Langtidsferie på Bali

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Tropiske paradisuker på firestjerners hotell på Sanur Beach. I prisen inngår 10 middager og tre utflukter

Bali er ikke bare en tropisk paradisøy, det er en tilstand – en tilstand av sinnsro og fred. I tre fine uker har du sjansen til å koble av og leve i nået. Finn din favorittstol å sitte i, det beste treet å lese under. Kjenn duften av solbrent hud og sanden mellom tærne!

Vi bor firestjerners Griya Santriyan i hjertet av Sanur Beach. Her kan du booke en massasje i spaet og ta en dukkert i bassenget. Vi drar ut på utflukter til kunstnerbyen Ubud og nyter solnedgangen ved Tanah Lot-tempelet. Reiselederen kommer også til å arrangere fellesmiddager på stranden, foredrag og bussturer ut i det blå.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Langtidsferie

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Rupiah

Dagsprogram 24 dager
Dag 1
Fly Oslo–Bali
Dag 2
Ankomst til Bali. Videre til Sanur Beach
Dag 3
Sanur. Introduksjonstur og velkomstmiddag
Dag 4
På egen hånd. Felles middag
Dag 5
Utflukt til kunstnerbyen Ubud. Besøk på landsbygda med sølvsmie og treskurd. Felles middag
Dag 6
Dag på egen hånd
Dag 7
Ettermiddags- og solnedgangsutflukt til Taman Ayun-templet og solnedgang ved Tanah Lot-templet
Dag 8–9
Nydelige dager på egen hånd. Mulighet for matlagingskurs (kjøpes ekstra)
Dag 10–11
Dager på egen hånd
Dag 12
Dag på egen hånd. Mulighet for ettermiddagsutflukt med kecak-dans ved Uluwatu-templet og middag på Jimbaranstranden
Dag 13
Tid på egen hånd
Dag 14
På egen hånd. Mulighet for sykkeltur langs rismarker og krydderplantasjer
Dag 15–22
Avkobling og eventyr på egen hånd
Dag 23
Hjemreise
Dag 24
Ankomst Oslo

Hoteller

Griya Santrian

 • 98 rom
 • Døgnåpen resepsjon
 • Direkte på stranden
 • 2 restauranter
 • Bar
 • Heis (i bygningen ved Deluxe-rom, ingen heis i bygningen ved Garden View-rom
 • 3 utendørs bassenger
 • Håndklær ved strand/basseng
 • Liggestoler ved basseng/i hagen
 • Liggestoler ved stranden
 • Internasjonale kredittkort mottas
 • Gratis wifi på hotellområdet og på rommet
 • TV på rommet
 • Kjøleskap på rommet
 • Sikkerhetsboks på rommet
 • Aircondition på rommet
 • Hårtørker på rommet

Vi bor på det firestjerners Griya Santrian i hjertet av Sanur Beach. Her kan du bestille en massasje på spaet og ta en dukkert i bassenget. Vi gir oss ut på utflukter til kunstnerbyen Ubud og nyter solnedgangen ved Tanah Lot-templet. Reiselederen kommer dessuten til å arrangere felles middager på stranden, foredrag og bussturer ut i det blå.

Det er et riktig fint hotell som er bygd i balinesisk stil i en vakker tropisk hage. Hotellets perfekte beliggenhet direkte på stranden og i midten av Sanur gjør at du er i nærheten av mange av Sanurs små butikker, restauranter og kafeer.

Selv om hotellet ligger sentralt, er trafikken ikke forstyrrende.

Hotellet har flere svømmebasseng med solsenger, parasoller og poolbar. Her er det to hyggelige restauranter, og den ene ligger ved stranden. Hotellet har til og med sitt eget galleri, og en lekker spa-avdeling der du kan få massasje og forskjellige spabehandlinger.

Du kan gå direkte ned til den lange koselige strandpromenaden som går langs stranden i Sanur – den er helt perfekt til en ettermiddagstur eller en rolig sykkeltur.

