Storsafari til Nakurusjøen og Masai Mara

individual-tour
Individuell reise med engelsktalende guide

Den klassiske safarien til Kenyas berømte sjøer og naturområder ved Elementaitasjøen, Nakurusjøen og i Masai Mara

Denne opplevelsesrike safarien er tilrettelagt av Albatros’ safarikontor i Nairobi. Her er rimelige sjanser for å innfange The Big Five – løve, elefant, bøffel, neshorn og leopard – med kameralinsen. Etter et besøk på Karen Blixens farm i Nairobi står programmet i safariens tegn. I Kenyas høyland bor dere ved den vakre Elementaitasjøen, og ved sodasjøen Nakuru venter det oss et av Kenyas mest imponerende syn når titusener av lyserøde flamingoer beveger seg som en samlet organisme bortover innsjøen. Dere kjører gjennom den imponerende afrikanske Riftdalen, Great Rift Valley, til det berømte naturområdet Masai Mara. Reisen ledes av Albatros’ spesialutdannede engelsktalende ”driving guides”. En komfortabel reise på et relativt høyt nivå, med god tid til å oppleve både Afrikas storvilt og befolkning.
Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Individuel reise

 • Reiseleder Engelsktalende guide

 • Visum Ja

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Kenyanske shilling

Dagsprogram
Dag 1 Avreise fra Oslo
Dag 2 Nairobi. Sjiraffbesøk, elefantbarnehjem, Karen Blixen Museum og videre til Elementaitasjøen
Dag 3 Nakurusjøen nasjonalpark. Safari
Dag 4 Elementaitasjøen–Masai Mara. Great Rift Valley og safari
Dag 5–6 Safariopplevelser i Masai Mara
Dag 7 Masai Mara–Nairobi–hjemreise
Dag 8 Ankomst til Oslo

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
29 998,–
Oslo
På forespørsel
25 998,–
Oslo
På forespørsel
25 998,–
Oslo
På forespørsel
29 998,–
Oslo
På forespørsel
29 998,–
Oslo
På forespørsel
29 998,–
Oslo
På forespørsel
27 998,–
Oslo
På forespørsel
27 998,–
Oslo
På forespørsel
32 998,–
Oslo
På forespørsel
32 998,–
Oslo
På forespørsel
32 998,–
Oslo
På forespørsel
32 998,–
Oslo
På forespørsel
29 998,–
Oslo
På forespørsel
36 998,–
Oslo
På forespørsel
29 998,–
Oslo
På forespørsel
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Avreise fra Oslo
Fly fra Norge til Kenya innebærer alltid et flyskift underveis, med ankomst til Nairobi om kvelden.
Dag 2
Nairobi. Sjiraffbesøk, elefantbarnehjem, Karen Blixen Museum og videre til Elementaitasjøen
Tid for mat

Etter frokost er første stopp et sjiraffsenter, der dere får en unik mulighet til å mate de vennlige kjempedyrene fra en hevet plattform, mens vortesvinene nede på bakken prøver å fange det som måtte falle ned til dem. Deretter kjører dere en kort tur til Daphne Sheldricks barnehjem for elefanter. Her hilser dere på elefantunger som er blitt reddet fra farlige situasjoner i Kenyas nasjonalparker. Dere ser ungene bli foret og leke med personalet.

Etterpå går turen til Karen Blixens hus, som hører under Kenyas nasjonalmuseum. Huset var opprinnelig hovedhuset på Karen Blixens kaffefarm ved foten av Ngong Hills, der hennes elsker Denys Finch Hatton ligger begravet. Huset ble kjøpt for innsamlede midler og løpende rekonstruert etter fotografier. Det fremstår i dag nøyaktig som på Karen Blixens tid. En del av de manglende møblene ble fremstilt i forbindelse med opptaket av filmen ”Out of Africa” med Meryl Streep og Robert Redford i de store rollene som Karen og Denys.

Etter lunsj i den hyggelige Karen Coffee Garden, som ligger ved siden av museet, fortsetter dere fra Nairobis mylder til den lille og vakre sodasjøen Elementaita, som ligger i den berømte Great Rift Valley.

Dag 3
Nakurusjøen nasjonalpark. Safari
Neshornene prøver krefter

Dere kjører ganske tidlig en snau time til Nakurusjøen nasjonalpark, der den første egentlige safarikjøringen eller “game drive” venter. De store akasieskogene omkring sjøen er hjemsted for bøfler, vannbukker, impalaer og andre antiloper. Nakuru har en stor bestand av leoparder, som dere med litt hell kan få øye på, ofte mens de ligger i eller under de gigantiske, kaktuslignende kandelaber-trærne på skråningene omkring Nakurusjøen. Nakurusjøen nasjonalpark er trolig det beste stedet i Øst-Afrika å oppleve både svart og hvitt neshorn og den majestetiske Rothschild-sjiraffen, som nyter særlig beskyttelse her. De hvite neshornene ses oftest på de åpne områdene rundt sjøen, mens de svarte bladspisende neshornene foretrekker buskaset og derfor er litt vanskeligere å få øye på. Nakurus tette viltbestand er supplert av et usedvanlig rikt fugleliv og et av Kenyas mest imponerende viltfenomener, når titusener av snadrende flamingoer med et svakt lyserødt skjær bølger bortover sjøen som en samlet organisme. Mange forskjellige fuglearter er samlet ved denne sodasjøen, blant andre pelikaner, skarver, skjestorker, mange mindre vadefugler og forskjellige ørner som elveørn og savanneørn. Lunsjen inntas på Lake Nakuru Lodge. Etter en fantastisk safaridag drar dere tilbake til Lodge sent på dagen.

Dag 4
Elementaitasjøen–Masai Mara. Great Rift Valley og safari
Vi kommer virkelig tett på

Etter frokosten kjører dere gjennom Den store riftdalen. Dagens mål er de åpne viltrike slettene i Masai Mara. Det blir en god og spennende kjøretur på omkring 5 timer (avhengig av forholdene) til Masai Mara, der lunsjen står klar.

Dere har sett en masse vilt allerede, men utpå ettermiddagen kjører dere ut i reservatet igjen og blir imponerte av dyrene og det vidstrakte landskapet. Masai Mara er et berømt naturområde som består av det nasjonale viltreservatet Masai Mara og det tilstøtende Masailandet. Det er avgrenset av Oloololo-høyderyggen mot nordvest, av Tanzania mot sørvest, av de tørre buskområdene og Great Rift Valley mot sørøst og endelig av de tiltakende markområdene mot øst mellom reservatet og “masai-hovedstaden” Narok. Masai Mara er karakterisert av vannrike elver og nedbør fordelt over hele året, og da er langvarige, ødeleggende tørkeperioder sjeldne. Derfor finner man året rundt en svært stor fast viltbestand, som gjør Mara, som det kalles i daglig tale, til det mest populære reisemålet i Kenya. I juli–august vandrer opp mot en million gnuer, sebraer og gaseller fra Tanzanias Serengeti-sletter til Mara for å spise det frodige gresset som har vokst godt til etter regnet i de foregående månedene. I oktober–november vandrer dyrene atter mot Tanzania og Serengeti, der regntiden så smått har begynt og friskt gress gror opp. Løvefamiliene kjemper både med hverandre og med hyenene om territoriene sine, som fyller hele området. Store elefantflokker vandrer mellom elv og vannhull, mens savannens raskeste sprinter, geparden, daglig finner sitt bytte blant savannens gressetere.

Det er ingen tvil om at Masai Mara er stedet der man har den største sannsynlighet for å se de fleste av savannens karakteristiske arter på kortest tid. Blant disse artene kan fremheves: elefant, bøffel, sjiraff, sebra, løve, leopard, gepard, hyene, krokodille, flodhest, neshorn, eland-antilope, vannbukk, impala, topi-antilope, Grant- og Thompson-gaseller. Av større fugler kan nevnes kampørn, savanneørn, gjøglerørn, elveørn, de fleste store gribbearter, struts, sekretærfugl og koritrapper. I Masai Mara kan man være sikker på å få noen uforglemmelige naturopplevelser uansett når på året man kommer.

Dag 5–6
Safariopplevelser i Masai Mara
Den største av Afrikas Big Five
De neste par dagene blir antakelig tilrettelagt med to safarikjøringer om dagen henholdsvis i de tidlige morgentimene og de sene ettermiddagstimene, når viltet er mest aktivt. Midt på dagen kan dere nyte en god lunsj på lodgen og kanskje ta en tur i svømmebassenget eller slappe av med en god bok i skyggen.
Dag 7
Masai Mara–Nairobi–hjemreise
Takk for denne gang
Etter frokosten går turen tilbake til Nairobi. Dere krysser atter Great Rift Valley med de mange vakre vulkanene. Underveis finner dere et sted med flott utsikt og nyter en medbrakt lunsj. Deretter går turen til flyplassen eller til et tilleggsarrangement.
Dag 8
Ankomst til Oslo

Prisinformasjon

Tillegg for enkeltrom
4 000,–
Tillegg for enkeltrom

Avreise i 2020: 4000,- 
Avreise i 2021: 5000,- 
(med unntak av 16/5 og 13/6: 2000,-) 

