Pass, visum og innreiseregler til Egypt

De berømte pyramidene i Giza

Les om regler ved reiser til Egypt her.

Pass

Når du reiser med Albatros Travel, må passet ditt være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisen. Dette kravet er i tilfelle endringer eller uforutsette hendelser oppstår under reisen. Reiser du med pass som har mindre enn 6 måneders gyldighet, skjer dette på eget ansvar. Alle land har egne regler for passets gyldighet og disse kan sees på Utenriksdepartementets hjemmeside: 

www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/

Barn må være i besittelse av eget pass uavhengig av alder.

Hvis du ikke er norsk statsborger, må du sjekke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at du har riktige reisedokumenter når du møter opp på flyplassen.

Visum

Det kreves visum ved innreise til Egypt.

Du kan bestille visum gjennom Albatros i forbindelse med bestilling av reisen din. Hvis du bestiller via Albatros sørger våre samarbeidspartner for at visum er klar til at dere kan motta dette ved ankomst til Egypt før dere går gjennom immigrasjon. Det er enkelt og dere unngår en god del ventetid på flyplassen når dere ankommer. Hvis dere bestiller visum gjennom Albatros, husk da å sende oss passopplysninger for alle reisende fortest mulig og senest 45 dager før avreise.

Ska du på Albatros' store cruisereise på Nilen, kommer visumet att ingå i resans pris.

Du kan også selv sørge for visum ved å bestille det på nettet (https://www.visa2egypt.gov.eg/eVisa/Home) før avreise.

Innreisekrav

Det er for øyeblikket ingen spesielle innreisekrav for reisende fra Norge.

Du kan holde deg oppdatert på innreisekravene via Albatros innreisesjekk som du finner lenger ned på siden eller på Utenriksdepartementets sider: www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/

Vær oppmerksom på at innreisekravene kan endre seg med med kort varsel og at det er ditt ansvar å sikre at du kan innfri de eventuelle krav som måtte gjelde på avreisetidspunktet. Skulle du ikke være i stand til dette vil reisen i utgangspunktet være tapt.

Albatros Innreisesjekk

Med Albatros Innreisesjekk kan du enkelt og greit skaffe deg overblikk over hvilke eventuelle visumkrav og spesielle innreisekrav som gjelder for ditt reiseland. Albatros Innreisesjekk er utviklet i samarbeid med Sherpa som tilbyr visumservice til gjester fra hele verden. Sherpa hjelper, mot et administrasjonsgebyr, med å søke e-visum til de reiseland hvor det er krav om dette. Vær oppmerksom på at dette er en service du betaler ekstra for og det alltid vil være mulig for deg å søke e-visum direkte. Vær også oppmerksom på at Albatros på utvalgte destinasjoner hjelper med gruppevisum eller ankomstvisum. Hvis dette er tilfelle, fremgår det i teksten over.  

Egyptreiser

 • Livet på Nilen – Kairo og cruise fra Luxor til Aswan

  Bli med på rundreise til Egypts høydepunkter med fire dagers cruise på Nilen og besøk i de egyptiske hovedbyene Kairo, Luxor og Aswan

  4,5
  • 2 avreiser
  • 8 dager
  • Fra 22 998,–
  fra Oslo
 • Albatros' store cruisereise på Nilen

  Bli med på et enestående cruise på Nilen, der vi seiler hele veien fra Kairo til Aswan.

  • 04-03-2024
  • 15 dager
  • 49 998,–
  fra Oslo
Kontakt oss

Ring til oss på
tlf. 21 98 45 45
og hør nærmere