Sommerkveld med André Rieu i Maastricht

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Opplev den verdensberømte André Rieu og hans Johann Strauss Orchestra i Maastricht

NYHET!

På denne turen reiser vi til Maastricht for å oppleve André Rieu i hans egen hjemby og se orkesteret hans innta scenen på den store Vrijthof-plassen. Vi setter oss til rette under åpen himmel og lar den vidunderlige musikken fylle oss. 

I tillegg til en hyggelig kveld sammen, blir det tid til å oppleve historiske Maastricht og den koselige byen Aachen, som i tillegg til sine små, sjarmerende torg og butikker også kan by på sin helt egen interessante historie. Her finner vi blant annet Karl den stores marmortrone i den flotte domkirken i byen, og vi kan besøke det gotiske rådhuset eller ta en kopp kaffe på den koselige Hof-plassen. 

Vi bor i sentrum av Aachen, og konsertbilletten er selvfølgelig inkludert i prisen på reisen.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Opera

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta Euro

Dagsprogram 3 dager
Dag 1
Oslo–Düsseldorf. Byrundtur i Aachen og middag
Dag 2
Maastricht og konsert med André Rieu
Dag 3
Formiddagen på egen hånd i Aachen. Hjemreise

Hoteller

Mercure Hotel Aachen am Dom

Hotellet har en sentral beliggenhet med direkte adgang til Aachens hyggelige gågater. Få hundre meter fra hotellet ligger byens severdigheter som f.eks. den åttekantede domkirken og det store rådhuset som er lyst opp så vakkert om kvelden. Det er også et godt utvalg av restauranter og butikker rett rundt hjørnet fra hotellet. 

Rommene er enkelt innredet i varme farger og har TV, hårføner, aircondition, safe og internett. 

Peterstrasse 1
52062 Aachen, Tyskland 
Telefon: +49 241 18010 
https://all.accor.com/hotel/5326/index.nl.shtml 

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Oslo–Düsseldorf. Byrundtur i Aachen og middag

Vi går om bord i flyet fra Oslo og lander i Düsseldorf om ettermiddagen. Herfra setter vi kursen mot den historiske kurbyen Aachen, som ligger tett på Nederland. 

I denne sjarmerende byen skal vi bo på et fint og sentralt hotell med direkte adgang til byens koselige brosteinsgater og historiske kjennetegn. Etter at vi er kommet frem til Aachen, tar reiselederen oss med på en byrundtur for at vi skal få se nærmere på stedet der vi skal bo de neste dagene. 
Bybildet domineres særlig av den åttekantede domkirken fra år 800. Den er helt spesiell med tilbyggene i gotisk stil og de imponerende 27 meter høye glassvinduene. Kirken fungerte den gang som kapell for Karl den store, og den berømte marmortronen hans befinner seg fremdeles i overetasjen. Karl den store (742–814) er en viktig skikkelse i Europas historie. Han hersket over et stort område som besto av Frankerriket (som var det meste av Vest-Europa) og Nord-Italia. I Roma i år 800 ble han kronet som den første tysk-romerske keiseren, og allerede i samtiden ble han kalt «Europas far». I moderne tid har han blitt et symbol på samlingen av Europa. 
Den gotiske stilen fortsetter rett rundt hjørnet der vi besøker det gotiske rådhuset. Fasaden er dekorert med statuer av kongene som ble kronet i Aachen. Karlsprisen, som er oppkalt etter Karl den store, er en av Europas mest prestisjefylte priser og deles årlig ut i kroningssalen. Siden 1950 er prisen blitt utdelt til personer som har bidratt til europeisk samarbeid og fred. Opp gjennom årene har personer som Winston Churchill, Jens Otto Krag og Bill Clinton mottatt den ærefulle prisen. Om sommeren er det spesielt god stemning foran rådhuset, og det er ikke unormalt å få øye på ett eller flere brudepar som skal gifte seg der en vakker sommerdag. Du kan komme inn i rådhuset (det koster 6 € og er ikke inkludert i prisen på reisen), hvor du blant annet kan se den store kroningssalen øverst.  

Følger vi brosteinsgaten rundt rådhuset, kommer vi til den sjarmerende og stemningsfylte Hof-plassen. Her kan du sette deg på en av de små kafeene og nyte en kopp kaffe og en tysk Apfelkuchen (eplekake). På plassen finner vi rester etter Aachens romerske fortid, og plassen er blant annet lett å kjenne på den hvite søylegangen som også er et av de historiske kjennetegnene ved byen.

Fra Hof-plassen kan du gå en tur ned middelaldergaten Körbergasse forbi kurvmakerbutikken Korb Bayer. Butikken har ligget her siden 1865, og er med på å holde liv i tradisjonen om at man har kunnet kjøpe flettede kurver på Körbergasse siden middelalderen. Videre ned mot hjørnet av gaten møter vi «Printenmädchen», en statue av ei jente som holder en stor Printen, en slags pepperkake, som er Aachens spesielle bakverk og stolthet. Statuen står som en hyllest foran Aachens eldste kafé, nemlig Cafe van den Daele, som kan by på hjemmelagde Printen i flere forskjellige varianter. 

Om kvelden spiser vi middag sammen, enten på hotellet eller på en restaurant i gangavstand derfra.

Dag 2
Maastricht og konsert med André Rieu

I dag er formiddagen satt av til å oppleve Aachen på egen hånd. 

Om ettermiddagen krysser vi grensen og kjører mot Maastricht, som er en av Nederlands eldste byer, med røtter som strekker seg tilbake til romertiden. Byen deles i to av elven Maas, som renner gjennom både Frankrike, Belgia og Nederland. 

Vi får tid til å gå en tur med reiselederen, som forteller om byens historie. Helgene i juli bærer hvert år preg av en festlig og helt unik stemning i byen, da fans fra hele verden valfarter til Maastricht for å oppleve André Rieu og orkesteret hans på hjemmebane. 

Vrijthof-plassen er byens samlingspunkt, og mange begivenheter finner sted her – akkurat som kveldens konsert. På plassen finner vi St. Servaas-kirken, der hovedattraksjonen er skattekammeret. Det er her Maastricht oppbevarer sine største skatter. Her finner vi alt fra gravkister, pilegrimsstaver i gull og drikkebegre m.m. Kirken er oppkalt etter byens første biskop, Saint Servatius, som også sies å være kilden til utbredelsen av kristendommen i Nederland. 

Rett ved siden av St. Servaas-kirken står enda et av byens kjennetegn, den gotiske kirken Sint Janskerk fra det 15. århundre, som er lett å kjenne på det høye, røde tårnet. 

Før konserten vil det være tid til å utforske mer av Maastricht på egen hånd. Du kan for eksempel besøke den imponerende og flotte bokhandelen Boekhandel Dominicanen, som har lokaler i en flere hundre år gammel kirke. Selv om du neppe finner bøker på norsk her, er det besøket verdt bare å oppleve bygningen innenfra og dens helt unike atmosfære. Her er en ro i omgivelser du ikke finner i en moderne bokhandel. 

I dag spiser dere middag på egen hånd og kan for eksempel gå ned til elven Maas, hvor det er mange kafeer og restauranter med utsikt mot elven. Det historiske sentrum av byen er også verdt et besøk. Går du gjennom det fine Stokstraat-kvarteret som byr på luksuriøse butikker, ender du opp ved den romantiske og intime plassen Onze Lieve Vrouweplein, hvor folk spiser en god middag i pentøyet. Her kan du ikke unngå å komme i stemning før kveldens konsert. 

Konserten foregår under åpen himmel på Vrijthof-plassen. André Rieu og orkesteret hans har gjennom årene turnert verden rundt, og bare i 2018 holdt de hele 93 konserter i 21 land på fem kontinenter. Men når André Rieu går på scenen i Maastricht, er det noe helt spesielt, da han er født og oppvokst i den flotte byen. Med en profesjonell dirigent som far vokste André og søsknene hans opp i et hjem der klassisk musikk var en del av hverdagen. Selv begynte han å lære fiolin allerede som femåring, og det skulle vise seg å være helt riktig vei å gå for André, som senere utdannet seg til fiolinist. I 1987 startet han sitt eget orkester – Johann Strauss Orchestra. Siden den gang har han vært både dirigent, komponist og medspiller i sitt eget orkester. 
I kveld er det blitt vår tur til å oppleve den helt unike atmosfæren som oppstår på Vrijthof-plassen. Kanskje slår de til med noen ekstra nederlandske toner på kveldens konsert? 

Konserten starter kl. 21.00 og varer rundt to og en halv time. Konserten er utendørs, så følg med på værmeldingen. 

Etter konserten møtes vi med reiselederen og blir kjørt tilbake til hotellet i Aachen, hvor det er tid til å si god natt etter en begivenhetsrik dag.

(Vi kjører ca. 355 km totalt i dag.)

Dag 3
Formiddagen på egen hånd i Aachen. Hjemreise

I dag kan vi sove ut etter den sene kvelden i går, og deretter spiser vi en god frokost. Avhengig av flytidene kan det være tid til å nyte Aachen en siste gang, før bussen kjører oss til Düsseldorf og vi tar flyet hjem.

Plasser under konserten

Sitteplasser i område B1 og B3 er inkludert i reisens pris. Det er mulig å oppgradere seter til A1 og A3 mot et tillegg på 448,– pr. person.

Prisinformasjon

Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo–Düsseldorf med mellomlanding på utreisen
 • Utflukter ifølge program
 • Innkvartering på hotell i delt dobbeltrom
 • 2x frokost og 1x middag
 • Konsertbillett i område B1/B3 (utendørs-konsert)
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 7% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Tillegg for enkeltrom
 • Tillegg for billett i område A1 og A3 (utendørs-konsert)
 • Diverse entréer
 • Personlige fornødenheter
 • Personlige driks til f.eks. sjåfør og restauranter
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Alt ikke nevnt under “Prisen inkluderer“

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du ofte ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle. Det vil absolutt være en god idé å ta med seg en teaterkikkert til konserten.

Deltakerantall

Denne reisen krever et deltakerantall på minimum 15 personer. Hvis dette antall ikke nås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4-6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Plasser under konserten
Oversiktsplan over André Rieu-konserten på Vrijthof-plassen

Plassbilletter

Sitteplasser i område B1 og B3 er inkludert i reisens pris. Det er mulig å oppgradere seter til A1 og A3 mot et tillegg på 448,– pr. person.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Rated 3 out of 5 by from En kort reise med sightseeing i Mastricht og Aachen med gode pepperkakene. Det ble en slitsom 4-dagers reise, da vi måtte vente på flyplassen i Frankfurt i 7 timer, Den andre del av vår gruppe landet i Amsterdam og måtte vente på bagasjen veldig lenge. Konserten var helt herlig og varte i 3 timer. En opplevelse vi kan tenke oss å gjenta. Maastricht var en flott by.
Date published: 2023-07-16
Rated 1 out of 5 by from Bussreise med komplikasjoner Jeg har allerede beskrevet min misnøye med booking -ansvarlig hos Albatros da vi fikk ombokning via Frankfurt i stedet for direkte buss til Aachen. Jeg må i tillegg nevne at sjåføren av bussen som kjørte oss Aachen-Maastricht-Aachen om kvelden, greide å passere et skilt som viste blindvei og deretter delvis inn på en sykkelvei. Så måtte han rygge ca 100 meter og kjørte så inn i et boligområde med så smale veier og små rundkjøringer at han nesten satte seg fast. Han måtte også ut av bussen og spørre etter veien! Ikke bra standard på buss eller sjåfør.
Date published: 2023-07-12
Rated 3 out of 5 by from Et stort minus med oppholdet i Frankfurt Unødvendig opphold i Frankfurt ( kunne vært tatt en avgjørelse tidligere) Ellers var reisen bra og konserten meget bra.
Date published: 2023-07-12
Rated 3 out of 5 by from Byvandring i Aachen og konsert med Andre Rieu var fine oplevelser. Reisen ble bedre neste dag. Første dag var kaos. Det er en risikosport at Albatros deler en gruppe hvor halvdelen skal mellomlande i Amsterdam hvor Shippol er beryktet for problemer. Det gikk jo også galt. Min gruppe måtte vente 7 timer i Frankfurt. De andre endda lenger på Shippol. Ole Jacob gjorde så godt han kunne og var en hyggelig vennlig turleder.
Date published: 2023-07-12
Rated 3 out of 5 by from Turens høydepunkt konserten med Andre Rieu og byvandring i Aachen. Turen blev god efterhånden. Første dag var kaos. Ols Jacob gjorde så godt han kunne og var en hygelig vennlig turleder. Det er en risikosport at Albatros deler en gruppe hvor halvdelen skal mellomlande i Amsterdam hvis flyplass er beryktet for kaos. Det fikk jo også galt. Halve gruppe tilbrakte 7 timer venting på flyplassen i Frankfurt og de andre endda fler timer på Shippol.
Date published: 2023-07-12
Rated 1 out of 5 by from Andre Rieu var fantastisk. Konserten var fantastisk, 3 timer med topp musikk og show. Rammene rundt, reise etc står til karakteren måtelig. Sitte 7 timer på Frankfurt flyplass og bare vente. Halve gruppen satt i Amsterdam. Det går bare ikke an. Bagasje som kom sent, en fikk ikke kofferten sin. Fikk SMSer med beskjed om spising for Albatros regning Euro 20-25 pr person og så kom ny SMS med at vi kunne spise for Euro 10. Det var helt borti hamp og staur. Guiden var så som så og sjåføren lurer jeg på om kjente gatene, drev med rygging for han ikke kom fram.
Date published: 2023-07-11
Rated 3 out of 5 by from Sommerkveld med Andre Rieu Reiseplanlegging var dårlig da gruppen ble delt etter kansellering av flyreisen til Düsseldorf. Vi burde alle ha fløyet til Amsterdam med buss derfra til Aachen. Det er 23 mil. Om Franfurt ble en alt for lang reise. Flyet fra Schipol til Frankfurt ble kansellert, og vi satt 10 timer flyplassen å ventet. Resten av gruppen satt i Frankfurt og ventet på oss. Vi tok tog til Maastricht og buss derfra til Aachen. På hotellet kl 01 30. Konserten var en stor opplevelse. Aachen var en koselig by.
Date published: 2023-07-11
Rated 4 out of 5 by from Super opplevelse på konsert Trekker ned fordi reuserute var feilvurdert. Etter 5 timer i mellomlanding ble fly kanselert. Mye styr og for langctid før reiseleder handlet. Ellers en fin tur og konsert
Date published: 2023-07-11
 • y_2024, m_5, d_22, h_5
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_11
 • loc_no_NO, sid_DEROP03, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser