Pass og visum Canada

Les om pass og visum ved reiser til Canada.

Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter den datoen du reiser hjem fra Canada. Tast vennligst inn passopplysningene dine Albatros Travels pass-side, så vi kan sende de nødvendige opplysningene til flyselskapet: www.albatros-travel.no/pass. Du skal også ha en Innreisetillatelse (eTA) til Canada.

eTA – Innreisetillatelse til Canada
En eTA – "Electronic Travel Authorization" – får du ved å registrere deg på denne nettsiden:
https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/

Registreringen koster 7 canadiske dollar som du må betale med kort. Registreringen er gyldig i fem år. Siste frist for utfylling av eTA er 72 timer før avreise, men det er best å gjøre det snarest. Hvis kravene er oppfylt trenger du bare å ha med deg gyldig pass og nummeret på eTA-registreringen. Det er ditt eget ansvar å sørge for at du har de riktige papirene med deg når du skal reise. Manglende dokumentasjon kan i verste fall føre til avvisning ved innsjekkingen og derved tap av reisen.

OBS: Det finnes byråer som via nettsidene sine tilbyr eTA-registrering mot et ekstra gebyr. Hvis du vil unngå dette skal du sørge for å bruke nettadressen over så du kommer inn på eTAs offisielle nettside.

Vær oppmerksom på at barn skal ha eget pass. Det anbefales å ha med fullmakt fra barnets foreldre/annen forelder hvis ikke begge foreldre er med på reisen.

Er du ikke norsk statsborger er du nødt til å undersøke hvilke regler som gjelder for deg. Du kan lese mer om pass- og visumregler på den kanadiske ambassadens nettside: www.canadainternational.gc.ca/norway-norvege/

USA – østkystens høydepunkter

New York, Washington, Philadelphia, Boston, New England og Niagara Falls – historie, storbyer og stor natur

4,3
  • 2 avreiser
  • 11 dager
  • Fra 29 998,–
fra Oslo