Pass, visum og innreisekrav til Seychellene

Les om reglene for pass og visum i forbindelse med reiser til Seychellene her.

Pass

Når du reiser med Albatros Travel, må passet ditt være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisen. Dette kravet er i tilfelle endringer eller uforutsette hendelser oppstår under reisen. Reiser du med pass som har mindre enn 6 måneders gyldighet, skjer dette på eget ansvar. Alle land har egne regler for passets gyldighet og disse kan sees på Utenriksdepartementets hjemmeside: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformation/id2413163/.

Barn må være i besittelse av eget pass uavhengig av alder.

Hvis du ikke er norsk statsborger, må du sjekke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at du har riktige reisedokumenter når du møter opp på flyplassen.

Visum

Det er ikke krav om visum til Seychellene for norske statsborgere,men alle reisende skal ha utfylt en innreiseskjema (PLF - Passenger Location Form)før avreise. Les mer nedenfor

Innreisekrav til Seychellene

I perioden opp til din reise vil vi naturligvis informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for ditt reisemål, men det kan oppstå plutselige endringer i innreisereglene og derfor er det også viktig at du selv holder deg oppdatert både på Utenriksdepartementets reisesider: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/ og på det relevante flyselskaps nettsider. Flyselskapene kan nemlig stille ekstra krav til f.eks. bruk av munnbind eller test enn innreiselandet gjør. Vær oppmerksom på at eventuelle transittland og deres eventuelle krav til test og registrering.

Vi gjør oppmerksom på at det alltid er ditt eget ansvar å sikre at du kan innfri de krav som måtte gjelde for innreise på avreisetidspunktet, og hvis du ikke er i stand til dette kan reisen din i utgangspunktet være tapt.

Ovenstående informasjon gjelder for alle uansett om man er vaksinert, ikke-vaksinert eller tidligere smittet.

Alle reisende skal kunne vise et gyldig koronasertifikat.

I tillegg er det litt forskjellige regler som gjelder for innreise til Seychellene.

Hvis du er fullvaksinert og har et gyldig EU-koronasertifikat skal du bare ha det med på reisen. Vi anbefaler at du henter og skriver ut koronasertifikatet ditt på engelsk på https://www.helsenorge.no/koronasertifikat/ og har det med deg på hele reisen.

Passenger Locator Form

Før avreise fra Norge til Seychellene skal alle reisende ha utfylt en PLF elektronisk, som tidligst kan utfylles 10 dager før avreise og koster 10 EUR for standardbehandling innen 12 timer. Vi sender ytterligere informasjon som du trenger for å utfylle skjemaet med avreisebrevet som du får senest 7 dager før avreise.

Klikk her for å utfylle PLF-Seychellene:

https://seychelles.govtas.com/

Klikk her for å se Albatros veiledning til Seychellene:

https://documents.albatros-travel.com/no/NO%20Vejledning%20til%20Seychelles.pdf

Drømmecruise på Seychellene

Unik eventyrreise til drømmepris! Opplev det eksklusive naturparadiset på den beste måten – øyhopping med Albatros' spesialchartrede cruiseskip, Pegasus

4,4
  • 4 avreiser
  • 10 dager
  • Fra 44 998,–
fra Oslo