Pass og visum Argentina

Presidentpalasset Casa Rosada, Buenos Aires

Les om pass og visum ved reiser til Argentina.

Passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder fra hjemreisedatoen fra Argentina. Det kreves ikke visum til Argentina for opphold under 90 dager. På noen av reisene våre til Argentina skal du sende oss en kopi av fotosiden i passet ditt. Dette vil fremgå av fakturaen din.

Før reisens start vil vi informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for reisemålet, men det kan skje endringer helt frem til avreise, så det er viktig at du selv holder deg oppdatert både på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ og på flyselskapets hjemmeside, da de kan stille ytterligere krav. Dette kan for eksempel være bruk av spesifikke munnbind eller andre testkrav. Du skal også være obs på eventuell mellomlanding - om landet man mellomlander i for eksempel har testkrav eller at man skal utfylle et innreiseskjema.

Vi gjør deg oppmerksom på at det alltid er den reisendes eget ansvar å sikre seg at alle krav for innreise er oppfylt på avreisetidspunktet. Er ikke kravene for innreise oppfylt vil vi ikke refundere reisen.

Ovenstående gjelder for alle, uansett om man er vaksinert eller uvaksinert, eller tidligere smittet med Covid19.

Det kreves også dokumentasjon på reiseforsikring med legedekning av sykehusinnleggelse og isolasjon.

Definert av Argentinske myndigheter: «Alle personer skal ha COVID-19- og dødsfallsforsikring, inkludert isolasjon, overførsel, hospitalinnleggelse og hjemsendelse. Forsikringen bør også dekke kostnaden for isolering og transport i en antatt nærkontaktsak. Utover dette bør reisen også være dekket i tilfelle av avlysning.»

Vi anbefaler at man sjekker sin reiseforsikring før avreise, da det ikke er alle reiseforsikringer som dekker hvis man er antatt smittet, kun hvis man selv er testet positivt.

Goudas «Super enkeltreiseforsikring» dekker og kan kjøpes helt frem til dagen før avreise.

Ekspedisjonscruise til Patagonia og Chiles skjærgård

Fantastisk reise med Albatros’ nybygde luksusskip gjennom Beaglekanalen rundt Kapp Horn, Glacier Highway og Magellanstredet til den chilenske skjærgården

  • 24-03-2023
  • 19 dager
  • 89 998,–
fra Oslo