Kunst, kultur og herregårdsidyll i Värmland

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Med utgangspunkt i Ulvsby herregård besøker vi Selma Lagerlöfs Mårbacka, Rottneros park og Klässbol linneväveri

Bussreise

Bli med til Värmlands vakre natur- og kulturområder, og opplev dette spesielle området på nært hold. Fra statueparken Rottneros til Sandgrund Lars Lerin er det ingen tvil om at vi kommer til å se nærmere på hva den levende kunstverdenen i området kan by på. Med på programmet er dessuten et besøk ved Selma Lagerlöfs Mårbacka og museum, som gir oss innblikk i denne nobelprisvinnerens liv. Bussreise med halvpensjon og Albatros-reiseleder.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise, Bussreiser

 • Reiseleder Svensk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta SEK

Dagsprogram
Dag 1 Norge–Ulvsby herrgård. Besøk på Selma Lagerlöfs Mårbacka med mulighet for en fottur i naturen og velkomstmøte med middag
Dag 2 Ulvsby, Värmland. Statuer i Rottneros og Karlstad med Sandgrund Lars Lerin
Dag 3 Värmland – Norge. Klässbols väveri, Arvika med Rackstadsmuseet. Hjemreise

Hoteller

Ulvsby Herrgård

Ulvsby herregård anses av mange for å være et av Värmlands beste herregårdshoteller med aner fra 1500-tallet. Det er et 3-stjerners hotell som ligger vakkert til utenfor Sunne, med utsikt over innsjøen Fryken og naturen i området. Hotellet er innredet i sjarmerende svensk stil og her er det hyggelig stemning. Personalet gjør alt for at du skal ha et godt opphold. Herregården er kjent som «Lensmannsgården» fra Selma Lagerløfs roman «Gösta Berlings saga».

Hotellet har 38 rom og en mindre bar/lounge. Det er gratis wifi på hotellet, først og fremst i fellesområdene. Hotellet har også et mini-spa med finsk bastu som kan brukes uten ekstra kostnad av våre gjester. Hotellet er røykfritt og har et bekvemt røykeområde utendørs.

Rom
Rommene er forskjellige i størrelse, men alle er hyggelige dobbeltrom som er møblerte i nordisk enkel stil. Alle rom har eget bad og tv. Det er mulig å oppgradere til Superior-rom, som er nybygde herregårdsrom med utsikt over innsjøen. Innredningen på rommene er inspirert av personer fra Selma Lagerlöfs fortellinger.

Les mer om hotellet her: www.ulvsbyherrgard.se

Ulvsby Herregård ”Länsmansgården”
Länsmansgården 1
686 93 Sunne
Telefon +4656514010

Bussreise

Bussreiser er en populær reiseform. Ta plass i bussen, og så trenger du ikke å gjøre noe annet enn å være  på ferie. Albatros’ kyndige reiseledere sørger for at opplevelsene kommer til deg, og det eneste du skal gjøre er å lene deg tilbake og nyte turen i ro og mak. Ferien starter rett og slett allerede når du går på bussen.

Slik er bussene

Vi kjører i moderne busser som minimum har 4 stjerner og lever opp til de eurpoeiske miljønormene Euro 6.

Alle busser har justerbare seter, fotstøtter, bord/klappbord, klimaanlegg, minikjøkken, "nød-toalett", hattehyller, leselamper, musikkanlegg, tvskjermer og 220v stikkontakter. Alle busser er røykfrie.

Valg av sete

På bussreiser med Albatros har du mulighet for å velge plass i bussen allerede ved bestilling.

Hvor vil du sitte i bussen? Vennligst kontakt oss for å reservere sete hvis du ønsker det.

Rekke 1,2,7,8 og 9 koster kr 100,– for reservasjon for hele reisen. 
Rekke 3–6 og 10–14 koster kr 75,– for reservasjon for hele reisen. 

Ønsker du ikke å reservere en plass vil du bli tildelt en fast plass ved ombordstigningen.
Vi gjør i den forbindelse oppmerksom på at setereservasjonen/fast plass ikke gjelder i eventuelle transferbusser.

