Visum Peru

Les om pass og visum ved reiser til Peru.

Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedatoen fra Peru. Det kreves ikke visum til Peru for opphold under 90 dager, men du må sende inn en kopi av passet ditt til Albatros Travel.
 

Før reisens start vil vi informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for reisemålet, men det kan skje endringer helt frem til avreise, så det er viktig at du selv holder deg oppdatert både på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ og på flyselskapets hjemmeside, da de kan stille ytterligere krav. Dette kan for eksempel være bruk av spesifikke munnbind eller andre testkrav. Du skal også være obs på eventuell mellomlanding - om landet man mellomlander i for eksempel har testkrav eller at man skal utfylle et innreiseskjema.

Vi gjør deg oppmerksom på at det alltid er den reisendes eget ansvar å sikre seg at alle krav for innreise er oppfylt på avreisetidspunktet. Er ikke kravene for innreise oppfylt vil vi ikke refundere reisen.

Ovenstående gjelder for alle, uansett om man er vaksinert eller uvaksinert, eller tidligere smittet med Covid19.

 

Innreiseskrav til Peru

Vær oppmerksom på at på nåværende tidspunkt krever de Peruanske myndighetene at man bruker munnbindet «KN95» eller et 3-lags kirurgisk munnbind når man oppholder seg på offentlig transport, også på flyreisen til og fra Peru. Det er også munnbindplikt mange offentlige steder innendørs. Følg alltid de lokale anvisningene.

På flyplassen vil myndighetene utføre stikkprøver på tilfeldige reisende. Hvis testen er positiv, vil du sendes i obligatorisk isolasjon på et utvalgt sted av myndighetene.

Hvis du er ferdigvaksinert, fått tredje stikk og har et gyldig EU-koronasertifikat.

Vi anbefaler at du henter og skriver ut ditt EU-koronasertifikat på engelsk på Helsenorge sine hjemmesider:

https://www.helsenorge.no/en/covid-19-certificate/

Vi anbefaler at man sjekker sin reiseforsikring før avreise, da det ikke er alle reiseforsikringer som er gyldige dersom du er nærkontakt av en smittet, kun hvis du selv tester positivt.

Hvis du ikke er ferdigvaksinert kan du finne innreiserestriksjonene som gjelder for deg på regjeringens hjemmeside. Vær oppmerksom på at test- og dokumentasjonskrav kan endre seg løpende og med kort varsel.

Les mer og hold deg oppdatert via regjeringen.no her:

https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_peru/id2414760/
 

MAKS 24 DELTAGERE

Peru – Inkarikets skatt

Enestående naturscenerier og kulturelt mangfold i det gamle Inkarikets høyborg, Peru.

4,8
  • 3 avreiser
  • 17 dager
  • Fra 43 998,–
fra Oslo