Prisen inkluderer
 • Fly Oslo – Nairobi t/r
 • Airways Safarier, utflukter og transport ifølge program
 • 1 natt på hotell i delt dobbeltrom i Nairobi
 • 5 netter i delt dobbeltrom på lodge
 • Utflukter, transfers* og entréer ifølge program med engelsktalende lokalguide.
 • Frokost i Nairobi og helpensjon på lodger, drikkevarer ikke inkludert
 • Lunsj på Karen Blixen Coffee Garden samt besøk på Karen Blixen Museum
 • Skatter og avgifter

*Utfluktene samt transfers gjennomføres sammen med andre reisende

Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillegg for enkeltrom
 • Drikkevarer
 • Visum til Kenya (USD 50, betales ved ankomst)
 • Driks (beregn ca. USD 80)
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nevnt under “Prisen inkluderer“
Barnrabatt

7 000,– (2-11 år)

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Bagasje

Det kan være lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du ofte ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Plastposer i Tanzania og Kenya

Vi gjør oppmerksom på at myndighetene i Tanzania og Kenya nylig har vedtatt en lov som forbyr innføring og salg av plastposer. Derfor kan man heller ikke ta med tax free-poser ved innreise til Tanzania eller Kenya.

De av dere som har planer om å handle i forbindelse med flyreisen oppfordres til å ta med for eksempel en stoffpose til å ha innkjøpene i, slik at dere slipper å få inndratt plastposen.

Når dere ankommer flyplassen i Tanzania eller Kenya skal dere kaste den plastposen dere fikk i forbindelse med tax free-kjøpet (det er satt opp store søppelcontainere til dette) og legge tax free-varene ned i stoffposen eller vesken dere har med dere hjemmefra.

I og med at loven som sagt forbyr all innføring og bruk av plastposer er det heller ikke tillatt å ha med seg plastposer i bagasjen.

ALL bruk av plastposer er forbudt i Tanzania og Kenya, og man risikerer store bøter hvis man ikke overholder dette.

Om individuelle reiser

På individuelle reiser tilbyr Albatros en rekke utflukter du kan velge å kjøpe ekstra. De går til spennende severdigheter som vi varmt kan anbefale. Du kan også la være å kjøpe utfluktene – det gir mer tid til egne eventyr og til å nyte reisen i eget tempo. På noen reiser er det utflukter inkludert i prisen. Felles for alle transfers og utflukter er at de blir gjennomført med en engelsktalende lokalguide som er spesialist på reisemålet. Til forskjell fra våre gruppereiser er det ingen Albatros-reiseleder med på turen, og den engelsktalende lokalguiden er ikke nødvendigvis den samme fra utflukt til utflukt. Transfers og utflukter gjennomføres sammen med andre reisende. Vi har faste avganger og et bestemt antall plasser for å holde prisen nede.

Tilslutning med innenriksfly

Hvis du ønsker tilslutning med innenriksfly i Norge vil vi gjøre hva vi kan for å hjelpe deg med dette. I så fall ber vi om at du opplyser dette når du bestiller reisen. I enkelte tilfeller må du selv administrere det, og vi anbefaler da at du sørger for å ha minst 2,5 timer mellom flyskiftene.

Været og årstider

Man kan dele året i Kenya inn i tre årstider. Januar til sist i mars og igjen sist i juni til slutten av oktober kalles for tørketiden. Den lange regntiden finner sted fra sist i mars til slutten av juni, mens den korte regntiden faller i november. Bortsett fra midt i april til midten av mai er det fantastisk å reise i Kenya. Hvis man velger å reise i april, juni og november skal man være forberedt på litt regn, som oftest faller om natten eller som en kort skyll midt på ettermiddagen. Dette betyr på ingen måte at man skal holde seg vekk i disse månedene – tvert imot. I de senere år er det imidlertid en tendens til at man kan vente regn året rundt. Målinger viser at det ikke kommer mer regn, men at nedbøren er blitt bedre fordelt gjennom året, noe som er særdeles gunstig for planteveksten og dermed viltet.

Mange blir overrasket over klimaet i Kenya. Landet ligger på ekvator, og likevel er temperaturene ytterst behagelige. Dette skyldes at safariområdene ligger mellom 700 og 2200 meter over havnivået. Dagtemperaturene er stort sett de samme året rundt og ligger mellom 25 og 32°C. Natt- og morgentemperaturene er litt lavere, og det er en god idé å ta med en vindjakke til morgensafariene. Klimaet på kysten er naturligvis litt fuktigere og varmere, men det føles sjelden altfor varmt. Temperaturene om dagen ligger mellom 28 og 34°C, og den konstante brisen gjør at det er svært behagelig. Det skal selvfølgelig nevnes at det kan regne hele året, og at temperaturene kan avvike fra det som er nevnt her.

Transport

Man skal være innstilt på at en del veier er i svært dårlig forfatning.