Se påstigningssteder og tider under ”Før reisen”.

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Klikk på "Bestill" for å se ledige rom
Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
3 998,–
3 998,–
Klikk på en dato for å se riktig program
Klikk på "Bestill" for å se ledige rom

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Norge–Ulvsby herrgård. Besøk på Selma Lagerlöfs Mårbacka med mulighet for en fottur i naturen og velkomstmøte med middag

Etter endt oppsamling setter vi kursen østover til den storslåtte naturen i Värmland. I Värmland i den vestlige delen av Midt-Sverige begynner fjellene å reise seg. Området er en stor naturattraksjon med Klarälven og ikke mindre enn 10.000 tjern og vann spredt ut i det skogrike landskapet.

Som Nils Holgersson kommer vi til å oppleve deler av Sverige som det ikke er alle forunt å se – ikke på ryggen av en gås, som i Selma Lagerlöfs fortelling, men med buss. Å reise med buss betyr å skru ned tempoet, få tid til å oppleve og legge merke til detaljer som ellers ville unngått oss.

Vårt første stopp blir en lunsjpause i Sunne. Her er det for eksempel en fin liten kro, Saffran & Vitlök, som har god mat og en lunsjbuffé til hyggelig pris. Kroa er liten og koselig med rundt 75 sitteplasser. Den ligger midt i byen ved det lille torget, og der er det også en del små butikker. Det er flere restauranter i sentrum. 
Herfra går det videre mot et av turens høydepunkter. I det myke landskapet nær Sunne ligger Mårbacka, forfatteren Selma Lagerlöfs hjem.

Selma Lagerlöf var den første kvinnen og den første svensken som fikk Nobelprisen i litteratur, og hun var et usedvanlig interessant menneske, stemmerettsforkjemper og kvinnesakskvinne, og man vet i dag at hun delte livet med en kvinne. Hun var forfatter, politiker og en internasjonalt avholdt person. Mange er interessert i henne både som forfatter og som menneske. Hun skrev bl.a. ”Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige” og ”Gösta Berlings saga”, klassikere som ennå vekker interesse.

Vi besøker hjemmet hennes og får en spennende guidet omvisning med Lagerlöfs personlige historie og de historiene som gjorde henne berømt i hele Sverige.

Etter besøket på Mårbacka kan de som har lyst, bli med reiselederen på en mindre fottur til den fantastiske utsiktsplassen Back-Kajsas väg, som ligger overfor Mårbacka. Her tar vi den cirka 3 km (tur/retur) lange turen som delvis foregår over trapper. Den er likevel helt klart anstrengelsen verd, for utsikten er nydelig.
De som ikke vil bli med på vandringen, kan besøke det nærliggende Galleri Södra Ås Kultur. Her er en av landets få okarinamakere: Han lager stemte leirgjøker som man kan spille på, og her er det også en kunstutstilling. Bussen kjører de interesserte den korte turen.

Vi kjører videre til stedet vi skal overnatte på, som er en herregård i landlige omgivelser ved vannet Fryken i Sunne, der velkomstmiddagen venter. Først skal vi imidlertid høre mer om herregårdens historie over et glass velkomstbobler.

Dag 2
Ulvsby, Värmland. Statuer i Rottneros og Karlstad med Sandgrund Lars Lerin

Etter en herlig frokost kjører vi gjennom den storslåtte naturen i Värmland på vei mot Rottneros Park. Her tar vi en ekstra tur rundt vannet Rottnen for å danne oss et bedre bilde av de vakre omgivelsene.  Veien kommer helt ut til vannkanten. Vi passerer også byen Gräsmark og har et foto-stopp ved byens kirke, som ligger i pittoresk miljø ved et lite vann. Tilbake i bussen kjører vi nå på motsatt side av vannet og kan se flotte steder som en av Sveriges mest kjente forfattere, Göran Tunström, beskriver i sine romaner ”Berömda män från Sunne”, ”Juloratoriet”, ”Prästungen” mfl.

Rottneros Park er en unik skulpturpark i Sunne, Värmland, med skjønne naturparker og nyskapende hageanlegg i en spennende kombinasjon. Det er et sted fullt av skrøner og historier, drømmer og visjoner som lengter etter å bli fortalt. Vi har avsatt tid til å oppleve den fantastiske skulptursamlingen.

Etter det spennende besøket drar vi videre mot länshovedstaden Karlstad. Her skal vi forhåpentligvis oppleve det berømte solskinnet over Karlstad. Ved elvedeltaet rundt Klarälven, som renner ut i den mektige Vänern, har Karlstad Sveriges nest største innsjøhavn. Karlstads historie går imidlertid helt tilbake til middelalderen, da det ble holdt ting i området. Byen får likevel først sin offisielle rettighet som by da Karl IX gir den sin bevilling. Bussen setter oss av ved Sandgrund Lars Lerin, der interesserte har mulighet til å besøke kunsthallen (entré på egen hånd, ikke inkl., beregn 80 SEK). Enten det gjelder et fuglefjell, en bakgård eller kuppelen på en moské, gjengir Lars Lerin sine motiver med like deler poesi og nesten fotografisk presisjon. Lerins alltid imponerende akvareller er kjent over hele verden og gjør kunsthallen Sandgrund i Karlstad til et must for mange turister i Värmland. Kunsthallen ligger i den deilige Sandgrund Park ut mot Klarälven, og ble tildelt Årets Turismepris i Sverige i 2016. Kaffe med lekre kaker eller smørbrød er til salgs i kafeen ved Värmlands museum, bare 2 minutters gange fra Sandgrund Lars Lerin.

Etter dagens spennende opplevelser kjører vi tilbake til Ulvsby herrgård, der vi skal spise avskjedsmiddag sammen.

Dag 3
Värmland – Norge. Klässbols väveri, Arvika med Rackstadsmuseet. Hjemreise

Etter en deilig frokost tar vi avskjed med herregården og setter kursen mot et av Sveriges mest spennende veverier. Klässbols Linneväveri er kongelig hoffleverandør og lager blant annet alle duker og servietter til nobelfesten. Det familieeide firmaet med aner helt tilbake til 1800-tallet lager linprodukter i høy kvalitet. Vi skal se på veveriet og får mulighet til å kjøpe noen av de lekre produktene. Det ligger en sjarmerende kafé kun 5 minutters gange unna, for dem som setter kaffe høyere enn tekstiler.

Etter det fine besøket kjører vi til Rackstad kunstmuseum, som ligger i Arvika. Her kan de som er interessert, kikke nærmere på noe av områdets fineste kunst og håndverk fra den såkalte Rackstad koloni. Et spennende besøk (entré ikke inkl., beregn ca. 100 SEK). For dem som har mer lyst til å oppleve Arvika, fortsetter bussen inn til sentrum, og her får alle tid til å snuse rundt. Det blir tid til å spise lunsj og gjøre de siste innkjøpene. 
Utpå ettermiddagen setter vi kursen tilbake mot Norge.

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 3 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
698,–
Romtyper

Hotellet har to typer rom:

Standardrom (inkludert i prisen for reisen)
Hyggelige standardrom med enkel nordisk innredning. Utsikten og størrelsen varierer fra rom til rom.

Herregårdsrom (Superior)
Utsikt mot innsjøen Fryken. Litt større rom med unik innredning, lenestol og bord.
Tillegg kr 898,– per person ved 2 personer

Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder    
 • Rundreise med buss ifølge program
 • Utflukter og transport ifølge program    
 • Frokost dag 2 og 3
 • Velkomstmiddag dag 1
 • Avskjedsmiddag dag 2
 • Innkvartering på herregården Ulvsby i standardrom
 • Entré til Selma Lagerlöfs Mårbacka
 • Entré til Rottneros skulpturpark
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Entré til Rackstad museum (beregn 100 SEK)
 • Personlige fornødenheter
 • Drikkevarer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Alt ikke nevnt under Prisen inkluderer

