Good Morning Vietnam

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Opplev Vietnams pulserende storby Ho Chi Minh City, Cu Chi-tunellene og Mekongdeltaet samt en hel ukes avslapping på stranden ved Phan Thiet

En masse opplevelser og god tid til å slappe av? Ja takk! På denne minirundreisen får du også en hel ukes badeferie. Reisen begynner i den moderne storbyen Ho Chi Minh City, som du også får tid til å utforske på egen hånd. Fra storbyen drar vi på utflukt til de berømte Cu Chi-tunellene, som stammer fra Vietnamkrigen, og ut i det frodige Mekongdeltaet der den mektige elva løper ut i havet.

Herfra går turen østover til strendene ved Phan Tiet, der vi blir innkvartert på et herlig 4-stjerners resort. Her har du en hel uke til å slappe av eller dra på flere utflukter i området. På denne årstiden er været helt perfekt til badeferie.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Albatros

 • Visum Ja

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Dong

Dagsprogram
Dag 1 Avreise fra Oslo
Dag 2 Ankomst til Ho Chi Minh City. Velkomstmiddag
Dag 3 Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnelene og byrundtur
Dag 4 Ho Chi Minh City. Heldagsutflukt til Mekongdeltaet
Dag 5 Ho Chi Minh City. Dag på egen hånd
Dag 6 Ho Chi Minh City–Phan Thiet
Dag 7–12 Phan Thiet. Avslapping eller opplevelser på egen hånd.
Dag 13 Hjemreise. Phan Thiet–Ho Chi Minh City. Fly til Norge
Dag 14 Ankomst Norge

Hoteller

Allezboo Beach Resort & Spa

 • 67 rom
 • Beliggenhet mellom stranden og hovedgaten i Mui Ne
 • Døgnåpen resepsjon
 • Restaurant, bar, kaffebar/kafé, snackbar
 • Bar ved bassenget
 • 1 svømmebasseng
 • Gratis wifi
 • Wellness: Spa, dampbad og sauna
 • Aircondition
 • Tv

På Mui Ne Beach innkvarterer vi oss på det stemningsfulle Allezboo Beach Resort & Spa, som ligger som det første hotellet på den lange sandstrand. Hotellet har 67 store rom med aircondition, som alle har nydelig utsikt over hagen. De har alle en privat terrasse eller balkong, der du kan nyte hagens idylliske omgivelser. Rommene har også med aircondition, minibar, gratis wifi og tv. Hotellet har en herlig hage med vakre blomster og palmer. Fra restauranten på andre etasje er det nydelig utsikt over havet. I det store bassengområdet er det liggestoler, og du kan benytte deg av de mange fasilitetene som bar, spa, dampbad og sauna. Les mer her :http://www.allezbooresort.com/

Garden View Deluxe Room
Vi bor i de store Garden View Deluxe Rooms som alle ligger i første eller andre etasje med privat balkong eller terrasse som grenser opp til den frodige grønne hagen. Rommet har aircondition, minibar, gratis wifi, safe og tv. Badet har enten badekar eller dusjkabinett og er utstyrt med hårtørker.

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
13 498,–
Oslo
Utsolgt
13 998,–
Oslo
Utsolgt
13 998,–
Oslo
Utsolgt
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Avreise fra Oslo
Fra Oslo flyr vi mot Vietnam og er framme neste dag.
Dag 2
Ankomst til Ho Chi Minh City. Velkomstmiddag
På markedet i Ho Chi Minh City

Vi lander i den pulserende metropolen Ho Chi Minh City i det sørlige Vietnam. Byen har gjennomgått en imponerende utvikling i de senere årene, og gatebildet er dominert av store, moderne bygninger, fargerike reklameskilt, splitter nye biler og bokstavelig talt millioner av motorsykler. Men midt i det moderne finner vi fortsatt det vidunderlige Vietnam, og den franske kolonitiden preger fremdeles bybildet med brede alléer og flotte villaer.

Vi kjører direkte til det sentralt beliggende hotellet vårt, der det blir tid til å friske seg opp før vi spaserer til en lokal restaurant, der vi nyter en velkomstmiddag. Har du energi til det, kan du stikke innom det livlige nattmarkedet på veien tilbake til hotellet.

Dag 3
Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnelene og byrundtur
Cu Chi-tunellene

Etter en god natts søvn er vi klar til å ta fatt på opplevelsene. Vi begynner med en tur til de berømte Cu Chi-tunnelene, som ble bygd av Vietcong i perioden 1940–60 – i første omgang for å hjelpe den lille bondehæren mot helikoptre og annen moderne krigføring, men da Vietnamkrigen var på sitt høyeste, strakte tunnelene seg hele veien fra Ho Chi Minh City til den kambodsjanske grensen. Bare i Cu Chi-distriktet er det over 250 kilometer med underjordiske tunneler.

Tilbake i Ho Chi Minh City ser vi på en byrundtur noen av Ho Chi Minh Citys mange historiske severdigheter. Vi besøker blant annet Gjenforeningspalasset, som tidligere var kjent som Presidentpalasset eller Uavhengighetspalasset. Palasset er en klassisk konstruksjon bygd i 1960-årene, da den sørvietnamesiske presidenten Ngo Dinh Diem bestemte seg for å skifte ut den gamle franske guvernørboligen med dette storslåtte palasset. Vi får virkelig følelsen av svunne tiders storhet og rikdom når vi vandrer gjennom de store salene, som står akkurat slik de ble etterlatt i 1975.

Turen går videre til Notre Dame-katedralen, bygd i årene 1877–1883, som har to 40 meter høye tårn med jernspir som kan ses på lang avstand. Vi ser kirken utenfra og nyter samtidig utsikten til det berømte posthuset, som ligger overfor kirken. Begge bygningene er fra kolonitiden. Vi besøker også krigsmuseet, som viser Vietnams lange vei til selvstendighet. Museet forteller om frihetskrigen mot Frankrike og den amerikanske krigen, som Vietnamkrigen kalles her. Utstillingene er som historien en barsk opplevelse, men absolutt interessante og relevante for å forstå Vietnams historie.

Vi kjører tilbake til hotellet vårt, og du har tid til å slentre rundt på Binh Tay-markedet. Om kvelden har reiselederen forslag til felles middag for dem som har lyst.

Dag 4
Ho Chi Minh City. Heldagsutflukt til Mekongdeltaet
Elvebåt på Mekongdeltaet

I dag skal vi på en eventyrlig utflukt i Mekongdeltaet, som er et av verdens mest frodige områder. Den mektige Mekong-elva, som har sitt utspring i det sørlige Kina, strekker seg nesten 5000 kilometer gjennom fem land før den munner ut og forgrener seg i deltaet. Dette unike området blir også kalt Vietnams spiskammers, og man høster ris tre–fire ganger om året.

Tidlig om morgenen kjører vi til Vinh Long, der vi skifter ut bussen med en båt og tar en tur på Mekong gjennom de mange kanalene. Vi går i land og besøker frukthager og ser også hvordan lokalbefolkningen bearbeider avgrøden. Vi skal blant annet se fremstilling av kokoskarameller, rispopcorn og hjemmebrent brennevin.

Her er det en svært idyllisk stemning, og det er en fornøyelse å vandre rundt i de frodige omgivelsene, hilse på innbyggerne og smake på de mange eksotiske fruktene. Vi spiser lunsj på øya før vi blir rodd i mindre båter på smale kanaler.

Utpå ettermiddagen flyter vi innom det flytende markedet i Cai Be, der det blir handlet med frukt og grønt fra båtene. Vi går i land i Cai Be, der bussen vår venter, og kjører tilbake til Ho Chi Minh City.

