Champagne og Bourgogne

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Opplev to av Frankrikes fremste vindistrikter med besøk i Reims og Dijon

Bli med og opplev to av Frankrikes fineste vindistrikter på en og samme reise! Vi besøker både Champagne og Bourgogne, steder der man i uminnelige tider har forstått seg på kunsten å nyte livet. Her strekker vinmarkene seg så langt øyet rekker gjennom det grønne, bølgende landskapet, avløst av små sjarmerende byer med en kirke i sentrum. Synet er virkelig en fryd for øyet, og vinen er en nytelse for smakssansen. Disse vakre regionene har viner av verdensklasse, og vi kommer til å lære mer om den tradisjonelle fremstillingsprosessen når vi besøker de lokale vinprodusentene. Vi besøker også Reims med den mektige katedralen, Beaune med det kjente Hotel Dieu, og Dijon, middelalderens store kunst- og vitenskapsby.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise, Vin & gastronomi

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta Euro

Dagsprogram 5 dager
Dag 1
Fly Oslo–Paris. Videre mot Reims med byvandring og rundtur hos champagneprodusent
Dag 2
Besøk hos champagneprodusent og byen Épernay
Dag 3
Besøk i byen Troyes, Chablis med vinsmaking og videre til Dijon
Dag 4
Byvandring i Beaune og vinsmaking
Dag 5
Auxerre ved elva Yonne. Hjemreise

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Fly Oslo–Paris. Videre mot Reims med byvandring og rundtur hos champagneprodusent
Den gotiske katedralen i Reims

Fra lufthavnen fortsetter vi østover gjennom det nordfranske landskapet mot Champagne, verdens kanskje mest kjente vindistrikt. Vel fremme i Reims, regionens hovedstad, venter en liten spasertur i byens sentrale deler. Vi lar oss fascinere av byen, som er preget av den edle drikken, og beundrer det enestående gotiske mesterverket Reimskatedralen, der franske konger en gang ble kronet. Reims blir husket for viktige øyeblikk i Frankrikes historie. Det var i Reims Nazi-Tyskland undertegnet den tyske kapitulasjonen i mai 1945. Byens sentrum kan skilte med elegant arkitektur fra mellomkrigstiden, spesielt arkitektur i art déco-stil. Naturligvis blir det allerede den første dagen mulig å nyte et glass av den nydelige boblende drikken som gir en slik tilfredsstillelse. Dette skjer i forbindelse med en visning på et av de kjente champagnehusene i Reims. Vi sjekker deretter inn på et sentralt beliggende trestjerners hotell, som vil bli hjemmet vårt de to kommende nettene.

Dag 2
Besøk hos champagneprodusent og byen Épernay
Champagne lagres på spesielle stativer

Dagen er viet utforskning av Reims’ omgivelser. Vi lar oss henføre av milevide vinmarker og gjør et stopp i en sjarmerende by. Hos en champagneprodusent blir vi innbudt til å besøke vinkjelleren og prøvesmake den edle, gudbenådede drikken. Det er bare musserende vin fra distriktet Champagne som får kalles champagne i kommersielle sammenhenger, siden dette er en beskyttet opprinnelsesbetegnelse. Å produsere champagne er et håndverk som bygger på gamle tradisjoner. Både vår tørst og nysgjerrighet blir tilfredsstilt når vi får vite mer om den kompliserte prosessen som resulterer i ekte champagne. På programmet står også et besøk i den lille byen Épernay, der flere av de mest kjente champagnehusene har setene sine, og der munken Dom Perignon har fått sin statue. Vi skjenker ham en takknemlig tanke; det var nemlig han som på 1600-tallet oppdaget metoden til å produsere champagne. A votre santé!

På kvelden har du mulighet til å bli med reiselederen ut på restaurant hvis du bestiller middagspakken.

Dag 3
Besøk i byen Troyes, Chablis med vinsmaking og videre til Dijon
I Bourgognes hovedstad Dijon

Dagens etappe fører oss sørover mot byen Troyes, en by med en fint bevart historisk bykjerne som ligger ved elva Seine. Det er en vakker liten by med mange karakteristiske bindingsverkshus fra 1500-tallet og med aner fra romertiden som knutepunkt i det romerske veinettet. 
Ferden går videre gjennom vakre franske landskaper, og snart er vi i Bourgogne, der vi stanser i Chablis for å smake på stedets egen velkjente vin. Dagens mål er Bourgognes hovedstad Dijon, der vi skal bo de kommende to nettene på et sentralt beliggende trestjerners hotell.  Provinsen var hjemsted for hertugene av Burgund fra tidlig 1000-tall til slutten av 1400-tallet, og Dijon var da et område med stor rikdom og makt. Burgund var på den tiden et av Europas store sentre for kunst, lærdom og vitenskap. Det er en by rik på arkitektur, og den kan tilby mye mer enn bare den kjente sennepen. I den restaurerte middelalderkjernen kan man for eksempel oppdage et av Frankrikes eldste museer, Musée des Beaux-Arts, og det elegante Palais des Ducs.

Dag 4
Byvandring i Beaune og vinsmaking

I dag skal vi gjøre oss kjent med nabobyen Beaune, en av Frankrikes fremste middelalderbyer. Beaune er dessuten et viktig sentrum for vindyrkingen. På en spasertur får vi vite mer om denne anerike byen. Rundt de eldste bydelene er den gamle ringmuren bevart. Innenfor den er det mange severdigheter blant brolagte gater og middelalderlige bindingsverkshus, for eksempel det statelige middelalderhospitalet Hotel-Dieu, som blir betraktet som et arkitektonisk mesterverk.
I Bourgogne har mennesker, landskap og jord gått opp i en fullendt harmoni, som resulterer i både røde og hvite viner av verdensklasse. Langs dalføret som strekker seg mellom Beaune og Dijon ligger Côte d´Or, den gylne skråningen. Her ligger de kjente byene på rekke og rad som på et perlebånd så langt øyet rekker. Det var romerne som begynte å dyrke vindruer i Bourgogne. Helt frem til den franske revolusjonen spilte kirken og klostrene en stor rolle i vinproduksjonen i Bourgogne. Deretter ble kirken og adelen fratatt jorden, som ble delt ut i små lotter til bøndene. Lottene er senere blitt oppdelt ytterligere. Vingårdene, som kalles climat eller clos, er her derfor betydelig mindre enn for eksempel i Bordeaux. 
Vi stanser i en av vinbyene for å prøvesmake de ettertraktede vinene. Om kvelden har du mulighet til å bli med reiselederen ut på restaurant hvis du bestiller middagspakken.

Dag 5
Auxerre ved elva Yonne. Hjemreise

Det er tid til å forlate Dijon og det hyggelige hotellet vårt for å sette kursen nordover, men ennå er reisen ikke riktig slutt. På veien tilbake til Paris stanser vi i den vakre lille byen Auxerre i det nordlige Bourgogne, med utsøkt beliggenhet ved elva Yonne, med en innlandshavn der de alltid like populære bourgognevinene ble sendt til nær og fjern. Canal du Nivernais begynner i Auxerre og er en av de gamle kanalene som gav Paris gode vannforbindelser med Lyon og Middelhavet. Den mektige katedralen Saint Germain dominerer bybildet, der den hever seg mot himmelen og gir byen dens karakteristiske silhuett. Gamlebyen og havnekvarteret Quartier de la Marine er fylt av tidstypiske gamle bindingsverkhus, og her blir det mulig å suge en siste dose av fransk sjarm og atmosfære. Snart er det likevel tid å dra videre mot Paris og lufthavnen, der flyet hjem venter. Au revoir!

