Pass og visum Egypt

De berømte pyramidene i Giza

Les om pass og visum i forbindelse med reiser til Egypt her.

Det kreves visum ved innreise til Egypt. Du kan bestille visum gjennom Albatros i forbindelse med bestilling av reisen din. Hvis du bestiller via Albatros sørger våre samarbeidspartner for at visum er klar til at dere kan motta dette ved ankomst til Egypt før dere går gjennom immigrasjon. Det er enkelt og dere unngår en god del ventetid på flyplassen når dere ankommer. Hvis dere bestiller visum gjennom Albatros, husk da å sende oss passopplysninger for alle reisende fortest mulig og senest 90 dager før avreise.

Du kan også selv sørge for visum ved å bestille det på nettet (https://www.visa2egypt.gov.eg/eVisa/Home)  før avreise.

Passet ditt skal være gyldig i minst 6 måneder fra hjemreisedatoen fra Egypt.

I løpet av tiden før reisen din vil vi informere deg om innreisereglene som gjelder for reisemålet ditt. Det kan imidlertid skje endringer i disse innreisereglene helt frem til avreise. Derfor er det viktig at du holder deg oppdatert både på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ og på nettsidene til de involverte flyselskapene, da disse kan pålegge ytterligere krav. For eksempel hvilke typer masker du skal bruke eller hvilke tester innreiselandet krever. Vær i tillegg oppmerksom på eventuelle transittland og deres innreisekrav, for eksempel testing og registrering.

Samtidig må vi gjøre oppmerksom på at det alltid vil være ditt eget ansvar å sørge for at du kan oppfylle kravene for å reise inn i landet som måtte gjelde ved utreise. Skulle du ikke være i stand til å gjøre dette, vil reisen gå tapt og det gis ingen refusjon.

Ovennevnte gjelder for alle, uansett om du er vaksinert, uvaksinert eller tidligere smittet.

Opptakskrav til Egypt

Hvis du er fullvaksinert og har et gyldig koronapass, trenger du bare å ta med deg koronapasset. Hvis du blir bedt om det, må du kunne vise vaksinasjonsbeviset ditt. Vi anbefaler at du laster ned og skriver ut EU-koronapasset på engelsk via www.helsenorge.no og tar det med deg under hele reisen.

Hvis du ikke er ferdigvaksinert, kan du finne adgangsrestriksjonene som gjelder for deg via Utenriksdepartementet. Vær oppmerksom på at krav til testing og dokumentasjon kan endres kontinuerlig og på kort varsel.

Les mer og hold deg oppdatert via følgende lenke:

https://traveline-egypt.com/our-news/covid-19//

Livet på Nilen – Kairo og cruise fra Aswan til Luxor

Bli med på rundreise til Egypts høydepunkter med pyramidene i Kairo tre dages cruise på Nilen fra Aswan til Luxor som avsluttes med kort badeferie ved Rødehavet

4,4
  • 25-04-2023
  • 10 dager
  • 20 998,–
fra Oslo