Dag 5
Ho Chi Minh City. Dag på egen hånd
Ho Chi Minh by night
Vi har en hel dag til å gå på opplevelse i denne spennende og hektiske storbyen. Det er masse å se, og trenger du tips til å finne de beste handlegatene eller har lyst til å se flere av de historiske severdighetene hjelper reiselederen mer enn gjerne til.
Dag 6
Ho Chi Minh City–Phan Thiet
Her kan du slappe av!

Etter frokost forlater vi storbyen og kjører nordøstover mot strendene ved Phan Thiet. Kjøreturen tar omkring 4–5 timer. Tradisjonelt har Phan Thiet vært kjent blant vietnameserne for fiskesausen som blir laget der, men da turistene begynte å komme til landet fikk de raskt øye på den lange, innbydende stranden ved den lille kystbyen Mui Ne, som ligger en drøy mil fra selve byen Phan Thiet.

Her i Mui Ne blir vi innkvartert på et herlig 4-stjerners resort som ligger helt ut til den flotte sandstranden. Les mer om hotellet Allezboo Beach Resort & Spa lenger nede på siden.

Legg merke til at reiselederen blir i Ho Chi Minh city. Gruppen blir fulgt av en lokal guide til Phan Thiet, der dagene er på egen hånd.

Dag 7–12
Phan Thiet. Avslapping eller opplevelser på egen hånd.
Solnedgang ved Mui Ne

Du har en hel uke til å nyte det fredelige strandlivet. Langs stranden ligger hotellene side om side, og det er en masse små butikker og restauranter langs hovedgaten, som går parallelt med stranden. Du har tid til å lese en bok ved det innbydende bassenget eller nyte en friskpresset juice.

Vil du på oppdagelse i området ved Mui Ne kan du for eksempel dra på jeep-safari til de store sanddynene som omgir Mui Ne. Du kan også se Vietnams største Buddha-statue, som ligger omtrent 25 kilometer sørvest for Phan Thiet. Statuen er 49 meter lang, ligger på toppen av en stor bakke og er et viktig sentrum for landets buddhister.

Du kan også besøke selve Phan Thiet, som er en større og typisk vietnamesisk by med masse liv og aktivitet (1 mil fra Mui Ne). Mest interessant er byens marked og livet ved Phan Thiet-elva, som renner gjennom sentrum av byen. I havnen ligger det mange små, fargestrålende fiskebåter, som kommer inn hver morgen med dagens fangst.

Mens du er her har du mulighet til å delta i to halvdagsutflukter som vi har arrangert kun for Albatros-gjester. Den ene utflukten er med vår skandinaviske reiseleder, og den andre er med lokal engelsktalende guide. Utfluktene selges som en samlet pakke, og må beastilles hjemmefra senest 45 dager før avreise.

Dag 13
Hjemreise. Phan Thiet–Ho Chi Minh City. Fly til Norge
Vi kjører I buss til flyplassen I Ho Chi Minh City, der vi tar flyet hjem til Norge.
Dag 14
Ankomst Norge
Vi lander i Oslo etter en begivenhetsrik reise til Vietnam.

Utfluktspakke Phan Thiet

Mens du er ved stranden i Phan Thiet har du mulighet for å delta i to halvdagsutflukter som vi har arrangert kun for Albatros' gjester. Den ene utflukten er med vår egen reiseleder og den andre er med lokal engelsktalende guide. Utfluktene selges som en samlet pakke og må bestilles hjemmefra senest 45 dager før avreise.

