Klassisk safari i Tanzania med Albatros

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Storslåtte safariopplevelser og harmonisk avslapning i Albatros sin nybygde og komfortable camp i Tarangire. Med spennende dager i Serengeti og Ngorongoro.

Max 12 deltagere!

Da Hemingway, Roosevelt og Blixen startet med storvilt-safari i Øst-Afrika, ble små permanente camper bygd til formålet, med all den komfort man kunne ønske seg dengang. Med det i mente har vi satt opp en vakker camp, langt ute i Afrikas villeste område i Tarangire nasjonalpark. Her er det lagt opp til enestående safariopplevelser og behagelig avslapping, og naturligvis andre høydepunkter som Serengeti og Ngorongoro-krateret.

Etter noen dager med safari og opplevelser i Ngorongoros krater og på Serengeti-slettene, setter vi tempoet litt ned, uten at det betyr noe for opplevelsene. Vi erstatter lange transporter med eventyrlige safariopplevelser i Albatros sin rolige camp som består av 10 store luksustelt omgitt av Tanzanias enorme baobabtrær, elefanter og løver. Det er det selvfølgelig toalett- og badfasiliteter, moderne og åpne safarikjøretøyer og ikke minst vår fantastiske kokk som setter prikken over i’en.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise, Safari

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Ja

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta TZS, USD

Dagsprogram 11 dager
Dag 1
Oslo – Kilimanjaro
Dag 2
Arusha - Karatu. Besøk på skolen
Dag 3
Ngorongoro-krateret
Dag 4
Karatu – Serengeti.
Dag 5
Serengeti
Dag 6
Serengeti – Honeyguide Tarangire Camp. Besøk hos Masai-folket
Dag 7
Honeyguide Tarangire Camp
Dag 8
Honeyguide Tarangire Camp
Dag 9
Honeyguide Tarangire Camp
Dag 10
Honeyguide Tarangire Camp – Arusha. Hjemrejse
Dag 11
Hjemkomst Oslo

Hoteller

Honeyguide Tarangire Camp

Honeyguide Tarangire Camp har en fantastisk beliggenhet midt på den åpne savannen. Campen ikke inngjerdet og vi kommer derfor til å oppleve dyrene på nært hold. Det hender at elefantene kommer på besøk. 

Campen eies av Albatros og består av 10 private telt oppført i kanvas. Man bor komportabelt og har badeværelse med dusj, en såkalt bucket shower. Teltene er klassisk møblert med dobbeltseng eller to enkeltsenger (standardrom), stol, skrivebord og skap. Det er valgt autentisk design som gir en følelse av å være på safari på 80-tallet. På terassen er det safaristoler. Campen vår har panoramautsikt over den afrikanske savannen. På campen er det også et telt som fungerer som bibliotek. Her kan du kose deg med en god bok, en kjølig forfriskning mens du er omgitt av dyrelivet på den åpne savannen.

Bilder

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
66 998,–
Oslo
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Oslo – Kilimanjaro

Vi flyr fra Oslo med kurs mot Tanzania med en mellomlanding underveis.

Dag 2
Arusha - Karatu. Besøk på skolen

Vi forlater Arusha og drar vestover om morgenen mens synet av vakre Kilimanjaro forsvinner bak oss.

I dag besøker vi Kilimatembo-skolen utenfor Karatu og landsbyen Mto wa Mbu - 'Mygg Elv Landsby’. Her får vi et godt innblikk i hverdagen til de lokale innbyggerne, som består av flere forskjellige stammer.

Det er alltid livlig aktivitet i landsbyen, som hovedsakelig forsørger seg med bananproduksjon (det vokser over 30 forskjellige bananarter her). Landsbyens mennesker viser oss rundt og snakker om livet på landsbygda før vi spiser lunsj i Mto Wa Mbu.
Vi kjører deretter til lodgen vår, Bougainvillea Safari Lodge, som ligger midt mellom Ngorongoro krater og Manyarasjøen. Alle Lodgens 24 bungalower med eget bad og terrasse befinner seg i hagen rundt svømmebassenget. Herfra har vi bare en kort kjøretur til de flotte safariopplevelsene.

Dag 3
Ngorongoro-krateret

I dag skal vi til det berømte Ngorongoro-krateret, som overraskende fortjener å bli inkludert på UNESCOs liste over verdens naturarv. Kjøreturen til inngangen tar 30-45 minutter, avhengig av om vi stopper underveis og ser nærmere på naturen vi kommer gjennom.
Snart er vi ved kraterkanten og fortsetter ned i den enorme gryten av et krater, kalt en kaldera. Ngorongoro-vulkanen nådde trolig en høyde på rundt 6000 meter, lik Kilimanjaros nåværende høyde, før den øvre delen kollapset og dannet den nåværende kalderaen på 260 kvadratkilometer.

På bunnen har en innsjø siden samlet seg, og hele området er generelt mer regnfullt og fruktbart enn noe annet sted i Tanzania. Dette betyr at det store krateret er ekstremt populært blant dyrene og samtidig holder de bratte kraterbakkene viltet "fanget" her inne.
Dyrene har imidlertid ingen reelle problemer med å vandre inn og ut av krateret, det er bare litt vanskeligere for dem enn å bevege seg på de flate savannene. Viltpopulasjonen varierer også betydelig gjennom året. Vi har gode sjanser til å se neshorn, løver, hyener, elefanter, bøfler, eland og mange andre antiloper under safari nede i vulkankrateret.

Dag 4
Karatu – Serengeti.

Etter frokost kjører vi mot de verdensberømte Serengeti-slettene. Vi tar med lunsj og når tiden er inne finner vi et skyggefullt akasietre og tar en god pause. Her spiser du lunsj med en fantastisk utsikt over de store vidder.

Serengeti nasjonalpark er Tanzanias eldste og mest populære nasjonalpark. Navnet betyr uendelige sletter på Masai. Det er herfra massive flokker av gnuer, sebraer og andre dyr tar fatt på den årlige vandringen i jakten på nye beiteområder. Dette er et av de mest spektakulære naturfenomenene i verden.
På ettermiddagen kjører vi mot campen vår.

Dag 5
Serengeti

Det finnes mange beskrivelser av Serengetis årlige syklus av migrerende dyr, men det hele handler i hovedsak om hvor og når regn faller. Den viktigste av de vandrende artene er den hvitskjeggete gnuen, hvilkets bestand regelmessig når omtrent en og en halv million. Andre viktige arter er zebra og thomsongazelle, som forekommer i et noe mer beskjedent antall. At så mange dyr går i en årlig syklus, spiller selvfølgelig en enorm rolle for hele økosystemet.

Regnet i det sørlige Serengeti faller i teorien hovedsakelig i perioden november til april. Det kommer sannsynligvis som korte, tunge dusjer spredt over lang tid. Regnet og det grønne gresset får den vandrende bestanden til å samle seg og kalve her.

De fleste kalvene blir født i løpet av noen uker i februar. Det er et fantastisk syn når de enorme flokkene av gnuer og zebraer samles og tusenvis av kalver kommer til verden hver dag. I løpet av denne perioden har alle slags rovdyr, spesielt løve, gepard, hyene og sjakal, gode dager og kommer til området fra nær og fjern.

Overalt i Serengeti er det permanente (bosatte) viltbestander som ikke påvirkes vesentlig av den store migrasjonssyklusen bortsett fra konkurransen om mat. Disse bestandene har en tendens til å være konsentrert rundt vannhull og i de tørreste periodene får områder med veldig konstant vann en spesielt høy konsentrasjon av vilt som bøffel, sjiraff, topi, bosatt gnu og elefant.

Dag 6
Serengeti – Honeyguide Tarangire Camp. Besøk hos Masai-folket

Fra morgenen av drar vi til Albatros egne camp i Tarangire. Her skal vi i de neste dagene være veldig nært storviltet i nasjonalparken.
Honeyguide Tarangire Camp er nybygd og er omgitt av den åpne savannen.

Turen går gjennom Masailand og vi ser etter en passende landsby eller enkang, som de selv kaller det, for å høre litt om dette fargestrålende og spennende folket. Når vi kjører fra høylandet i Ngorongoro ned til Serengetis flate slette, er det vilt på alle kanter og vi tar ting når de kommer.

Campen er ikke inngjerdet og vi vil derfor oppleve dyrene på nært hold når elefantene besøker campen vår. I likhet med Albatros sine andre Honeyguide-camper, er Honeyguide Tarangire sammensatt av lerretetelt i afrikansk stil, slik at vi får alle savanne-lydene til å lure oss til å sove om kvelden.

Dag 7
Honeyguide Tarangire Camp

I dag drar vi på vår første safari i Tarangire nasjonalpark, som etter Serengeti har den høyeste konsentrasjonen av dyreliv i Tanzania. Vi tar med lunsj og vi har hele dagen i denne ekstremt ville nasjonalparken og vi kan stoppe opp for en piknik underveis. Tarangire nasjonalpark er oppkalt etter elven som renner gjennom den og er preget av gamle baobabtrær som står enorme og imponerende mot den blå himmelen.

