Imperiets Juvel

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Tigre, templer og Taj Mahal – Nord-India servert på et sølvfat til en pris du ikke finner maken til!

Tre inn i prinsenes land: Rajasthan og “den rosa byen” Jaipur, med gamle slott, maharajah-palasser og edelsteiner i overflod.

Speid etter tigre på safari i den eksotiske nasjonalparken Ranthambore – en verden av skinnende påfugler, lekne aper, leoparder, krokodiller og tigre. Gå tur i Fatehpur Sikiri, den hemmelighetsfulle, forlatte palassbyen. La deg fortrylle av Taj Mahals eventyrlige romantikk. Gå på oppdagelse i en av de eldste byene i verden i Delhis fargesprakende basarer, full av historie, full av liv. Bli med på denne reisen inn i det gylne triangels farger! Sjokkrosa, knallgult, himmelblått – det er magisk, fargesprakende, annerledes... og uforglemmelig.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Ja

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Rupi

Dagsprogram 10 dager
Dag 1
Avreise fra Oslo
Dag 2
Ankomst til Delhi. India Gate og på oppdagelse i Old Delhi
Dag 3
Delhi–Jaipur. City Palace
Dag 4
Jaipur. Vindenes Palass, Amber Fort og opplevelser i Jaipur
Dag 5
Jaipur – Rantambore
Dag 6
Ranthambore tigerreservat. Morgen- og ettermiddagssafari
Dag 7
Ranthambore – Agra. Spøkelsesbyen Fatehpur Sikri
Dag 8
Agra. Taj Mahal og Agra fort
Dag 9
Agra – Delhi. Avskjedsmiddag
Dag 10
Delhi–Oslo

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
16 998,–
Oslo
16 998,–
Oslo
16 998,–
Oslo
16 998,–
Oslo
16 998,–
Oslo
16 998,–
Oslo
15 998,–
Oslo
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Avreise fra Oslo
Om ettermiddagen starter vi reisen vår fra Oslo til den indiske hovedstaden Delhi. Vi ankommer neste dag.
Dag 2
Ankomst til Delhi. India Gate og på oppdagelse i Old Delhi
India Gate

Med en historie på mer enn 3000 år har Delhi øvet stor innflytelse på den indiske kulturhistorie. Mens Indias store kystbyer fortsatt kun var rene mudderbanker, var Dehli en sydende hovedstad for et eldgammelt rike. Få byer har vært bygget, forsvart, erobret, plyndret brent, forlatt og gjenoppbygget så mange ganger. Herskere har kommet og gått, og ikke færre enn 2 dronninger og 70 konger har regjert her siden 1193. Alle har etterlatt seg spor – på godt og vondt.

Delhi er en hovedstad som spenner over fortid og nåtid. Eller rettere – den er to byer i én, ”Old Delhi”, full av urgammel historie med fortet, moskeene og de mange basarene, og ”New Delhi”, bygget og innviet av britene i 1931: En elegant metropol med brede bulevarder, prektige bygninger og hager skapt av velrenommerte landskapsarkitekter.

Den manglende sameksistens mellom det gamle og nye er et felles trekk ved moderne indiske byer. Men ingen steder er den mer iøynefallende enn i Dehli. Den gamle, fattige bydelen lever som alltid sitt eget liv, mens den rike og politiske elite sitter tilbaketrukket bak lukkede dører i sofistikerte diplomatiske enklaver og debatterer den åpenlyse fattigdom. Byen avspeiler slik landet som helhet.

Vi starter med å besøke det vakre Lakhsmi Narayan Templet som er et av hovedstadens største og mest imponerende hindutempler. Herfra fortsetter vi mot India Gate og den gamle bydelen hvor vi fortsetter til det spennende basarkvartalet med sykkelrickshaw. Mellom basarens boder med alle mulige frukter og duftende krydder ligger det små beskjedne butikker hvor skreddere, barberere og håndverkere alltid har det travelt. Vi passerer også den prektige Jama-moskeen som er blant de største og fineste i India. Grunnstenen ble lagt i 1650 og det tok over 5 000 arbeidere seks år å ferdiggjøre dette enorme byggverket.

Dag 3
Delhi–Jaipur. City Palace
Fristende frukt i Jaipur

Vi kjører buss til byen Jaipur. Turen går gjennom et typisk indisk landskap jorder og små landsbyer.

Jaipur er Rajasthans sydende hovedstad, den ble grunnlagt i 1727 og er også kjent som ”den rosa byen”. Her ligger det en overdådighet av fine palasser, fargestrålende basarer og det nærliggende Amber Fort.

I dag besøker vi det imponerende palasskomplekset City Palace, som nesten er en hel by i byen. Sist på ettermiddagen kjører vi til hotellet vårt.

Dag 4
Jaipur. Vindenes Palass, Amber Fort og opplevelser i Jaipur
Amber Fort, Jaipur

Jaipur har ikke alltid vært hovedstad i området. Inntil 1727 var byen Amber hovedstad. Men plassen ble for trang der, og derfor flyttet man hovedstaden sørover til det nåværende Jaipur. I dag besøker vi først Hawa Mahal, Vindenes palass. Herfra kunne maharajahens harem i sin tid sitte og iaktta det fargestrålende gatelivet utenfor uten selv å bli sett. I nærliggende Amber finner vi Amber Fort, som ligger høyt og dramatisk til på en bakketopp omgitt av vakttårn. Herfra har man en fantastisk utsikt over Moatasjøen og landskapet rundt.

Tilbake i Jaipur har vi tid til å handle litt i byens spennende basar og oppleve det hektiske livet i en av Indias storbyer.

Dag 5
Jaipur – Rantambore
Ranthambore nasjonalpark

Om morgenen reiser vi fra Jaipur og setter kursen mot Ranthambore. Den forholdsvis lange turen, går gjennom et landskap med imponerende fjellandskap og idylliske landsbyer. Overalt myldrer det med mennesker. Etterpå kjører vi ut på landet og besøker en landsby der vi får et innblikk i hvordan beboerne her ute dyrker jorda og lever livene sine.

Om ettermiddagen er vi fremme i Ranthambore og drar til hotellet vårt.

I naturreservatet Ranthambore finner vi et av de to tigerreservatene i Rajasthan. Det ligger i nærheten av byen Sawai Madhopur. Skogene rundt byen Sawai Madhopur var tidligere privat jaktområde for maharajaene i Jaipur, og man kan fremdeles se mange av de gamle ”jakthyttene” som i dag er omgjort til mindre hoteller. Med sine vidstrakte skoger og åpne gressletter dekker parken et areal på mer enn 400 kvadratkilometer. I tillegg til leoparder, pantere, sjakaler, aper, sambhar-hjorter, villsvin, leppebjørner og krokodiller, er det omkring 35 tigre i reservatet.

Men selv om det er mange dyr her, må vi understreke at man skal ha en viss flaks for å se tigre, og vi kan ikke gi noen garanti.

Dag 6
Ranthambore tigerreservat. Morgen- og ettermiddagssafari
Ranthambore nasjonalpark

Tidlig om morgenen kjører vi inn i naturparken. På grunn av parkens mange tørre og åpne områder, er det lett å få øye på dyrene, og ved de utallige innsjøene som dyrene oppsøker for å drikke og avkjøle seg, kan man oppleve dyrelivet på nært hold.

Parken er en av de etter hvert mange parker i India som hører inn under det såkalte ”Project Tiger”. Her utføres et omfattende arbeid for å bevare den indiske tiger. Tigeren er verdens største kattedyr, og en voksen hann kan veie over 250 kilo. Det er virkelig en spennende opplevelse når man plutselig får se den staselige katten komme spankulerende ut av buskaset eller se den ligge i gresset og slikke sol.

Etter morgensafarien kjører vi tilbake til hotellet for å spise lunsj og slappe litt av, før vi igjen drar av sted på dagens andre safari om ettermiddagen.

Dag 7
Ranthambore – Agra. Spøkelsesbyen Fatehpur Sikri
Fathepur Sikri

Om morgenen kjører vi til den nærliggende byen Sawai Madhopur hvor vi tar toget til Agra. Som med all transport i India må vi forvente forsinkelser, men imens kan vi oppleve folkelivet på indiske stasjoner. Tidligere foregikk en togreise i India i tettpakkede og falleferdige togvogner der selv trappetrinn og tak var fylt til bristepunktet med mennesker. I dag er indiske jernbaner kanskje ikke blant verdens raskeste og mest punktlige. Men ekspresstogene er raske og vi kjører på en komfortabel klasse med sitteplass til Bharatpur og derfra med buss til storbyen Agra hvor vi sjekker inn på hotellet vårt.

