Amsterdam og Nederlands blomster

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Bli omfavnet av Nederlands fargerike blomsterprakt og gå på oppdagelse i sjarmerende Amsterdam

Bli med til den livsglade og kosmopolitiske byen Amsterdam, en mangefasettert storby med et snev av småbysjarm. Med sitt nettverk av kanaler som omfavner byen er Amsterdam en enestående opplevelse, og du får naturligvis se byen på en båttur på kanalene og nyte utsikten over de flotte kjøpmannshusene med mesterlig arkitektur fra byens storhetstid.

For den kunstinteresserte er Amsterdam et eldorado, og kjente kunstnere som van Gogh og Rembrandt konkurrerer om din oppmerksomhet.

Utenfor Amsterdam møter vi et spennende landskap med dammer og kanaler, der nederlenderne utrettelig har forvandlet hav til land. Vi begir oss også til den verdensberømte blomsterparken Keukenhof, der blomsterprakten er forførende, med ikke bare 800 forskjellige slags tulipaner, men også liljer, hyasinter og narsisser og mange andre blomster. Her kan vi se utstillinger med blant annet orkidéer og roser. Kunstbevisste gartnere har med sine grønne fingrer skapt det utrolige i hager og drivhus med forskjellige temaer. En fryd for øyet og kanskje en inspirasjon for din egen hageflekk?

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise, Storbyferie

 • Reiseleder Norsk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta EUR

Dagsprogram 4 dager
Dag 1
Fly til Amsterdam. Vindmøllebyen Zaanse Schans
Dag 2
Amsterdam med blomstermarked og en tur på kanalene
Dag 3
Blomsterparadiset Keukenhof og besøk på nederlandsk ostegård
Dag 4
Hjemreise

Hoteller

Mercure Amsterdam City Hotel

Vi bor på dette hyggelige 4-stjerners hotellet litt utenfor Amsterdam sentrum ved elven Amstel. I nærheten av hotellet går det metro direkte inn til sentrum på bare 10 minutter.

De moderne rommene er blant annet innredet med TV, aircondition, gratis internett og hårføner.

På hotellets restaurant kan man forsyne seg med drikkevarer og her er det også mulig å spise lunsj og middag.

Joan Muyskenweg 10
1096 CJ Amsterdam
Netherlands

Tel: +31207219176

https://all.accor.com/hotel/1244/index.en.shtml

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Fly til Amsterdam. Vindmøllebyen Zaanse Schans

Allerede på formiddagen kommer vi til Amsterdams store lufthavn Schiphol, der den behagelige bussen vår venter. Vi setter oss til rette og kjører nord for Amsterdam til den idylliske lille byen Zaanse Schans som er kjent for sin autentiske samling av vindmøller.

En stor andel av landets areal er gammel havbunn. Visse deler av landet ligger så lavt som seks meter under havoverflaten. De enorme områdene holdes tørre ved hjelp av diker og pumper. Før det kom maskindrevne pumper brukte man vindmøller til å pumpe bort vannet. Området ved Zaanse Schans er som et friluftmuseum der 1700- og 1800-tallet vekkes til live med gamle trehus, låver, vindmøller, butikker og verksteder. Vindmøllene står på rekke og rad i det flate landskapet - den eldste er fra 1600-tallet. Dette er Nederland som vi kjenner det. Vi drar tilbake til Amsterdam og sjekker inn på det hyggelige hotellet vårt i utkanten av byen. Om kvelden spiser vi middag sammen. 

Dag 2
Amsterdam med blomstermarked og en tur på kanalene

Dagen tilbringer vi i fantastiske Amsterdam, byen som er Nederlands største og kjent for liberale holdninger, rik kultur, idylliske kanaler og museer. Siden vi bor i gangavstand fra en av byens tunnelbanestasjon reiser vi som de lokale og tar den raske tunnelbanen inn til sentrum. Amsterdam har en spennende historie og er uten tvil annerledes enn så mange andre byer i verden. Reiselederen tar oss med på en liten byrundtur og viser oss noen av byens severdigheter. Vi besøker Amsterdam på våren når blomstene springer ut og vi besøker selvfølgelig det berømte flytende blomstermarkedet Bloemenkmarkt ved kanalen Singel mellom Vijzelstraat og Koningsplein. Her kan man kjøpe unike og vakre blomster og spennende blomsterløker til rimelige priser. I nærheten ligger det dessuten butikker som selger kunst og suvenirer. Deretter er det tid for en båttur på Amsterdams kjente kanaler.
Kanalene gir Amsterdam en stemning som er helt unik. Det sies at i Amsterdam er det faktisk flere kanaler enn i Venezia, og antallet broer er utallige. Det er tre hovedkanaler som markerer byens vollgrav ved forskjellige tidspunkter. Den innerste er Herengracht, utenfor den ligger Keizersgracht, og deretter Prinsengracht. Med båt drar vi i langsom takt gjennom kanalene, som kantes av grønne trær, parkerte sykler, små kaféer og statelige kjøpmannshus fra byens storhetstid på 1600-tallet. Overalt ligger Amsterdams særegne husbåter fortøyd.

Etter den minneverdige båtturen er ettermiddagen og kvelden fri til egene opplevelser, alt etter smak og interesse.  Å finne noe å gjøre i Amsterdam er ingen vanskelig oppgave! Amsterdam er en av Europas mest gjestfrie byer, og den føles liten og intim, med gangavstand til det meste inne i sentrum. Prøv gjerne den lokale kioskmaten. Fersk sild er en nederlandsk delikatesse som serveres på hurtigmatsteder i brød med pickles og løk som tilsetning til de mer internasjonale hamburgerne. Nederlandske pannekaker serveres ikke bare med syltetøy og is, men også med skinke, bacon, salami og ost i forskjellige kombinasjoner som en mer mettende pizzalignende versjon.

Museene er vel ved siden av kanalene Amsterdams fremste turistattraksjoner. Rijksmuseum, Van Gogh-museet og Rembrandt-museet er de mest populære, men det er mange, mange flere, som for eksempel Anne Franks hus, der hun skrev sin berømte dagbok under andre verdenskrig. Amsterdam har over femti museer som hvert år lokker millioner av turister, og Amsterdam ville ikke vært Amsterdam uten ytterligheter som for eksempel Erotikkmuseet og Torturmuseet. For den som er sugen på shopping, er det mengder av forskjellige forretninger, alt fra store kjøpesentre til små unike butikker med lokal design og lokale produkter. MERK! Vi anbefaler at man kjøper entrébilletter hjemmefra da det kan være utsolgt hvis man først kjøper billett i døren. I forhold til det øvrige programmet skal billettene ikke bestilles med inngang før klokken 14 denne dagen. 

For den som har lyst til å shoppe er det mange butikker, alt fra store varehus til små unike butikker med lokale produkter og design. 

Hjem til hotellet tar man seg enkelt og greit med tunnelbanen. Det er naturligvis også mulig å slå følge med reiselederen tilbake til hotellet om ettermiddagen.

Dag 3
Blomsterparadiset Keukenhof og besøk på nederlandsk ostegård

Nederland er mest populært om våren, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Landskapet mellom de to hovedstedene Amsterdam og Haag slår om våren ut i et overveldende hav av fargesprakende blomster. Vi begir oss til den verdensberømte blomsterparken Keukenhof, der blomsterprakten er forførende, med ikke bare 800 forskjellige sorter av tulipaner, men også liljer, hyasinter og narsisser og mange andre blomster.

Her er det også utstillinger med blant annet orkidéer og roser. Kunstneriske gartnere har med sine grønne fingrer skapt det utrolige i hager og drivhus med forskjellige temaer. En fryd for øyet og kanskje en inspirasjon for din egen hageflekk?

