Pass og visum Polen

Krakow

Les om regler for pass og visum ved reiser til Polen nedenfor

Passet ditt skal være gyldig under hele reisen i Polen. Det kreves ikke visum til Polen for norske statsborgere på opphold under 90 dager.

Er du ikke norsk statsborger, må du undersøke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at du har de korrekte reisedokumentene når du møter opp i lufthavnen.

Før reisens start vil vi informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for reisemålet, men det kan skje endringer helt frem til avreise, så det er viktig at du selv holder deg oppdatert både på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ og på flyselskapets hjemmeside, da de kan stille ytterligere krav. Dette kan for eksempel være bruk av spesifikke munnbind eller andre testkrav. Du skal også være obs på eventuell mellomlanding - om landet man mellomlander i for eksempel har testkrav eller at man skal utfylle et innreiseskjema.

Vi gjør deg oppmerksom på at det alltid er den reisendes eget ansvar å sikre seg at alle krav for innreise er oppfylt på avreisetidspunktet. Er ikke kravene for innreise oppfylt vil vi ikke refundere reisen.

Ovenstående gjelder for alle, uansett om man er vaksinert eller uvaksinert, eller tidligere smittet med Covid19.
 

Innreiseskrav til Polen

Det er ingen restriksjoner for reisende til Polen på denne turen men vi anbefaler at du skriver ut Koronasertifikatet ditt (EU versjonen) på engelsk via https://www.helsenorge.no og at du har det med deg på hele reisen. Kravene kan nemlig endre seg med kort varsel.

Av samme årsak bør du holde deg løpende oppdatert og alltid følge de lokale myndighetenes anbefalinger.

Les mer og hold deg oppdatert på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/