Victoriafallene med eksklusivt safaricruise på Karibasjøen

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

En safariopplevelse som ingen annen: Opplev Victoriafallene, Zambezielva, Hwange nasjonalpark og eksklusivt cruise på Karibasjøen

Reisen begynner ved det storslåtte Victoriafallene. Her gir vi oss ut på vandringer rundt vannfallene og solnedgangscruise på Zambezielva, og senere fortsetter eventyret med safari i den elefanttette nasjonalparken Hwange. Sist, men ikke minst, kan vi se frem til reisens helt unike høydepunkt: Vårt eksklusive safaricruise på Karibasjøen om bord på luksusbåten «Umbozha». Her opplever du det spektakulære dyrelivet på første parkett – flodhester, krokodiller og et eksotisk fugleliv bare et par meter fra soveromsvinduet ditt. Bli med på safariutflukter, nyt de fantastiske omgivelsene og nipp til en drink når solen går ned over Karibasjøens vakre vann.

Vi bor førsteklasses på denne reisen: på lekre Masumu River Lodge, Hwange Safari Lodge og den herlige båten «Umbozha», som med svømmebasseng, et nydelig soldekk og 9 utvendige lugarer med klimaanlegg sørger for at reisen din blir noe helt spesielt.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Cruise, Safari

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Amerikanske dollar

Dagsprogram
Dag 1 Fly Oslo–Victoria Falls, Zimbabwe
Dag 2 Ankomst til Victoria Falls. Velkomstmiddag
Dag 3 Victoriafallene. Vandring til fossen og solnedgangscruise på Zambezielva
Dag 4 Victoriafallene. Tid på egen hånd og vandring til vannfallene
Dag 5 Victoriafallene–Binga. Solnedgangscruise på Karibasjøen
Dag 6 Binga. Tur gjennom Binga og ombordstigning på «Umbozha»
Dag 7 Cruise med «Umbozha» på Karibasjøen
Dag 8 Cruise med «Umbozha» på Karibasjøen. Grillfest på stranden
Dag 9 Binga–Hwange nasjonalpark. Ettermiddagssafari
Dag 10 Safari i Hwange nasjonalpark
Dag 11 Morgensafari, transfer til Victoria Falls og hjemreise
Dag 12 Hjemkomst

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Fly Oslo–Victoria Falls, Zimbabwe

Vi setter oss på flyet i Oslo og flyr mot Zimbabwe og Victoria Falls.

Dag 2
Ankomst til Victoria Falls. Velkomstmiddag

Ved ankomsten til Victoria Falls kjører vi direkte til hotellet vårt, der vi tilbringer de kommende nettene. Hotellet er et av de mest berømte i Afrika, ikke minst takket være den vakre beliggenheten og den karismatiske atmosfæren. Hotellet ånder av engelsk kolonistil og er omgitt av en fantastisk vakker natur.

Om kvelden blir det servert en felles velkomstmiddag.

Dag 3
Victoriafallene. Vandring til fossen og solnedgangscruise på Zambezielva
Vakkert utsyn over Victoriafallene

Etter frokost gir vi oss ut på en herlig rundtur ved vannfallene. Vi vandrer gjennom hagen på hotellets bakside og fortsetter langs stiene rundt fossene. Det finnes en mengde vakre vannfall i verden, men Victoriafallene må nok regnes som et av de vakreste. Områdets skjønnhet og meditative ro er en uslåelig kombinasjon.

De eneste lydene som høres, er naturens egne, og den frodige regnskogen danner en perfekt innramming. Reiselederen vår forteller om stedets historikk mens vi utforsker fugle- og viltlivet rundt fossene.
Vannet slår ofte opp i enorme kaskader, og det er en god idé å ta med paraply eller regnjakke.

Sent på ettermiddagen begir vi oss ut på et såkalt sundowner-cruise på Zambezielva ovenfor vannfallene. Vi nyter en kjølig drink på dekk mens vi holder utkikk etter flodhester og krokodiller i vannet på trygg avstand fra skipet.

Dag 4
Victoriafallene. Tid på egen hånd og vandring til vannfallene
Vi vandrer rundt Victoriafallene

Zimbabwes største attraksjon er Victoriafallene, som fått sitt navn av David Livingstone etter dronning Victoria av Storbritannia. På bantuspråket heter fallene Mosi og Tunya. Det betyr omtrent ”Røyken som buldrer”. Det er faktisk en ganske malende beskrivelse av de veldige vannmassene som først styrter 108 meter ned i dypet, for deretter å virvle og storme frem flere hundre meter og til slutt gå over i regn over den lille regnskogen som omgir vannfallene. Dagen begynner med en utflukt til de berømte fossene, som er dobbelt så høye og en og en halv gang så brede som Niagarafallene på grensen mellom USA og Canada. I den fuglerike regnskogen finner vi blant annet kjempestore neshornfugler, frekke aper og iblant bushbukk, vannbukk og vortesvin. Vi går rundt vannfallene mens den ene storslåtte utsikten avløser den andre og solstrålene danner en regnbue i millioner av vanndråper. 

Ettermiddagen kan tilbringes på egen hånd, og det er mange alternativer i området. Bli med på safari eller opplev Victoriafallene i fugleperspektiv under en flytur over området. Rafting på Zambezielva er også en spennende aktivitet som gir deg mulighet til å se området fra en ny side. Og så er det naturligvis noen som ikke kan få nok av vannfallene og gjerne blir der en stund til.

Dag 5
Victoriafallene–Binga. Solnedgangscruise på Karibasjøen
Solnedgangscruise på Karibasjøen

Etter frokost forlater vi Victoriafallene og drar mot Binga. Det tar cirka fem timer å komme frem til Binga. Vi reiser gjennom landsbygda og kan nyte det foranderlige landskapet på veien. Lunsjen består av smørbrød som serveres om bord.

Vi kommer frem til Karibasjøen, og senere under ettermiddagen kan vi se frem til et solnedgangscruise med en svalende drink i hånden.

Dag 6
Binga. Tur gjennom Binga og ombordstigning på «Umbozha»
Vi krysser med «Umbozha»

I dag får vi lære mer om befolkningen her: tonga- eller batonga-folket.
Selve Binga ble bygd for at batonga-folket skulle ha et sted å bo fordi hjemmene deres ble oversvømt da Karibasjøen ble skapt. Binga er et av de minst tettbefolkede stedene i landet og mangler mye av den infrastrukturen som vi europeere ofte kan ta for gitt.  Vi tar en tur og ser oss rundt.

Nå har det blitt tid til å gå om bord på båten vår.  De følgende dagene drar vi rundt med «Umbozha» på Karibasjøen, en av Afrikas skjulte naturskatter. Den enorme sjøen ble dannet ved å demme opp Zambezielva. Faktum er at dette er verdens største menneskeskapte sjø. Sjøen og de vannførende elvene er omgitt av skog og savanner, og en stor del av området er fredet som nasjonalpark. I vannet lever krokodiller og flodhester og sportsfiskernes favoritt: tigerfisken. Fuglelivet er enestående, og vi kan daglig se den hvithodede elveørnen lete etter mat i sjøen.  Her gir vi oss ut på en liten tur langs Sengweelva, som fremfor alt er kjent for sitt enestående fugleliv. Vi nyter en enkel drink eller to fra all-inclusive-baren på dekk.

Dag 7
Cruise med «Umbozha» på Karibasjøen
Tid til avkobling på «Umbozha»

Vi står opp tidlig om morgenen før å nyte soloppgangen og det fantastiske fuglelivet i Sijarira- og Chete-området. Vi drar på utflukt i en av de medfølgende tenderbåtene og nyter en kopp kaffe. Når vi har vendt tilbake til «Umbozha», kan vi se frem til et par fine timer om bord mens vi går gjennom Chate-ravinen mot Ruze River. 

Du har god tid til å koble av, lese en bok eller ta en dukkert i bassenget. Den som vil, kan prøve fiskelykken – kanskje akkurat du klarer å ta den berømte tigerfisken? 

Dag 8
Cruise med «Umbozha» på Karibasjøen. Grillfest på stranden
Dagens avsluttes med grilling på stranden

Vi går i land på en av øyene og tar fatt på en øyvandring. Etter utflukten kan vi se frem til en herlig brunch, og så er det blitt tid til å fortsette cruiset mot Elephant Bay. Her fortøyer vi båten ved en strand og avrunder dagen med en braai (afrikansk barbecue) på stranden – forhåpentligvis under en stjerneklar nattehimmel.

Dag 9
Binga–Hwange nasjonalpark. Ettermiddagssafari
På safari i Hwange

Det er blitt tid til å fortsette til Hwange nasjonalpark. Vi forlater Binga og kjører 200 kilometer sørover til Hwange nasjonalpark, som både er et av Zimbabwes største viltreservater og et av Afrikas beste naturområder, med en rik og variert natur som byr på savanne, skog, sanddyner, granittknauser og våtmarker. Her finner vi et stort antall sebraer, sjiraffer, elefanter, løver og mange andre spennende arter som leopard og neshorn, som dessverre er utrydningstruet, til tross for at dette er det eneste godt vernede området. Til gjengjeld er det gode muligheter til å se sjeldne arter som oryxgaseller og den brune hyenen. Hwanges bestand av villhunder er i dag en av Afrikas største. Fuglelivet er utrolig variert, med over 400 registrerte arter. Når vi har sjekket inn på hotellet og spist lunsj, drar vi om ettermiddagen ut på en første safaritur.

