Nord-Atlanterens øye: Færøyene – for alenereisende

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Bli med til Færøyenes uberørte naturlige skjønnhet, og oppdag en av Europas best bevarte hemmeligheter. Vår base er den sjarmerende hovedstaden Tórshavn

Reis alene

Bli med Albatros på en fantastisk reise, hvor du på fem dager får de beste opplevelsene Færøyene har å by på. Reisen finner sted om sommeren, hvor dagene for lengst har vunnet over nettene, og hvor sollyset er på sitt høyeste.

Med utgangspunkt i en av verdens minste og mest sjarmerende hovedsteder, Tórshavn, får du rikelig anledning til å nyte den storslåtte færøyske naturen, fordype deg i øyrikets spennende historie og utforske hovedstadens moderne design, kunst, musikk og gourmetmat laget av friske, lokale råvarer.

I løpet av reisen skal vi også til Færøyenes nest største øy, Eysturoy, ta en båttur ved Vestmannabergene og oppleve naturen i form av idylliske landsbyer, fossefall og klippeskråninger. Nyt også en dag på egen hånd i Tórshavn, eller kjøp en ekstra utflukt til hele seks øyer som byr på enestående utsikter og historier.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise, Albatros active, Reis alene

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta Dansk krone

Dagsprogram 5 dager
Dag 1
Fly Oslo – Færøyene. Ankomst til Tórshavn
Dag 2
Tórshavn. Båttur ved Vestmannafjellene og spasertur i Tórshavn
Dag 3
Tórshavn. Mulighet for utflukten ”Høydepunkter i nord – seks øyer på samme dag” (kjøpes ekstra)
Dag 4
Tórshavn. Heldagsutflukt til Eysturoys fascinerende natur og historie
Dag 5
Færøyene – Oslo. Besøk i Gásadalur, utsikt over dramatiske klipper og hjemreise

Hoteller

Hotel Djurhuus

 • Antall rom: 42
 • Avstand til sentrum: 550 meter i gangavstand til sentrum
 • Resepsjon: Åpen 0700 – 2200
 • Restaurant
 • Wi-fi: Gratis wi-fi

Naturen og opplevelsene er i sentrum på en reise til Færøyene, og derfor har vi valgt å bo litt enklere enn du ellers er vant til på en Albatros-reise. Til gjengjeld er det massevis av hygge og avslappet atmosfære på Hotel Djurhuus. 

Hotellet ligger tett ved sentrum av Tórshavn med den gamle bydelen og havnen. Det er klassisk innredet, og alle rom er lyse og luftige. I lobbyen har hotellet en restaurant, og her finner du også et hyggelig fellesområde med sofaer og gratis varme drikker til avslapning etter dagens opplevelser. Rommene er enkelt innredet med eget bad/toalett, satellitt-TV, gratis trådløst internett, skrivebord og elegante lenestoler. 

Der er mulig å oppgradere til Standard Plus-rom. Disse rommene er nyrenoverte og større enn hotellets standardrom.

Les mer om hotellet https://hoteldjurhuus.fo

 

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
16 998,–
Oslo
15 998,–
Oslo
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Fly Oslo – Færøyene. Ankomst til Tórshavn

Vi reiser fra Oslo og lander et par timer senere på Vágar, som er en av Færøyenes 18 vakre øyer. Færøyene er en delvis selvstyrende del av det danske riksfellesskapet. Lagtinget er hjemstedet for selvstyrets parlament, som er et av verdens eldste. Fra Færøyene velges to representanter til det danske Folketinget. Færøyene har valgt ikke å være medlem av EU.

Når vi har mottatt bagasjen, kjører vi mot hotellet vårt i hovedstaden Tórshavn, som ligger på naboøya Streymoy – den største og folkerikeste øya på Færøyene. Tórshavn ligger på sørenden av Streymoy, godt beskyttet mot vind og vær av øya Nólsoy. Bussturen til Tórshavn varer cirka 45 minutter og er i klart vær en veldig flott tur, som allerede gir en fornemmelse av den storslåtte færøynaturen.

I Tórshavn blir vi innlosjert på det hyggelige Hotel Djurhuus, som ligger i hjertet av byen. Her har du et perfekt utgangspunkt til å oppleve den sjarmerende hovedstaden og møte de gjestfrie færingene.

(Det er mulig å oppgradere til et superior-rom; les mer under hotellbeskrivelse eller praktiske opplysninger.)

Om kvelden er det middag på egen hånd, dersom du ikke har valgt å kjøpe en måltidspakke..

Dag 2
Tórshavn. Båttur ved Vestmannafjellene og spasertur i Tórshavn

Dagens eventyr tar oss fra Tórshavn mot Vestmanna, hvor vi skal nyte en deilig lunsj før vi skal ut i båt og oppleve Vestmannafjellene. Her opplever vi smale streder og dype grotter, og båten går tett inn under de bratte, nesten 700 meter høye klippesøylene, der tusener av sjøfugler, blant dem havhester, lomvier og alker, har sine hekkeplasser. Her har vi også mulighet til å se lundefugl, populært også kalt sjøpapegøyer, de små sjarmerende fuglene med det fargerike nebbet. De bygger reder på klippehyller og gresskledde skråninger, der de legger ett enkelt egg. På Færøyene blir det fortsatt drevet jakt på de små fuglene, som er en lokal delikatesse. I dag er jakten underlagt regulering for å unngå fortidens overfangst.

(Dagens tur avhenger av været. Skulle det skje at denne turen må avlyses, blir det arrangert en sightseeingtur på øya Vágar.)

Etter dagens utflukt går vi en tur i Tórshavn og ser nærmere på byen, som med sine cirka 18.000 innbyggere er øyrikets største. Tórshavn er en praktfull blanding av moderne metropol og tusenårgamle tradisjoner. Byens historie kan man ikke minst oppleve i den gamle bydelen Tinganes med de vakre bygningene med gresskledde tak og brolagte gater.

Om kvelden er det middag på egen hånd, dersom du ikke har valgt å kjøpe en måltidspakke..

Dag 3
Tórshavn. Mulighet for utflukten ”Høydepunkter i nord – seks øyer på samme dag” (kjøpes ekstra)

I dag er det mulig å bli med på en heldagsutflukt (kjøpes ekstra) der vi besøker seks øyer på samme dag. Utflukten har fokus på de helt store naturscenerier.

Vi kjører nord fra hotellet via den nye tunnelen med rundkjøringen i bunnen til Eysteroy og videre til Kunoy der vi kan nyte synet av de høye fjellene. Vi stopper ved områdets største sten som man sier er bebodd av huldefolk (underjordiske skapninger). Fra Kunoy kjører vi videre til Klasvik. Her bytter vi buss og kjører videre opp til Viðareiði på Viðoy der vi kan nyte den vakre utsikten til Atlanterhavet og øyene Fugloy og Svínoy. I Viðareiði finner vi dessuten den hjemsøkte prestegården Ónagerð. Vi spiser matpakken vår underveis.

Fra Viðareiði går turen tilbake til Klasvik. Her skal vi på en byrundtur og deretter ta ferjen over til Kalsoy. Vi ankommer til Syðradalur på Kalsoy og kjører herfra gjennom smale tunneler opp til Mikladalur. I Mikladalur går vi ned mot vannet og ser på den berømte statuen Selkvinnen som ble reist i 2014. Statuen er plassert det sted selkvinnen ifølge sagnet steg opp av havet. Fra Mikladalur kjører vi opp til den nordligste landsbyen på øya Trøllanes som danner rammene om de flotte naturscenene til den nyeste Bond-filmen som hadde premiere i april 2021. Herfra kjører vi tilbake til ferjeleiet på Syðradalur hvor ferjen vår venter.

Nå tilbake i Klaksvik går turen sørover til Tórshavn. Vi stopper ofte underveis så det blir rik mulighet for å ta bilder av den praktfulle naturen.

Utflukten inkluderer matpakke til lunsj og ferjeturene og arrangeres ved minimum 12 deltagere.

Alternativt er dagen til egne eventyr. Du kan for eksempel gå på oppdagelse i Tórshavn og se på byens butikker. I enden av lystbåthavnen ligger den spennende forretningen Østrøm der du blant annet kan se og kjøpe moderne færøysk kunst som viser hvordan naturen og landskapet har vært det dominerende motivet gjennom den færøyske kunsthistorie.

Om kvelden er det middag på egen hånd, dersom du ikke har valgt å kjøpe en måltidspakke..

Dag 4
Tórshavn. Heldagsutflukt til Eysturoys fascinerende natur og historie

Denne morgenen skal vi av sted på en heldagstur til Færøyenes nest største øy, Eysturoy, som byr på vidtstrakte landskaper, fantastisk utsikt og svingete småveier til ensomtliggende bygder med hvert sitt særkjenne. Vi starter med å kjøre fra Streymoy over broen til Eysturoy, som færingene stolt kaller ”verdens eneste bro over Atlanterhavet”. Vi fortsetter nordover langs kysten til den nordlige delen av øya, der Færøyenes høyeste fjell, det 882 meter høye ”taffelberget” Slættaratindur, ligger fritt med den karakteristiske flate toppen. Underveis kommer vi forbi Eidi og gjør holdt for å nyte utsikten og den kjente steinformasjonen i havet ”Kjempen og kjerringen”. Vi når frem til den lille bygda Gjógv, som ligger på nordøstsiden av Eysturoy. Bygda har navn etter det gjelet (på færøysk gjógv), som beskytter den lille naturhavnen. De små fiskebåtene går helt inn i bunnen av gjelet, der de blir heist opp på land. Fra havnen er det en fantastisk utsikt mot Kalsoy. Vi går en tur i bygda og ser på de fint bevarte husene. Vi spiser lunsj på det hyggelige lokale hotellet.

Etter lunsj kjører vi sørover gjennom Funningsfjorden ut langs Skálafjorden til bygda Gøta, som i motsetning til Gjógv er en moderne kulturbevisst storbygd som snart runder tusen innbyggere.

Om kvelden er det middag på egen hånd, dersom du ikke har valgt å kjøpe en måltidspakke..

Dag 5
Færøyene – Oslo. Besøk i Gásadalur, utsikt over dramatiske klipper og hjemreise

Om morgenen blir vi hentet på hotellet og kjører med buss ned til den vakre landsbyen Gásadalur, som er kjent for fossefallet Múlafossur. Her spiser vi også en lett sen lunsj på kafé Fjørðoy. Vi tar et fotostopp i den nærliggende idylliske landsbyen Bøur og nyter utsikten over klippene Tindhólmur og Drangarnir.

I tilfelle det er tidlig hjemreise vil dagens utflukt bli gjennomført på ankomstdagen.

Høydepunkter i det nordlige – seks øyer på én dag

Kun for Albatros Travels gjester har vi utarbeidet en utflukt ledet av vår Albatros-reiseleder. Her er tale om en heldagsutflukt der vi besøker seks øyer på én dag. Her blir vi hentet på hotellet tidlig om morgenen og kjører straks nordover. Vi kommer til å se den berømte statuen av selkvinnen i Mikladalur på Kalsoy. Dessuten vil vi besøke Færøyenes nest største by, Klaksvík, øya Kunoy med sine høye fjell, den nordligst beliggende landsbyen Viðareiði og mange andre steder. Vi stopper ofte underveis, så der blir rike muligheter til å ta bilder av den flotte naturen. Les mer i dagsprogrammet under dag tre.

Heldagsutflukt: Høydepunkter i det nordlige – seks øyer på én dag

Inkl. transport (buss og ferge) og lunsj i form av matpakke. 

Pris: kr. 1.998,- pr. person.

Måltidspakke

Vi har sammensat en måltidspakke til ditt opphold på Færøyene, hvor du får mulighet til å smake på landets herlige utvalg av friske råvarer og spennende, lokale spesialiteter. Vi spiser både på hotellet vårt og på hyggelige lokale restauranter i gangavstand fra hotellet.

Måltidspakken inkluderer:

 • Dag 1 - Hotel Djurhuus – 2-retters-meny
 • Dag 2 - Restaurant Katrina Christiansen – 5-retters-tapas-meny
 • Dag 3 - Hotel Djurhuus – 3-retters-meny
 • Dag 4 - Restaurant Áarstova – 3-retters-meny

Pris: kr. 2.698,- pr. person

Alle menyene er fastsatt og kan ikke endres. Vi tar naturligvis hensyn til spesielle allergiske krav. Vi forbeholder oss retten til å kun gjennomføre måltidspakken ved tilstrekkelig antall påmeldte.

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 15 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

OBS:

Ovenstående pris er per person i enkeltværelse. Og altså ikke per person i delt dobbeltværelse (heller selv om det står der; teknikken driller os). Der er ikke tillæg for enkeltværelse på denne rejse.

Oppgradering av rom

Standard Plus+ kr. 1.898,-

Prisen inkluderer
 • Norsk/Svensk reiseleder
 • Fly Oslo  - Færøerne t/r direkte
 • Transport og utflukter ifølge program
 • 4 netter på Hotel Djurhuus i standard singlerom
 • Frokost daglig
 • Lunsj dag 2, 4 og 5
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 7% av reisens pris
 • Reiseforsikring 
 • Ekstrautflukt: Heldagstur til ”Høydepunkter i det nordlige – seks øyer på én dag” (1.698,-)
 • Eventuelle ekstraarrangementer
 • Tillegg for standard plus-rom:
 • 898,– per person 
 • Eventuelt driks til lokalguider og sjåfører
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under "Prisen inkluderer"

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Oplysninger om rejsen

Oppgradering av rom

Det er mulig å oppgradere til standard plus-rom. Disse rommene er nylig pusset opp og større enn standardrommene.

Været er med på reisen

Vi besøker Færøyene om sommeren da sjansen for solrike dager er størst. Høy sol, blå himmel, tåke og storm hører til hverdagen på Færøyene og alle værtypene er en del av opplevelsen på en øy som ligger så langt fra nærmeste fastland. Sollyset er på sitt høyeste og har for lengst vunnet over nettene i sommermånedene. Vil du opplege lundefuglen skal du reise om sommeren fra mai til august måned. (resten av året er fuglene til havs)

På færøyene kan været skifte veldig fort og variere mye fra sted til sted. Derfor skal man aldri forvente at en reise kan gjennomføres helt etter planen. En stengt flyplass og forsinkelser er riktignok ikke reglen, men heller ikke unntakelsen. Derfor gis det ingen kompensasjon eller erstatning for de første 24 timenes forsinkelse eller endring i reisen. Det regnes som en del av opplevelsen på reisen.

Forbehold/endringer

Vi gjør oppmerksom på at en reise til Færøyene er underlagt lokale forhold der spesielt naturkreftene men også levemåten er annerledes enn i Norge. Det innebærer at forve majeure-situasjoner kan oppstå med følgende forsinkelser og avlysninger som med fører endringer i reiseplanen. Værforhold, problemer med kjøretøy, gjestenes fysiske evne og forsinkede flyavganger kan medføre endringer på reisen og punktene på dagsprogrammet kan risikere å utgå.

Ikke egnet for gangbesværede

På denne reisen til Færøyene er det et krav at du er mobil, selvhjulpen og kan ferdes uten hjelp i kupert terreng. Personer under 18 år må reise i følge med og bo sammen med personer over 18 år.

Bagasje

Det er alltid en god idé å ha med seg en mindre ryggsekk eller bag til dagsturene/utfluktene pluss på reisedagen, hvor du ofte ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden.

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 20 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4-6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Lignende reiser