Middagspakke

To felles middager på restaurant, én i Champagne og én i Bourgogne. Det bys på treretters franske middager med en fast meny på hyggelige sentrale restauranter i Reims og Dijon, cirka en kilometer fra våre respektive hotell (drikkevarer inngår ikke i prisen, men bestilles for egen regning). Middagspakken skal bestilles hjemmefra ved kjøp av reisen og gjennomføres ved minst 10 deltagere. Reiselederen deltar ved middagene. 

Pris per person: 898 kr

Vin er en stor del av fransk kultur

Prisinformasjon

Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder    
 • Fly Oslo–Paris t/r
 • Innkvartering i delt dobbeltrom    
 • Frokost alle dager    
 • Fire vinsmakinger
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris    
 • Reiseforsikring    
 • Eventuelle ekstra arrangementer    
 • Tillegg for enkeltrom    
 • Drikkevarer
 • Personlige fornødenheter    
 • Alt ikke nevnt under Prisen inkluderer

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Hoteller

Hotel Campanile Reims Centre

Meget sentralt trestjerners hotell i boutiquestil med hyggelig beliggenhet mindre enn en kilometer fra katedralen i Reims. De 81 rommene er moderne innredet og fordelt på tre etasjer med heis. Alle rom har klimaanlegg og safe, og det er fri adgang til wifi. Rommene har vannkoker og flatskjermtv med internasjonale satellittkanaler. Hotellet har også en restaurant og en bar med uteservering.  
https://www.campanile.com/en/hotels/campanile-reims-centre-cathedrale


Ibis Hotel Dijon Centre Clemenceau

Enkelt men svært moderne, funksjonelt og flott trestjerners hotell med meget sentral beliggenhet inne i Dijon ved kongressentret og konserthuset med gangavstand til det meste. Rommene er av det mindre slaget, men nyrenovert og moderne innredet, lydisolert, med satellitt-tv, klimaanlegg og gratis wifi. På hotellet er det en hyggelig bar, og alle rom kan nås med heis. 
https://www.accorhotels.com/gb/hotel-5640-ibis-dijon-centre-clemenceau/index.shtml

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Vil du på stranden er det en god idé å ta med et ekstra håndkle.

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 20 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Rated 2 out of 5 by from Opplegget var interessant, gjennomføringen ikke vellykket Mye interessant innhold som jeg gledet meg til (fellesmiddag, vinsmaking, byvandring mm), men dårlig gjennomføring: Første dag ble vi overlatt til oss selv, for den planlagte fellesmiddagen ble utsatt en dag. Dag 2 startet nydelig med omvisning og champagnesmaking hos et velkjent vinhus. Ble avsluttet med fellesmiddag et sted som ikke var hyggelig og ikke godt. Dag 3 og 4 var ok, med merkbar nedgang i kvalitet på vinsmaking. Siste dag var som første - ingen fellesarrangement, bare dumpet i en by på vei til flyplass så vi kunne skaffe oss mat selv. Men sjåføren var glimrende!
Date published: 2023-09-10
Rated 4 out of 5 by from Fin reise . Interesante besök på vinhus/gårder. Fine byer å miljöer å utforske på egen hånd. Helt ok hotell, sentralt beliggende med gangavstand til centrum. Bra buss og sikker sjåför ( Olivier). Trist restaurang på förste felles middagen i Reims, uengasjert servitör og ikke spesielt bra mat. Andre felles middag i Dijon var bedre, men merkelig meny. Om det var lokale spesialiteter burde vi fått informasjon om det. Synd at guiden ( Erica) ikke prater fransk og at hun ikke hadde värt i området tidligere. Hun gjorde så godt hun kunne.
Date published: 2023-09-10
Rated 3 out of 5 by from En god sjåfør og flink reiseleder som dessverre ikke snakket fransk og ikke Det var mange fine opplevelser med gode smaker av champagne og vin. Dessverre ble det ingen felles middag første dag. 19 reisende plassert på hotell med et kart kl 14. Neste felles møte til frokost neste dag,
Date published: 2023-09-08
Rated 2 out of 5 by from Meget god reiseleder - dårlig opplegg fra Albatros Reiselederen var alletiders! Opplegget til selskapet dårlig! Siste dag hele dagen bortkastet til reise Dårlige hotell For få besøk hos produsenter Samling av gruppen 2. dag ekskluderer de som reiser alene, og legger ikke til rette for gruppefølelse Siste kveldens restaurant forsøkte å snyte flere av ved å kreve betaling for dyrere vin enn vi faktisk hadde drukket Det bør inkluderes drikke til felles måltid Det var svært dårlige steder vi hadde felles måltider
Date published: 2023-09-07
Rated 1 out of 5 by from En svært dårlig organisert reise i et vakkert område Jeg har vært på flere vinreiser med andre arrangører før, men her var det mye som sviktet! Informasjonen på forhånd var svært mangelfull. Ingen "timeplan", ingen info om hvilke produsenter man skulle besøke og større endringer i programmet. Svært dårlig første dag hvor det ikke var noe felles program etter man var ankommet hotellet. Fellesmiddagen som skulle være ankomstdagen (greit å bli kjent...) ble flyttet til dag 2, da en del av oss allerede hadde reservert bord privat på forhånd. De to fellesmiddagene (en av dem på en fotballpub) hadde mat langt under pari, og ingen drikke inkludert som er standard hos alle andre vinreise-arrangører. Hotellene: Hotellet i Reims var enkelt, men sjarmerende og hadde en fin hage. Flott beliggenhet. Hotellet i "Dijon" lå svært usentralt rett i en rundkjøring og var en bomaskin. Det bør ut av programmet! Veldig dårlig logistikk og rute som betyr unødvendig mange timer i buss. Smakingen i Chablis var dårlig og unødvendig, hjemover burde man heller ha flydd fra Lyon som er nær Dijon, med muligheter for å bruke deler av byen i Lyon. I stedet ble det en kjempelang bussreise fra Dijon til Paris, med en stopp i Auxerre som heller ikke er minneverdig. Sjåføren var bra og reiselederen gjorde sitt beste med det dårlige programmet hun var tildelt. Men det hjalp jo ikke at hun ikke snakket et ord fransk (og uttalte alle stedsnavn og vinprodusenter feil) og nok ikke hadde veldig peiling på vin. Totalt sett: Skjerpings, Albatros!!!
Date published: 2023-09-07
Rated 3 out of 5 by from Fin reise, men for dårlig hotell de to første netter Fin tur med god reiseleder (Rickard). Hotellet i Reims holder for dårlig standard. 3 stjerners hotel, men gammelt og trangt hus, rom uten aircondition og en frokostsal som var både trang og lite funksjonell. Hotellet i Dijon var bra.
Date published: 2022-09-10
Rated 4 out of 5 by from Mange hyggelige opplevelser. Hyggelig gjeng. Flink reiseleder. Hotellene tr Reiselederen var flink, entusiastisk og serviceinnstilt. Vi 17 som reiste sammen ble gode venner og trivdes i hvernadres selskap. Vinhusene var gode til å presentere seg, sine anlegg og sine viner, Byene og stedene vi besøkte hadde mye å by på. Det som trakk ned var hotellene. Hotellet i Reims skulle aldri vært brukt av dere og hotellet i Dijon lå veldig langt fra sentrum
Date published: 2022-09-09
Rated 5 out of 5 by from En reise for vininteresserte Reisen hadde en fin balanse mellom innholdsrikt og interessant program og tid til egen disposisjon. Deltakerne ble på kort tid kjent med hverandre og stemningen i gruppen var meget god under hele reisen. Dette skyldtes i stor grad vår meget dyktige guide som ga av seg selv og i stor grad påvirket stemningen i gruppen.
Date published: 2022-09-09
 • y_2023, m_9, d_28, h_3
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_17
 • loc_no_NO, sid_FRRTR06, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser