Individuelle reiser

Nærkontakt med lama ved Machu Piccchu i Peru
Reiser av høy kvalitet med engelsktalende lokalguide og god tid til egne eventyr.

Vi lager også individuelle reiser – samme høye kvalitet som våre rundreiser med Albatros-reiseleder, men litt mer på egen hånd. Vi har kvalitetssikret hoteller og opplevelser slik at dere kan lene dere tilbake og bare nyte reisen. De fleste utflukter må kjøpes ekstra, og slik kan du selv sette sammen din ideelle reise – med fokus på spennende severdigheter eller på egne eventyr og friheten til å reise i eget tempo. Felles for alle utflukter er at de gjennomføres med en kompetent engelsktalende lokalguide som er spesialist på reisemålet.

På individuell reise med Albatros
Til forskjell fra våre gruppereiser er det ingen Albatros-reiseleder med på turen. Våre lokale representanter snakker engelsk, og alle utflukter og transfers blir gjennomført med engelsktalende lokalguider som ikke nødvendigvis er de samme fra utflukt til utflukt. Transfers og utflukter gjennomføres sammen med andre reisende. Bortsett fra dette kan du selv tilrettelegge din egen tid.

Grunnen til at prisene på individuelle reiser er så lave er at vi har faste avganger og et bestemt antall plasser.

Vårt utvalg av individuelle reiser er like variert som våre vanlige rundreiser med reiseleder. Du kan bli med på safari, til Sørøst-Asia, til Brasils sambastemning eller på reise gjennom Japans høydepunkter. En liten forskjell er at våre individuelle reiser ofte har litt flere stranddager enn rundreisene – her kan du også få en herlig badeferie, krydret med det lille ekstra i form av klassiske Albatros-utflukter i tillegg til gode råd om hvordan du selv kan utforske stedet du reiser til.

Man må fremdeles betale et tillegg hvis man ønsker enkeltrom – til gjengjeld er det barnerabatt på våre individuelle reiser.

Utforsk våre individuelle reiser her!