Visum Thailand

Les om pass og visum ved reiser til Thailand.

Passet må være gyldig minst 6 måneder etter utreise fra Thailand. Norske borgere på turistbesøk kan oppholde seg i Thailand i inntil 30 dager uten å søke om visum. Ved ankomst til Thailand får norske borgere et innreisestempel i passet som er gyldig i 30 dager, og til det bruk skal du sende inn en kopi av passet ditt til Albatros Travel. Opphold utover 30 dager krever visum som du skal søke før avreisen.

Vi anbefaler at du som ekstra sikkerhet tar med deg en fotokopi av passet på reisen. Ved innreise til Thailand får du et sett inn- og utreisepapirer samt en tollerklæring. Det er viktig å passe på utreisepapirene, som du skal avlevere når du forlater landet.


Hvis ikke du er norsk statsborger må du undersøke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at du har de korrekte reisedokumentene når du møter opp på flyplassen til avreise.

Passopplysninger:
For å kunne utstede flybillettene har vi bruk for passopplysninger på samtlige reisende.
Opplysningene kan tastet inn på følgende nettside:
www.albatros-travel.no/pass

I perioden opp til din reise vil vi naturligvis informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for ditt reisemål, men det kan oppstå plutselige endringer i innreisereglene og derfor er det også viktig at du selv holder deg oppdatert både på Utenriksdepartementets reisesider: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/ og på det relevante flyselskaps nettsider. Flyselskapene kan nemlig stille ekstra krav til f.eks. bruk av munnbind eller test enn innreiselandet gjør. Vær oppmerksom på at eventuelle transittland og deres eventuelle krav til test og registrering.

Vi gjør oppmerksom på at det alltid er ditt eget ansvar å sikre at du kan innfri de krav som måtte gjelde for innreise på avreisetidspunktet, og hvis du ikke er i stand til dette kan reisen din i utgangspunktet være tapt.

Ovenstående informasjon gjelder for alle uansett om man er vaksinert, ikke-vaksinert eller tidligere smittet.

Innreisekrav til Thailand

Hvis du er fullvaksinert og har et gyldig EU-koronasertifikat skal du bare ha det med på reisen. Vi anbefaler at du henter og skriver ut koronasertifikatet ditt på engelsk på https://www.helsenorge.no/koronasertifikat/

 • Reisende som er fullvaksinerte er unntatt krav om test ved innreise til Thailand
 • Thailand har ikke tatt stilling til varigheten av fullvaksinering
 • Du blir ansett for å være fullvaksinert hvis du minimum har mottatt 2 vaksinestikk eller 1 vaksinestikk med Janssen® vaksine (Johnson&Johnson) minimum 14 dager før avreise.

Vi anbefaler at man sjekker forsikringen sin før man reiser da det ikke er alle reiseforsikringer som dekker for at man sannsynligvis er smittet, og kun hvis man tester positiv.

Hvis du ikke er fullvaksinert kan du finne innreiserestriksjonene som gjelder for deg på Utenriksdepartementets reisesider. Vær oppmerksom på at test og dokumentasjonskrav kan endre seg med kort varsel.

Les mer og hold deg oppdatert via Utenriksdepartementet:
https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_thailand/id2415097/

Viktig informasjon:

Med de nåværende restriksjonene som gjelder i Thailand gjør vi oppmerksom på at det er nødvendig å være vaksinert mot Covid-19 for å kunne delta på våre reiser til Thailand. Skulle det oppstå spørsmål rundt dette, ber vi deg kontakte kundeservice så fort som mulig.

 

Thailandreiser

 • Khmerenes rike – en reise gjennom Sørøst-Asia

  Følg i fotsporene på khmerenes stolte høykultur gjennom Thailand, Kambodsja og Vietnam inkl. Angkor Wat og båttur på Mekongelva til Mekongdeltaet

  4,8
  • 8 avreiser
  • 15 dager
  • Fra 23 998,–
  fra Oslo
 • Thailand - rundreise og badeferie

  Templer og palasser i Bangkok, den gamle hovedstaden Ayutthaya, naturopplevelser ved elven Kwai og 6 dagers badeferie på Koh Chang

  4,5
  • 2 avreiser
  • 16 dager
  • Fra 19 998,–
  fra Oslo
Kontakt oss

Ring til oss på
tlf. 21 98 45 45
og hør nærmere