Mer om Kenya

Vil du vite mer om klima og vær, tidsforskjell og driks eller se om du trenger visum eller vaksinasjoner? Les mer her:  www.albatros.no/reisemaal/afrika/kenya 
Allmenn informasjon

En trygg reiseopplevelse

Vi vil at du skal føle deg trygg som en Albatros-reisende, fra du bestiller reisen til du kommer hjem med mange gode opplevelser - også i en verden med coronavirus. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å minimere smittefaren og samtidig gi deg alle reiseopplevelsene du drømmer om. Våre tiltak inkluderer:

 • Alle reiseledere er sertifisert i WHOs retningslinjer for smittebegrensning
 • Ekstra høye krav til våre samarbeidspartnere i forhold til rengjøring
 • Vi informerer alle reisedeltakerne våre om reiseforsikring og minimering av smitte

Les om alle tiltakene våre her

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Forleng reisen

Reiseforlengelse i Kenya

Type Reiseforlengelse
Varighet 6 dager
Pris -
Luksusbadeferie ved Indiske hav sør for Mombasa

Forleng safarireisen din i Kenya på herlige Leopard Beach Resort & Spa på Diani Beach – Kenyas beste og mest eksotiske strand. I tillegg til de lange sandstrendene med vaiende palmer er det masser av utflukts- og aktivitetsmuligheter her. Ta for eksempel en runde golf, besøk en tradisjonell kenyansk landsby, eller hva med en safari med Indiske hav som bakgrunn?
Se alle utfluktsmuligheter her:
Utflukter og aktiviteter på Leopard Beach Resort & Spa

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Leopard Beach Resort & Spa er et førsteklasses resort bygget i hvit, arabiskpreget kyststil direkte på stranden. I det store parkområdet er det flere bassenger både på strand- og landsiden. Resortet har to sportssentre der man kan styrketrene, spille tennis eller squash, dykke, stå på seilbrett, fiske og mye mer. I tillegg har hotellet et stort spa- og wellnessenter.
Les mer om resortet på
 www.leopardbeachresort.com

Pris med Superior Balcony-rom
kr 8 500,– per person i dobbeltrom
kr 10 500,– per person i enkeltrom
Barnepris kr 3 500,– (2–11 år)

Oppgradering til Deluxe Terrace-rom
Tillegg kr 650,– per person i dobbeltrom
Tillegg for Delux Terrace-enkeltrom kr 3 300,–
Barnepris kr 4 000,– (2–11 år)

Prisen inkluderer
 • Fly Nairobi–Mombasa t/r
 • Transport mellom lufthavn og resort
 • Innkvartering i delt dobbeltrom på Leopard Beach Resort & Spa
 • Halvpensjon (frokost/middag)
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk safaritur! Reisen var flott organisert av Albatross. En lokal guide ventet på oss på flyplassen, og deretter ble vi tatt veldig godt hånd om. Raphael, som var guide på safarituren, var helt topp. Hyggelig, hjelpsom og med ekstremt god kunnskap om dyrene og hvor de kunne finnes. Vi så alle de fem store, krokodiller og flodhester svømte i elva forbi hyttene vi bodde i. Raphael organiserte også besøk for oss i en masai-landsby, en flott og interessant opplevelse. Vi ble satt sammen med tre fra Australia på turen, hyggelig selskap, men vi var ikke klar over dette på forhånd. Campene vi var på var fantastiske, nydelige med flott beliggenhet. Turen kunne ikke ha vært bedre!
Date published: 2020-02-24
Rated 4 out of 5 by from Omfattende rundreise Reiseleder var flink. Var hans første tur, og han måtte lete litt for å finne frem. Det ble mye bilkjøring i bil som var ment for safari, og ikke veier. Det ble slitsomt. Særlig reisen inn til Masa Mara. De som synes norske veier er dårlig kan prøve denne. Vi så løver ved flere anledninger. Den store mengden gnuer var imponerende. Overnattingstedene var bra.
Date published: 2018-09-04
Rated 5 out of 5 by from Over alle forventninger. Safarien overgikk alle våre forventninger. Badeferien på Leopard Beach Resort var herlig avslappende luksus. Vår safariguide var usedvanlig dyktig og vi fikk "big 5", "big 9" og mye, mye mere! Vi ble geleidet av dyktige guider til og fra og på flyplassene.
Date published: 2018-11-04
Rated 5 out of 5 by from En flott reise spekket med opplevelser En spennende og opplevelsesrik tur med mange gode opplevelser. Raphael, vår fantastiske sjåfør og guide, har en utrolig teft for å komme til riktig sted i det avgjørende øyeblikket. I løpet av turen så vi både "the big five", leopard, gepard, krokodille og mange andre dyr og fugler. Maasai Mara er et fantastisk og utrolig vakkert sted!
Date published: 2020-03-01
 • y_2020, m_7, d_8, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.10
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_4
 • loc_no_NO, sid_KEIRT01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser

20KEIRT01ANO0811