Pass og visum Ungarn

Les om pass og visum ved reiser til Ungarn.

Passet ditt skal være gyldig i minst seks måneder fra hjemreisedatoen fra Ungarn.

Norske statsborgere trenger ikke visum for opphold i Ungarn på mindre enn 90 dager. Hvis du ikke er norsk statsborger skal du undersøke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at du har de riktige reisedokumentene med deg når du møter opp på flyplassen.

På noen av reisene våre til Ungarn skal du sende oss en kopi av bildesiden i passet ditt. Dette vil i så fall fremgå av fakturaen din.

 

Innreiseskrav til Ungarn

Hvis du er ferdigvaksinert og har et gyldig koronasertifikat, trenger du kun å medbringe dette. Vi anbefaler at du henter og skriver ut ditt EU-koronasertifikat på engelsk på www.helsenorge.no, og medbringer dette under hele reisen.

Hvis du ikke er ferdigvaksinert kan du finne de reiserestriksjonene som gjelder for deg på www.regjeringen.no. Vær oppmerksom på at test- og dokumentasjonskrav kan endre seg løpende og med kort frist.

Les mer og hold deg oppdatert via regjeringens hjemmeside her: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_ungarn/id2424333/