Pass og visum til Tsjekkia

Den astronomiske klokke i Praha

Les om regler for pass og visum ved reiser til Tsjekkia under.

Ditt pass skal være gyldig under hele oppholdet i Tsjekkia. Det kreves ikke visum for norske statsborgere.

Er du ikke norsk statsborger skal du undersøke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at du har de riktige reisedokumentene når du møter opp på flyplassen.
 

Før reisens start vil vi informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for reisemålet, men det kan skje endringer helt frem til avreise, så det er viktig at du selv holder deg oppdatert både på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ og på flyselskapets hjemmeside, da de kan stille ytterligere krav. Dette kan for eksempel være bruk av spesifikke munnbind eller andre testkrav. Du skal også være obs på eventuell mellomlanding - om landet man mellomlander i for eksempel har testkrav eller at man skal utfylle et innreiseskjema.

Vi gjør deg oppmerksom på at det alltid er den reisendes eget ansvar å sikre seg at alle krav for innreise er oppfylt på avreisetidspunktet. Er ikke kravene for innreise oppfylt vil vi ikke refundere reisen.

Ovenstående gjelder for alle, uansett om man er vaksinert eller uvaksinert, eller tidligere smittet med Covid19.
 

Innreiseskrav til Tsjekkia

Det er på nåværende tidspunkt ingen innreiserestriksjoner.

Les mer og hold deg oppdatert via regjeringens hjemmeside her: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_tsjekkia/id2416409/