Wien og Carmen under åpen himmel

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Opplev en fantastisk operaforestilling under åpen himmel på denne turen til vidunderlige Wien

Bli med på operareise under åpen himmel på Europas største naturlige operascene. Vi starter reisen i det keiserlige Wien, der imponerende palasser og bygninger trollbinder enhver besøkende. Vi skal høre Bizets opera Carmen midt ute i naturen med det store St. Margarathen-steinbruddet som rustikt bakteppe. Vi skal også en tur ut på landet blant storker, og vi skal vi seile på en savanne-innsjø i Burgenland, rett ved grensen til Ungarn. Naturligvis skal vi også på tradisjonelt vis feire vinhøsten med en klassisk Heuriger-aften med lokal mat og østerriksk vin. For den nysgjerrige blir det også tid til å besøke Schönbrunn Slott i Wien.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise, Opera

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta EUR

Dagsprogram 4 dager
Dag 1
Ankomst til Wien
Dag 2
Byrundtur i Wien og operaen Carmen i St. Margarathen-steinbruddet
Dag 3
Burgenland og Heurigen-aften
Dag 4
Tid på egen hånd. Hjemreise

Hoteller

NH Danube City Hotel

Hyggelg hotel litt utenfor sentrum, i gangavstand fra metro med metrolinje direkte til Wiens sentrum på bare 10 minutter. Rommene på hotellet er pene og har en enkel innredning. Badet har badekar med dusj. I tillegg er det TV, safe, hårføner og gratis internet på rommene. 

Wagramer Strasse 21
1220 Vienna Austria
Tlf: +43 1 260 200

nhdanubecity@nh-hotels.com

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Ankomst til Wien

Vi ankommer Østerrikes storslagne keiserlige hovedstad Wien, som venter med praktfulle palasser og imponerende bygninger. Fra flyplassen blir vi kjørt til hotellet, der vi setter fra oss bagasjen før vi begir oss ut for å oppleve denne fascinerende storbyen der severdighetene nærmest står i kø for å vise seg fram. 

Hotellet vårt ligger litt utenfor sentrum på den andre siden av elven Donau. Nærmeste metrostasjon ligger i gangavstand fra hotellet, og herfra tar det bare ti minutter inn til sentrum av Wien med en direkte metrolinje. Under dette oppholdet benytter vi metroen som transportmiddel, siden det er en enkel og rask måte å komme rundt i byen på. 

Etter å ha avlevert bagasjen på hotellet tar vi metroen inn til byen sammen med reiselederen vår, og her rusler vi rundt og nyter en deilig sommerdag i Wien. Det blir tid til å spise lunsj på egen hånd. 

Om kvelden spiser vi felles middag. Mon tro om vi kan se fram til en klassisk wienerschnitzel?

Dag 2
Byrundtur i Wien og operaen Carmen i St. Margarathen-steinbruddet

I dag skal vi oppleve mer av Wiens historiske og sjarmerende bykjerne. Etter frokost tar vi metroen inn til sentrum og starter på rundturen.

Wiens sentrum har imponerende habsburgske palasser og grønne parker. Her går tradisjon og fornyelse hånd i hånd: Også når 20-åringer drar på ball er det valser av Strauss som spilles, og de tidligere keiserlige stallene har gjenoppstått som et overraskende og svært så levende museumskvarter.

Wiens gamle bydel ligger vakkert omkranset av Ringstrasse-boulevarden med sine mange praktbygninger. Ikke få av bygningene er tegnet av den danske arkitekten Theophil Hansen (1813-1891), adlet von Hansen! Vel innenfor Ringstrasse blir vi med reiselederen på tur.

Her venter den imponerende, gotiske katedralen Stephansdom og en spasertur langs det elegante Graben – et av Wiens hovedstrøk. Fra Michaelerplatz, der arkeologene har funnet ruiner fra helt tilbake til romertiden, går vi videre mot Hofburgkomplekset til Heldenplatz. Her møter vi de to rytterstatuene av Østerrikes store helter, prins Eugen og erkehertug Karl. I Hofburg finner man også berømtheten Den spanske rideskole, der man fortsatt hegner om de gamle ridetradisjonene som strekker seg 400 år tilbake i tid.

Vi legger også veien forbi det imponerende og verdenskjente operahuset, Wiener Staatsoper, som i tillegg til opera også setter opp ballettforestillinger. Operahuset i Wien betraktes som et av de viktigste i verden, i samme liga som selveste The Metropolitan i New York og La Scala i Milano. Under krigen, i 1945, fikk operahuset store skader under et luftangrep, og i det følgende tiåret ble bygningen omhyggelig bygget opp igjen til fordums prakt. Operaen gjenåpnet i 1955, og siden da har man oppført alle de viktigste operaene, og det er forestillinger nesten hver dag.

En annen prektig bygning er Parlamentsbygningen, som utmerker seg med sine 45 greske marmorsøyler og anses som en av de viktigste bygningene på Ringstrasse.

