Pass, visum og innreiseregler til Tanzania

Les om regler ved reiser til Tanzania.

Pass

Når du reiser med Albatros Travel, må passet ditt være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisen. Dette kravet er i tilfelle endringer eller uforutsette hendelser oppstår under reisen. Reiser du med pass som har mindre enn 6 måneders gyldighet, skjer dette på eget ansvar. Alle land har egne regler for passets gyldighet og disse kan sees på Utenriksdepartementets hjemmeside: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformation/id2413163/.

Barn må være i besittelse av eget pass uavhengig av alder.

Hvis du ikke er norsk statsborger, må du sjekke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at du har riktige reisedokumenter når du møter opp på flyplassen.

Visum

Norske besøkende til Tanzania må ha visum. 

Du må søke om et e-visum hjemmefra. Et "single entry" e-Visa gjelder i 90 dager og koster USD 50 + gebyr. For å søke må du ha en passkopi.

Myndighetene i Tanzania arbeider på at e-visum helt skal erstatte den manuelle søknadsprosessen ved ankomst. Det er fremdeles mulig å vente med å søke om visum til man er ankommet til landet. Visumet koster 50 USD som man må ta med i kontanter. Vær oppmerksom på at denne prosessen er meget tidkrevende.

Klikk her for veiledningen til elektronisk visum for Tanzania

Klikk her for å utfylle eVisa Tanzania

Er du ikke norsk statsborger må du undersøke hvilke regler som gjelder for deg. Det er ditt eget ansvar å sørge for at du har korrekte reisedokumenter med deg når du møter opp på flyplassen.

Du kan löpande hålla dig informerad om inresekrav via Albatros inresecheck nedan eller via Utrikesdepartementets sida Sweden Abroad: https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/reseinformation/

Var uppmärksam på att inresekrav kan ändras med kort varsel och att det i slutändan alltid är ditt ansvar att försäkra dig om att du möter de krav som ställs vid inresa, vid tidpunkten för avresa. Om du inte gör detta kan du gå miste om resan.

Albatros Inresecheck

Med Albatros Inresecheck kan du enkelt skaffa dig en överblick över vilka eventuella visumkrav och speciella inresekrav som gäller för din resedestination. Albatros Inresecheck är framtaget i samarbete med Sherpa som erbjuder visumservice till resenärer från hela världen. Sherpa hjälper till, mot en administrationsavgift, med att söka e-visum till de länder där detta krävs. Var uppmärksam på att detta är en service du betalar extra för, och att det alltid går att söka e-visum direkt. Var också uppmärksam på att Albatros på utvalda destinationer hjälper till med gruppvisum eller ankomstvisum. Om detta är fallet, framgår det i ovanstående text.

Tanzaniareiser

 • Max 12 deltagere!

  Klassisk safari i Tanzania med Albatros

  Storslåtte safariopplevelser og harmonisk avslapning i Albatros sin nybygde og komfortable camp i Tarangire. Med spennende dager i Serengeti og Ngorongoro.

  4,7
  • 11-11-2024
  • 11 dager
  • 66 998,–
  fra Oslo
Kontakt oss

Ring til oss på
tlf. 21 98 45 45
og hør nærmere