Pass og visum Namibia

Les om pass og visum i forbindelse med reiser til Namibia her.

Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedatoen fra Namibia. Norske statsborgere trenger ikke visum for opphold i Namibia på under 90 dager. Hvis du ikke er norsk statsborger skal du undersøke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at du har de riktige reisedokumentene når du møter opp på flyplassen.

På noen av reisene våre til Namibia må du sende oss en kopi av fotosiden i passet ditt. Dette vil fremgå av fakturaen du får tilsendt.
 

Før reisens start vil vi informere deg om hvilke innreiseregler som gjelder for reisemålet, men det kan skje endringer helt frem til avreise, så det er viktig at du selv holder deg oppdatert både på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ og på flyselskapets hjemmeside, da de kan stille ytterligere krav. Dette kan for eksempel være bruk av spesifikke munnbind eller andre testkrav. Du skal også være obs på eventuell mellomlanding - om landet man mellomlander i for eksempel har testkrav eller at man skal utfylle et innreiseskjema.

Vi gjør deg oppmerksom på at det alltid er den reisendes eget ansvar å sikre seg at alle krav for innreise er oppfylt på avreisetidspunktet. Er ikke kravene for innreise oppfylt vil vi ikke refundere reisen.

Ovenstående gjelder for alle, uansett om man er vaksinert eller uvaksinert, eller tidligere smittet med Covid19.
 

Innreiseskrav til Namibia

Alle reisende skal kunne fremvise en negativ Covid-19 PCR-test som er tatt maks 72 timer før avreise.

Det anbefales at man registrerer og validere sin negative test hos:

African Trusted Travel

eller 

UNDP Global Haven

Man oppretter en konto på én av disse sidene og utfyller deretter hvor man har tatt testen, og laster opp Covid-19-testsertifikatet.

Man kan bli tatt ut til stikkprøvekontroll av myndighetene ved ankomst.

Rovos Rail gjennom Namibia

Verdens mest eksklusive togreise fra Sør-Afrika til Namibia med blant annet safari i det makeløse Sossusvlei og Etosha nasjonalpark og besøk i Fish River Canyon

5
  • 23-04-2023
  • 16 dager
  • 104 998,–
fra Oslo