Selve stranden ved hotellet er en fin sandstrand med et rev utenfor som beskytter mot bølger og vind. Derfor er vannet roligere her enn f.eks. ved Kuta Beach. Derimot kan vær og vind føre til store forskjeller, spesielt ved høyvann og lavvann, og derfor kan stranden forandre seg mye fra formiddag til ettermiddag.

Romkategorier
Garden Wing-rom
I reisens pris inngår opphold i et Garden Wing-rom. Rommene ligger i en 2-etasjesbygning, alle med egen terrasse eller balkong, og de har naturligvis TV, minibar, safe, hårtørker, klimaanlegg og kaffe/te-koker.

Santria Suite
Mot et tillegg kan du oppgradere til en av hotellets 68 kvadratmeter store suiter.

Les mer om hotellet på http://www.santrian.com/griya/

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Fly Oslo–Bali

Vi setter kursen mot Bali, og på veien dit har vi god tid til å lade opp til ferien – kanskje se en film eller noe annet fra det omfattende underholdningsprogrammet om bord.

Dag 2
Ankomst til Bali. Videre til Sanur Beach
Vi bor på Hotel Griya Santrian i Sanur Beach

Vi lander på Bali, der reiselederen vår venter på oss. Vi fortsetter det siste stykket til Sanur Beach.

Hotellet vårt ligger midt på Sanur Beach og er blant de beste hotellene i Sanur. Det har direkte adgang til stranden med den herlige strandpromenaden, der du finner mange småbutikker. Sanur Beach er også kjent for sine hyggelige strandrestauranter, der det blir servert både lunsj og middag til svært rimelige priser.

Selve hotellet har flere svømmebasseng og et herlig hageområde. Det ene bassenget har direkte adgang til strandpromenaden, og fra hotellets hovedinngang går man 100 meter opp til innfarten til den sentrale delen av Sanurs hovedgate, der det er et stort tilbud av butikker, kafeer og restauranter – et koselig område å slentre rundt i, spesielt om kvelden. Selv om hotellet ligger sentralt, er trafikken ikke forstyrrende. 

Dag 3
Sanur. Introduksjonstur og velkomstmiddag
Sanur Beach

Etter frokost tar vi en introduksjonstur med reiselederen på hotellet og fortsetter til fots i omgivelsene.  Om kvelden møtes vi til en felles velkomstmiddag. 

I reisens pris inngår 10 middager på hotellet. Vi spiser sammen 5 kvelder, og de resterende 5 middagene kan inntas på valgfrie dager under besøket ditt. Dette opplegget gir deg mulighet å prøve noen av de hyggelige restaurantene i byen eller de sjarmerende fiskerestaurantene på stranden.  Reiselederen kommer gjerne med forslag og restauranttips. 

Dag 4
På egen hånd. Felles middag
Nyt dagen i ditt eget tempo

De dagene vi ikke har et bestemt program, kommer reiselederen til å arrangere forskjellige aktiviteter for dem som ønsker det. Under besøket holder reiselederne foredrag, arrangerer filmforestillinger og ekstra utflukter. Hvis du for eksempel vil spille bridge, kan reiselederen hjelpe deg med å finne likesinnede. Kort sagt er reiselederne våre på plass for å sørge for at du får de best mulige opplevelsene og har mulighet å nyte de andre gjestenes selskap i den utstrekning du selv har lyst til.

Vi ses om kvelden til en felles middag på hotellets restaurant.

Dag 5
Utflukt til kunstnerbyen Ubud. Besøk på landsbygda med sølvsmie og treskurd. Felles middag
På besøk i vanntemplet Tirta Empul

I dag drar vi nordover mot Ubud. Dagens første stans er Celuk og en liten sølvsmie – Gala Silver – som er kjent for sitt vakre kunsthåndverk. Senere fortsetter vi til Mas og stedets treskurdkunst. Dessuten besøker vi også vanntemplet Tirta Empul, der Bali-folk henter hellig vann til seremoniene sine.

Vi kommer frem til Ubud og gir oss ut på en vandring i byen. Her er det gode muligheter til å finne helt spesielle suvenirer i en av de mange kunsthåndverksbutikkene. Man skjønner at Ubud blir betraktet som øyas kulturelle sentrum, og at området rundt byen trekker til seg mange utenlandske kunstnere som kommer hit for å få utløp for sin kreative åre og nyte livet. 

Senere drar vi tilbake til vårt hjem i Sanur Beach og spiser middag sammen på hotellet.

Dag 6
Dag på egen hånd
Kanskje det frister med en dukkert i bassenget?
Kanskje det er i dag du har lyst å få din 10 minutters gratis massasje i hotellets spa-avdeling? Under besøket får du dessuten 20 % rabatt på massasjebehandlinger i spaet.
Dag 7
Ettermiddags- og solnedgangsutflukt til Taman Ayun-templet og solnedgang ved Tanah Lot-templet
Solnedgang ved Tanah Lot-templet
På ettermiddagen gir vi oss ut på utflukt til Mengwi og besøker det vakre Taman Ayun-templet. Vi nyter solnedgangen ved Tanah Lot-templet, som ligger utrolig vakkert til på en klippeøy i havet.
Dag 8–9
Nydelige dager på egen hånd. Mulighet for matlagingskurs (kjøpes ekstra)
Lær deg å lage balinesisk mat

Hvis du har lyst til å lære å lage balinesisk mat, har du sjansen i dag. Først skal vi finne ingrediensene, så vi begynner med å dra sammen fra hotellet til markedet for å handle. Deretter får vi undervisning av en kokk i forskjellige teknikker og prosesser i kjøkkenet. Dessuten lærer vi mer om de krydderne og matvarene som gjør den balinesiske maten så velsmakende. Vi er med og lager rettene som vi senere kan spise til lunsj. 

Matlagingsgruppene blir delt i to, slik at alle får en fin opplevelse. Du får dessuten et sertifikat og alle oppskriftene med deg hjem.  Matlagingskurset inngår ikke i reisens pris, men må bestilles separat. Les mer senere i programmet.

Dag 10–11
Dager på egen hånd
Nyt strandlivet på Sanur Beach
Nå har du god tid til å nyte strandlivet eller dra på utflukt i området – blant annet er det mulig å leie sykler i Sanur. Å sykle eller gå en tur på strandpromenaden ved havet er fantastisk! 
Dag 12
Dag på egen hånd. Mulighet for ettermiddagsutflukt med kecak-dans ved Uluwatu-templet og middag på Jimbaranstranden
Den tradisjonelle kecak-dansen

Den som vil, kan om ettermiddagen bli med til den sørlige delen av Bali for å se det vakre templet Uluwatu – et av 9 ”retningstempler” på Bali, som ifølge hinduisk tradisjon skal beskytte Bali mot onde ånder. Ved solnedgang ser vi en vakker oppvisning av kecak- og ilddansen – en av mange danser på Bali. Til tonene av et mannskor blir historien om Rama og Sitas kjærlighet fortalt gjennom dansen. Det er mange nysgjerrige aper i området, og et godt råd er å ikke ta med blanke gjenstander som halskjeder, solbriller osv.

Vi fortsetter til den berømte Jimbaranstranden, der det blir servert ferske fiske- og skalldyrretter. Her er det en mengde restauranter å velge mellom. Alt blir grillet over kokosskall, som gir en helt spesiell smak. På restaurantene sitter vi ved bord og stoler direkte på stranden med føttene i sanden. Etter middagen drar vi tilbake til hotellet. Dagens utflukt inngår ikke i reisens pris, men må bestilles separat. Les mer senere i programmet.

Dag 13
Tid på egen hånd
Shopping i Kuta
Hvis du har lyst på byliv kan du dra inn til det hektiske Kuta, som bugner av shoppingmuligheter. På Kuta Beach trives surfere og ryggsekkturister, og i byens store shoppingsenter finner du all slags butikker.
Dag 14
På egen hånd. Mulighet for sykkeltur langs rismarker og krydderplantasjer
På sykkeltur ved Balis vakre risterrasser

I dag kan den som vil, bli med på en halvdags sykkeltur. På utflukten drar vi med buss opp til Kintamani-krateret, der vi spiser en lett frokost mens vi nyter utsikten over Batur-vulkanen og den store kratersjøen. Senere fortsetter vi til stedet der vi får syklene (mountainbikes med gir), sykkelhjelm, hansker og vann. Etter en kort introduksjon gir vi oss ut på den 25 kilometer lange ruten – det går nedoverbakke nesten hele veien.

Vi passerer rismarker, krydderplantasjer og små landsbyer og stanser opp for å se nærmere på templer, hus eller bare hvordan det lokale livet passerer revy.  Mette på inntrykk drar vi hjem til hotellet etter en god lunsjbuffé. Dagens sykkelutflukt inngår ikke i reisens pris, men må bestilles separat. Les mer senere i programmet.

Om kvelden ses vi igjen til en felles middag på hotellet.

Dag 15–22
Avkobling og eventyr på egen hånd
Utforsk Bali på egen hånd

Kikk innom på Albatros' servicekontor eller spør reiselederne hvis du trenger gode ideer til en utflukt. På Bali er det så mye å oppleve, og det er jo dessuten andre øyer man kan besøke, f.eks. Komodoøyene, som er berømt for sine store varaner. 

Dag 22 spiser vi avskjedsmiddag sammen.

Dag 23
Hjemreise
Dag 24
Ankomst Oslo

Opplev mer

Vi har lagt inn noen ekstra utflukter i programmet for deg som vil oppleve litt mer. Hvis du vil bli med på én eller alle utfluktene, bestiller og betaler du dem hjemme senest 45 dager før avreise. Du sparer 145 kr hvis du bestiller alle tre utfluktene som samlet pakke.

 • Matlagingskurs dag 8 eller 9: 598 kr per person
 • Kecak-dans ved Uluwatutemplet og middag på Jimbaranstranden dag 12: 298 kr per person
 • Sykkeltur langs rismarker og krydderplantasjer dag 14: 598 kr per person

Bestill alle tre ovenstående utflukter som utfluktspakke: 1350 kr per person (spar 145 kr.)

Prisinformasjon

Tillegg for enkeltrom
10 998,-
Oppgrader rommet ditt!
 • Delt dobbeltrom – Santriya Suite: 6 998,– per person
Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo–Bali t/r med mellomlanding
 • Transport til og fra lufthavnen
 • Orienterende gåtur i Sanur
 • Utflukt til Ubud på dag 5 inklusive lunsj
 • Ettermiddags- og solnedgangstur på dag 7
 • Innkvartering på 4-stjerners hotell i delt Garden Wing-dobbeltrom
 • Frokost daglig på hotellet
 • 10 middager på hotellets restaurant
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Tillegg for enkeltrom
 • Matlagingskurs på dag 8 eller 9 (bestilles og betales hjemmefra)
 • Kecak-dans ved Uluwatu-templet og middag på Jimbaranstranden på dag 12 (bestilles og betales hjemmefra)
 • Sykkeltur på dag 14 (bestilles og betales hjemmefra)
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Driks til sjåfører og lokalguide (beregn ca. 2–5 USD per utflukt) og evt. driks til hotellpersonalet
 • Personlige fornødenheter
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- pr. faktura (bortfalder ved online-bestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Informasjon om reisen

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 15 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Tilslutning med innenriksfly

Hvis du trenger tilslutning med innenriksfly i Norge skal du selv sørge for dette. Vi anbefaler at du har minst 2,5 time mellom flyskiftene.

Mer om Indonesia

Her kan du få vite mer om Indonesia.
Les blant annet om klima og vær, tidsforskjell og driks og se om du trenger visum eller vaksinasjoner.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Lignende reiser