Keukenhof betyr kjøkkenhage, og på 1400-tallet dyrket man grønnsaker til kjøkkenet på slottet Teylingen nettopp her. I 1949 organiserte blomsterløkdyrkerne en utstilling av de aller fineste løkene sine i den gamle parken. Utstillingen ble en suksess, ble gjentatt hvert år og ble en institusjon som holder åpent i ni uker om våren hvert år. Tulipanen kom til Europa fra Osmanriket på 1500-tallet. Til Nederland, tulipanenes land fremfor alle andre, kom den med Carolus Clusius, en flamlender som ble sjef for den nyetablerte botaniske hagen i Leiden i 1590. Han forsøkte forgjeves å hindre at de eksklusive vekstene hans spredte seg, men snart var det blitt stjålet så mange løker at det vokste frem en industri med løksalg. Men løkene var få, for de var vanskelige å masseprodusere. Etterspørselen gjorde tulipanene dyre, og det lokket flere til å begynne å dyrke dem. I 1600-tallets Nederland ble tulipaner utrolig ettertraktet, og det utviklet seg et hensynsløst spekulasjonsmarked. Denne spekulative finansboblen, som fikk navnet tulipanmanien, sprakk til slutt i likhet med alle andre "bobler". Tulipanmarkedet ble rasert over natten, og da krasjet var over, var tulipanløker ikke verdt mer enn andre vekster.

Etter vårt besøk i den fantastiske blomsterparken skal vi ut på landet til en gammeldags ostegård fra sent 1800-tall der de gamle tradisjonene lever videre, og vi prøvesmaker den nederlandske osten. Gården ble bygd på mark som nederlenderne erobret fra havet ved å bygge demninger. Osten blir laget av melk fra gårdens egne kyr og krydres med forskjellige urter og andre ingredienser, som for eksempel trøffel, hvitløk, gressløk og ingefær. I Nederland har man produsert ost i det minste fra 400-tallet. I middelalderen ble det introdusert offisielle markeder for meieriprodukter og ”vekthus” der både kvaliteten og vekten på osten ble kontrollert. Smaken på den typisk nederlandske osten kan best beskrives som mykt kremet med litt salt og karakter i ettersmaken. Styrken og intensiteten i smaksopplevelsen varierer naturligvis alt etter hvor lenge osten er lagret.

Vi nyter en lett lunsj sammen på ostegården. Etter besøket drar vi tilbake til hotellet og har kvelden til fri disposisjon. 

Dag 4
Hjemreise

Avhengig av når på dagen vi skal fly hjem til Norge, vil det være tid på egen hånd før vi blir hentet med buss på hotellet og kjørt til flyplassen. 

Prisinformasjon

Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo – Amsterdam t/r
 • Tre netter i delt dobbeltromn (tillegg for enkeltrom)
 • 3 x frokost, 1 lett lunsj og 1 x middag
 • Utflukter ifølge program
 • Entré til Keukenhof
 • Båttur på Amsterdams kanaler
 • 1 x metrobillet til Amsterdam sentrum
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6 % av reisens pris
 • Tillegg for enkeltrom
 • Reiseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Drikkevarer og driks
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under "Prisen inkluderer"

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Praktiske opplysninger

Deltakerantall

Denne reisen krever et deltakerantall på minimum 22 personer. Hvis dette antall ikke nås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4-6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Rated 1 out of 5 by from Keukenhof Reisen var preget av mye venting. Programmet var ikke slik som forventet. Hotellet lå langt utenfor sentrum. Inngang til vindmøllene i Zaanse Schans burde vært inkludert i reisen. Bondegården vi besøkte bør strykes av programmet.
Date published: 2024-04-29
Rated 3 out of 5 by from Interessant reise Dette var en reise jeg har hatt lyst til i mange år. Amsterdam var flott og tulipanene var nydelige. Fin reisegruppe. Hotellet lå for langt utenfor sentrum. Reiselederen trodde dronning Beatrix fortsatt regjerte i Nederland og da begynte jeg å lure. Hun abdiserte i 2013. Burde kanskje lest seg litt mer opp før han tok på seg oppdrag.
Date published: 2024-04-24
Rated 4 out of 5 by from Vår første blomstertur En fin tur til blomstrende Amsterdam. Vi fikk se både masse tulipaner, produksjon av ost og hvordan tresko blir laget. I tillegg til båttur og god lunsj på bondegård. Måltidene Albatros arrangerte var bra. Også frokosten på hotellet. Det som kan bli bedre, er middagen hotellet tilbyr. Buffet med 2 retter, blir litt tynt. Når hotellet i tillegg er langt fra byen tidsmessig, blir det vanskelig med andre alternativer; man blir litt "låst". Men totalt sett var vi veldig fornøyd med turen, reiseleder og opplegget. Ny tur neste år!
Date published: 2024-04-23
Rated 2 out of 5 by from Amsterdam og Nederlands blomster- dessverre lite blomster Turen hadde i utgangspunktet et godt program over 4 dager. Programmet var smurt veldig tynt utover dagene, og Albatross kunne med fordel ha valgt å bruke mye mer tid på enkelte aktiviteter, forandret rekkefølgen på hvilke attraksjoner vi besøkte når, samt lagt inn en attraksjon på søndagen, i tillegg til å legge inn tid til en kaffekopp på enkelte av dagene. Vi besøkte severdigheter som Zaanse Schans, kanaltur og Keukenhof. Det var også en vandring gjennom Amsterdams gater, men dessverre uten guide, da Albatross i følge reiseleder ikke hadde klart å fremskaffe lokal guide, noe som var påbudt. Besøket på Zaanse Schans bar preg av at vi hadde lite tid, samt at inngangsbilletter til vindmøllene ikke var inkludert i prisen på reisen. I forkant av besøket hadde vi tilbrakt 4 timer i Haarlem, mens vi ventet på dette besøket. Haarlem besøket, som ikke sto på programmet, kunne med fordel ha vært kortet nedpå til fordel for lengre tid på Zaanse Schans. Kanalturen i Amsterdam var veldig bra. Akkurat passe lang, og med god informasjon om det vi så underveis. Vi reiste på denne turen for å besøke Keukenhof, dessverre var tiden vi hadde til rådighet i parken meget knapp. Til sammen 2 timer, dette var altfor kort tid etter vår mening, og vi hadde godt kunne ha vært i parken mye lenger, men på grunn av sperrede gater måtte vi forte oss videre. Reiselederen opplyste at gatesperringene skyldtes streik, men sannheten var at gatene var sperret grunnet den store blomsterparaden som snirkler seg gjennom landet denne dagen. Dessverre hadde ikke Albatross satt av tid til å se på paraden, selv om det absolutt hadde vært tid til det. Vi besøkt en en ostegård hvor vi fikk se produksjon av tresko og vi fikk høre om ystingen. Vi fikk også servert en svært enkel lunsj her. Desssverre luktet det veldig på dette stedet, så opplevelsen ble ødelagt av lukten. Reiselederen var et kapittel for seg selv. Vedkommende snakket til oss som om vi var småbarn som aldri har vært utenlands tidligere, og ei heller klarer seg på egen hånd. Reiselederen hadde ikke tillatelse til å guide i Amsterdam sentrum, så vedkommende foretok derfor guidingen dagen før og dagen etter Amsterdambesøket, mens vi var på vei til andre attraksjoner, også etter turen vi gikk i Amsterdam sentrum Alt i alt hadde vi veldig mye tid til overs mellom de ulike momentene i programmet, og for lite tid på de tingene som var interessante. Det var ikke tid til kaffe eller en matbit underveis, så jeg anbefaler matpakke og medbrakt drikke, siden det drøyer lenge mellom hver gang man kunne sette seg ned.
Date published: 2024-04-22
Rated 4 out of 5 by from Amsterdam i blomstring Mange fine opplevelser. For lite organiserte aktiviteter. Det ble for mye fritid. Burde fått mer enn to timer i Keukenhof, som var reisens hovedmål.
Date published: 2024-04-22
Rated 3 out of 5 by from Fritid, hotel og opplevelser Litt mye fritid. Skulle vært oppfordret til felles middag for de som ønsket dette på dag 2, og reiseleder kunne bestilt bord på restaurant. Hotellet hadde god frokost, men kjedelig buffe til middag alle dager. Fine opplevelser, presis og flink reiseleder.
Date published: 2024-04-22
Rated 5 out of 5 by from En spennende reise Trivelig reise med mange fine opplevelser med dyktig, kunnskapsrik, hyggelig og omsorgsfull reiseleder.
Date published: 2024-04-20
Rated 5 out of 5 by from Vakere dager i Amsterdam En fin tur og fine opplevelse reiseleder meget kunnskapsrik og flink. Det kunne vært noe mer utflukter og litt program på hjemreisedagen. Hotellet burde ligget litt nærmere sentrum
Date published: 2024-04-16
 • y_2024, m_6, d_18, h_8
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_27
 • loc_no_NO, sid_NLVCB01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser