Costa Brava – reis alene sammen med andre

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Pleier du å reise på ferie alene? Nå kan du komme til Costa Brava uten enkeltromstillegg.

Bli med på vår nye singelreise til Costa Brava og nyt den spanske sommersolen når høsten kommer snikende her hjemme. 
Vi tar en utflukt til Barcelona, der vi skal besøke Park Güell. Dessuten venter det oss en utflukt til klostret Abadia de Montserrat, som balanserer dramatisk på klippene. Den som vil kan bestille ekstrautflukt til Dalí-museet i Figueres. 
Reisen er en del av konseptet "Reis alene sammen med andre". Det betyr blant annet at det ikke er noe enkeltromstillegg, og at alle deltakere reiser på egen hånd. 
På denne reisen bor vi på Hotel Idalo Park, som ligger nær stranden ved Santa Susanna og Malgret de Mar. Her er det både innendørs- og utendørsbasseng med solterrasse.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise, Reis alene

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta EUR

Dagsprogram
Dag 1 Fly Oslo–Barcelona. Videre med buss til Santa Susanna
Dag 2 Utflukt til Montserrat. Klosterbesøk og vinsmaking
Dag 3 Dag på egen hånd
Dag 4 Tid på egen hånd
Dag 5 Utflukt til Barcelona med Park Güell
Dag 6 Mulighet for utflukt til Figueres og Salvador Dalí-museet
Dag 7 Dag på egen hånd
Dag 8 Buss til Barcelona. Hjemreise

Hoteller

Hotel Indalo Park

Hotel Idalo Park er et større hotell som ligger nær stranden ved Santa Susanna og Malgret de Mar. Her er det en døgnåpen resepsjon, heis, bar, poolbar, to restauranter, solterrasse, uten- og innendørspool og et par store selskapslokaler.
Hyggelige, lyse rom med balkong, satellitt-TV, telefon, klimaanlegg/varme og bad. Kjøleskap og safe kan leies.

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Fly Oslo–Barcelona. Videre med buss til Santa Susanna Cirka 80 kilometer
Vakkert utsyn over den nordspanske kysten

Etter ankomsten til Barcelona setter vi kurs nordover, delvis gjennom og delvis rundt Barcelona. Vi kommer til å dra tilbake til Barcelona igjen i løpet av reisen. Målet er det nye badestedet Santa Susanna, som ligger mellom de gamle kjente badestedene Calella og Malgrat de Mar.

Vi spiser middag sammen på hotellet.

Dag 2
Utflukt til Montserrat. Klosterbesøk og vinsmaking Cirka 220 kilometer
Montserrat-klostret ligger vakkert til oppe i fjellene

I dag besøker vi klostret Abadia de Montserrat ved Montserratfjellet vest for Barcelona. Montserratfjellet blir også kalt katalanernes hellige fjell, og er et viktig pilegrimsmål. Det 1235 meter høye fjellet ligger cirka 40 kilometer fra Barcelona, og på veien dit kjører vi gjennom små og pittoreske landsbyer. 

I 888 ble det bygd et kapell for jomfru Maria, og i 1030 ble dette grunnlaget for benediktinerklostret Abadia de Montserrat. Klostret har i flere hundre år hatt en viktig rolle for Katalonias politiske og religiøse liv. Klostrets mest berømte severdighet er Den svarte madonnaen, som man tror ble funnet i en grotte i fjellet, og som i dag kan beskues i klosterkirken.

Klostret består av et større kompleks av bygninger og en kirke og er bygd på et flatt platå under veldig merkelige klippeformasjoner. Her kan man nyte omgivelsene og den fantastiske utsikten mot blant annet Llobregat-elva, landsbyen Monistrol de Montserrat og det særpregede fjellandskapet. Vi skal smake på vin før vi drar tilbake til Santa Susanna. Resten av ettermiddagen er på egen hånd.

Middag på hotellet.

Dag 3
Dag på egen hånd

Nyt innendørsbassenget, ta en tur langs den lange strandpromenaden, eksempelvis til Malgret eller Calella, ta lokaltoget og utforsk området eller nyt høstsolen på en kafé.

Dag 4
Tid på egen hånd

I dag er hele dagen på egen hånd. Man kan for eksempel prøve ut det lokale togtilbudet sammen med reiselederen, som viser oss hvordan vi kan ta toget til Calella eller Girona for å shoppe, se på butikker eller nyte det lokale bylivet.

Middag er på hotellet.

Dag 5
Utflukt til Barcelona med Park Güell Cirka 130 kilometer

Dagens utflukt begynner på den sentrale Plaza Catalunya, der noen av byens store gater møtes, blant andre den berømte La Rambla, eller Ramblaen. Ramblaen er byens mest kjente bulevard med masse liv, gateartister, turister og trær på den 1,2 kilometer lange strekningen. Hvis du ikke har besøkt La Rambla, har du ikke vært i Barcelona.

Vi tar en svipptur ut på den store gaten, bare for straks deretter å svinge til venstre mot Barcelonas romerske fortid. Vi ser en seksjon av en gammel vei som opprinnelig førte til den romerske byen Barcino. Veien er flankert av gravsteiner i samsvar med romersk tradisjon. Vi krysser Ramblaen igjen på vei til det store markedet, La Boqueria, der farger, dufter og en hel horde av selgere åpenbarer seg. Her finner vi alt mellom himmel og jord, fra alle deler av matpyramiden, med alt fra lufttørket skinke, ferske grønnsaker og krydder til fersk fisk, oster og diverse spanske spesialiteter. Erfaringen forteller oss at en hel del suvenirer blir tatt med hjem fra dette inspirerende stedet.
Etter markedet går vi til Plaza Pi i den gamle delen av byen. Her finner vi den vakre gotiske kirken Santa Maria Del Pi, med et stort og fargesprakende rosevindu som er utrolig nydelig. Kirken blir nevnt av den engelske forfatteren og journalisten George Orwell i ”Hyllest til Katalonia”, en bok om hans personlige betraktninger over den spanske borgerkrigen, som han selv deltok i.

Vi fortsetter langs gamlebyens gater tilbake til Ramblaen, og går senere det siste stykket til det 60 meter høye Columbus-monumentet. Deretter er det tid for Gaudís ennå uferdige og storslåtte katedral, La Sagrada Familia, som i dag er Barcelonas mest kjente symbol. Byggingen av katedralen startet i 1880-årene og beregnes å være ferdig en eller annen gang i 2020-årene. Byggingen har således overlevd en lang rekke byggherrer, som en etter en har gått i pensjon etter å ha utført sin del av arbeidet utfra Gaudís originalskisser og planer. Vi blir guidet rundt utenfor kirken.  Vi ser på kirken utefra og hører historien om den. Legg merke til at et ikke lenger er mulig å besøke kirken med grupper. Et eventuelt besøk i kirken må bestilles individuelt og i meget god tid, for egen regning! Til gjengjeld besøker vi den parken som Gaudí tegnet til Eusebio Güell.

Alle rekker å tilbringe litt tid på egen hånd før vi drar tilbake til Santa Susanna og middagen på vårt hotell.

Dag 6
Mulighet for utflukt til Figueres og Salvador Dalí-museet Cirka 180 kilometer
Salvador Dalí-museet i Figueres

Kysten nord for Santa Susanna er veldig vakker og varierende. Her er det ville klipper, nasjonalparker, klippekyster og fantastiske sandstrender. Her og der ligger det små viker med små landsbyer der den primære inntektskilden fremdeles er fisket, samtidig som både innen- og utenlandske turister har funnet veien til området.  På den siste halvøya før den franske grensen ligger badestedet Roses. Der lå den berømte restauranten El Bulli, som gjennom flere år ble utnevnt til verdens beste restaurant. Vi svinger av og kjører i stedet vestover til Figueres, der vi besøker byens største attraksjon, Teatre-Museu Dalí. Museet er tilegnet den verdensberømte surrealistiske kunstneren Salvador Dalí. Salvador Dalí ble født i Figueres i 1904, og bodde storparten av sitt liv i og rundt Figueres og Girona. Det er ingen tvil om at man setter foten i Dalís surrealistiske universum når man går inn i museet, og hans mest kjente verker kan gjenkjennes av de fleste.

Utpå ettermiddagen drar vi tilbake til Santa Susanna og middagen på hotellet. Dagens utflukt inngår ikke i reisens pris, men må bestilles separat.

Dag 7
Dag på egen hånd

Enda en avkoblende dag der du selv bestemmer hva du skal finne på.

Dag 8
Buss til Barcelona. Hjemreise

Avhengig av avreisetid drar vi etter en hyggelig uke i Santa Susanna tilbake til Barcelonas lufthavn for å reise hjem. I løpet av uken har du sikkert støtt på og lært å kjenne mange andre passasjerer som du kanskje til og med kommer til å treffe igjen?

Utflukt til Figueres og Salvador Dalí-museet

På den siste halvøya før den franske grensen svinger vi av og kjører vestover til Figueres, der vi besøker byens største attraksjon, Teatre-Museu Dalí. Museet er tilegnet den verdensberømte surrealistiske kunstneren Salvador Dalí. Salvador Dalí ble født i Figueres i 1904, og bodde storparten av sitt liv i og rundt Figueres og Girona. Det er ingen tvil om at man setter foten i Dalís surrealistiske universum når man går inn i museet, og hans mest kjente verker kan gjenkjennes av de fleste.

Pris 628 kr per person

Prisinformasjon

NB:

Prisen over gjelder for per person i eget dobbeltrom til bruk som enkeltrom (dessverre tillater ikke teknikken at det står noe annet enn delt dobbeltrom over). Man skal ikke dele rom og heller ikke betale enkeltromstillegg på denne reisen.

Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder    
 • Fly Oslo–Barcelona t/r
 • Buss fra flyplassen til Santa Susanna t/r
 • Innkvartering i dobbeltrom som benyttes som enkeltrom
 • Frokost alle dager
 • Middag alle dager med vann og ¼ l vin
 • Heldagsutflukt til Montserrat
 • Besøk i vinkjeller med vinsmaking i Montserrat
 • Heldagsutflukt til Barcelona
 • Entré til Gaudís Park Güell
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris    
 • Reiseforsikring    
 • Ekstrautflukt til Dalímuseet
 • Driks til lokalguider og sjåfører (beregn ca. 35 euro)
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Personlige fornødenheter    
 • Alt ikke nevnt under Prisen inkluderer

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Hotell

På hele reisen bor vi på det vidunderlige 4-stjerners hotellet Hotel Indalo Park i Santa Susanna. Vi bor på dobbeltrom som brukes som enkeltrom.

Deltagerantal

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 24 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Bagasje

Man kan ta med seg 1 kolli på maks. 20 kg + håndbagasje (max 8 kg) per person. Størrelsen på håndbagasjen kan maksimalt utgjøre 118 cm totalt (lengde+bredde+høyde, for eksempel. 55 cm x 40 cm x 23 cm). 
Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Klima

Om våren og høsten kan det være kjølig om morgenen og kvelden, og det kan også regne. Ta derfor med deg en genser eller en tynn jakke. Når det gjelder påkledning om kvelden på restauranter og lignende er ikke spanjolene så formelle. Husk å ta med deg sko som er gode å gå i til natur- og byopplevelsene.

Mer om Spania

Her kan du lese mer om Spania: www.albatros.no/reisemaal/europa/spania

Hånden på hjertet

Informasjon

Det er høst og været kan være ustabilt. Ved denne årstiden anbefaler vi at du tar med deg både sommerklær og høstklær samt regnjakke eller paraply, siden det kan bli både badevær og regn og rusk. Hotellet har gode fasiliteter og vi har trivelige utflukter på programmet. Du kommer garantert ikke til å kjede deg, og nettopp denne uken samler Albatros mange singelreisende på samme hotell.

Allmenn informasjon

En trygg reiseopplevelse

Vi vil at du skal føle deg trygg som en Albatros-reisende, fra du bestiller reisen til du kommer hjem med mange gode opplevelser - også i en verden med coronavirus. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å minimere smittefaren og samtidig gi deg alle reiseopplevelsene du drømmer om. Våre tiltak inkluderer:

 • Alle reiseledere er sertifisert i WHOs retningslinjer for smittebegrensning
 • Ekstra høye krav til våre samarbeidspartnere i forhold til rengjøring
 • Vi informerer alle reisedeltakerne våre om reiseforsikring og minimering av smitte

Les om alle tiltakene våre her

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Rated 3 out of 5 by from Variert opplevelse. Gruppen var altfor stor til å få fullt utbytte av utfluktene. Umulig å oppfatte og forstå hva den lokale guiden fortalte. Mangel på informasjon fra reiseleder til alle i gruppen om endring i tidspunkt etc var kritikkverdig. Måten informasjon blir formidlet på må forbedres. Opplevde norsk reiseleder som fraværende, i motsetning til den danske reiselederen som var mye mer tilgjengelig Turen til Montserrat var fin, også vinsmaking på Torres vingård. Dette var jo midt i opptøyene i Barcelona, så forståelse på at det må taes i betraktning. Behagelig hotel, god mat og vennlig betjening. Fint med enkeltrom uten tillegg, Sammenlignet med andre reiseselskaper son tilbyr denne type turer, så møtte den ikke til forventningene.
Date published: 2019-10-20
Rated 4 out of 5 by from fin gjeng å bli kjent med bra hotell med massevis av god mat. utfluktene jeg var med på var fine, særlig turen til fjellet. selve santa susanna var kjedelig egentlig, men det gode været gjorde at vi kunne gå mye rundt omkring i området
Date published: 2019-10-20
Rated 4 out of 5 by from Reise til Santa Susanna, Kosta Brava kysten. Reisen var spennende, og reiselederne var flinke. Turen til Andorra ble for lang.
Date published: 2019-10-20
Rated 3 out of 5 by from Blanda erfaringer fra tur til Costa Brava Mye kjøring med buss....noe mangelende info om ukens program....avreise tidlig fra Oso....Sort sett lange dager på dagens turer...guide var kunnskapsrik som igjen ble til mye info som tok for mye tid..stadig forandringer på oppmøte tider....Felles avslutning var ikke bra lagt opp på fredag
Date published: 2019-10-20
Rated 3 out of 5 by from En blandet opplevelse Slitsom flyreise, med tidlig avgang og flybytte i München. Greit hotell, men veldig mye støy på natten. Veldig god frokost, men lite variasjon på middagsbuffeten. Fin tur til Montserrat. Noe amputert tur til Barcelona. Manglende informasjon fra norsk reiseleder gjentatte ganger.
Date published: 2019-10-25
Rated 4 out of 5 by from En hyggelig reise Spesiell opplevelse pga opptøyene etter dommene for ulovlig valg vedr.. løsrivelse fra Spania. Det ble taklet fint, slik at vi kom til Barcelona. Endret dag fra onsdag til mandag.Vi ble heller ikke hindret av stengte motorveier fordi vi reiste tidlig.Flinke sjåfører
Date published: 2019-10-21
Rated 3 out of 5 by from Reiseopplevelser med Albatross Jeg var heldig å hadde noen å dra med hvis ikke hadde jeg følt meg litt alene de fleste som var med i gruppen hadde ganske høy alder.
Date published: 2019-10-21
Rated 4 out of 5 by from Det var en hyggelig tur med mange vakre steder som jeg kunne se. Jeg er glad for at jeg kunne tilbringe ferien med vennene mine og møte noen av Spania.
Date published: 2019-10-22
 • y_2020, m_7, d_14, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.10
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_9
 • loc_no_NO, sid_ESSGL01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser

ESSGL01ANO