Pass og visum Kina

Den kinesiske mur

Les om pass og visum ved reiser til Kina

Passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedatoen fra Kina. Det er visumplikt for norske statsborgere ved innreise til Kina.

Visumsøknad

Albatros har nå fått muligheten for å lage gruppevisum til Kina for våre reisende, noe som vil gjøre den kompliserte visumprosessen mye enklere. Nå trenger du ikke lenger å møte opp personlig på det kinesiske Servicesenteret for å avgi fingeravtrykk – i stedet kan Albatros ta seg av alt. Det eneste du som reisende skal sørge for er å sende inn opplysninger til Albatros om ditt nåværende yrke, det vil si jobbfunksjon eller om du for eksempel er pensjonert, 1 passbilde i størrelsen 3,5 x 4,5 cm samt en tydelig fotokopi i originalstørrelse (100%) av bildesiden samt siden overfor i passet ditt. Gruppevisum til Kina gjennom Albatros Travel koster kr xxx,– per person.

Det eneste kravet er at du ved avreise fra Norge MÅ møte opp på Gardermoen, også selv om du reiser med tilslutningsfly fra en annen flyplass. Det betyr at du ved ankomst til Gardermoen må hente bagasjen din slik at du kan sjekke inn igjen sammen med resten av gruppen. Det er dessverre et ufravikelig krav ved gruppevisum at alle reiser sammen. Ved avreise med tilslutningsfly fra en annen flyplass i Norge skal du IKKE sjekke bagasjen din inn hele veien til Kina.

Du kan sende inn opplysningene dine til Albatros her på denne nettsiden: https://system.etrack1.com/formbuilder/ContactForm.aspx?fid=c2427a0c-309a-451d-b39a-2f99674218ba