Om Albatros

Søren Rasmussen,
stifter og eier
Albatros begynte som et lite, lokalt og hyggelig reisebyrå. I dag er vi et stort, internasjonalt og hyggelig reisebyrå!

Albatros ble grunnlagt i 1986 og har formidlet kvalitetsreiser til samtlige verdensdeler i over 25 år. Hos Albatros vil vi være best på en ting – gruppereiser med reiseleder. Vi har over 100 unike rundreiser til hele verden, og vi arbeider alltid på å gjøre produktene våre enda bedre. På Albatros kjenner vi gjestene våre og deres sans for kvalitet.

Albatros Travel har egne kontorer i Kenya, Tanzania, Namibia, Sør-Afrika, Kina, Grønland og India. I de landene der vi ikke har eget kontor, har vi en stor stab av skandinaviske guider som samarbeider med lokale reisearrangører om utformingen og avviklingen av reisene våre. Albatros Travel finnes, i tillegg til det norske markedet, også i Danmark, Sverige og Finland, med hovedkontor i København.

Vi er vant til å ta ansvar. Derfor vil vi også være først når det handler om sosial, miljømessig og økonomisk bæredyktighet. Kort sagt: Vi reiser med hjerte, hjerne og holdning. Det har vi gjort siden dag 1, og det har vi tenkt å fortsette med.

Siden Albatros Travel er et dansk firma er vi naturligvis registrert i Reisegarantifonden (nr. 676) og er dessuten medlemmer av Danmarks Rejsebureau forening og en rekke internasjonale reiseorganisasjoner. Våre norske reisedeltakere er selvfølgelig også dekket av disse avtalene.

Mer om Albatros

Etikk & reiser

Reis med hjerte, hjerne og holdning

Reiseledere

24 timer i døgnet, 7 dager i uka, 365 dager i året – Albatros har alltid en reiseleder ute i felten et eller andet sted …

Jobb hos Albatros

Albatros Travel har jevnlig ledige jobber – både på kontoret vårt i København og som reiseleder i hele verden.

Royal Albatros

Fordelsprogram for reiseglade stamgjester

Gavekort

Fødselsdag, jubileum, sølvbryllup eller bare fordi?

Leserreiser / grupper

Gruppereiser for foreninger, fagblad og mediehus – tilpasset etter dine ønsker

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få nye reiser og gode tilbud direkte i innboksen din!

Når du mottar nyhetsbrevet vårt deltar du automatisk i en loddtrekning hver tredje måned om et reisegavekort på kr 20 000.