Pass og visum Zimbabwe

Les om pass og visum ved reiser til Zimbabwe.

Passet ditt skal være gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedatoen fra Zimbabwe. Det er visumplikt til Zimbabwe for norske statsborgere, og visumet blir utstedt ved innreise mot betaling. Single Entry koster 30 USD, Double Entry koster 45 USD og Multiple Entry koster 55 USD. 

På noen av våre reiser til Zimbabwe skal du sende oss en kopi av fotosiden i passet ditt. Dette vil fremgå av fakturaen din.
 

Før reisens start vil vi informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for reisemålet, men det kan skje endringer helt frem til avreise, så det er viktig at du selv holder deg oppdatert både på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ og på flyselskapets hjemmeside, da de kan stille ytterligere krav. Dette kan for eksempel være bruk av spesifikke munnbind eller andre testkrav. Du skal også være obs på eventuell mellomlanding - om landet man mellomlander i for eksempel har testkrav eller at man skal utfylle et innreiseskjema.

Vi gjør deg oppmerksom på at det alltid er den reisendes eget ansvar å sikre seg at alle krav for innreise er oppfylt på avreisetidspunktet. Er ikke kravene for innreise oppfylt vil vi ikke refundere reisen.

Ovenstående gjelder for alle, uansett om man er vaksinert eller uvaksinert, eller tidligere smittet med Covid19.
 

Innreiseskrav til Zimbabwe

Alle reisende skal kunne fremvise en negativ Covid-19 PCR-test som er tatt maks 48 timer før avreise.

Det anbefales at man registrerer og validerer sin negative test hos:

African Trusted Travel

eller 

UNDP Global Haven

Man oppretter en konto på én av disse sidene og utfyller deretter hvor man har tatt testen, og laster opp Covid-19-testsertifikatet.

Man kan bli tatt ut til stikkprøvekontroll av myndighetene ved ankomst.

De fleste flyselskap krever en negativ PCR-test, og vi anbefaler at man får tatt en før man forlater Zimbabwe. Man kan teste seg flere steder i Victoria Falls – spør i resepsjonen på hotellet, så hjelper de deg.

Zimbabwe­reiser

 • med Jimmy Wallenholt

  Safari i Livingstone og Stanleys fotspor

  Eventyrlig og eksklusiv reise til Afrikas siste ville naturområder med safari i Chobe og Okavango-deltaet samt besøk ved Viktoriafallene.

  5
  • 02-02-2023
  • 13 dager
  • 74 998,–
  fra Oslo
Kontakt oss

Ring til oss på
tlf. 21 98 45 45
og hør nærmere