Pass og visum Argentina

Presidentpalasset Casa Rosada, Buenos Aires

Les om pass og visum ved reiser til Argentina.

Passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder fra hjemreisedatoen fra Argentina. Det kreves ikke visum til Argentina for opphold under 90 dager. På noen av reisene våre til Argentina skal du sende oss en kopi av fotosiden i passet ditt. Dette vil fremgå av fakturaen din.
 

Før reisens start vil vi informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for reisemålet, men det kan skje endringer helt frem til avreise, så det er viktig at du selv holder deg oppdatert både på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ og på flyselskapets hjemmeside, da de kan stille ytterligere krav. Dette kan for eksempel være bruk av spesifikke munnbind eller andre testkrav. Du skal også være obs på eventuell mellomlanding - om landet man mellomlander i for eksempel har testkrav eller at man skal utfylle et innreiseskjema.

Vi gjør deg oppmerksom på at det alltid er den reisendes eget ansvar å sikre seg at alle krav for innreise er oppfylt på avreisetidspunktet. Er ikke kravene for innreise oppfylt vil vi ikke refundere reisen.

Ovenstående gjelder for alle, uansett om man er vaksinert eller uvaksinert, eller tidligere smittet med Covid19.
 

Innreiseskrav til Argentina

Alle reisende skal utfylle et innreiseskjema tidligst 48 timer før innsjekk på flyplassen. Når den er utfylt mottar du et dokument på mail som vi anbefaler at du skriver ut,og som skal fremvises når du sjekker inn og ved ankomst til Argentina.

Utover dette skjemaet er det litt forskjellige regler for innreise til Argentina:

Hvis du er ferdigvaksinert skal du medbringe dokumentasjon på en negativ test (antigen-test som er maks 48 timer gammel eller en PCR-test som er maks 72 timer gammel) før avreise, og ditt gyldige koronasertifikat. Vi anbefaler at du skriver ut ditt EU-koronasertifikat på engelsk på www.helsenorge.no, og medbringer dette under hele reisen.

Det kreves også dokumentasjon på reiseforsikring med legedekning av sykehusinnleggelse og isolasjon.

Definert av Argentinske myndigheter: «Alle personer skal ha COVID-19- og dødsfallsforsikring, inkludert isolasjon, overførsel, hospitalinnleggelse og hjemsendelse. Forsikringen bør også dekke kostnaden for isolering og transport i en antatt nærkontaktsak. Utover dette bør reisen også være dekket i tilfelle av avlysning.»

Vi anbefaler at man sjekker sin reiseforsikring før avreise, da det ikke er alle reiseforsikringer som dekker hvis man er antatt smittet, kun hvis man selv er testet positivt.

Goudas «Super enkeltreiseforsikring» dekker og kan kjøpes helt frem til dagen før avreise.

Utover dette skal alle reisende under 70 år utfylle innreiseskjemaet, som beskrevet her.

Hvis du ikke er ferdigvaksinert kan du finne de reiserestriksjonene som gjelder for deg på www.regjeringen.no. Vær oppmerksom på at test- og dokumentasjonskrav kan endre seg løpende og med kort frist.

Les mer og hold deg oppdatert via regjeringens hjemmeside her: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_argentina/id2415477/

Innreiseskjema (DDJJ-skjema)

Før avreise fra Norge til Argentina skal alle reisende opp til 70 år utfylle et DDJJ-skjema (Declaration Juradas).

Selv om du har fylt 70 år, anbefaler vi på det sterkeste at du utfyller skjemaet, da disse reglene kan endres løpende og med kort frist.

Vi har laget en veiledning til utfylling av skjemaet som vi anbefaler deg å følge, for å sikre at alt blir utfylt riktig. Vi foreslår at man printer veiledningen ut eller har den åpen i en annen fane når man utfyller skjemaet.

Har man ikke utfylt innreiseskjemaet kan man bli avvist ved innsjekk på flyplassen. Skulle dette skje, kan reisen ikke refunderes.

Som reisende er det ditt ansvar at innreiseskjemaet er utfylt korrekt innen avreise.

Fremvisning av kode på flyplassen

Når skjemaet er utfylt mottar du en kode på mail som skal fremvises ved avreise på flyplassen og ved ankomst i Argentina. Denne koden kan vises frem i utskrevet eller digital form, men vi anbefaler at man medbringer den utskrevet.

Klikk her for å hente Albatros veiledning til innreiseskjemaet:

https://documents.albatros-travel.com/no/veiledning_plf_Argentina.pdf

Klikk her for å utfylle innreiseskjemaet:

https://ddjj.migraciones.gob.ar/app/home.php

Ofte stilte spørsmål

Når kan jeg starte med å utfylle skjemaet?

Du kan utfylle innreiseskjemaet tidligst 48 timer før avreise.

Når får jeg informasjon om mitt setenummer på flyet?

Det avhenger av når Albatros mottar denne informasjonen fra flyselskapet, men du får enten denne informasjonen i avreisebrevet som sendes ut senest en uke før avreise, eller i en separat mail senest 48 timer før avreise. Hvis ditt setenummer endres underveis anbefaler vi at du lar dette være. Flyselskapet har de korrekte setenumrene hvis det blir behov for det i forbindelse med eventuell smittesporing.

Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med å utfylle innreiseskjemaet?

Bruk vår veiledning og følg ett steg av gangen. Få eventuelt hjelp av en venn eller familie hvis du vet at det kan gi deg utfordringer.

Skal jeg utfylle alle felter?

Vi anbefaler at du kun utfyller de feltene som er obligatoriske, og hopper over dem som er valgfrie.

Skal jeg lage ett DDJJ-skjema per person, eller per booking?

Alle under 70 år skal utfylle et individuelt DDJJ-skjema.

Skal jeg betale noe for PLF-skjemaet?

Nei, det er gratis å utfylle innreiseskjemaet. Hvis du blir bedt om å betale noe, er du mest sannsynlig på feil nettside. Følg linken og veiledningen som vi sender ut.

Skal jeg fylle ut et DDJJ-skjema for mine barn?

Ja, alle reisende skal utfylle et innreiseskjema.

Argentina­reiser

 • Sør-Amerikas hjerte

  En Albatrosreise for livsnytere! Storslåtte opplevelser i Argentina, Paraguay og Brasil

  4,5
  • 2 avreiser
  • 13 dager
  • Fra 34 998,–
  fra Oslo
 • Ekspedisjonscruise til Patagonia og Chiles skjærgård

  Fantastisk reise med Albatros’ nybygde luksusskip gjennom Beaglekanalen rundt Kapp Horn, Glacier Highway og Magellanstredet til den chilenske skjærgården

  • 24-03-2023
  • 19 dager
  • 89 998,–
  fra Oslo
 • Albatros’ skib

  Albatros’ cruise til Antarktis og Sør-Georgia

  Enestående reise med Albatros’ eget nybygde ekspedisjonsskip, «Ocean Victory»

  4,9
  • 28-01-2023
  • 24 dager
  • 169 998,–
  fra Oslo