Det livgivende vannet i elven tiltrekker seg mange dyr i den tørre årstiden og spesielt elefanter vandrer til parken og slukker tørsten i elven eller fra de myke, vannholdige bladene fra baobabtrærne. Ofte kan vi se veldig tydelige spor etter elefantenes utskjæringer i baobabtrærne, men i løpet av tusenvis av år har trærne i denne parken utviklet en formidabel evne til å overleve de harde angrepene.

I tillegg til elefanter finner vi det meste av savannedyrelivet i Tarangire. Denne nasjonalparken, i motsetning til for eksempel Manyara, er sterkt preget av inn- og utvandrende dyreliv, som hele tiden blandes med den permanente befolkningen. På denne måten skapes en uforutsigbar dynamikk som gjør parken spesielt spennende.

Dag 8
Honeyguide Tarangire Camp

Vi står tidlig opp for å komme oss ut på safari umiddelbart etter frokost. Dette er det klassiske Afrika med flimrende akasiagrener, gamle baobabtrær, masaier og elefanter.
Det er ikke mye som kan måle seg med den sterkt krydrede morgendufter og den helt spesielle gløden av savannen om morgenen. Det er kjølig, og alt puster fred og ro nå som nattens jakt og generelle spetakkel er over. Vi møter viltet ved vannhullene, der dyrene slukker tørsten.

Dag 9
Honeyguide Tarangire Camp

Erfaringen viser at vi vil se et godt utvalg av Afrikas berømte og velkjente savannevilt. Spesielt er vi heldige som ser løver, gnuer, elefanter, kuduer, vortesvin, sjiraffer og impalaer. Det er ingen garanti for hvem vi ser, når eller hvor. Og nettopp usikkerheten er en del av naturens sjarm som gjør en safari til en annerledes og spennende opplevelse.
Det er vår siste dag i Tarangire nasjonalpark så kvelden blir sannsynligvis brukt på å gå igjennom alle de mange opplevelsene vi hadde på turen mens vi nyter en avskjedsmiddag på Honeyguide Tarangire Camp.

Dag 10
Honeyguide Tarangire Camp – Arusha. Hjemrejse

Det afrikanske eventyret vårt nærmer seg slutten og vi er på vei mot Arusha igjen. Imidlertid er det mulig å utvide opplevelsen med avslapning på Zanzibar, der hendelsene på turen kan synke i fred og ro.
Hvis ikke reisen skal forlenges venter nå en tur hjem. Vi flyr hjem igjen med en eller to mellomlanding(er) underveis.

Dag 11
Hjemkomst Oslo

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 66 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
4 498,–
Barnepris (for barn under 12 år)

34.998 (2-11 år)

Prisen inkluderer
 • Norsk/Svensk reiseleder
 • Fly Oslo – Tanzania t/r med mellemlanding
 • Safari og Utflugter ifølge program
 • Frokost dag 3-11 (Dag 11 er det frokost på flyet)
 • Middager dag 2-10 (på dag 1 og dag 10 er der middag på flyet) 
 • Lunsj på dag 2-10 
 • 8/9 netter på hotell/lodge/camp i delt dobbeltrom (avhengig av ankomsttidspunkt med fly)
 • Entreer/Inngang til Nasjonalparkerne 
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring, 6% av reisens pris
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Visum til Tanzania
 • Tillegg for enkeltrom
 • Drikkevarer
 • Driks til lokalguider og sjåfører. Beregn ca. 180 USD per person.
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nevnt under Prisen inkluderer

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 10 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4-6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

OBS

Våre safariledere vil gjøre alt for, at vi ser så mange dyr som mulig på våre game drives. Da det er tale om ville dyr, er det dog ingen garantier for at vi ser dem

Plastposer i Tanzania og Kenya

Vi gjør oppmerksom på at myndighetene i Tanzania og Kenya nylig har vedtatt en lov som forbyr innføring og salg av plastposer. Derfor kan man heller ikke ta med tax free-poser ved innreise til Tanzania eller Kenya.
De av dere som har planer om å handle i forbindelse med flyreisen oppfordres til å ta med for eksempel en stoffpose til å ha innkjøpene i, slik at dere slipper å få inndratt plastposen.

Når dere ankommer flyplassen i Tanzania eller Kenya skal dere kaste den plastposen dere fikk i forbindelse med tax free-kjøpet (det er satt opp store søppelcontainere til dette) og legge tax free-varene ned i stoffposen eller vesken dere har med dere hjemmefra.
I og med at loven som sagt forbyr all innføring og bruk av plastposer er det heller ikke tillatt å ha med seg plastposer i bagasjen.

ALL bruk av plastposer er forbudt i Tanzania og Kenya, og man risikerer store bøter hvis man ikke overholder dette.

Transport

Man skal være innstillet på, at noen veier er i veldig dårlig forfatning.

Klimaet i Tanzania

Mange blir overrasket over klimaet i Tanzania. Landet ligger like sør for ekvator, og likevel er temperaturene ytterst behagelige; de endrer seg bare marginalt over året. Det skyldes at safariområdene ligger mellom 900 og 2400 meter over havet. Som eksempel ligger Serengeti 1600–1800 meter over havet, og det betyr at dagtemperaturene er svært behagelige, ca. 25 grader Celsius med lav fuktighet. Nettene og morgenene kan være kjølige – særlig i tørketiden – så det er alltid en god idé å ta med en vindjakke til morgensafariene.

Mere om Tanzania

Vil du vite mer om klima og vær, tidsforskjell og driks eller se om du trenger visum eller vaksinasjoner? Les mer her:  

Tanzania: www.albatros.no/reisemaal/afrika/tanzania

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Forleng reisen

Reiseforlengelse i Zanzibar

Type Reiseforlengelse
Varighet 6 dager
Pris 14 498,–
Luksusbadeferie ved Indiske hav på Zanzibar

Forleng Afrikareisen din med 5 netter på herlige Blue Bay Resort på Zanzibar. I tillegg til de lange sandstrendene omgitt av palmer er det en masse aktiviteter og utflukter man kan velge å delta i her. Ta for eksempel en kryddertur, besøk Stone Town eller nyt solnedgangen om bord på en dhow med Indiske hav som bakgrunn.

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

På Blue Bay Resort er det flere bassenger i det store parkområdet. Resortet har et sportssenter der man kan holde på med tennis, styrketrening, dykking, seilbrett, fiske og mye mere. I tillegg har hotellet et stort spa- og wellnessenter.

Les mer om resortet på http://bluebayzanzibar.com

Pris for Garden-rom
kr 14 498,– per person i dobbeltrom
kr 17 496,– per person i enkeltrom
Barnepris kr 6 498,– (2–11 år)

Prisen inkluderer
 • Fly Arusha/Kilimanjaro – Zanzibar t/r
 • Transport mellom flyplass og resort
 • 5 netter innkvartering i delt dobbeltrom (Garden-rom) på Blue Bay Resort
 • Halvpensjon (frokost/middag)
Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles i forbindelse med bestilling av selve reisen eller senest 75 dager før avreise. Vi kan dessverre ikke garantere ledig plass på hotell, fly osv. på alle avreisedatoer.

Rated 4 out of 5 by from Opplevelser over all forventning Vi hadde ingen forventninger på forhånd og opplevelsene var fantastiske og overveldende. Reiseleder og sjåfører/guider var kunnskapsrike og hjelpsomme.
Date published: 2023-02-16
Rated 5 out of 5 by from Upplevelser i vildmarken Att få se Big 5 flera gånger var inte något vi räknat med. Vi såg även många andra djur, fåglar och växter. Bumpiga vägar. Duktiga chaufförer/guider som visade oss mycket av den tanzaniska kulturen.
Date published: 2023-02-09
Rated 5 out of 5 by from En spennende og rustikk reise. Reiselederen J var som alltid førsteklasses. Lodgene var meget bra. Lang bilkjøring bør opplyses på forhånd .
Date published: 2023-02-09
Rated 5 out of 5 by from Reisen overgikk forventningene! Vi kom mye tettere på dyrene enn forventet. Nettene i telt var fylt av lyder og selv om dyrene var tett på følte vi oss trygge. Gruppen fungerte fint sammen og sjåførene/lokalguidene var kunnskapsrike og utrolig serviceminded. Det var også hovedguiden vår og staben ved de ulike innkvarteringene. Dette ble en helt unik opplevelse som har gitt minner for livet.
Date published: 2022-12-10
Rated 5 out of 5 by from Safari i Tanzania - ei stor oppleving Det var vår første tur til Afrika og den første safarien. I ettertid er det lett å sjå at me burde visst litt meir om kva som venta oss. Men me burde også lest tilsendt informasjon enno betre. Me var i ei gruppe på 11 deltakarar, i to bilar. Reiseleiaren og dei to guidane/sjåførane var særs kunnskapsrike og flinke formidlarar. Stor takk til dei, og til vårt reisefølgje, som til saman gav ei fantastisk reise.
Date published: 2022-12-04
 • y_2023, m_12, d_6, h_6
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.37
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_5
 • loc_no_NO, sid_TZRTR05, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser