Imperiets Juvel

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Tigre, templer og Taj Mahal – Nord-India servert på et sølvfat til en pris du ikke finner maken til!

Tre inn i prinsenes land: Rajasthan og “den rosa byen” Jaipur, med gamle slott, maharajah-palasser og edelsteiner i overflod.

Speid etter tigre på safari i den eksotiske nasjonalparken Ranthambore – en verden av skinnende påfugler, lekne aper, leoparder, krokodiller og tigre. Gå tur i Fatehpur Sikiri, den hemmelighetsfulle, forlatte palassbyen. La deg fortrylle av Taj Mahals eventyrlige romantikk. Gå på oppdagelse i en av de eldste byene i verden i Delhis fargesprakende basarer, full av historie, full av liv. Bli med på denne reisen inn i det gylne triangels farger! Sjokkrosa, knallgult, himmelblått – det er magisk, fargesprakende, annerledes... og uforglemmelig.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Ja

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Rupi

Dagsprogram 10 dager
Dag 1
Avreise fra Oslo
Dag 2
Ankomst til Delhi. India Gate og på oppdagelse i Old Delhi
Dag 3
Delhi–Jaipur. City Palace
Dag 4
Jaipur. Vindenes Palass, Amber Fort og opplevelser i Jaipur
Dag 5
Jaipur – Rantambore
Dag 6
Ranthambore tigerreservat. Morgen- og ettermiddagssafari
Dag 7
Ranthambore – Agra. Spøkelsesbyen Fatehpur Sikri
Dag 8
Agra. Taj Mahal og Agra fort
Dag 9
Agra – Delhi. Avskjedsmiddag
Dag 10
Delhi–Oslo

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
14 998,–
Oslo
Utsolgt
15 998,–
Oslo
Utsolgt
14 998,–
Oslo
Utsolgt
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Avreise fra Oslo
Om ettermiddagen starter vi reisen vår fra Oslo til den indiske hovedstaden Delhi. Vi ankommer neste dag.
Dag 2
Ankomst til Delhi. India Gate og på oppdagelse i Old Delhi
India Gate

Med en historie på mer enn 3000 år har Delhi øvet stor innflytelse på den indiske kulturhistorie. Mens Indias store kystbyer fortsatt kun var rene mudderbanker, var Dehli en sydende hovedstad for et eldgammelt rike. Få byer har vært bygget, forsvart, erobret, plyndret brent, forlatt og gjenoppbygget så mange ganger. Herskere har kommet og gått, og ikke færre enn 2 dronninger og 70 konger har regjert her siden 1193. Alle har etterlatt seg spor – på godt og vondt.

Delhi er en hovedstad som spenner over fortid og nåtid. Eller rettere – den er to byer i én, ”Old Delhi”, full av urgammel historie med fortet, moskeene og de mange basarene, og ”New Delhi”, bygget og innviet av britene i 1931: En elegant metropol med brede bulevarder, prektige bygninger og hager skapt av velrenommerte landskapsarkitekter.

Den manglende sameksistens mellom det gamle og nye er et felles trekk ved moderne indiske byer. Men ingen steder er den mer iøynefallende enn i Dehli. Den gamle, fattige bydelen lever som alltid sitt eget liv, mens den rike og politiske elite sitter tilbaketrukket bak lukkede dører i sofistikerte diplomatiske enklaver og debatterer den åpenlyse fattigdom. Byen avspeiler slik landet som helhet.

Vi starter med å besøke det vakre Lakhsmi Narayan Templet som er et av hovedstadens største og mest imponerende hindutempler. Herfra fortsetter vi mot India Gate og den gamle bydelen hvor vi fortsetter til det spennende basarkvartalet med sykkelrickshaw. Mellom basarens boder med alle mulige frukter og duftende krydder ligger det små beskjedne butikker hvor skreddere, barberere og håndverkere alltid har det travelt. Vi passerer også den prektige Jama-moskeen som er blant de største og fineste i India. Grunnstenen ble lagt i 1650 og det tok over 5 000 arbeidere seks år å ferdiggjøre dette enorme byggverket.

Dag 3
Delhi–Jaipur. City Palace
Fristende frukt i Jaipur

Vi kjører buss til byen Jaipur. Turen går gjennom et typisk indisk landskap jorder og små landsbyer.

Jaipur er Rajasthans sydende hovedstad, den ble grunnlagt i 1727 og er også kjent som ”den rosa byen”. Her ligger det en overdådighet av fine palasser, fargestrålende basarer og det nærliggende Amber Fort.

I dag besøker vi det imponerende palasskomplekset City Palace, som nesten er en hel by i byen. Sist på ettermiddagen kjører vi til hotellet vårt.

Dag 4
Jaipur. Vindenes Palass, Amber Fort og opplevelser i Jaipur
Amber Fort, Jaipur

Jaipur har ikke alltid vært hovedstad i området. Inntil 1727 var byen Amber hovedstad. Men plassen ble for trang der, og derfor flyttet man hovedstaden sørover til det nåværende Jaipur. I dag besøker vi først Hawa Mahal, Vindenes palass. Herfra kunne maharajahens harem i sin tid sitte og iaktta det fargestrålende gatelivet utenfor uten selv å bli sett. I nærliggende Amber finner vi Amber Fort, som ligger høyt og dramatisk til på en bakketopp omgitt av vakttårn. Herfra har man en fantastisk utsikt over Moatasjøen og landskapet rundt.

Tilbake i Jaipur har vi tid til å handle litt i byens spennende basar og oppleve det hektiske livet i en av Indias storbyer.

Dag 5
Jaipur – Rantambore
Ranthambore nasjonalpark

Om morgenen reiser vi fra Jaipur og setter kursen mot Ranthambore. Den forholdsvis lange turen, går gjennom et landskap med imponerende fjellandskap og idylliske landsbyer. Overalt myldrer det med mennesker. Etterpå kjører vi ut på landet og besøker en landsby der vi får et innblikk i hvordan beboerne her ute dyrker jorda og lever livene sine.

Om ettermiddagen er vi fremme i Ranthambore og drar til hotellet vårt.

I naturreservatet Ranthambore finner vi et av de to tigerreservatene i Rajasthan. Det ligger i nærheten av byen Sawai Madhopur. Skogene rundt byen Sawai Madhopur var tidligere privat jaktområde for maharajaene i Jaipur, og man kan fremdeles se mange av de gamle ”jakthyttene” som i dag er omgjort til mindre hoteller. Med sine vidstrakte skoger og åpne gressletter dekker parken et areal på mer enn 400 kvadratkilometer. I tillegg til leoparder, pantere, sjakaler, aper, sambhar-hjorter, villsvin, leppebjørner og krokodiller, er det omkring 35 tigre i reservatet.

Men selv om det er mange dyr her, må vi understreke at man skal ha en viss flaks for å se tigre, og vi kan ikke gi noen garanti.

Dag 6
Ranthambore tigerreservat. Morgen- og ettermiddagssafari
Ranthambore nasjonalpark

Tidlig om morgenen kjører vi inn i naturparken. På grunn av parkens mange tørre og åpne områder, er det lett å få øye på dyrene, og ved de utallige innsjøene som dyrene oppsøker for å drikke og avkjøle seg, kan man oppleve dyrelivet på nært hold.

Parken er en av de etter hvert mange parker i India som hører inn under det såkalte ”Project Tiger”. Her utføres et omfattende arbeid for å bevare den indiske tiger. Tigeren er verdens største kattedyr, og en voksen hann kan veie over 250 kilo. Det er virkelig en spennende opplevelse når man plutselig får se den staselige katten komme spankulerende ut av buskaset eller se den ligge i gresset og slikke sol.

Etter morgensafarien kjører vi tilbake til hotellet for å spise lunsj og slappe litt av, før vi igjen drar av sted på dagens andre safari om ettermiddagen.

Dag 7
Ranthambore – Agra. Spøkelsesbyen Fatehpur Sikri
Fathepur Sikri

Om morgenen kjører vi til den nærliggende byen Sawai Madhopur hvor vi tar toget til Agra. Som med all transport i India må vi forvente forsinkelser, men imens kan vi oppleve folkelivet på indiske stasjoner. Tidligere foregikk en togreise i India i tettpakkede og falleferdige togvogner der selv trappetrinn og tak var fylt til bristepunktet med mennesker. I dag er indiske jernbaner kanskje ikke blant verdens raskeste og mest punktlige. Men ekspresstogene er raske og vi kjører på en komfortabel klasse med sitteplass til Bharatpur og derfra med buss til storbyen Agra hvor vi sjekker inn på hotellet vårt.

Underveis ser vi spøkelsesbyen Fatehpur Sikri. Byen rakk å være hovedstad i Stormogulriket i 14 år under herskeren Akbar, før den ble forlatt i 1585. Byen ble oppført til ære for sufi-mystikeren Shaikh Salim Christi, som forutsa fødselen av hele tre mannlige arvinger til Stormogulrikets trone. Akbar burde kanskje ha tenkt litt mer over plasseringen av den nye hovedstaden, for det var stor vannmangel i området, og det gikk ikke mange år etter Akbars død før byen var helt forlatt. Akbar rakk imidlertid å oppføre både palasser, moskeer og monumentale minnesmerker, og den godt bevarte byen står tilbake som et taust vitne om stormogulenes velde.

Dag 8
Agra. Taj Mahal og Agra fort
Utsikt mot Taj Mahal over Yamuna-elva

Man vet bare litt om Agras tidlige historie, men på begynnelsen av 1500-tallet ble byen hovedstad i stormogulenes rike, og ble dermed for alvor et maktsenter på det indiske subkontinent. Stormogulene var en muslimsk stamme fra det afghansk-persiske området som invaderte store deler av det nordlige India. Med en regjeringstid som strakte seg fra cirka år 1500 til 1700, regnes stormogulene for de mest betydningsfulle av alle herskere som kom utenfra.

Dagens høydepunkt er uten tvil besøket i Taj Mahal. Shah Jahan oppførte Taj Mahal som gravmausoleum over sin yndlingshustru Mumataz Mahal, som døde i barsel under tragiske omstendigheter. Mausoleet, som er anlagt på en fire meter høy sokkel, er bygget i 1631 i persisk stil og omgitt av fire slanke minareter. Det står i tindrende hvit marmor og er dekorert med millioner av halvedelsteiner. Hele bygningen utstråler en unik ro og harmoni og det kan være vanskelig å rive seg løs fra denne perlen av et byggverk.

Etterpå skal vi til Agra fort, det mest overdådige palasset fra Mogultiden. Det ble oppført i rød sandstein av herskeren Akbar i årene 1565–1573. Fortet er et imponerende bygg som tydelig bærer preg av tidenes skiftende herskere: fra Akbars røde sandstein til Shah Jahans silkehvite edelsteinsinnlagte marmorflater.

Utsikten over Yamunaelven til Taj Mahal er blendende. Stormogulen Shah Jahans sønn, Aurangzeb, var en maktsyk person, og da Aurangzeb overtok makten etter sin far, drepte han sin yngre bror og gjorde sin egen far, Shah Jahan, til fange på nettopp Det røde fort. Herfra kunne Shah Jahan nyte utsikten til Taj Mahal fra en sirlig utskåret marmorbalkong inntil sin død.

Dag 9
Agra – Delhi. Avskjedsmiddag
Skolebarn i Delhi

Vi forlater Agra og kjører til Delhi. Før i tiden tok det lang tid å kjøre denne strekningen, men nå går det fort via den relativt nye Yamuna Expressway. Når vi er framme i Delhi blir vi innkvartert på hotellet vårt.

Vi avslutter vår opplevelsesrike reise med en god avskjedsmiddag før turen går tilbake til Norge.

Dag 10
Delhi–Oslo
Etter en reise med utallige inntrykk er det tid til å si farvel til Nord-India.

Prisinformasjon

Tillegg for enkeltrom
2 998,–
Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Oslo–New Delhi t/r med mellomlanding
 • Utflukter og entreer ifølge program
 • Innkvartering på gode hoteller i delt dobbeltrom
 • Helpensjon
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 7% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Det kreves visum for innreise til India (Les mer her)
 • Drikkevarer
 • Driks til lokalguide, sjåfør og assistent (beregn ca. 30 USD i alt)
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under “Prisen inkluderer”

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Bagasje

Det kan være lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedage der du ofte ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Håndverksbesøk

På reisen har vi innlagt enkelte besøk på små virksomheter og kooperativer som produserer noen av de ting som kjennetegner India; tekstiler, marmor og juveler. Det vil naturligvis være mulighet for å kjøpe noen av varene på disse korte besøkene.

Deltagerantal

Reisen gjennomføres ved minimum 20 deltakere. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4-6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Tilslutning med innenriksfly

Hvis du trenger tilslutning med innenriksfly i Norge skal du selv sørge for dette. Vi anbefaler at du har minst 2,5 time mellom flyskiftene.

Mer om India

Her kan du lese mer om India: www.albatros-travel.no/reisemaal/asia/india

Les blant annet om klima og vær, tidsforskjell, driks og se om du trenger visum eller vaksinasjoner.

Visum til India

Albatros anbefaler at du selv søker om e-Visa til India.
Du kan tidligst søke om e-Visa 120 dager før avreise og senest 10 dager innen avreise.
Det kan gå opp til 72 timer for å få godkjent et e-Visa.
Les Albatros’ veiledning her

 

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Forleng reisen

Badeferie ved Malabarkysten 6 dager

Type Reiseforlengelse
Varighet 6 dager
Pris Fra 10 498,–
6 dagers strandferie ved Indias uoppdagede perle på herlig spa-resort

Mellom Goa og Kerala ligger det et uberørt kystområde der du kan nyte 6 avslappende dager der du blir skjemt bort på et herlig resort. Med i prisen følger yoga hver morgen, 1 utflukt i lokalområdet samt fri bruk av resortets sykler under hele oppholdet. Resortet tilbyr dessuten andre utflukter der du kan utforske områdets i selskap med en lokalguide.

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Det 3-stjernede Malabar Ocean Front Resort & Spa ligger på en lang, jomfruelig strand på Sør-Indias Malabarkyst. Hotellet har et herlig bassengområde samt enr estaurant der man blant annet kan smake på friskfanget fisk og skalldyr fra havet rett utenfor. Her er det også en spaavdeling som tilbyr ayurvediske behandlinger, og det er gratis yoga hver morgen fra kl. 7–8. Man bor i hytter med felles entre og to separate avdelinger. Hver avdeling svarer til et dobbeltrom med eget bad/toalett og egen terrasse. Alle hyttene er utstyrt med tv og kaffe-/tefasiliteter. Les mer om resortet på www.malabarresort.com

Pris 
kr 10 498,– per person i delt dobbeltrom
kr 14 796,– per person i enkeltrom

Prisen inkluderer
 • Fly Delhi – Mangalore t/r via Bengaluru eller Mumbai*
 • All transport mellom lufthavn og hotell i Delhi og Mangalore
 • 5 netter på Malabar Ocean Front Resort & Spa i delt dobbeltrom
 • 1 natt på hotell i Delhi i delt dobbeltrom i forbindelse med hjemreisen
 • Frokost daglig og middag på hotellet dag 6
 • Yoga dag 2–5
 • Sykkelutflukt med lokalguide

*NB: Å velge et hotell som ligger langt fra allfarvei har mange gode fordeler. Det er fred og ro, man er langt fra de indiske storbyene og man har stranden nesten helt for seg selv. Men man må regne med lenger reisetid, ofte vil flyreisen være med mellomlanding, og etterpå må man kjøre et godt stykke til hotellet. Noen ganger kan det derfor hende at man bruker nesten en hel reisedag til og fra resortet.

Prisen inkluderer ikke

Ved Malabarkysten kan du kjøpe en rekke aktiviteter og utflukter gjennom resortet:

 • Fottur til landsbyer med pikniklunsj USD 40 per person
 • Utflukt til Bekal-fortet, Hanuman-tempelet og Bekal-moskeen USD 30 per person

Diverse spabehandlinger på hotellet – se www.malabarresort.com/spa.html for detaljer

Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles sammen med reisen eller aller senest 75 dager før avreisen. Vi anbefaler at du bestiller forlengelsen din i så god tid som mulig, siden vi ikke kan garantere ledige plasser på hotell og fly på alle avreisedatoer. Legg vennligst merke til at prisen på forlengelsen kan variere på bakgrunn av tilbud og etterspørsel.

Avslapning i Kathmandu-dalen 6 dager

Type Reiseforlengelse
Varighet 6 dager
Pris Fra 10 998,–
Avkobling i Nepals spirituelle hovedstad Katmandu

Tenk deg lange, fredfylte dager i Kathmandudalens enestående vakre natur... fantastiske, eksotiske byer... og mennesker som ikke holder opp med å smile...Velkommen til Kathmandu!

Kathmandu er uten tvil en av Asias mest fargerike og fascinerende hovedsteder med en enestående imøtekommende befolkning og et kulturelt og religiøst mangfold man sjelden finner maken til.

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Du bor på det økovennlige Chhahari Retreat, bare en halvtimes kjøretur fra Kathmandus sprudlende sentrum, rett ved nasjonalparken Chivapuri. Her, i fredfylte omgivelser ved Chivapuri-fjellets fot og med Kathmandudalens vakreste natur rett utenfor døra, kan du virkelig koble av og lade opp batteriene. La deg bade i det klare sollyset på 1600 meters høyde. Lytt til skogens eksotiske lyder. Og benytt deg av de mange spennende turmulighetene: Dra på utflukt til den gamle bydelen Patan, historiske Bhaktapur eller sydende Thamel. Besøk den sovende gudinnes tempel. Prøv deg på trekking i nasjonalparken Chivapuri. Eller oppsøk landsbylivet i området rundt – der fargerike buddhistiske flagg og skinnende hinduistiske templer står side om side.

Les mer om hotellet på www.chhahari-retreat.com

Pris
kr 10 998,– per person i delt dobbeltrom

Tillegg for enkeltrom
kr 5 698,-

Prisen inkluderer
 • Fly Delhi – Kathmandu t/r
 • Transport mellom lufthavn og hotell t/r
 • 5 netter på Chhahari Lodge i delt dobbeltrom
 • Frokost daglig
 • 1 natt i Delhi på godt hotell (i delt dobbeltrom)

Ved forlengelse til Nepal er det viktig å huske at du må søke et såkalt ’double entry’ visum til India (da du reiser til India to ganger).

Prisen inkluderer ikke

Turistvisum til Nepal anskaffes ved ankomst til Kathmandu og betales kontant med USD50,- per person. Albatros Travel sender ut separat informasjon til de kunder som reiser både til India og Nepal.

Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles i forbindelse med bestilling av selve reisen eller senest 75 dager før avreise. Vi kan desværre ikke garantere ledig plass på hotell, fly osv. på alle avreisedatoer.

Badeferie i Goa 6 dage

Type Reiseforlengelse
Varighet 6 dager
Pris Fra 10 998,–
Strandferie ved Indiens uopdagede perle på lækkert spa-resort

I det Sydlige Goa ligger Raj Baga beach, et dejligt og uberørt kystområde, hvor du kan nyde afslappende dage med selvforkælelse på et lækkert resort, langt fra verdens støj og larm. Med i prisen følger yoga hver dag på resortet, og resortet tilbyder desuden et væld af andre aktivitetsmuligheder. 

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Det nordlige Goa består av vakre kyststrekninger og hyggelige små landsbyer hvor vi kan nyte herlige avslappende dager på et lekkert hotell langt borte fra verdens larm og leven. 

5-stjerners hotellet Holiday Inn ligger i den sørlige delen av Candolim, ikke langt fra det imponerende Aguada fort og kun få minutters gange fra de kritthvite strendene og det krystallklare Arabiahavet.
Hotellet åpnet i 2021 og er omgitt av vakre velholdte hager samt et flott utendørsbasseng. Det er en hyggelig bar og en veldig god restaurant på hotellet som tilbyr et variert utvalg med kulinariske fristelser. 
På hotellet er det naturligvis også en spa-avdeling som tilbyr behandling på den 5 000 år gamle ayuveda-tradisjonelle måten. Man skal betale ekstra for disse ytelsene. 

Hotellet består av 106 rom fordelt på fire etasjer. Hotellet har flere romtyper og vi bor i Garden View rooms med utsikt til hotellets flotte hage. 

Alle rommene har terrasse eller balkong, eget bad og toalett, aircondition, TV, hårføner og minibar. Det er te- og kaffefasiliteter på rommet og WiFi samt safe er også tilgjengelig. 

Les mer på hotellets nettsider: https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/candolim/going/hoteldetail

Pris
kr 10 998,– per person i delt dobbeltrom
kr 19 496,– per person i enkeltrom

Prisen inkluderer
 • Fly Delhi – Goa t/r 
 • Al transport mellem lufthavn og hotel i Delhi og Goa
 • 5 nætter på Holiday Inn i delt dobbeltværelse i kategorien Garden View Suite
 • 1 nat på hotel i Delhi i delt dobbeltværelse i forbindelse med hjemrejsen 
 • Morgenmad dagligt og middag på hotellet dag 6
 • 1 times yoga dagligt på Holiday Inn
Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles sammen med reisen eller aller senest 75 dager før avreisen. Vi anbefaler at du bestiller forlengelsen din i så god tid som mulig, siden vi ikke kan garantere ledige plasser på hotell og fly på alle avreisedatoer. Legg vennligst merke til at prisen på forlengelsen kan variere på bakgrunn av tilbud og etterspørsel

Rated 5 out of 5 by from Fantastisk reise med mange gode opplevelser Vi hadde to fine reiseledere, Herdis og Gowher, som gjorde alt de kunne for at alle skulle ha det bra til enhver tid. Vi lærte masse om India og kulturen, og vi fikk mange gode råd og tips underveis om ting vi burde passe på/huske på. Det er en aktiv reise med tettpakket program fra morgen til kveld, du får virkelig valuta for pengene! God buss, gode hoteller, fine aktiviteter. Det eneste som kunne vært bedre er maten, men man kan ikke forvente seg mer til den prisen man betaler. Det er buffet til både lunsj og middag, og innholdet er ganske så likt hver dag, men det smaker helt greit. Krydderet er tilpasset skandinaviske ganer. Alt i alt vil jeg anbefale turen på det varmeste!
Date published: 2018-02-26
Rated 5 out of 5 by from En fantastisk reise med tusenvis av opplevelser og inntrykk i en annen verden Vi har hatt en helt fantastisk reise - jeg gjør det gjerne igjen. Vi ble tatt imot og fulgt opp fra morgen til kveld av to fantastiske reiseledere; en svensk og en indisk. Vi var 4 deltakere i gruppen som reiste "alene", men vi følte oss ikke alene da vi var sammen med gruppen hele tiden og spiste alle måltider sammen. Opplevelsene vi hadde var mer enn forventet; vi var til og med en kveld på indisk teater (de som ønsket det). Ellers alt i hht program og for ikke å snakke om møtene med de søte og blide menneskene, inntrykk, lukter osv.
Date published: 2016-11-09
Rated 4 out of 5 by from Spennende reise Stort sett veldig fornøyd med turen, særlig fornøyd med reiseleder,Helena og hennes gode hjelpere-full av humør og omsorg og med solide kunnskaper. Vi hadde bestilt tilleggsreise til Malabar ,et fantastisk flott sted ,nydelige omgivelser med svært god service.Det vi savna var informasjon om denne reisen da vi bestilte den,Det kom overraskende på oss at det var en hel dagsreise dit-heimreisen starta f,eks.kl 8 fra hotellet,bilkjøring i 2,5 time- flybytte med lang ventetid og framme til hotellet i Dehli kl 22.30.Siden vi fikk kortere opphold der enn først bestilt ble det et opphold på knappe 3 ,5dager-vi ville vel ikke bestillt denne turen hadde vi vært klar over dette.
Date published: 2016-11-28
Rated 5 out of 5 by from En reise der opplevelsene stod i kø. Ønsket før turen var kanskje først og fremst å få se og oppleve Taj Mahal, men vi fikk oppleve så mye mer. Reiserute og program var flott. Med vår guide Sofia og hennes kunnskap ble det høydepunkt på høydepunkt. Så får vi heller leve med at ikke alle fikk sett tiger. Flott med togturen der vi kom ekstra tett på lokalbefolkningen. De ekstra stopp guiden la inn ga oss møter med barn og voksne som beriket turen. Turen og gjennomføringen var godt lagt opp fra Albatros Travel. Her var alle detaljer på plass. Vi bodde bra og spiste bra. Selv om det stod i programmet ble nok noen litt overrasket over at det var så pass kjølig på natten og morgenen på denne tiden.
Date published: 2017-02-13
Rated 5 out of 5 by from Flott reise med mange utrolige opplevelser Reisen var helt topp. Det var fullpakket program hele veien med utrolige flotte opplevelser. Guiden vår hadde masse kunnskap og. Vi ble lett revet med i fortellingene hans. Alt var tilrettelagt før vi kom til de forskjellige stedene og det var svært professionelt. Skal jeg ut å reise igjen, kommer jeg til å bruke Albatros. Beste jeg har opplevd.
Date published: 2015-11-15
Rated 5 out of 5 by from Spennende reise til en annen verden Imperiets Juvel var en fantastisk og opplevelsesrik tur. Vi fikk oppleve indisk hverdagsliv, gateliv, basarer, vandre rundt i berømte palasser og festningsverk og delta på safarie. Vi spiste indisk mat og fikk innblikk i indiske tradisjoner og omgangsformer. Vår glimrende reiseleder gjorde turen innholdsrik og trygg. Gjennom orienteringer og leksjoner ga hun oss innsikt i indisk kulturliv, utdanningssystem, religion, politikk, historie og samfunnsliv forøvrig. Reiseleder og indisk guide utfyllte hverandre på en god måte. Den velutdannede guiden delte personlige opplevelser med oss, og var et varm og trivelig innslag på turen. Reiseleder fulgte oss opp på en profesjonell måte med informasjon, praktisk tilrettelegging og personlig hjelp når det var behov for det. Hun var både hyggelig og tydelig. Sjåfører og hjelpemann fraktet oss trygt gjennom Indias vrimlende trafikk og passet på våre personlige eiendeler.
Date published: 2016-02-23
Rated 5 out of 5 by from Innholdsrik og sanselig reise i India Innkjøring i Indisk historie gjennom utflukter til fort og templer, supplert med dybdekunnskap fra vår dyktige guide. Det ble også innblikk i marmor- og teppeindustrien, der det også var mulighet for å kjøpe seg noe fint. Fikk også se sosiale forhold på nært hold da vår buss punkterte. Dette bidro til å krydre reisen lutt ekstra. Til tider kanskje litt mye salg av gatevarer på bussen, men man ble også vant til det; og til tider fant man kanskje noe man trengte. Reisen var også slitsom, men i ettertid føles det som veldig om jeg har sett mye på kort tid; og det er jeg fornøyd med. Maten ble likevel litt ensformig etter mange dager, men det er kanskje sånn det er å spise i India.
Date published: 2020-01-06
Rated 3 out of 5 by from Flott tur, men mye bussing. Lite forhånds info om reise til ekstratur, flybytte og nesten 3 t busstur. Fikk en dårlig tilbake reise med nattfly og Aeroflott mot rolig natt på hotell i Dheli og dagfly hjem med Finair, slik vi hadde kjøpt .Kom hjem totalt utslitt.
Date published: 2016-12-04
 • y_2022, m_12, d_4, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_12, tr_341
 • loc_no_NO, sid_INRTR01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser