Om Albatros

Søren Rasmussen,
stifter og eier
Albatros begynte som et lite, lokalt og hyggelig reisebyrå. I dag er vi et stort, internasjonalt og hyggelig reisebyrå!

Albatros ble grunnlagt i 1986 og har formidlet kvalitetsreiser til samtlige verdensdeler i over 25 år. Hos Albatros vil vi være best på en ting – gruppereiser med reiseleder. Vi har over 100 unike rundreiser til hele verden, og vi arbeider alltid på å gjøre produktene våre enda bedre. På Albatros kjenner vi gjestene våre og deres sans for kvalitet.

Albatros Travel har egne kontorer i Kenya, Tanzania, Namibia, Sør-Afrika, Kina, Grønland og India. I de landene der vi ikke har eget kontor, har vi en stor stab av skandinaviske guider som samarbeider med lokale reisearrangører om utformingen og avviklingen av reisene våre. Albatros Travel finnes, i tillegg til det norske markedet, også i Danmark, Sverige og Finland, med hovedkontor i København.

Vi er vant til å ta ansvar. Derfor vil vi også være først når det handler om sosial, miljømessig og økonomisk bæredyktighet. Kort sagt: Vi reiser med hjerte, hjerne og holdning. Det har vi gjort siden dag 1, og det har vi tenkt å fortsette med.

Siden Albatros Travel er et dansk firma er vi naturligvis registrert i Reisegarantifonden (nr. 676) og er dessuten medlemmer av Danmarks Rejsebureau forening og en rekke internasjonale reiseorganisasjoner. Våre norske reisedeltakere er selvfølgelig også dekket av disse avtalene.

Les mye mer om Albatros og vår historie her

Mer om Albatros

Reiseledere

24 timer i døgnet, 7 dager i uka, 365 dager i året – Albatros har alltid en reiseleder ute i felten et eller andet sted …

Jobb hos Albatros

Albatros Travel har jevnlig ledige jobber – både på kontoret vårt i København og som reiseleder i hele verden.

Royal Albatros

Fordelsklubb for reiselystne Albatros-gjester

Gavekort

Fødselsdag, jubileum, sølvbryllup eller bare fordi?

MittAlbatros

På Mitt Albatros har du enkel adgang til reisene dine, reisedokumenter, betaling og mye mer