Dag 10
Safari i Hwange nasjonalpark
Dagen er viet safari i Hwange

Dagen er viet safari i Hwange. Vi følger lokale rangeres instruksjoner i jakten på sjeldne arter og mye annet spennende som vi kan tenkes å støte på langs veien. I Hwange kan man i løpet av bare noen dager i prinsippet støte på de mest kjente dyreartene og noen av de mer sjeldne, selv om neshorn og leopard kan være noe vanskelige å komme innpå.      

Dag 11
Morgensafari, transfer til Victoria Falls og hjemreise

Om morgenen har vi god tid til en siste safari før vi vender tilbake til Victoria Falls og begynner på hjemreisen.

Dag 12
Hjemkomst

Prisinformasjon

Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo–Victoriafallen t/r med mellomlanding
 • Safari og utflukter ifølge program
 • 3 overnattinger i delt dobbeltrom på hotell i Victoria Falls
 • 2 overnattinger i delt dobbeltrom på Hwange Safari Lodge
 • 1 overnatting i delt dobbeltrom på Binga
 • 3 overnattinger i delt dobbellugar på Umbozha med helpensjon om bord
 • Frokost daglig
 • Lunsj dag 5-10
 • Middag dag 2 og 5-10
 •  Lokale drikkevarer, øl & vin dag 5-8
 • Alle drikkevarer på skipet
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Tillegg for enkeltrom
 • Driks til lokalguider og sjåfører (ca 120 USD)
 • Drikkevarer i land
 • Diverse visum (visum til Zimbabwe pt. 55 USD
 • Eventuelle ekstraarrangementer
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under ”Prisen inkluderer”

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 15 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Cruiseskipet vårt

Den nybygde lystyachten Umbozha, med ni store herlige lugarer og flere utsiktsdekk, basseng og air condition.

https://zambezicruisesafaris.com/wp-content/uploads/2018/10/Umbozha-Fact-Sheet-min.pdf

 

 

Mer omZimbabwe

Her kan du lese mer om din spennende destinasjon: 
https://www.albatros.no/reisemaal/afrika/zimbabwe

 

Valuta på reisen

Ta gjerne med USD i kontanter. 

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. Det fremgår av avreisepapirene hvor gruppen møter reiselederen. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.
Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

Hos Albatros tilbyr vi ikke at man kan ha faste plasser i bussen, og det er derfor heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass innen reisens start. Ved ikke å tilby kjøp av bestemte plasser risikerer man ikke at tidspunktet man kjøper reisen på er avgjørende for hvilken plass i bussen man har adgang til. Derimot kan det i fellesskap med reiselederen avtales at man rokerer underveis, slik at alle på skift får sitte både foran og bak i bussen.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Forleng reisen

Storbyferie i Cape Town

Type Reiseforlengelse
Varighet 5 dager
Pris Fra 5 998,–
5 dagers kultur, shopping, gastronomi og flott natur i Cape Town

Vakker, kulturell og full av liv. Så enkelt kan Cape Town beskrives. Med Atlanterhavet som nabo, det 1000 meter høye Taffelberget midt i og den naturskjønne Kapphalvøya like ved kan Cape Town slå de fleste storbyer i en skjønnhetskonkurrense. I tillegg er det historiske severdigheter, fortreffelig shopping, herlig mat, god vin og fantasrtiske strender.

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Du kan velge mellom to hoteller:

Southern Sun Cape Sun
Hotel Cape Sun ligger i hjertet av Cape Town, og det er lett å komme seg til byens mange severdigheter herfra. Hotellet har 368 rom, alle med private baderom, aircondition og gratis wifi (500 MB om dagen). Når du ikke besøker Cape Towns mange attraksjoner kan du ta en dukkert i det innendørs bassenget, trene i fitnessenteret eller bestille en behandling i spabadet. Hotellet har sin egen restaurant og bar.

