En uke på Albatros Big Five Camp fortalt i bilder

Landjordens raskeste dyr kvesser klørne
I oktober 2015 vant Klaus Kronborg Albatros’ fotokonkurranse med et fantastisk bilde av en gruppe løver som har nedlagt en afrikansk bøffel.

Klaus skriver:

"Manyeleti viltreservat i Kruger. Vi fulgte en flokk løver hver dag like før solnedgang, og umiddelbart så de ganske fredelige ut, da de tydeligvis hadde spist det seneste døgnet. På ett tidspunkt gikk det en horde av bøfler forbi på mindre enn to hundre meters avstand, og da ble løvenes oppmerksomhet vakt, men de falt til ro igjen og vi valgte å kjøre videre. Vi rakk bare å kjøre noen hundre meter før helvete var løs, og vi skyndte oss tilbake. Nettopp da vi returnerte til området hadde løvene nedlagt en bøffel. Den kjempet sitt livs kamp med en løve hengende i strupen, og et par av de andre bøflene valgte å by løvene opp til dans, men like lite hjalp det overfor ni løver."

Savannen er vakker og hard, og det beste ved å være på safari er at man aldri vet hva som vil folde seg ut foran øynene dine. Vi ba Klaus om å sende oss litt flere bilder fra safarireisen sin, og dem kan du nyte sammen med vinnerbildet herunder.

Eller les mer om Sør-Afrika og finn din neste reise her:
Safari i Sør-Afrika – Reiser til Sør-Afrika – Rundreiser i Sør-Afrika – Bilder fra Sør-Afrika - Fakta om Sør-Afrika – Vaksinasjon Sør-Afrika – Klima og vær i Sør-Afrika – Kart over Sør-Afrika

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større