Toronto og Niagara Falls

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Velkommen til Toronto – en av verdens mest spennende storbyer, som i stor grad har klart å profilere seg selv på den internasjonale kunst- og kulturscenen.

Toronto er en smeltedigel av alle verdens kulturer med store befolkningsgrupper fra Kina og India, og også noen skandinaver. Her er det hele fem Chinatowns, én Little Italy, én Little Portugal og den indiske Gerrard Bazaar, så man kan gå på oppdagelse og smake på hele verden i en og samme by. Vi nyter den unike stemningen i metropolen og kommer blant annet opp i CN Tower, ser universitetet og rådhuset og beundrer den gotiske arkitekturen i byen. Turen byr også på en båttur ved Niagara Falls, samt mulighet for å ta en titt tilbake i historien når vi besøker Sainte-Marie among the Hurons i Midland. Turen er tilrettelagt for dem som ønsker å stifte et dypere bekjentskap med de forskjellige bydelene og kulturene i Toronto, men samtidig også vil ha mulighet for å oppleve byen på egen hånd.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Norsk

 • Visum Ja

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta Canadisk dollar

Dagsprogram
Dag 1 Oslo–Toronto
Dag 2 Toronto. Byrundtur om formiddagen, CN Tower og tid på egen hånd
Dag 3 Niagara Falls, vinsmaking og mulighet for helikoptertur over fossen
Dag 4 Mulighet for tur til Midland eller dagen på egen hånd
Dag 5 Toronto. Byrundtur til fots og tid på egen hånd
Dag 6 Toronto. Hjemreise
Dag 7 Hjemkomst

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
17 998,–
Oslo
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Oslo–Toronto

Vi flyr fra Norge og ankommer Torontos internasjonale lufthavn Pearson, som er oppkalt etter den canadiske statsmannen og diplomaten Lester B. Pearson. Han vant Nobels fredspris i 1957 for sitt FN-arbeid med å løse Suez-krisen. Senere ble han statsminister i Canada, og under hans ledelse innførte Canada bl.a. offentlig sykehusvesen, tilgang til studielån og ikke minst det karakteristiske flagget med et rødt lønneblad, som i 1965 avløste det tidligere flagget med Storbritannias Union Jack.

Toronto har Canadas største og mest spennende bysentrum med årlige festivaler, museer, gallerier og teatre som konkurrerer med de beste i verden. Toronto er verdensledende innen områder som forretning, finans, teknologi, underholdning og kultur. Byens store befolkning av innvandrere fra hele verden har også gjort Toronto til en av de mest multikulturelle byene i verden.

Etter ankomsten kjører vi til hotellet. Avhengig av ankomsttidspunktet vil det være mulighet for å se seg litt rundt i området ved hotellet sammen med reiselederen. Kvelden er til fri disposisjon.

Dag 2
Toronto. Byrundtur om formiddagen, CN Tower og tid på egen hånd

En av byene fra koloniperioden som siden har vokst seg stor og mektig, er metropolen Toronto, som vel best kan sammenlignes med New York. Akkurat som New York er Toronto en smeltedigel av all verdens kulturer, og opp gjennom tidene har immigranter fra alle kontinenter slått seg ned her. Det har resultert i en pulserende storby som ikke bare er allsidig rent innbyggermessig, men som i høy grad også har klart å profilere seg på den internasjonale kunst- og kulturscenen. Uansett om man står på verdens høyest beliggende utsiktsplattform i TV- og radiotårnet CN Tower eller betrakter vannmassene ved Niagara Falls, er det én ting som er sikkert: Toronto og omegn byr på storslåtte opplevelser. 

Toronto har et etnisk mangfold utenom det vanlige. Her er det hele fem Chinatowns, én Little Italy, én Little Portugal og den indiske Gerrard Bazaar, så man kan gå på oppdagelse og smake på hele verden i en og samme by. Og så kan du handle. Det fantastiske Eaton Centre er et kjøpesenter i flere etasjer med mer enn 320 forskjellige butikker og 17 kinoer. Hvis du foretrekker kunst, kan du besøke kunstmuseet Art Gallery of Ontario, som huser verdens største samling av verker av den britiske skulptøren Henry Moore. For sportsinteresserte er det mulighet for å besøke Hockey Hall, hvor du blant annet kan se en nøyaktig kopi av garderoben til ishockeylaget Montreal Canadiens. Mulighetene i byen er utallige. Reiselederen tar oss med på en formiddagstur til fots og med offentlig transport. Beregn cirka 20 canadiske dollar til transport, inngang og en forfriskning underveis. 

Vi avslutter dagens byrundtur ved Torontos kjennetegn, CN Tower. I flere tiår var tårnet verdens høyeste frittstående bygning med sine 553,3 meter, men i 2010 ble det forbigått av den 828 meter høye skyskraperen Burj Khalifa i Dubai. Vi tar heisen opp til utsiktsplattformen cirka 330 meter over bakken, og kan nyte en spektakulær 360 graders panoramautsikt. Herfra kan vi blant annet se Rogers Centre, det store baseballstadionet i byen. Her holder hjemmelaget Toronto Blue Jays til. Du får også en fantastisk utsikt mot Lake Ontario.

Etter besøket i CN Tower er resten av ettermiddagen og kvelden til fri disposisjon. Det er mange muligheter for å kaste seg ut i et kulinarisk eventyr med et vell av krydder, dufter og smaksopplevelser på en av de mange tusen eksotiske restaurantene i byen. Reiselederen hjelper selvfølgelig til med forslag.

Dag 3
Niagara Falls, vinsmaking og mulighet for helikoptertur over fossen

I dag setter vi kursen sørover, hvor vi skal oppleve den storslåtte Niagara Falls, som er blant verdens største og flotteste fosser. Niagara er navnet på to byer, en i USA og en i Canada, og på de tre enorme fossene som skiller de to byene. Niagara-elven, som danner de enorme fossene, markerer også den naturlige grensen mellom den canadiske provinsen Ontario og den amerikanske staten New York. Fossene består av to vesentlige deler som er delt av øya Goat Island: Horseshoe Falls på den canadiske siden av grensen og American Falls, som, ikke overraskende, ligger på den amerikanske siden. I tillegg kommer den mindre Bridal Veil Falls. De tre fossene American Falls, Bridal Veil Falls og Horseshoe Falls er i all sin prakt ubeskrivelig flotte. Vi skal på tur med båten Hornblower, hvor vi kommer helt tett på de enorme vannmassene (vi får utlevert regnponcho). 

Etter det imponerende synet vil det være mulighet for å se fossen ovenfra om været tillater det. Du kan være med på en helikoptertur som tar deg over vinmarkene i området og naturligvis over den flotte fossen. Turen tar 9 minutter, bestilles gjennom reiselederen og betales direkte på turen. Prisen for denne opplevelsen er 118 CAD / ca. 800 kr.

Ved Niagara-on-the-Lake stopper vi på en av vingårdene i området. Her får vi rundvisning og får smake på vinen før vi setter kursen tilbake mot Toronto. 

Vel tilbake i Toronto er resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 4
Mulighet for tur til Midland eller dagen på egen hånd

I dag har du mulighet for å utforske Toronto på egen hånd, eller du kan bli med reiselederen en tur til Midland (ikke inkludert i prisen på reisen). 

Vi forlater Toronto og drar nordover gjennom Muskoka-regionen til byen Midland, som ble grunnlagt i 1871 da Midland Railway opprettet en ny jernbaneterminal. Byen ligger i den sørlige delen av Georgian Bay, som har mer enn 30 000 øyer og ca. 2000 kilometer kystlinje. Regionen er utrolig flott og blir ofte omtalt som den "sjette" store sjøen. Vi tar en tur rundt i Midland før vi besøker Ontarios eldste og første europeiske samfunn, Sainte-Marie among the Hurons, et av Canadas nasjonalhistoriske steder. Stedet ble grunnlagt i 1639, og i 10 år fungerte det som hovedkvarter for den franske jesuitt-bosetningen av Huron Wendat-folket. I dag er det et levende museum som illustrerer samspillet mellom franskmennene og Wendat-nasjonene. Vi får en unik mulighet for å se det tidligere canadiske pionerlivet gjennom en guidet tur.

Vi avslutter besøket i Midland med et 2,5 timers sightseeingcruise om bord på "Miss Midland". Båten tar oss en tur ut blant de 30 000 øyene i Muskoka-Georgian Bay. Etterpå går turen tilbake til Toronto, hvor du har resten av dagen på egen hånd.

Dag 5
Toronto. Byrundtur til fots og tid på egen hånd

Med sin flotte skyline kan Toronto kalles Canadas svar på Manhattan, men byen er enda nyere, flottere og renere. I dag skal vi på byrundtur til blant annet universitetet og rådhuset, og etterpå er det tid på egen hånd til å handle, ta bilder eller bare gå en tur gjennom den flotte byen. I likhet med "The Big Apple" er Toronto en smeltedigel av alle verdens kulturer og folk med store befolkningsgrupper fra Kina og India, og også noen skandinaver. Resultatet er en levende by som i høy grad har klart å profilere seg på den internasjonale kunst- og kulturscenen. Toronto vokste med stormskritt i blant annet viktoriatiden, og derfor finner vi mange flotte bygninger fra denne tiden her, som University of Toronto og det gamle rådhuset. I det 20. århundre ble utallige bygninger revet ned og erstattet av betong, men selv om Toronto har sin andel av uinteressante bygg, så er det likevel nok gotisk-inspirert arkitektur her til at byen i utallige filmer fremstår som en overbevisende stedfortreder for New York. 

Dag 6
Toronto. Hjemreise

Vi forlater hotellet og drar mot flyplassen, og derfra setter vi kursen hjemover.

Dag 7
Hjemkomst

Midland med sightseeingcruise

På reisen kan du være med på en utflukt hvor vi besøker Midland i Muskoka-regionen med besøk i Ontarios eldste og første europeiske samfunn, Sainte-Marie among the Hurons, hvor vi bl.a. får en guidet rundtur. Etterpå går vi om bord på sightseeingbåten "Miss Midland", som tar oss med på en 2,5 timers tur i det fineste cruiseområdet på den nordlige halvkule blant de 30 000 øyene i Muskoka-Georgian Bay. Utflukten må bestilles hjemmefra senest 60 dager før avreise, og gjennomføres bare dersom det er minst 20 deltakere.

Pris kr 1098,–
 

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 17 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
4 398,–
Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo–Toronto t/r med mellomlanding
 • Utflukter og transport ifølge program
 • Innkvartering på godt hotell i delt dobbeltrom
 • Frokost daglig
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Tillegg for enkeltrom
 • Driks til lokalguider og sjåfører (beregn ca. 20 CAD per reisedeltager)
 • Helikoptertur ved Niagara Falls, ca. 118 CAD
 • Gebyr for innreisetillatelse til Canada (eTA, ca. 7 CAD)
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under Prisen inkluderer

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Bagasje

Det kan være lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du ofte ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Hvis du vil låse kofferten din bør du bruke en såkalt TSA-lås. The Transportation Security Administration er de som kontrollerer bagasjen på fly til og fra samt via USA, og de har en ”hovednøkkel” som kan åpne TSA-låser. Har du låst kofferten din med en annen lås forbeholder de seg retten til å bryte opp låsen – dette gjelder også en lås som er innbygget i kofferten. TSA-låser kan kjøpes de fleste steder de selger kofferter og lignende.

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 20 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Mer om Canada

Her kan du lese mer om Canada:
https://www.albatros.no/reisemaal/nord-amerika/canada
Les blant annet om klima og vær, tidsforskjell, driks og visumregler.

Før avreisen

Pass

Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Barn – uansett alder – må ha eget pass. Det er ikke nok at de står i foreldrenes pass. Send en kopi av passet ditt til Albatros Travel senest 14 dager etter at du har bestilt reisen. Legg merke til at navnet på flybilletten må stemme 100% overens med navnet ditt slik det står i passet. Konsekvensen ved at det ikke er likt kan i verste fall medføre at du blir nektet innreise i Canada og må fly hjem for egen regning.

I Canada er det ikke visumplikt for norske statsborgere ved opphold på opptil 90 dager, men før avreise må du fylle ut en elektronisk søknad om innreisetillatelse, som kalles eTA.

eTA – innreisetillatelse til Canada

Ankommer du med fly til Canada må du søke om innreisetillatelse senest 72 timer før avreise. Det gjør du på https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/welcome;jsessionid=ED37F7D9C8D5F81953006AB14B6382F2   
Her får du en forhåndsgodkjennelse til innreise og et nummer som du må printe ut eller skrive ned og ta med deg på reisen, siden lufthavnsmyndigheter i Norge og Canada kan kreve å se det. Det koster et mindre beløp, 7 CAD, som du betaler på nettsiden med kredittkort. Godkjennelsen gjelder i 5 år eller til passet ditt går ut, hvis det går ut før de 5 årene er gått.
Reiser du sammen med barn som ikke er dine egne, eller hvis du og barna dine ikke har samme etternavn, må du ha en spesialtillatelse i tillegg til eTA-tilllatelsen. Se mer på http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp

Hånden på hjertet

Information

Den kanadiske frokostkulturen er forholdsvis enkel sammenlignet med den skandinaviske. Frokosten på de fleste standardhotellene i Canada er den såkalte «continental breakfast», som typisk innebærer kaffe/te, juice og ristet brød med smør og syltetøy. Det er ikke uvanlig at man på hotellene bare har pappservise til frokosten siden mange bruker den som en «to go»-løsning på farten.

Den nordamerikanske drikkepengekulturen kan oppleves som et irritasjonsmoment, spesielt for oss skandinaver. For at du som reisende skal få minst mulig besvær, tilbyr reiselederen som oftest å samle inn driks fra hele gruppen fordelt på de planlagte programpunktene. Du kan lese mer om driks og Albatros’ holdning til det her: www.albatros-travel.dk/praktisk/er-drikkepenge-inkluderet-i-rejsens-pris

Standardstørrelsen på dobbeltsenger på canadiske hoteller er normalt ca. 190 x 140 cm. Hvis du ønsker to enkeltsenger (vanligvis ca. 190 x 80 cm), må du opplyse om dette ved bestilling av reisen.

Allmenn informasjon

En trygg reiseopplevelse

Vi vil at du skal føle deg trygg som en Albatros-reisende, fra du bestiller reisen til du kommer hjem med mange gode opplevelser - også i en verden med coronavirus. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å minimere smittefaren og samtidig gi deg alle reiseopplevelsene du drømmer om. Våre tiltak inkluderer:

 • Alle reiseledere er sertifisert i WHOs retningslinjer for smittebegrensning
 • Ekstra høye krav til våre samarbeidspartnere i forhold til rengjøring
 • Vi informerer alle reisedeltakerne våre om reiseforsikring og minimering av smitte

Les om alle tiltakene våre her

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Lignende reiser

21CARTR09ANO1710