Les mer på www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun 

Pris
kr 5 998,– pr. person i delt dobbeltrom på Southern Sun Cape Sun

Tillegg for enkeltrom
kr 2 500,–

The Cullinan
Hotellet ligger en kort spasertur fra inngangen til Waterfront, som er sentrum for Cape Towns turisme. Det fem-stjerners hotellet tilbyr profesjonell service og luksuriøse omgivelser i et område rikt på kulturarv. Hotellet har naturligvis de fasiliteter man kan forvente av et Tsogo Sun-hotell, inkl. restaurant, bar og utendørs basseng.

Les mer på www.tsogosun.com/the-cullinan  

Pris per person
kr 8 498,– pr. person i delt dobbeltrom

Tilleg for enkeltrom
kr 5 000,–

Utflukter
I Cape Town kan du delta i en rekke utflukter. Se beskrivelser og priser her: Utflukter i Cape Town

Prisen inkluderer
 • Transport til og fra hotellet ved ankomst og avreise
 • Fly til Cape Town t/r
 • 4 netter på hotell i delt dobbeltrom
 • Frokost daglig
Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles i forbindelse med bestilling av selve reisen eller aller senest 75 dage før avreise. Vi anbefaler at du bestiller forlengelsen din i så god tid som mulig, da vi ikke kan garantere ledige plasser på hotell og fly på alle avreisedatoer. Bemerk at prisen på forlengelsen kan variere på bakgrund av tilbud og etterspørsel.

Avslapping på Mauritius

Type Reiseforlengelse
Varighet 7 dager
Pris Fra 11 498,–
Palmestrender, avslapping og nydelig mat midt i Indiske hav

Nyt 5 dager ved bassengkanten eller på stranden i det tropiske paradiset. For de mer aktive er det mange muligheter til å utforske øya eller dra på utflukter.

Dag 1 Overnatting i Johannesburg eller Cape Town
Dag 2 Johannesburg/Cape Town – Mauritius, transfer til hotellet
Dag 3–6 Herlige stranddager på Mauritius
Dag 7 Fly Mauritius–Johannesburg (om morgenen). Hotellrom til rådighet i Johannesburg. Fly Johannesburg–Norge (om kvelden).

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

På denne forlengelsen kan du velge mellom 3 hoteller:

Casuarina Hotel
Det 3-stjerners hotellet ligger på den nordvestlige kysten av øya med utsikt over lagunen ved den verdensberømte kritthvite sandstranden Trou aux Biches. Det er 5 km til den livlige byen Grand Bay og 18 km til hovedstaden Port Louis. Halvpensjon er inkludert i oppholdet.
Les mer på
www.hotel-casuarina.com 

Pris
kr 11 498,– per person i delt dobbeltrom på Hotel Casuarina

Tillegg for enkeltrom
kr 3 398,– på Hotel Casuarina

Le Meridien Ile Maurice
4-stjerners Le Meridien ligger helt perfekt omgitt av en tropisk hage. Hotellet har et stort bassengområde og direkte adgang til stranden. Helpensjon er inkludert i oppholdet.

Tillegg for oppgradering av hotell
kr 2 698,– per person i delt deluxe-dobbeltrom på Le Meridien

Tillegg for enkeltrom
kr 7 498,– i deluxe-enkeltrom på Le Meridien

Barnepris: Rabatt kr 2 100,– i standardrom og kr 2 800,– i delux-rom. Gjelder for maks. 2 barn mellom 5 og 11 år i følge med 2 voksne. Kontakt oss hvis dere ønsker å reise med barn.

Sofitel Mauritius l’Imperial Resort & Spa
Dette 5-stjerners luksushotellet ligger på vestkysten, og her blir du skjemt bort for alle pengene. Det er flere restauranter og spa på hotelle, som ligger ned til stranden omgitt av en stor tropisk hage. Halvpensjon er inkludert i oppholdet.
Les mer på
http://www.sofitel.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spa/index.shtml 

Tillegg for oppgradering av hotell
kr 3 398,– per person i delt dobbeltrom på Sofitel Mauritius l’Imperial Resort & Spa

Tillegg for enkeltrom
kr 6 798,– på Sofitel Mauritius l’Imperial Resort & Spa

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg/Cape Town–Mauritius t/r
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • 1 overnatting på hotell i Johannesburg eller Cape Town
 • Hotellrom til rådighet i Johannesburg på hjemreisedagen
 • 5 netter på hotell på Mauritius
Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles i forbindelse med bestilling av selve reisen eller aller senest 75 dager før avreise. Vi anbefaler at du bestiller forlengelsen din i så god tid som mulig, da vi ikke kan garantere ledige plasser på hotell og fly på alle avreisedatoer. Bemerk at prisen på forlengelsen kan variere.

Lignende reiser

ZWRTR12ANO