Samlet pris per person: kr 598,– 

Phan Thiet og omegn – med Albatros-reiseleder

Dagens tur gir oss et inntrykk av byen Phan Thiet. Vi starter dagen med å besøke levn fra den gamle Cham-perioden og lærer om dette folket som hersket på disse kantene før vietnameserne kom til. Det finnes fremdeles noen få levn fra perioden, som dateres tilbake til 800-tallet. Poshanu Cham-tårnet står som et majestetisk monument med flott utsikt over havet. De lokale har døpt tårnet ”Himmelens onkel”. Vi besøker en frukthage og hører om egnens spesialitet, de såkalte dragefruktene, og skal naturligvis også smake på varene. Vi fortsetter til Ta Cu-fjellet, som ligger cirka 4 mil fra Phan Thiet. Her skal vi med kabelbane til toppen, der vi nyter den nydelige utsikten over landskapet, kysten og havet. På vei tilbake til hotellet vårt besøker vi det lokale markedet i Phan Thiet.

Jeep-tur i Mui Ne, sanddyner, fiskeoppdrett og ”mini” Grand Canyon. Med lokal engelsktalende guide

Dagens utflukt er med jeep. Vi kjører en tur langs stranden og skal også ut i noen av de mange sanddynene i området. Underveis nyter vi utsikten fra toppen av sanddynene. Vi besøker også et lokalt fiskeoppdrettsanlegg og lærer om de lokales levevei. Turen slutter med ”The Fairy Stream”, som er et gammelt elveleie, som gjennom millioner av år har skåret sig vei gjennom klippene og danner et eventyrlig vakkert landskap. De lokale kaller ofte stedet for ”Mini Grand Canyon”, siden det minner om de berømte klippeformasjonene i USA, bare i noe mindre målestokk.

Prisinformasjon

Tillegg for enkeltrom
3 498,–
Prisen inkluderer
 • Skandinavisk reiseleder på oppholdet i Ho Chi Minh City (dag 2–5)
 • Fly Oslo–Ho Chi Minh City t/r med flyskift 
 • Utflukter og entréer ifølge program
 • Innkvartering på hotell i delt dobbeltrom
 • Frokost daglig
 • Lunsj dag 3 og 4
 • Middag dag 2
 • Skatter og avgifter

 

Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Driks til lokalguider og sjåfører, beregn ca. 30 USD pr. person
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheter
 • Tillegg for enkeltrom
 • Alt ikke nevnt under “Prisen inkluderer“

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Klima

Sommeren er en av de beste årstidene i Vietnam og blir kalt den grønne sesongen. I det sørlige og nordlige Vietnam faller sommerregnet oftest som korte byger sent på ettermiddagen, om kvelden eller om natten. I det sentrale Vietnam i Hué og Hoi An er det ikke regntid. Temperaturen ligger mellom 25 og 30 grader.

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Visum

Der kreves ikke visum på denne reisen, ettersom oppholdet i Vietnam ikke overstiger 15 dager. En kopi av passet må likevel sendes til Albatros Travel. (Dette gjelder norske pass, kontakt Albatros Travel for ytterligere informasjon).

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 15 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Mer om Vietnam

Her kan du lese mer om Vietnam: www.albatros.no/reisemaal/asia/vietnam

Les blant annet om klima og vær, tidsforskjell, driks og visumregler.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. Det fremgår av avreisepapirene hvor gruppen møter reiselederen. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.
Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

Hos Albatros tilbyr vi ikke at man kan ha faste plasser i bussen, og det er derfor heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass innen reisens start. Ved ikke å tilby kjøp av bestemte plasser risikerer man ikke at tidspunktet man kjøper reisen på er avgjørende for hvilken plass i bussen man har adgang til. Derimot kan det i fellesskap med reiselederen avtales at man rokerer underveis, slik at alle på skift får sitte både foran og bak i bussen.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.
Rated 5 out of 5 by from Ei reise med minnerike opplevelsar. Reiseleiaren vår, Tommy, var fantastisk. Kunnskapsrik og veldig omgjengelig. Utfluktene i Ho Chi Minh var interessante og hyggelige. Hotellet var OK - super beliggenhet. Kunne godt hatt ein dag og to ekstra i byen før vi reiste til Phan Thiet. Utflukten til sanddynene i Phan Thiet var ein skremmande opplevelese - totalt mangel på sikkerhet i jeepane... Høg fart og stygge forbikøyringar på motorvegen. Hotellet var ok - men flestparten av betjeninga kunne ikkje engelsk. Servicen var god, men veeeeldig treg. Masse støy rundt bassengområdet, - kanskje Albatros bør finne eit hotell for voksne? I det store og heile er vi fornøgde med turen!
Date published: 2018-07-22
Rated 4 out of 5 by from Et fantastisk land og folk Vi hadde en fantastisk reiseleder, Tommy Eggen, som virkelig gjorde turen til en spesiell og innholdsrik opplevelse for oss. Han var svært kunnskapsrik, varm, åpen og inkluderende. I tillegg en svært god formidler som øste av sin kunnskap og erfaring fra Vietnam. Tommy ytet en service som langt overgår det man kan forvente av en reiseleder. Han fortjener topp score og er en reiseleder man vanskelig kan erstatte!
Date published: 2017-07-26
Rated 4 out of 5 by from En veldig fin tur til et spennende land En super tur med mange positive, nye og spennende opplevelser. Tur til tunnelene var en annerledes og interessant opplevelse som anbefales. Likeså tur på mekongdeltaet . Reiselederen Tommy får høyeste karakter som kan gis. Han kunne utrolig mye og gav av seg selv og sin kunnskap, noe som gjorde mye av reisen. Han skal ha mye ros for å gjøre en superjobb i albatros !
Date published: 2017-07-30
Rated 4 out of 5 by from Fin familireise med spennende opplevelser og fine dager med sol og strand. Dagene i Saigon var fylt med spennende utflukter og passe tid til egne valg. Reiselederen Tommy Eggen var spesielt fin å ha med. Han kjenner landet og kom med mange gode anbefalinger mht. mat og spisesteder. Han var hjelpsom og til stede hele tiden.
Date published: 2017-07-24
Rated 4 out of 5 by from fin reise med mange opplevelser. Vi hadde en flott reise. Fikk sett og oppleved mye, dette skyldes i stor grad reiseleder( Tommy) var fantastisk flink og kunnskapsrik.Gjorde utflukter som ikke stod i programmet.
Date published: 2017-08-13
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur med mange opplevelser En fantastisk og kunnskapsrik reiseleder gjorde turen uforglemmelig. Mange fine opplevelser og mye moro både alene som par og sammen med hele gruppen. Sitter igjen med mange og spennende inntrykk om Vietnam. Oppsummering; en svært opplevelsesrik tur som kan anbefales på det varmeste og passer godt for alle fra tenårene og oppover . Dette var en fin kombinasjon av storby og -badeferie.
Date published: 2017-07-25
Rated 4 out of 5 by from Spennende reise. Mange gode opplevelser. Utrolig dyktig reiseleder Det var en spennende reise. Vietnam var en hyggelig opplevelse. Spesielt positivt: Variert program Reiselederen Både resort og Saigon. Negativt: Dårlig service på restaurant i hotellet. De brukte uendelig lang tid. De forsto ikke hva vi bestilte. De kom med feil mat, drikke og regningene ble derved også feil
Date published: 2017-07-21
Rated 4 out of 5 by from En flott reise med mange forskjellige opplevelser Reisen var spennende med mange flotte opplevelser. Fin blanding av opplevelser og badeferie/avslapning. Oppholdet i Ho Chi Minh City kunne med fordel vært en dag lenger, og en dag kortere i Phan Thiet. Reiselederen vår var svært dyktig, hadde en fin personlighet og klarte på en god måte å knytte reisegruppen sammen. Han hadde gode historiekunnskaper, gode kunnskaper om landet og dens kultur og folkeslag.
Date published: 2018-07-08
 • y_2019, m_5, d_23, h_24
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_19
 • loc_no_NO, sid_VNRTR11, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser

19VNRTR11BNO2106