Om ettermiddagen kan de som har lyst følge med reiselederen til Schönbrunn Slott, som var sommerresidens for habsburgfamilien og spesielt for keiserinne Elisabeth, bedre kjent som Sisi. Slottet er på UNESCOs liste over verdens kulturarv og består av 1441 rom. Det er et av Østerrikes viktigste arkitektoniske, kulturelle og historiske monumenter, og slottets historie spenner over 300 år og viser de skiftende monarkenes smak og interesser. (Entré ikke inkludert, priser fra 22€.)

I kveld venter det oss en fantastisk operaforestilling under åpen himmel i steinbruddet St. Margarathen, som ligger ca. en times kjøretur fra Wien i Burgenland på grensen til Ungarn. Vi skal se Georges Bizets opera Carmen, som handler om den vakre, forførende sigøynerkvinnen Carmen, som trollbinder menn på rekke og rad. Operaen er i korte trekk en fantastisk, men også rå historie om en kvinne som setter sin personlige frihet over alt annet. De mange mennene som forelsker seg i henne, må betale dyrt, inntil hun i siste omgang selv må betale den ultimate pris. Det er en historie om lidenskap, kjærlighet, besettelse, forførelse og sjalusi.

Vi spiser en tidlig middag på hotellet før vi forlater Wien og setter kursen mot steinbruddet St. Margarathen.

Steinbruddet rommer Europas største naturlige operascene. De vakre steinveggene, duften fra naturen og områdets unike flora og fauna gjør opplevelsen enda sterkere. Her kan det sitte 4700 tilhørere og nyte den vidunderlige akustikken frembrakt av det bakteppet som steinveggen utgjør. Når man setter seg til rette og solen langsomt forsvinner idet naturens lyder spiller om kapp med orkesteret, forstår man godt hvorfor mange vender tilbake til denne særpregede scenen.

Operaen starter kl. 20.30 og varer i ca. to timer og 45 minutter inkludert en pause. Bizets Carmen synges naturligvis på fransk, og det vises tyske undertekster. I kveld skal vi nyte en moderne oppsetning av Carmen. 

Etter operaforestillingen blir vi kjørt tilbake til hotellet.

Dag 3
Burgenland og Heurigen-aften

I dag sover vi lenge, og sent på formiddagen setter vi igjen kursen mot et område sør for Wien, denne gang for å oppleve Burgenland.

Vi skal ikke langt utenfor Wien før vi treffer på det idylliske steppelandskapet omkring Neusiedler See, som er sentraleuropas eneste steppe-innsjø. Her skal vi ut på en liten seiltur. I det vakre våtområdet hekker et stort antall fuglearter, og vannet i den forholdsvis grunne innsjøen blir fort varmt om sommeren og tiltrekker seg ikke bare sjøfugl, men også mennesker som trenger å kjøle seg ned på en varm sommerdag.

Vi befinner oss på grensen til Ungarn, og etter et besøk i komponisten Haydns by Eisenstadt med det store Esterházy-palasset blir der tid til å nyte litt fritid i den lille byen Rust. Den kalles storkebyen på grunn av de mange storkene som ofte er å se her. Byen er også kjent for sin vinproduksjon, og kanskje får vi tid til å nyte et lite glass av den lokale rødvinen Blaufränkisch eller den hvite Neuburger.

Om kvelden venter det oss en hyggelig Heurigen-aften, med god lokal mat og østerriksk vin. En Heurigen-aften er den tradisjonelle feiringen av årets vinhøst. Sammen med de lokale vinene serveres det som oftest brød med ost og en såkalt Heurigenplatte med litt forskjellig snacks. Naturligvis blir vi heller ikke snytt for litt søtt som avslutning på kvelden. 

Dag 4
Tid på egen hånd. Hjemreise

Avhengig av flytidene blir det mulighet for å oppleve det siste av Wien på egen hånd før vi blir kjørt fra hotellet og ut til flyplassen.

Oppgradering av sitteplasser til operaforestillingen

I reisens pris er det inkludert plasser i kategori 4. Du har mulighet for å kjøpe plasser til kategori 2. Se pristillegg under prisinformasjonen. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du velger kategori allerede når du bestiller reisen. Seneste tidspunkt for å bestille annen kategori er ved restbetaling av reisen, vanligvis 75 dager før avreise. Hvis du bestiller reisen på et senere tidspunkt er fristen senest 30 dager før avreise.

Prisinformasjon

Opgradering af siddeplads til operaforestilling:

600,–

Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo–Wien t/r
 • Utflukter ifølge program
 • Billetter til operaforestilling, kat. 4
 • Innkvartering på hotell i delt dobbeltrom
 • Frokost daglig og 3 middager
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 7% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Tillegg for enkeltrom
 • Tillegg for oppgradering av plasser til operaforestillingen, kat. 2
 • Entré til Schönbrunn Slott
 • Personlige fornødenheter
 • Personlige driks til f.eks. sjåfør (beregn 7€)
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Alt ikke nevnt under “Prisen inkluderer“

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Informasjon om reisen

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 20 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Kjøretider

Turen fra flyplassen i Wien til hotellet i sentrum tar ca. ½ time.

