Sommer i Thailand

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

En minirundreise i Smilets land med Bangkok og elva Kwai etterfulgt av en avslappende strandferie sør for Hua Hin

På denne reisen får du 3 netter i det pulserende Bangkok med god tid til å utforske byen. Herfra kjører vi til det historisk interessante området ved elva Kwai, der vi blant annet ser den berømte broen. Det er tid til å nyte de naturskjønne omgivelsene på en båttur på Kwai og ved Erawan-fossen før turen går sørover til Dolphin Bay litt sør for Hua Hin. Her venter et herlig resort i rolige omgivelser helt nede ved stranden. Det er opp til deg om du vil bruke tiden på avslapning på stranden eller ved svømmebassenget, eller om du ønsker å utforske mer av Smilets land.

Reisen er også velegnet for familier.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Thailandsk baht

Dagsprogram
Dag 1 Oslo–Bangkok
Dag 2 Ankomst Bangkok
Dag 3 Bangkok. Båttur på Chao Phraya-elva og Grand Palace
Dag 4 Bangkok. Tid på egen hånd eller sykkeltur i Bangkoks grønne arealer (ekstrautflukt)
Dag 5 Bangkok–Kanchanaburi. Togmarked, broen over elva Kwai og krigskirkegården
Dag 6 Kwai. Erawan nasjonalpark, Hell Fire Pass og båttur på elva
Dag 7 Kanchanaburi–Dolphin Bay via Det flytende markedet
Dag 8–12 Dolphin Bay. Badeferie og avslapping
Dag 13 Dolphin Bay–Bangkok og hjemreise
Dag 14 Ankomst til Oslo

Hoteller

Furama Silom Hotel – Bangkok

Furama Silom Hotel ligger sentralt og har hyggelige rom med tekjøkken og utsikt over byen. Hotellet byr på en takterrasse med svømmebasseng og en solid frokostmeny.

Hotellets rom har moderne innredning med elegante gulv til tak-vinduer og hyggelig belysning. Rommene har også kabel-tv og safe. Silom Furama Hotel kan tilby et fullt utstyrt treningssenter og dampbad. Man kan også slappe av i saunaen.

Sky Garden Rooftop Restaurant har et utvalg av vestlige og asiatiske retter samt en fantastisk utsikt over byens skyline.

http://www.furama.com/silom/

Dolphin Bay Resort

Dolphin Bay er et godt turistklassehotell som ligger i rolige omgivelser i den lille bukten Dolphin Bay ca. 30 minutters kjøretur sør for Hua Hin. Rommene ligger i en hestesko rundt den store grønne hagen med en liten lekeplass og 2 bassenger. For enden av resortet ligger stranden, som man kommer til ved å krysse den lille veien gjennom bukten. Det er mulig å leie sykler på hotellet.

Der hører både en liten bar samt en restaurant til hotellet. Der blir det servert både lokale retter og vestlige retter. Det er et mindre spa-område, som kan tilby et bredt utvalg behandlinger og massasje. Vi bor i de såkalte Upper Floor Garden View rooms, som alle er pene og rene og har det man kan forvente av et turistklassehotell: aircondition, tv, minibar osv. Dessuten har alle rom egen balkong med utsikt til hagen eller bassenget.

www.dolphinbayresort.com/

Mida Resort - Kanchananaburi

Herlig boutique-resort som ligger i tropiske omgivelser direkte ned til elva, cirka 30 minutters kjøretur fra den berømte broen ved elva Kwai. Moderne rom i elegant stil. I hotellets fredelige hage er det et basseng med liggestoler. Hotellets restaurant tilbyr både lokale og internasjonale retter.

http://www.midaresortkanchanaburi.com/ 

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Oslo–Bangkok
Avreise fra Oslo mot Bangkok.
Dag 2
Ankomst Bangkok
Bangkok om natten

Ved ankomst til Englenes by, som Bangkok også blir kalt, blir dere kjørt direkte til hotellet, der du får mulighet til å hvile deg litt etter flyturen. Reiselederen holder et velkomstmøte på hotellet og presenterer reisen. Etterpå spiser vi middag på en lokal restaurant.

(Dagens program justeres i forhold til flyankomst, og endringer av ovenstående kan derfor forekomme.)

Dag 3
Bangkok. Båttur på Chao Phraya-elva og Grand Palace
Med båt gjennom byen

I dag skal vi på utflukt på Chrao Phraya-elva og de omkringliggende klongene (kanalene), etterfulgt av et besøk på Grand Palace.

Om morgenen spaserer vi ned til Skytrain-stasjonen og kjører derfra til Chao Phraya-elva, som deler Bangkok i to. Her stiger vi på en tradisjonell ’long tail boat’ og tar en tur langs elva. Det er hyggelig å se hverdagen utspille seg på bredden, og ved å ta båt kan vi nyte byen uten å sitte fast i trafikken. Underveis passerer vi blant annet Wat Arun, Morgengryets Tempel, med en prakt som best kan nytes fra elva. Det porselensbelagte templet er betagende, og takket være den imponerende høyden på 79 meter kan dere nyte synet allerede fra lang avstand.

I land igjen besøker vi det overdådige Grand Palace, som ble påbegynt i 1782, Bangkoks første år som hovedstad. Dette enorme, fargestrålende komplekset med forgylte stupaer, prangende bygninger, templer og tallrike kolossale gudestatuer er trolig Thailands mest berømte turistattraksjon – og ikke uten grunn. Grand Palace tjente tidligere som residens for landets konger og er et av de beste eksemplene på det gamle thaihoffets prangende arkitektur. Palasset består av over 100 forskjellige bygninger, blant annet kroningssalen og mottakelsessalen. Men mest imponerende er uten tvil Wat Phra Kaew-templet, som inneholder Thailands helligste buddhafigur – den lille jadebuddhaen. Denne lille statuen blir vist stor ærbødighet fra de troendes side, og hele templet bærer tydelig preg av at buddhismen er en særdeles viktig del av thaienes hverdag.

Herfra går turen tilbake til hotellet.

Dag 4
Bangkok. Tid på egen hånd eller sykkeltur i Bangkoks grønne arealer (ekstrautflukt)
Bli med på sykkeltur

I dag kan man utforske Bangkok på egen hånd. Reiselederen er selvfølgelig klar med gode råd til utflukter eller shoppingmuligheter. Hotellet har også et svømmebasseng som muligvis lokker litt.

Du kan også velge å bli med på en spennende sykkeltur rundt i Bangkoks ’grønne område’. På sykkelturen opplever vi grønne og fredfylte områder av millionbyen som man har vanskelig for å forestille seg eksisterer så nært byens trafikk og kaos. Vi har med dere en lokal sykkelguide som viser oss rundt i et område av byen som sjelden blir besøkt av turister. Vi tar det rolig og har naturligvis drikkepauser underveis – det er en tur som alle kan være med på. Husk en hatt eller kaps til sykkelturen og naturligvis solkrem (lunsj inkludert).

Sykkelturen er en ekstrautflukt som ikke er inkludert i reisens pris.

Dag 5
Bangkok–Kanchanaburi. Togmarked, broen over elva Kwai og krigskirkegården
Kwai

Etter frokost forlater vi Bangkok og kjører sørover til provinsen Samut Songkhram, som ligger i elvedeltaet Maeklong. Her skal vi besøke et helt unikt marked som er plassert langs en jernbane. Når toget nærmer seg, er varene vekk i en fart, og så snart toget har passert, er varene tilbake på plass igjen. Deretter fortsetter dere mot Kanchanaburi ved elva Kwai. Dere ser nærmere på den berømte broen som ble udødeliggjort i Pierre Boulles roman ”Broen over Kwai” og den senere filmatiseringen. Den opprinnelige broen ble bombet av de allierte i 1945 og stod ikke på samme sted som den nåværende. Broen dere ser, står som et minnesmerke for de grusomhetene som fant sted her.

Vi besøker også byens krigskirkegård, der falne soldater fra andre verdenskrig ligger begravet. Ved siden av ligger et museum, som vi også besøker.

Vi spiser lunsj sammen på en lokal restaurant, og etterpå stiger vi om bord på toget som kjører på ”Dødens Jernbane”. Oppføringen av ”Dødens Jernbane” under andre verdenskrig kostet 16 000 mennesker livet – derav det makabre navnet. Togturen går langs Kwai-elva, og vi kommer blant annet over en lang tre-viadukt.

Dag 6
Kwai. Erawan nasjonalpark, Hell Fire Pass og båttur på elva
Den vakre fossen i Erawan nasjonalpark

Hele området rundt elva Kwai byr på et vell av både historiske og naturskjønne opplevelser. I dag skal vi oppleve den vakre fossen Erawan, historiske Hellfire Pass og naturligvis en båttur nedover elva Kwai på bambustømmerflåte.

Litt utenfor Kanchanaburi ligger Erawan nasjonalpark, som er et populært utfluktsmål for både lokalbefolkning og turister. Nasjonalparkens hovedattraksjon er fossen med hele sju nivåer, og mange mener at nasjonalparkens navn stammer fra fossens øverste nivå, som skulle ligne den trehodede elefantguden Erawan fra hinduisk mytologi. Du får mulighet til å bedømme likheten selv når dere besøker fossen, som er omgitt av frodig regnskog og ville orkideer. Hvis du vil nyte utsikten fra toppen av fossen, er der en sti du kan følge opp til sjette nivå. Men for å komme helt opp til det sjuende og øverste nivået er du nødt til å kravle det siste stykket oppover klippen.

Heretter besøker vi det nærliggende og legendariske Hellfire Pass, der asiatiske og allierte krigsfanger som oppførte Dødens Jernbane, under fryktelige forhold ble tvunget til å føre jernbanen tvers igjennom en nesten ufremkommelig klippe for å forbinde Thailand med Burma. Det tok bare seks uker å skape gjennomskjæringen gjennom den massive klippen, men til gjengjeld måtte arbeiderne slite 18 timer i døgnet, og flere hundre av dem mistet livet. Arbeidet foregikk fortrinnsvis om natten ved det svake lyset fra brennende fakler – derav fikk gjennomskjæringen sitt navn. Vi besøker også det tilhørende museet, som illustrerer områdets historie med bilder, kart og modeller.

Derfra går turen videre nedover elva på en bambus-tømmerflåte. Vi nyter stillheten og den vakre naturen mens vi langsomt lar oss flyte med strømmen nedover elva. Med fast grunn under føttene igjen blir vi kjørt det siste stykket til hotellet vårt.

Dag 7
Kanchanaburi–Dolphin Bay via Det flytende markedet
I longtail-båd på det flydende marked

Etter frokosten setter vi kursen mot området Dolphin Bay sør for Hua Hin. På veien dit kjører vi til ”det flytende markedet” og bytter ut bussen med de såkalte longtail-båtene mens vi ser hvordan all slags frukter, avlinger og andre varer blir transportert med båt. Hvorfor ikke ordne kjøp og salg fra båten også, nå når varene er lesset om bord?

Vi bytter igjen ut båten med buss og setter kursen mot kysten ved Thailandbukta. Særlig den siste strekningen sør for Hua Hin går gjennom et vakkert landskap med kalksteinsklipper i all verdens former strødd ut over det ellers flate landskapet. Vi tar et par fotostopp underveis – og kanskje ser vi noen av de flokkene av makak-aper som holder til i området omkring klippene.

I løpet av ettermiddagen er vi framme ved hotellet, som ligger i rolige omgivelser ca. 4 mil sør for Hua Hin helt nede ved stranden. Alle rom har egen balkong eller terrasse. Les mer om hotellet et annet sted i programmet.

Dag 8–12
Dolphin Bay. Badeferie og avslapping
Tid til badeferie og egne eventyr

Etter frokost sier vi hadet til reiselederen og dere bestemmer selv hva dere vil bruke tiden til neste 4 dagene. Stranden eller svømmebassenget er et opplagt sted å tilbringe dagen, men vil du heller utforske mer av Thailand og den vakre naturen i området er der gode muligheter for det.

Under oppholdet arrangeres det 3 utflukter som du kan kjøpe ekstra:

Dag 9 Sam Roi Yod nasjonalpark (kjøpes ekstra)
På denne heldagsturen skal dere oppleve en av Thailands mest spektakulære nasjonalparker, Sam Roi Yod. Tross sin beliggenhet bare 60 km sør for Hua Hin er parken forholdsvis ukjent, og det kan virkelig undre. Her i Thailands eldste kystnære nasjonalpark opplever dere imponerende naturscenerier som virkelig tar pusten fra en. Området består av en gigantisk ferskvannsmarsk omkranset av klippeformasjoner av kalkstein. En gangbro i tre gir oss mulighet til å ta en fin tur gjennom marskområdet, som også er kjent for sitt rike dyre- og fugleliv. Dere besøker også et par storslåtte dryppsteinshuler, blant andre Phraya Nakhon med sin ikoniske “kongelige paviljong.”

På vei til parken stopper dere ved en ananasplantasje og smaker på den friske frukten.

Dag 10 Elefantsafari i Kuiburi nasjonalpark (kjøpes ekstra)
Bli med på en ettermiddagstur til Kui Buri nasjonalpark, som er kjent for å være det beste stedet i Thailand å se ville elefanter og den store gauren, den største nålevende bøffelarten, som kan veie over et tonn. Her er også mulighet til å se sambarhjort, villsvin og naturligvis et rikt fugleliv. Området ble gjort til nasjonalpark i 1999.

Safariturer i nasjonalparken er kun tillatt i tidsrommet mellom 14.30 og 18.00, og etter en registrering ved parkens hovedkvarter kjører dere sammen med en ranger i åpne biler inn i parken. Dere kjører langsomt langs grusstier og i det åpne gresslandet på leting etter elefanter og andre av parkens større og mindre dyr. Dere stopper ved et par utkikkspunkter der dere kanskje er så heldige å få øye på dyrene. Underveis vil rangeren fortelle om nasjonalparkens historie og ikke minst om de dyrene som lever her.

(Siden dere er ute blant ville dyr, kan vi ikke vite eller garantere hvilke dyr dere støter på, men sjansen til å se elefanter er riktig god.)

Dag 11 Øya Koh Talu med mulighet for snorkling (kjøpes ekstra)
H
vis man vil oppleve en riktig bounty-øy med herlig strand og mulighet for snorkling ved fargerike korallrev, skal man bli med på denne utflukten.

Vi starter tidlig fra Kuiburi og kjører til den stille fiskerlandsbyen Bang Saphan Noi cirka en times kjøring sør for Kuiburi. Derfra fortsetter turen med båt til paradisøya Koh Talu. Dere tilbringer dagen på en av de lekre kritthvite sandstrendene, og der er rike muligheter til å utforske den fargerike verdenen under havflaten. Vakre korallrev og fargestrålende fisker byr velkommen. Lunsjen nyter dere på øya. Utpå ettermiddagen returnerer dere til Kuiburi og feriestedet vårt.

Dag 13
Dolphin Bay–Bangkok og hjemreise
Tuk-tukbiler i Bangkok
Formiddagen er til fri disposisjon. Etter lunsjtid kjører dere i buss mot Bangkok og tar fatt på hjemreisen.
Dag 14
Ankomst til Oslo

Prisinformasjon

Prisen inkluderer
 • Albatros-reiseleder på dag 2–7
 • Fly Oslo–Bangkok t/r
 • Utflukter ifølge program
 • Transport ifølge program
 • Innkvartering i delt dobbeltrom på gode turistklassehoteller: 3 netter på FuramaXcutive Sathorn i Bangkok, 2 netter på Mida Resort i Kanchanaburi, 6 netter på Dolphin Bay Resort
 • Frokost daglig
 • Lunsj dag 5, 6 og 7
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Driks til lokalguider og sjåfører (beregn cirka kr 300)
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Personlige fornødenheter
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Alt ikke nevnt under "Prisen inkluderer"

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 15 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Barnerabatt

Hvis to fullt betalende voksne reiser sammen med barn under 12 år gjelder følgende:

Ved 1 barn som deler/ sover med foreldrene får barnet kr 3000 kr i rabatt.
Ved 1 barn som får en oppredning får barnet kr 1000 i rabatt.
Ved 2 barn som begge skal ha egen seng/oppredning får begge barn kr 1000 i rabatt og dere innkvarteres i 2 rom med ’connecting door’.

Gode tips til pakkelisten

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden, for eksempel i forbindelse med togreisen. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Mere om Thailand

Her kan du få vite mer om Thailand: www.albatros.no/reisemaal/asia/thailand
Les blant annet om klima og vær, tidsforskjell, driks og se om du trenger visum eller vaksinasjoner.

Her er vår artikkel med gode tips til hva man kan gjøre i Bangkok: One night in Bangkok. Les også vår artikkel Hvor skal jeg reise i sommer?

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. Det fremgår av avreisepapirene hvor gruppen møter reiselederen. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.
Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

Hos Albatros tilbyr vi ikke at man kan ha faste plasser i bussen, og det er derfor heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass innen reisens start. Ved ikke å tilby kjøp av bestemte plasser risikerer man ikke at tidspunktet man kjøper reisen på er avgjørende for hvilken plass i bussen man har adgang til. Derimot kan det i fellesskap med reiselederen avtales at man rokerer underveis, slik at alle på skift får sitte både foran og bak i bussen.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.
Rated 3 out of 5 by from Sommer i Thailand. Den første delen av reisen var fin, vi hadde en inkluderende reiseleder, og vi fikk vite mye om Thailand sin historie.Som beskrevet, var den siste delen av reisen mindre bra fordi vårt hotell lå langt ut på landet, med lite å foreta seg. Det gikk ikke an å bade i havet,slik Albatros reklamerte om i programmet, på grunn av sompvann og fordi det var langgrunt, man vasser i gjørme,noe som var veldig ubehagelig.
Date published: 2018-08-07
Rated 4 out of 5 by from En reise med noen smakebiter av Thailand Bangkok var en spennende og hektisk by å oppleve. Kanchanahuri var også verdt et besøk med mye spennende historie. «Badeferien» syd for HuaHin svarte ikke helt til forventningene. Her var det ingen strender å ligge på slik som var sagt fra reisearrangør. Resorten vi bodde var grei, men lå øde til, kunne godt ha vært nærmere Hua Hin. I tillegg var det ganske slitt, og siden det var lite annet som var åpent i område, så ble man litt overlatt til seg selv. De fleste dagsturene og tilleggsturene vi var med på var absolutte interessante og fine, men få av turene inneholdt forhåndsomtalen. Eksempelvis var en dagstur til Nasjonalparken syd for Hua Hin en grottetur med mye stigning i fjellet. Ikke alle var helt forberedt på det. Turen er absolutt verdt å anbefale, men det må være en mer presis omtale av hva slags tur som venter en. Likeledes var en dykkertur som skulle ligge en times kjøring fra resorten en 2 1/2 times tur hver vei, altså 5 timer i bil den dagen. Dykkeopplevelsen og stedet var helt supert, men litt mye bil i forhold til dykkeopplevelsen. Det virket som Albatross ikke helt hadde gjort god nok research. Reiselederen til gruppen var ikke med på resorten. Vi klarte oss greit, men det hadde vært fint om han hadde vært tilgjengelig, da det av og til oppsto situasjoner som gjorde det lettere å oppklare med en som var kjent og kunne språket.
Date published: 2018-08-02
 • y_2019, m_1, d_14, h_18
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_2
 • loc_no_NO, sid_THRTR14, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser

THRTR14ANO