Underveis ser vi spøkelsesbyen Fatehpur Sikri. Byen rakk å være hovedstad i Stormogulriket i 14 år under herskeren Akbar, før den ble forlatt i 1585. Byen ble oppført til ære for sufi-mystikeren Shaikh Salim Christi, som forutsa fødselen av hele tre mannlige arvinger til Stormogulrikets trone. Akbar burde kanskje ha tenkt litt mer over plasseringen av den nye hovedstaden, for det var stor vannmangel i området, og det gikk ikke mange år etter Akbars død før byen var helt forlatt. Akbar rakk imidlertid å oppføre både palasser, moskeer og monumentale minnesmerker, og den godt bevarte byen står tilbake som et taust vitne om stormogulenes velde.

Dag 8
Agra. Taj Mahal og Agra fort
Utsikt mot Taj Mahal over Yamuna-elva

Man vet bare litt om Agras tidlige historie, men på begynnelsen av 1500-tallet ble byen hovedstad i stormogulenes rike, og ble dermed for alvor et maktsenter på det indiske subkontinent. Stormogulene var en muslimsk stamme fra det afghansk-persiske området som invaderte store deler av det nordlige India. Med en regjeringstid som strakte seg fra cirka år 1500 til 1700, regnes stormogulene for de mest betydningsfulle av alle herskere som kom utenfra.

Dagens høydepunkt er uten tvil besøket i Taj Mahal. Shah Jahan oppførte Taj Mahal som gravmausoleum over sin yndlingshustru Mumataz Mahal, som døde i barsel under tragiske omstendigheter. Mausoleet, som er anlagt på en fire meter høy sokkel, er bygget i 1631 i persisk stil og omgitt av fire slanke minareter. Det står i tindrende hvit marmor og er dekorert med millioner av halvedelsteiner. Hele bygningen utstråler en unik ro og harmoni og det kan være vanskelig å rive seg løs fra denne perlen av et byggverk.

Etterpå skal vi til Agra fort, det mest overdådige palasset fra Mogultiden. Det ble oppført i rød sandstein av herskeren Akbar i årene 1565–1573. Fortet er et imponerende bygg som tydelig bærer preg av tidenes skiftende herskere: fra Akbars røde sandstein til Shah Jahans silkehvite edelsteinsinnlagte marmorflater.

Utsikten over Yamunaelven til Taj Mahal er blendende. Stormogulen Shah Jahans sønn, Aurangzeb, var en maktsyk person, og da Aurangzeb overtok makten etter sin far, drepte han sin yngre bror og gjorde sin egen far, Shah Jahan, til fange på nettopp Det røde fort. Herfra kunne Shah Jahan nyte utsikten til Taj Mahal fra en sirlig utskåret marmorbalkong inntil sin død.

Dag 9
Agra – Delhi. Avskjedsmiddag
Skolebarn i Delhi

Vi forlater Agra og kjører til Delhi. Før i tiden tok det lang tid å kjøre denne strekningen, men nå går det fort via den relativt nye Yamuna Expressway. Når vi er framme i Delhi blir vi innkvartert på hotellet vårt.

Vi avslutter vår opplevelsesrike reise med en god avskjedsmiddag før turen går tilbake til Norge.

Dag 10
Delhi–Oslo
Etter en reise med utallige inntrykk er det tid til å si farvel til Nord-India.

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 15 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
3 898,–
Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Oslo–New Delhi t/r med mellomlanding
 • Utflukter og entreer ifølge program
 • Innkvartering på gode hoteller i delt dobbeltrom
 • Helpensjon
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 7% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Det kreves visum for innreise til India. Beregn ca. 25 USD (Les mer her)
 • Drikkevarer
 • Driks til lokalguide, sjåfør og assistent (beregn ca. 30 USD i alt)
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under “Prisen inkluderer”

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Bagasje

Det kan være lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedage der du ofte ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Håndverksbesøk

På reisen har vi innlagt enkelte besøk på små virksomheter og kooperativer som produserer noen av de ting som kjennetegner India; tekstiler, marmor og juveler. Det vil naturligvis være mulighet for å kjøpe noen av varene på disse korte besøkene.

Deltagerantal

Reisen gjennomføres ved minimum 20 deltakere. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4-6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Tilslutning med innenriksfly

Hvis du trenger tilslutning med innenriksfly i Norge skal du selv sørge for dette. Vi anbefaler at du har minst 2,5 time mellom flyskiftene.

Mer om India

Her kan du lese mer om India: www.albatros-travel.no/reisemaal/asia/india

Les blant annet om klima og vær, tidsforskjell, driks og se om du trenger visum eller vaksinasjoner.

Visum til India

Albatros anbefaler at du selv søker om e-Visa til India.
Du kan tidligst søke om e-Visa 120 dager før avreise og senest 10 dager innen avreise.
Det kan gå opp til 72 timer for å få godkjent et e-Visa.
Les Albatros’ veiledning her

 

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Forleng reisen

Badeferie i Goa 6 dage

Type Reiseforlengelse
Varighet 6 dager
Pris Fra 10 998,–
Strandferie ved Indiens uopdagede perle på lækkert spa-resort
Det sydlige Goa består av vakre kyststrekninger og hyggelige små landsbyer hvor vi kan nyte herlige avslappende dager på et lekkert hotell langt borte fra verdens larm og leven.
Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Holiday Inn Resort 5*, Cavelossim

5-stjerners hotellet Holiday Inn Resort ligger ved Mobor Beach, Cavelossi kun få minutters gange fra de kritthvite strendene og det krystallklare Arabiahavet.

Hotellet er omgitt av vakre velholdte hager samt et flott utendørsbasseng. Det er en hyggelig bar og en veldig god restaurant på hotellet som tilbyr et variert utvalg med kulinariske fristelser. 
På hotellet er det naturligvis også en spa-avdeling som tilbyr behandling på den 5 000 år gamle ayuveda-tradisjonelle måten. Man skal betale ekstra for disse ytelsene. 

Hotellet består av 205 rom. Hotellet har flere romtyper og vi bor i Garden View rooms med utsikt til hotellets flotte hage. 

Alle rommene har terrasse eller balkong, eget bad og toalett, aircondition, TV, hårføner og minibar. Det er te- og kaffefasiliteter på rommet og WiFi samt safe er også tilgjengelig. 

Les mer på hotellets nettsider: https://www.ihg.com/holidayinnresorts/hotels/us/en/goa/goiin/hoteldetail

Pris

kr 10 998,– per person i delt dobbeltrom; Plaza Garden View
kr 19 498,– per person i enkeltrom; Plaza Garden View

kr 11 898,– per person i delt dobbeltrom; Plaza Pool View
kr 20 398,– per person i enkeltrom; Plaza Pool View

kr 12 798,– per person i delt dobbeltrom; Premium
kr 21 298,– per person i enkeltrom; Premium

Prisen inkluderer
 • Fly Delhi – Goa t/r 
 • Al transport mellem lufthavn og hotel i Delhi og Goa
 • 5 nætter på Holiday Inn Resort i delt dobbeltværelse i kategorien Garden View Suite
 • 1 nat på hotel i Delhi i delt dobbeltværelse i forbindelse med hjemrejsen 
 • Morgenmad dagligt og middag på hotellet dag 6
Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles sammen med reisen eller aller senest 75 dager før avreisen. Vi anbefaler at du bestiller forlengelsen din i så god tid som mulig, siden vi ikke kan garantere ledige plasser på hotell og fly på alle avreisedatoer. Legg vennligst merke til at prisen på forlengelsen kan variere på bakgrunn av tilbud og etterspørsel

Avslapning i Kathmandu-dalen 6 dager

Type Reiseforlengelse
Varighet 6 dager
Pris Fra 13 998,–
Avkobling i Nepals spirituelle hovedstad Katmandu

Tenk deg lange, fredfylte dager i Kathmandudalens enestående vakre natur... fantastiske, eksotiske byer... og mennesker som ikke holder opp med å smile...Velkommen til Kathmandu!

Kathmandu er uten tvil en av Asias mest fargerike og fascinerende hovedsteder med en enestående imøtekommende befolkning og et kulturelt og religiøst mangfold man sjelden finner maken til.

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Du bor på det økovennlige Chhahari Retreat, bare en halvtimes kjøretur fra Kathmandus sprudlende sentrum, rett ved nasjonalparken Chivapuri. Her, i fredfylte omgivelser ved Chivapuri-fjellets fot og med Kathmandudalens vakreste natur rett utenfor døra, kan du virkelig koble av og lade opp batteriene. La deg bade i det klare sollyset på 1600 meters høyde. Lytt til skogens eksotiske lyder. Og benytt deg av de mange spennende turmulighetene: Dra på utflukt til den gamle bydelen Patan, historiske Bhaktapur eller sydende Thamel. Besøk den sovende gudinnes tempel. Prøv deg på trekking i nasjonalparken Chivapuri. Eller oppsøk landsbylivet i området rundt – der fargerike buddhistiske flagg og skinnende hinduistiske templer står side om side.

Les mer om hotellet på www.chhahari-retreat.com

Pris
kr 13 998,– per person i delt dobbeltrom

Tillegg for enkeltrom
kr 5 498,-

Prisen inkluderer
 • Fly Delhi – Kathmandu t/r
 • Transport mellom lufthavn og hotell t/r
 • 5 netter på Chhahari Lodge i delt dobbeltrom
 • Frokost daglig
 • 1 natt i Delhi på godt hotell (i delt dobbeltrom)

Ved forlengelse til Nepal er det viktig å huske at du må søke et såkalt ’double entry’ visum til India (da du reiser til India to ganger).

Prisen inkluderer ikke

Turistvisum til Nepal anskaffes ved ankomst til Kathmandu og betales kontant med USD50,- per person. Albatros Travel sender ut separat informasjon til de kunder som reiser både til India og Nepal.

Bestilling

Reiseforlengelsen må bestilles i forbindelse med bestilling av selve reisen eller senest 75 dager før avreise. Vi kan desværre ikke garantere ledig plass på hotell, fly osv. på alle avreisedatoer.

Rated 4 out of 5 by from Et land med stor kontrast på fattig og rig, men et land i fremgang! Min anden rejse til Indien, men ikke min sidste!
Date published: 2023-03-12
Rated 5 out of 5 by from En opplevelses-reise i et land med store kontraster. En godt opplagt og vel gjennomført reise med en kunnskapsrik reiseleder.
Date published: 2023-03-09
Rated 5 out of 5 by from Min beste ferie fram til nå En fantastisk tur. ALT var eventyrlig. Det eneste negative og som drar ned er flyselskapet. Elendig service og oppfølging på en såpass lang reise.
Date published: 2023-03-06
Rated 5 out of 5 by from Veldig bra opplegg Engasjert reiseleder med bra kunnskaper. Kunne ikke vært bedre. Hjelpsom,hyggelig lokalguide, dyktig sjåfør og sidemann
Date published: 2023-03-05
Rated 4 out of 5 by from Det flotteste av India og Nepal, med rom for forbedringer fra arrangøren Det var stort å kunne besøke Taj Mahal og de andre praktbyggene, å se folk og dyr i herlig harmoni, sammen med en reiseleder som alltid var klar til å bistå på beste måte. Men - visumsøknaden var svært vanskelig, her burde Albatros ha hjulpet. Og vi fikk jo aldri flybilletter! På utreisen gikk det bra, reiseleder ga oss boarding-kort. Trodde det samme skulle skje på hjemveien, men der fikk vi alvorlige problemer! Dere hadde jo bare sendt oss tidspunktene, og i Delhi var det ingen reiseleder. Det var på håret at vi kom oss hjem, lokalt ansatte i Finnair prøvde å hjelpe oss, men vi sto visst ikke på listen deres en gang. Så uten billetter var det kaos, flyet var fullt, men det var visst 2 seter uten navn. En vennlig flyplassansatt ringte nødnummeret til Albatros, og det gikk bra til slutt. Det var visst våre 2 flyseter som var uten navn. Hvor mye kunne vært spart av angst og frustrasjon hvis vi hadde hatt billetter med navnene våre på!
Date published: 2023-03-05
Rated 5 out of 5 by from Innholdsrik og velorganisert reise, med mange flotte opplevelser Turen bød på alt fra severdigheter, kulturopplevelser, god mat, safari, ulike transportmidler, innblikk i lokale håndverksprodukter og var ledet av en kunnskapsrik og hyggelig guide/reiseleder.
Date published: 2023-03-03
Rated 5 out of 5 by from En reise med mange og varierte opplevelser Vi så praktfulle byggverk der Tas Mahal var høydepunktet. Men og et India der fattigdom og nød gjorde sterkt inntrykk. Reiselederen var svært god med et varmt hjerte for India og folket. En god ambassadør for Albatros.
Date published: 2023-03-02
Rated 4 out of 5 by from Opplevelsrik reise Kreativ løsning for oss med avvikende t/r tidspunkter. Skuffende at dere ikke kunne ordne en utvidelse av oppholdet i Delhi med en dag.
Date published: 2023-02-27
 • y_2023, m_3, d_19, h_22
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_12, tr_358
 • loc_no_NO, sid_INRTR01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser