Pass og visum Estland

Utsikt over gamlebyen i Tallinn

Les om pass og visum i forbindelse med reiser til Estland her.

Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder fra hjemreisedatoen fra Estland. Det kreves ikke visum for norske statsborgere på opphold i Estland på under 90 dager.

Er du ikke norsk statsborger må du undersøke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at du har de korrekte reisedokumentene med deg når du møter på flyplassen.

På noen av reisene vår til Estland må du sende oss en kopi av fotosiden i passet. Dette vil fremgå av fakturaen din.

Før reisens start vil vi informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for reisemålet, men det kan skje endringer helt frem til avreise, så det er viktig at du selv holder deg oppdatert både på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ og på flyselskapets hjemmeside, da de kan stille ytterligere krav. Dette kan for eksempel være bruk av spesifikke munnbind eller andre testkrav. Du skal også være obs på eventuell mellomlanding - om landet man mellomlander i for eksempel har testkrav eller at man skal utfylle et innreiseskjema.

Vi gjør deg oppmerksom på at det alltid er den reisendes eget ansvar å sikre seg at alle krav for innreise er oppfylt på avreisetidspunktet. Er ikke kravene for innreise oppfylt vil vi ikke refundere reisen.

Ovenstående gjelder for alle, uansett om man er vaksinert eller uvaksinert, eller tidligere smittet med Covid19.
 

Innreiseskrav til Estland

Det er ingen restriksjoner for reisende til Estland på denne turen men vi anbefaler at du skriver ut Koronasertifikatet ditt (EU versjonen) på engelsk via https://www.helsenorge.no og at du har det med deg på hele reisen. Kravene kan nemlig endre seg med kort varsel.

Av samme årsak bør du holde deg løpende oppdatert og alltid følge de lokale myndighetenes anbefalinger.

Les mer og hold deg oppdatert på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/

Baltikum – en rundreise i Estland, Latvia og Litauen

Opplev de gamle bydelene i hovedstedene Tallinn, Vilnius og Riga, ridderordeners stolte borger, livet på landet og interessant historie

4,4
  • 2 avreiser
  • 8 dager
  • Fra 10 998,–
fra Oslo