel (Mt. Seorak) / Value Hotel Gangneung / Ramada Sokcho / The Class 300 / Hanwha Resort Sorano. Alle med 4-stjerners standard.

Gyeongju: Gyeongju Commodore Hotel / Kolon. Alle med 4-stjerners standard.

Om individuelle reiser

Albatros sine individuelle reiser kombinerer en godt planlagt ferie med friheten til å nyte egne eventyr.

På individuelle reiser tilbyr Albatros en rekke utflukter du kan velge å kjøpe ekstra. De går til spennende severdigheter som vi varmt kan anbefale. Du kan også la være å kjøpe utfluktene – det gir mer tid til egne eventyr og til å nyte reisen i eget tempo. På noen reiser er det utflukter inkludert i prisen. Felles for alle transfers og utflukter er at de blir gjennomført med en engelsktalende lokalguide som er spesialist på reisemålet. Til forskjell fra våre gruppereiser er det ingen Albatros-reiseleder med på turen, og den engelsktalende lokalguiden er ikke nødvendigvis den samme fra utflukt til utflukt. Transfers og utflukter gjennomføres sammen med andre reisende. Vi har faste avganger og et bestemt antall plasser for å holde prisen nede.

Deltakerantall

Denne reisen gjennomføres uansett antall påmeldte.

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Mer om Sør-Korea

Her kan du få vite mer om Sør-Korea:

www.albatros.no/reisemaal/asia/soer-korea

Les blant annet om klima og vær, tidsforskjell og driks og se om du trenger visum eller vaksinasjoner.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. Det fremgår av avreisepapirene hvor gruppen møter reiselederen. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.
Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

Hos Albatros tilbyr vi ikke at man kan ha faste plasser i bussen, og det er derfor heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass innen reisens start. Ved ikke å tilby kjøp av bestemte plasser risikerer man ikke at tidspunktet man kjøper reisen på er avgjørende for hvilken plass i bussen man har adgang til. Derimot kan det i fellesskap med reiselederen avtales at man rokerer underveis, slik at alle på skift får sitte både foran og bak i bussen.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Lignende reiser

KRIRT02ANO