Pass og visum Kambodsja

Les om pass og visum ved reiser til Kambodsja.

Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreise fra Kambodsja. Norske statsborgere kan ved innreise få et 30-dagers turistvisum (husk å ta med 1 passbilde og 30 USD i kontanter). Dessuten skal du sende inn en kopi av passet ditt til Albatros Travel

Vi anbefaler at du som ekstra sikkerhet tar med deg en fotokopi av passet på reisen. Ved innreise til Kambodsja får du et sett inn- og utreisepapirer samt en tollerklæring. Det er viktig å ta vare på utreisepapirene, som du skal avlevere når du forlater landet.

I perioden opp til din reise vil vi naturligvis informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for ditt reisemål, men det kan oppstå plutselige endringer i innreisereglene og derfor er det også viktig at du selv holder deg oppdatert både på Utenriksdepartementets reisesider: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/ og på det relevante flyselskaps nettsider. Flyselskapene kan nemlig stille ekstra krav til f.eks. bruk av munnbind eller test enn innreiselandet gjør. Vær oppmerksom på at eventuelle transittland og deres eventuelle krav til test og registrering. 

Vi gjør oppmerksom på at det alltid er ditt eget ansvar å sikre at du kan innfri de krav som måtte gjelde for innreise på avreisetidspunktet, og hvis du ikke er i stand til dette kan reisen din i utgangspunktet være tapt. 

Ovenstående informasjon gjelder for alle uansett om man er vaksinert, ikke-vaksinert eller tidligere smittet. 

Innreisekrav til Kambodsja

Hvis du er fullvaksinert og har et gyldig EU-koronasertifikat skal du bare ha det med på reisen. Vi anbefaler at du henter og skriver ut koronasertifikatet ditt på engelsk på https://www.helsenorge.no/koronasertifikat/ .

Hvis du ikke er fullvaksinert kan du finne innreiserestriksjonene som gjelder for deg på Utenriksdepartementets reisesider. Vær oppmerksom på at test og dokumentasjonskrav kan endre seg med kort varsel. 

Les mer og hold deg oppdatert via Utenriksdepartementet:
https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_kambodsja/id2415096/

Viktig informasjon:
Med de nåværende restriksjonene som gjelder i Kambodsja gjør vi oppmerksom på at det er nødvendig å være vaksinert mot Covid-19 for å kunne delta på våre reiser til Kambodsja. Skulle det oppstå spørsmål rundt dette, ber vi deg kontakte kundeservice så fort som mulig. 

 

Kambodsja­reiser

 • Khmerenes rike – en reise gjennom Sørøst-Asia

  Følg i fotsporene på khmerenes stolte høykultur gjennom Thailand, Kambodsja og Vietnam inkl. Angkor Wat og båttur på Mekongelva til Mekongdeltaet

  4,8
  • 23 avreiser
  • 15 dager
  • Fra 24 998,–
  fra Oslo
 • Elvecruise på Mekong fra Vietnam til Kambodsja

  Reis fra Ho Chi Minh City i Sør-Vietnam til Angkor Wat i Kambodsja med hyggelig elvebåt og opplev templer, storbyer og natur underveis

  4,8
  • 4 avreiser
  • 14 dager
  • Fra 32 998,–
  fra Oslo
Kontakt oss

Ring til oss på
tlf. 21 98 45 45
og hør nærmere