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Herregårdsrommene (superior rom)

Alle er nybygd, sommeren 2018. Alle rommene har individuell innredning og er formgitt av kunstneren Lena Maria Stigsdotter og inspirert av personer fra Selma Lagerlöfs roman ”Gösta Berlings saga”. Hvert rom har navn etter en person, for eksempel Gösta Berling, grevinne Märta mfl. Naturligvis har også Selma Lagerlöf fått et eget rom oppkalt etter seg. 

Rommene har vakre, spesialblandede milde farger og en fondvegg av gammeldags herregårdstapet med svenske aner, behagelige dobbeltsenger 160 cm, stor TV, sittegruppe med 2 lenestoler og et mindre bord, og vakre, lyse tregulv med et teppe som er utvalgt til akkurat det rommet. På rommet er det utstyr for å lage kaffe og te. Badene har vakre fliser og sandsteinsfargede klinkerfliser på gulvet, og gulvvarme. Vasken er nedsenket i en steinplate av bohusgranitt, og kranene er i gammeldags stil; alle rom har dusj med glassvegger. 

Bygningen er i to etasjer og der er heis. Dronning Kristinas badstue ligger i nedre plan på huset, og man kommer seg lett dit via en trapp fra hver etasje.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Noter vennligst ønsket påstigningssted i ”bemerkninger” ved bestilling!

Oslo - Bussterminalen ved Galleriet kl.: 08:45
Lillestrøm kl.: 09:00

Hjemkomststeder og -tider

Lillestrøm kl.: 17:30
Oslo - Bussterminalen ved Galleriet kl.: 17:45
 

Allmenn informasjon

En trygg reiseopplevelse

Vi vil at du skal føle deg trygg som en Albatros-reisende, fra du bestiller reisen til du kommer hjem med mange gode opplevelser - også i en verden med coronavirus. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å minimere smittefaren og samtidig gi deg alle reiseopplevelsene du drømmer om. Våre tiltak inkluderer:

 • Alle reiseledere er sertifisert i WHOs retningslinjer for smittebegrensning
 • Ekstra høye krav til våre samarbeidspartnere i forhold til rengjøring
 • Vi informerer alle reisedeltakerne våre om reiseforsikring og minimering av smitte

Les om alle tiltakene våre her

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Rated 5 out of 5 by from Kortreist og innholdsrik reise. Vår lokalkjente sjåfør, Gjøran, fraktet oss på en behagelig måte gjennom Värmlands skoger til interessante steder. Vår reiseleder var engasjert og kunnskapsrik. Takk for mange og varierte kunst og kulturopplevelser. Lars Lerins galleri var fantastisk. Men de andre galleriene, parkene og museene var alle interessante og flotte. Oppholdet på Ulfsby Herregård er et godt minne å ha med seg.
Date published: 2019-09-25
Rated 5 out of 5 by from En flott weekend En weekend full av flotte opplevelser!!!! Meget dyktig og faglig sterk guide. En lokalkjent sjåfør, blid og full av historier!! Og kjøre buss kunne han virkelig, vår herlige Gøran!!
Date published: 2019-09-17
Rated 5 out of 5 by from Vakre Värmland En flott reise rundt i vakre Värmland. Guiden og den lokalkjente sjåføren var svært kunnskapsrike og gjorde turen vel verdt. Masse flott å se både av natur og kultur.
Date published: 2019-09-16
Rated 5 out of 5 by from Vellorganisert og fin reise. Turen var fin og en reiseleder med mye erfaring - rolig og trygg.
Date published: 2019-09-16
Rated 5 out of 5 by from Veldig fin og opplevelsesrik tur Reiseleder var god og kunnskapsrik. Meget bra sjåfør.
Date published: 2019-09-17
 • y_2022, m_5, d_26, h_22
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.27
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_5
 • loc_no_NO, sid_SEBUS03, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser