Pass og visum Kambodsja

Les om pass og visum ved reiser til Kambodsja.

Pass

Når du reiser med Albatros Travel, må passet ditt være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisen. Dette kravet er i tilfelle endringer eller uforutsette hendelser oppstår under reisen. Reiser du med pass som har mindre enn 6 måneders gyldighet, skjer dette på eget ansvar. Alle land har egne regler for passets gyldighet og disse kan sees på Utenriksdepartementets hjemmeside: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformation/id2413163/.

Barn må være i besittelse av eget pass uavhengig av alder.

Hvis du ikke er norsk statsborger, må du sjekke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at du har riktige reisedokumenter når du møter opp på flyplassen.

Visum

Norske statsborgere kan ved innreise få et 30-dagers turistvisum (husk å ta med 1 passbilde og 35 USD i kontanter). Husk en tom side i passet ditt. 

Vi anbefaler at du som ekstra sikkerhet tar med deg en fotokopi av passet på reisen. Ved innreise til Kambodsja får du et sett inn- og utreisepapirer samt en tollerklæring. Det er viktig å ta vare på utreisepapirene, som du skal avlevere når du forlater landet.

Innreisekrav til Kambodsja

I perioden opp til din reise vil vi naturligvis informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for ditt reisemål, men det kan oppstå plutselige endringer i innreisereglene og derfor er det også viktig at du selv holder deg oppdatert både på Utenriksdepartementets reisesider: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/ og på det relevante flyselskaps nettsider. Flyselskapene kan nemlig stille ekstra krav til f.eks. bruk av munnbind eller test enn innreiselandet gjør. Vær oppmerksom på at eventuelle transittland og deres eventuelle krav til test og registrering. 

Vi gjør oppmerksom på at det alltid er ditt eget ansvar å sikre at du kan innfri de krav som måtte gjelde for innreise på avreisetidspunktet, og hvis du ikke er i stand til dette kan reisen din i utgangspunktet være tapt. 

Ovenstående informasjon gjelder for alle uansett om man er vaksinert, ikke-vaksinert eller tidligere smittet. 

Det er ingen begrensninger for reisende til Kambodsja, men vi anbefaler at du skriver ut Koronasertifikatet ditt (EU-versjonen) på engelsk via https://www.helsenorge.no/koronasertifikat og har det med deg på hele reisen. Kravene kan endres med kort varsel. 

Vi anbefaler derfor også at du holder deg oppdatert og alltid følger de lokale myndighetenes anbefalinger. 

Les mer og hold deg oppdatert på: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_kambodsja/id2415096/

Kambodsja­reiser

 • Khmerenes rike – en reise gjennom Sørøst-Asia

  Følg i fotsporene på khmerenes stolte høykultur gjennom Thailand, Kambodsja og Vietnam inkl. Angkor Wat og båttur på Mekongelva til Mekongdeltaet

  4,8
  • 18 avreiser
  • 15 dager
  • Fra 24 998,–
  fra Oslo
 • Elvecruise på Mekong fra Vietnam til Kambodsja

  Reis fra Ho Chi Minh City i Sør-Vietnam til Angkor Wat i Kambodsja med hyggelig elvebåt og opplev templer, storbyer og natur underveis

  4,8
  • 4 avreiser
  • 14 dager
  • Fra 34 998,–
  fra Oslo
Kontakt oss

Ring til oss på
tlf. 21 98 45 45
og hør nærmere