Bagasje

Du må ta med 1 stk. bagasje per person. Maks. 20 kg + håndbagasje (maks. 8 kg). Håndbagasjens mål må maksimalt være 118 cm totalt (lengde x bredde x høyde = f.eks. 55 cm x 40 cm x 23 cm).

Det er lurt å ta med en mindre sekk eller bag til utflukter og reisedager, hvor du vanligvis ikke ser bagasjen igjen før på kvelden. Det er ikke nødvendig å ta med håndkle.

Kjole

Det kan være kjølig om morgenen og kvelden, og regnbyger kan forekomme. Når det kommer til kjole på kveldstid på restauranter og lignende, er ikke østerrikerne spesielt formelle, men ensfarget, ryddig kjole vil være passende. De er imidlertid veldig pent kledd på høytider og til store festlige anledninger, så de vil være skikkelig pent kledd til konserten. Husk å ta med et par gode sko for turer i naturen og i byene.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Rated 3 out of 5 by from En fin tur - men den svarte ikke helt til forventningene. Reisen gikk greit - ble hentet og brakt fra og til flyplassen. Hotellet var bra, men middagen på hotellet var dårlig. Reisen til og fra Carmen-operaen var fin, med reiseleder som fortalte mye historikk om landet/området. Reiselederen var veldig kunnskapsrik - men lite strukturert. Opplegget ble endret flere ganger underveis og da fikk ikke alle i reisefølget beskjed om det. Under guiding i byen var det bare de som tilfeldigvis gikk nær guiden som hørte hva som ble sagt. Han ventet aldri til at alle var samlet. Vi ble f.eks. kjørt til et slott i Eisenstadt med en fantastisk ballsal, o.a. fint - men det var IKKE lagt opp til at vi fikk komme inn og se. Han tok heller ikke initiativ til å vise oss den interessante vinkjelleren under slottet - den var det noen få som fant fram til på egen hånd. Det var svært varmt (opp mot 37 grader) og da ble ikke gåturer i små byer noen god opplevelse. Siste dagen fikk vi en rundtur i Wien med buss, det var bra, men burde kommet første dag.
Date published: 2023-07-22
Rated 3 out of 5 by from Bra reise, men en del kunne vært gjort noe behageligere. Reisen var interessant, men synes det kunne vært brukt mer buss. Billetter til metro og trikker i et ukjent land er nokså stressende for mange. Det var enormt mye trasking i byen, man ble ganske sliten av det. Det virket noen ganger litt ustrukturert
Date published: 2023-07-18
Rated 3 out of 5 by from Tur med opera i St Margarethen Reisen var helt ok, men reiseleder var ikke bra. Har reist med Albatross tidligere, men aldri opplevd slikt som dette. Da vi ankom, sto det i beskrivelse : «se etter Albatros skilt» - det hadde reiseleder ikke, men vi fant hverandre etter hvert. Velkomstmiddag i Bettelstudent var ingen høydare, buffet på hotell dagen etter var veldig mye bedre. Jeg sa fra allerede første ettermiddag at jeg ikke skulle være med til Schønbrunn da jeg vært der flere ganger tidligere. Gjentok det før avgang fra hotellet lørdag, likevel lagde han stor oppstuss da jeg sa fra at jeg gikk fra gruppa ved Operaen. På turen til St Margarethen var det tydelig at reiseleder ikke hadde vært der før. Han stoppet gruppen ved et toalett før inngang til arenaen, men inne på arenaen var det store, rene WC anlegg ( i hvert fall to steder under tribunen) - veldig effektive, lite kø selv med over 4500 publikum. Ved operaens slutt tok han gruppen tilbake veien over «øvre parkering» selv om det sto plakat om at busser parkerte på «Mitte» - vi som gikk den vegen kom mye tidligere tilbake til bussen. Kanskje viktig å endre da mange i gruppa var eldre, og det var mye gåing resten av turen. Dagen etter da program sa» rolig morgen og avgang sen formiddag» fikk vi kranglet oss til avgang kl 10 ( reiseleder ville dra kl 9) - her kunne man med fordel endret på program: startet med båttur og så lunch i Rust - innom Eisenberg på tur tilbake til byen. Her fant noen ned til en vinkjeller i slottet, mens reiseleder ledet oss inn på et stengt slott - og gjennom souvnirshop. På tur tilbake hadde vi så god tid at buss kjørte litt rundt for at vi ikke skulle komme for tidlig til Heuriger aften - kunne fort gitt oss en time ekstra på morgenen.
Date published: 2023-07-18
 • y_2024, m_2, d_24, h_11
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.38
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_no_NO, sid_ATROP01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser