Svalbard – i isbjørnens rike

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Opplev vår enestående villmark – polareventyret er bare noen få timer unna!

Finn din indre polfarer på denne eventyrlige reisen til Svalbard. Vi har base i Longyearbyen på hovedhøya Spitsbergen. På reisen vår du rik mulighet til å oppleve Svalbards storslåtte og kontrastfulle natur på nært hold. Det rå og vakre landskapet byr på gigantiske isbreer, fjorder og et dyreliv der vi både kan se sjøfugler, seler, reinsdyr og forhåpentligvis den majestetiske isbjørnen. Underveis skal vi på tre spesialutflukter sammen med kyndige lokale guider som er trent til de spesielle forholdene på Svalbard.  Her kommer du ut til isbreer og fuglefjell i Spitsbergens vakre og karrige natur i båt på Isfjorden. Vi skal også på vandretur ved Endalen og bli satt litt inn i Svalbards fascinerende historie og gruvedrift.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type

 • Reiseleder Norsk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta NOK

Dagsprogram
Dag 1 Fly Oslo – Longyearbyen, Svalbard. Indnvartering på Radisson Blu Polar Hotel
Dag 2 Longyearbyen. Byrundtur med museumsbesøg, tid til egne eventyr
Dag 3 Longyearbyen. Mulighet for hundeslede-utflukter (kjøpes ekstra). Villmarkskveld med middag og bålkaffe
Dag 4 Longyearbyen. Seiltur gjennom fjordlandskapet til spøkelsesbyen Pyramiden
Dag 5 Longyearbyen. Lett vandring i Endalen med gruvehistorie, flora og fauna. Avskjedsmiddag
Dag 6 Longyearbyen og hjemreise

Hoteller

Radisson Blu Polar Hotel

 • Restaurant på hotellet
 • Bar på hotellet
 • Sauna/Jacuzzi
 • Gratis wifi
 • Kaffe/te-muligheter på rommet
 • Safe (mot betaling)
 • Strykejern/strykebrett
 • Hårføner
 • TV
 • Eget toalett/bad

Radisson BLU Polar hotel er et 3-stjerners hotell som har utsikt over Adventsfjorden og Hiortfjellets topper. Hotellet ble oppført i 1995 i forbindelse med OL på Lillehammer. Den gang fungerte det som sponsorhotell for deltagerne fra USA. Siden den gang er vintersportutøverne byttet ut med hotellgjester. Den hyggelige restauranten på hotellet heter "Nansen" og her blir det disket opp med både god mat og hyggelig stemning. Hotellet markedsfører seg selv om det nordligst beliggende "full service" hotell i hele verden. Alle rommene er ikke-røyker.

Les mer på hotellets hjemmeside: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-spitsbergen-polar

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
20 998,–
Oslo
19 998,–
Oslo
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Fly Oslo – Longyearbyen, Svalbard. Indnvartering på Radisson Blu Polar Hotel

Vi flyr fra Oslo til Longyearbyen der vi kjører til hotellet vårt, det Radisson Blu Polar som ligger med utsikt over Adventsfjorden og Hiortfjellets topper. Hotellet ble oppført i 1995 i forbindelse med OL på Lillehammer og fungerte som sponsorhotell for deltakerne fra USA. Siden den gang har vintersportsutøverne blitt byttet ut med hotellgjester. Hotellets restaurant heter ”Nansen” og det er en god stemning her.

Vi spiser middag sammen på hotellet den første kvelden.

Dag 2
Longyearbyen. Byrundtur med museumsbesøg, tid til egne eventyr

Vi møtes for å få en spennende rundtur med buss i byen. Her får vi et innblikk i hvordan Svalbard og Longyearbyen har vært historisk sett og hvordan det er her nå. Longyearbyen er Svalbards administrative sentrum og sete for øygruppas øverste myndighet, Sysselmannen. Byen ble grunnlagt som ”Longyear City” i 1906 av den amerikanske entreprenøren John Longyear, som drev gruvedrift på Svalbard. Allerede i 1916 ble Longyearbyen overtatt av et norsk kullkompani, og gruvedrift har preget området helt fram til våre dager. I dag har byen omkring 2000 innbyggere, hovedsaklig nordmenn, og den tidligere så dominerende gruvedriften er ikke lenger byens hovedaktivitet. Nå er Longyearbyens innbyggere mest beskjeftiget med forskning, undervisning og den beskjedne turismen i området.

Som en del av rundturen besøker vi polarmuseet Svalbard Museum, der vi fordyper oss i Svalbards spennende natur- og kulturhistorie, og Galleri Svalbard der man blant annet kan se en samling gamle kart og bøker, et lysbildeshow lagd av fotograf og komponist Thomas Widerberg samt malerier av Kåre Tveter.

Du har ettermiddagen fri til egne opplevelser. Du kan eventuelt ta deg en god lunsj på hotellet (ikke inkludert) og gå en tur i Longyearbyen.

Dag 3
Longyearbyen. Mulighet for hundeslede-utflukter (kjøpes ekstra). Villmarkskveld med middag og bålkaffe

I dag er det mulig å bli med på utflukt med hundeslede. Det er to forskjellige turer som du kan velge mellom. Begge utfluktene har et minimumskrav til antall deltakere for å gjennomføres.

Utfluktsmulighet ”Hundeslede på hjul i Adventsdalen”
Det er en utrolig opplevelse å kjøre hundeslede selv om det ikke er vinter. I forbindelse med utflukten bliver det utdelt ekstra yttertøy, støvler og vanter. Den lokale ekspertguiden gir instrukser og kjører først, etterfulgt av resten av deltakerne i vogner med 2-3 personer. Hundene holder god fart mot den gamle nordlysforskningsstasjonen. Underveis får hundene en drikkepause. Utflukten er en enestående mulighet for å nyte naturen og er man heldig får man se reinsdyr, polarrev og trekkfugler i flokk.

Utflukten varer i ca 4 timer.

Pris pr. person: 1 598 NOK

Utfluktsmulighet ”Hundeslede på hjul ved havet”
Her skal deltakerne nyte det vakre landskapet langs Vestpynten utenfor Longyearbyen.
Først skal hundene ha på sele og settes fast i snoren som trekker vognen. Når alle hundene er klar starter turen langs kysten av ishavet inn mot Bjørndalen. Hold utkikk underveis for det er mye vilt som lever i området. Turen går ut av byen og vi ender ved sledehundenes hundegård der det blir servert te og kaffe i tømmerhytta. Varme klær anbefales!

Utflukten varer ca 3-3,5 timer.

Pris pr. person: 1 198 NOK

Vi gør oppmerksom på at det av sikkerhetsmessige grunner ikke er lov å bevege seg utenfor Longyearbyens grenser uten våpen (som krever våpentillatelse), så hvis du velger å ikke kjøpe en av de to Albatros-utfluktene bør du ta med på andre organiserte utflukter, og ikke gå rundt på egen hånd.

Kvelden er i villmarkens tegn når vi kjører til Camp Barentz i Adventsdalen som ligger ca ni kilometer fra Longyearbyen. Her byr vertsparet på mat, bålkaffe og dessert mens de holder foredrag og viser bilder. Arrangementet er innendørs, men det lønner seg å ha litt varmt tøy og sko på, da det kan trekke litt kaldt fra gulvet. (vær oppmerksom på at klærne kan lukte litt av bål, da det er peis/åpen ild i hytta)

Dag 4
Longyearbyen. Seiltur gjennom fjordlandskapet til spøkelsesbyen Pyramiden

Etter frokostbuffeten på hotellet er det mulig å bli med på en spennende båttur til den gamle russiske gruvebyen Pyramiden. Vi anbefaler at du tar på deg varmt tøy (ull/superunderøy, vam og vinntett jakke og overtrekksbukser, samt lue, varme vanter og skjerf). Vi går om bord på båten i Longyearbyen og seiler ut gjennom Adventsfjorden. Vi krysser Isfjorden og Sassenfjorden for å ta oss inn i Billefjorden til det som National Geographic har døpt til verdens mest interessante spøkelsesby, Pyramiden. Vi seiler med den moderne hybridbåten M/S Bard, som nesten lydløst fører oss gjennom vannet mot Nordenskioldbreen og den nedlagte russiske bosettelsen. Selv om Svalbard er under norsk suverenitet så tillater Svalbardtraktaten fra 1920 at medunderskriverne på kontrakten også må ta del i utnyttelsen av Svalbards ressurser. Opprinnelig var det svenskene som holdt på med gruvedrift her men i 1927 solgte Sverige rettighetene til det som den gang var Sovjetunionen. Byen er markant annerledes enn Longyearbyen – flere av de karakteristiske bygningene er vakkert utsmykket og Lenin-statuen sier sitt om stedets unike historie. Her bodde det nesten 1000 mennesker på 80-tallet og her var det skole, svømmehall, idrettsbaner og selvfølgelig kulldrift. I 1998 stengte det arktiske gruveselskapet Trust Arkukugol kullgruven og etterfølgende ble byen forlatt ganske fort.

Nordenskiold-breen troner i bakgrunnen av den forlatte byen. På disse kanter kan man ofte se isbjørn så vi holder utkikk etter hva naturen byr på i dag. Kanskje får vi også se sel som hviler seg på isen. Det skal for en god ordens skyld understrekes at det selvfølgelig ikke er en garanti for at vi får se disse dyrene. Underveis nyter vi en god varm lunsj om bord på båten. På vei tilbake til Longyearbyen seiler vi forbi et av Svalbards utallige fuglefjell, ved Gipshuken og Skanskebukta.

Fjordene er omgitt av massive fjell og stillheten og storheten her er overdøvende. Det er de færreste forrunt å oppleve dette fjerne og isolerte hjørne av verden og man får virkelig følelsen av å være helt alene i verden – selv om vi sannsynligvis har selskap av en masse sjøfugler.

Dag 5
Longyearbyen. Lett vandring i Endalen med gruvehistorie, flora og fauna. Avskjedsmiddag

Etter frokostbuffet på hotelletskal vi gå en guidet vandretur i Endalen. Her skal vi se noen av sporene etter områdets gruvedrift. Vi får også oppleve Svalbards unike flora og fauna på nært hold og det er også tid til en hyggelig kaffepause underveis.

Vi gjør oppmerksom på at dagens lette vandring er egnet til de fleste, men terrenget er litt ujevnt.

Etter vandreturen er det tid til de siste opplevelsene i Longyearbyen før vi møtes til en felles avskjedsmiddag.
Funktionærmessen, der vi i tillegg til en treretters meny også får servert Longyearbyens beste utsikt!

Dag 6
Longyearbyen og hjemreise

Vi har morgenen og formiddagen til å nyte Longyearbyen før vi flyr tilbake til Oslo.

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 19 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
4 498,–
Prisen inkluderer
 • Norsk reiseleder
 • Fly Oslo – Longyearbyen t/r * 
 • Transport lufthavn-hotel t/r
 • Kulturhistorisk rundtur i Longyearbyen dag 2
 • Seiltur med hybridspeedbåt dag 4
 • Lett vandretur dag 5
 • 5 netter på Radisson Blu Polar hotell i delt dobbeltrom
 • Frokost daglig
 • Velkomstmiddag dag 1
 • Villmarkskveld inkl. middag dag 3
 • Avskjedsmiddag dag 5
 • Skatter og avgifter

* I forbindelse med hjemreisen flyr vi via Tromsø. På strekningen mellom Longyearbyen og Oslo mellomlander vi i Tromsø. Det innebærer at noen passasjerer går av flyet her og andre går om bord. Vi som fortsetter til Oslo blir sittende om bord på flyet under mellomlandingen som vi forventer tar en times tid.

Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Utflukt dag 3 (se priser under "Ekstra utflukter")
 • Eventuelle ekstra utflukter og arrangementer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Driks til lokalguider og sjåfører
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under Prisen inkluderer

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden.

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 25 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Hvem kan delta?

For å delta på denne reisen til Svalbard skal du være mobil, selvhjulpen og kunne ferdes i kupert terreng, samt ha lyst til å oppleve naturen på dens egne premisser. Personer under 18 år skal reise sammen med personer over 18 år.

Om at rejse på Svalbard

Kort om Svalbard

Beliggenhed: Øgruppe mellem 74°-81°N og 10°-35°Ø
Areal: Ca. 63.000 km², ca. 60 % dækket af isbræer
Største øer: Spitsbergen, Nordaustlandet, Barentsøya, Edgeøya og Prins Karls Forland

Midnattsol og nordlys

Midnattsolen oppleves nord for polarsirkelen frem til slutten av august. Det er naturligvis også lyse netter i ukene før og etter. Nordlys er der egentlig året rundt, men kan kun oppleves i de månedene der det er mørke timer. Dette fenomenet oppleves overalt på Svalbard.

Bekledning

En reise til Svalbard krever relativt stor variasjon i bekledningen. På land kan man forvente temperaturer på 2-5 grader, mens på havet er varmt, vanntett tøy nødvendig. Ta med ull/superunderøy, og vindtett jakke/bukser, og husk lue, varme vanter og skjerf. Når det gjelder fottøy vil det være smart å ha med seg et par gode fjellsko, eller tursko med grov såle. (husk ullsokker!)

Kikkert

Det er en veldig god idé å ha med seg kikkert. Uten kikkert kan du risikere å gå glipp av mye.

Isbjørn

Det er 3 000 isbjørner på Svalbard. Dette antallet er en tredjedel større enn antallet av mennesker i Longyearbyen så det er absolutt gode muligheter for å oppleve disse dyrene. Isbjørnene har ikke en tradisjon for å oppholde seg spesielt mye i Adventsdalen (der Longyearbyen ligger), men siden de kan flytte seg opp til 80 kilometer om dagen er det mange sjanser for å se dem på Svalbard.

Sikkerhet

På Svalbard skal man ha med seg et våpen hvis man beveger seg utenfor Longyearbyen. Det er skilt som markerer begge inngangene til Longyearbyen der grensen går. Hvis man ønsker å dra ut av Longyerabyen anbefaler vi at man gjør det i selskap med en lokalbetjent eller guide. På alle Albatros-utfluktene  og turene er vi ifølge med en eller flere lokale guider som tar seg av sikkerheten. Lokalguidene bor ikke på hotellet men er med på alle utflukter samt transfer t/r flyplassen. Vi kan ikke garantere at det er samme guide på alle utfluktene.

Reis med været

Når man reiser i Arktis forekommer det endringer på grunn av vær og infrastruktur så ofte at reisenede må betrakte det som en del av reisen. Derfor ytes det ikke kompensasjon for forsinkelser og endringer med kortere enn 24 timers varighet.

Allmenn informasjon

En trygg reiseopplevelse

Vi vil at du skal føle deg trygg som en Albatros-reisende, fra du bestiller reisen til du kommer hjem med mange gode opplevelser - også i en verden med coronavirus. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å minimere smittefaren og samtidig gi deg alle reiseopplevelsene du drømmer om. Våre tiltak inkluderer:

 • Alle reiseledere er sertifisert i WHOs retningslinjer for smittebegrensning
 • Ekstra høye krav til våre samarbeidspartnere i forhold til rengjøring
 • Vi informerer alle reisedeltakerne våre om reiseforsikring og minimering av smitte

Les om alle tiltakene våre her

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Lignende reiser