Storsafari til Nakurusjøen og Masai Mara

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Klassisk Big Five-safari og Kenyas varierte natur i nasjonalparkene Samburu, Lake Nakuru og verdensberømte Masai Mara. Høy komfort og maks. 18 deltakere

Bli med på en unik safari-rundreise til Kenya, og opplev den mest varierte natur som finnes i Afrika. Vi besøker hele tre nasjonalparker: Samburu nasjonalpark, der spesielle arter som sjiraffantilope og somalistruts trives i den tørre halvørkenen, Lake Nakuru nasjonalpark, der titusener av flamingoer stimler sammen ved sodasjøer, og det verdensberømte viltreservatet Masai Mara, som imponerer med sin bestand av storvilt. I minibusser med vindusplass til alle drar vi på utkikk etter Big Five-dyrene: elefant, neshorn, bøffel, løve og leopard.

Vi bor i lodges med høy komfort og utsikt over savannen, mot Nakuru-sjøen og Masai Maras store dyreflokker, og rundreisen byr på naturskjønne kjøreturer, bl.a. gjennom Kenyas høyland, landsbyer, The Great Rift Valley og med stopp ved ekvator og fossen Thomson’s Falls. Eventyret slutter i Nairobi, der vi besøker Karen Blixens museum.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Safari

 • Reiseleder Norsk/svensk

 • Visum Ja

 • Vaksinasjon Ja

 • Valuta Kenyanske shilling

Dagsprogram 10 dager
Dag 1
Oslo–Nairobi. Overnatting på hotell i Nairobi
Dag 2
Videre til Samburu nasjonalpark med vakker kjøretur gjennom høyland og landsbyer. Safari i Samburu
Dag 3
Safari i nasjonalparkene Samburu og Buffalo Springs
Dag 4
Videre til Lake Nakuru Nasjonalpark med naturskjønn kjøretur inkl. ekvator og fossen Thomson’s Falls. Ettermiddagssafari
Dag 5
Safariopplevelser i Lake Nakuru
Dag 6
Gjennom The Great Riff Valley til naturreservatet Masai Mara. Ettermiddagssafari
Dag 7–8
Safariopplevelser i Masai Mara
Dag 9
Gjennom The Great Rift Valley til Nairobi. Karen Blixens museum. Fly Nairobi–Oslo
Dag 10
Hjemkomst

Avreisedatoer

Avreise Varighet Pris Avreiseflyplass Bemerk
53 998,–
Oslo
Klikk på en dato for å se riktig program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Oslo–Nairobi. Overnatting på hotell i Nairobi

Vi flyr fra Oslo om morgenen med kurs mot Kenya. Underveis har vi et flyskift til et komfortabelt rutefly som flyr oss direkte til Nairobi. Måltider, drikkevarer og underholdning om bord er med i reisens pris.

Når vi har gjort fra oss innreiseformalitetene, møter vi turens Albatros-reiseleder og sjåførene våre og kjører til hotellet vårt i Nairobi, hvor vi har en overnatting.

Dag 2
Videre til Samburu nasjonalpark med vakker kjøretur gjennom høyland og landsbyer. Safari i Samburu

Etter en god nattesøvn og frokost forlater vi Nairobi og setter kursen mot Samburu nasjonalpark. Vi begir oss nordover gjennom det frodige høylandet med skogplantasjer, ananasplantasjer og landsbyer, og til tross for støvet og de humpete veiene har vi en vakker og avvekslende kjøretur foran oss vest for Mount Kenya. Vi kjører gjennom flere områder, der stammefolkene boranere, samburuer, rendiller, somaliere og meruer bor, og også det svært fargerike turkana-folket, som ellers tradisjonelt bare lever rundt Turkanasjøen.

På veien til Isiolo, der asfaltveien opphører, tar vi en pause fra de barske veiene og nyter en god lunsj på en restaurant.

Allerede når vi kjører inn i Samburu, begynner safarien, og ved ankomst til lodgen vår har vi sannsynligvis sett riktig mange dyr. Vi blir innkvartert på Samburu Sopa Lodge for to netter. Deretter er det kveldsmat i restauranten, som ligger helt inntil elva. Med lykter kan man kanskje se et par røde krokodilleøyne i nattemørket.

Dag 3
Safari i nasjonalparkene Samburu og Buffalo Springs

Nasjonalparkene Samburu og Buffalo Springs ligger i den storslåtte og barske nordlige halvørkenen. Her danner de karakteristiske flatkronede paraplyakasiene vakre silhuetter mot den blå himmelen.

I dette området vil vi trolig se noen av de dyrene som er tilpasset det tørre klimaet, og som ikke finnes lenger mot sør i de klassiske safariområdene. Dette gjelder grevysebra, nettsjiraff, oryxantilope, somalistruts og sjiraffantilope. Vi vil også holde utkikk etter løvene og elefantene, som ofte ses i svært store flokker på opptil 50 individer, og andre typiske savannedyr.

Lodgen ligger vakkert til ved den livgivende Uaso Nyiro-elva og er det perfekte utgangspunktet for safarikjøring i det varierte landskapet. Hytta er bygget på toppen av hevet grunn, og gir panoramautsikt over de fjerne Samburu Hills til den ene siden og El Ndonyo Keri - Samburu-navnet for Mount Kenya - til den andre.

I de varme ettermiddagstimene mellom safariturene spiser vi lunsj på lodgen og slapper av.

Dag 4
Videre til Lake Nakuru Nasjonalpark med naturskjønn kjøretur inkl. ekvator og fossen Thomson’s Falls. Ettermiddagssafari
Thomson’s Falls i Kenya

Vi forlater det tørre nord for igjen å bevege oss nord for Aberdare-skogene mot Rift Valley. På veien gjør vi holdt ved ekvator og fossen Thomson’s Falls, der vi kan nyte utsikten og strekke på bena, før vi tar den siste strekningen til Lake Nakuru Nasjonalpark.

Ved Lake Nakuru venter et av Kenyas mest imponerende syn, når titusener av lyserøde flamingoer er samlet ved sodasjøen, der de spiser alger og krepsdyr. I tillegg til flamingoer er der også pelikaner, skarver, skjestorker og mange mindre vadefugler. De store akasieskogene rundt sjøen er hjemsted for bøfler, vannbukker, impalaer og andre antiloper.

Under de vakre kandelabertrærne på skråningene gjemmer leopardene seg, og vi kan være så heldige å få se dem i de sene ettermiddagstimene.

Lake Nakuru er et av de beste stedene å oppleve svarte og hvite neshorn i Øst-Afrika, sammen med den truede Rothschildsjiraffen.

Vi kommer til Lake Nakuru Sopa Lodge, en herlig lodge med en suveren utsikt.

Dag 5
Safariopplevelser i Lake Nakuru

Vi drar ut på en morgensafari og en ettermiddagssafari i dag, når viltet er mest aktivt.

Dag 6
Gjennom The Great Riff Valley til naturreservatet Masai Mara. Ettermiddagssafari

Etter frokosten forlater vi Lake Nakuru Nasjonalpark og kjører gjennom The Great Rift Valley – den store senkningen i Øst-Afrika. Dagens mål er de alltid viltrike Masai Mara-slettene i det sørvestlige Kenya. Vi har en lang og spennende kjøretur foran oss.

Etter ca. fire-fem timers kjøring (avhengig av forholdene) kommer vi til Masai Mara, som nå skal være basen vår de kommende tre nettene. Lodgen ligger i et av de mest viltrike områdene i hele Masai Mara, og i motsetning til mange andre av parkens områder er stedet alltid fremragende for store dyreopplevelser.

Selve kjøreturen til hjertet av Masai Mara, der Keekorok ligger, er i seg selv en lang safari der vi stadig vil støte på flokker av ville dyr. Lodgen har et praktfullt utendørsområde med en gangbro som fører over et lite sumpområde og ender ved et vannhull som stadig får besøk av ville dyr.

Masai Mara er et verdensberømt naturområde som består av det nasjonale viltreservatet Masai Mara og det tilstøtende Masai-landet. Det er avgrenset av høyderyggen Oloololo mot nordvest, av Tanzania mot sørvest, av de tørre buskområdene og The Great Rift Valley mot sørøst og endelig av de tiltakende markområdene mot øst mellom reservatet og “masaihovedstaden” Narok.

Masai Mara er karakterisert av vannrike elver og nedbør fordelt over hele året, og langvarige, ødeleggende tørkeperioder er sjeldne. Derfor finner man her en veldig stor og stabil viltbestand året rundt. Det gjør området til det mest populære safarireisemålet i Kenya.

Fra førstningen av juli begynner over en million gnuer og sebraer å krysse Maraelva for å spise det frodige gresset i Masai Mara. I oktober/november vandrer dyrene atter sørover mot Tanzania og Serengeti, der regntiden har begynt og friskt gress venter.

Løvefamilier er spredt over hele Masai Mara, og store elefantflokker vandrer rundt nær skog og vann, der de alltid kan finne mat. Savannens raskeste sprinter, geparden, finner daglig sitt bytte, særlig blant thompsongasellene. Den kan ofte ses på lang avstand fordi den holder til på de åpne gresslettene og jager i dagslys.

Masai Mara har gjennom de siste hundre årene endret karakter fra åpent gressland til tett, ugjestfri busk-steppe befengt med tsetsefluer, men er nå igjen forvandlet til åpent gressland. Noen ser med stor bekymring på at savannetrærne forsvinner med en hastighet på 8 % årlig, delvis som følge av elefantenes beiting. På den andre siden er kombinasjonen av galleriskog langs elver, sumper og åpent gressland ideell når man legger vekt på den store artsrikdommen som vi vil oppleve på denne turen.

Det er ingen tvil om at Masai Mara er det stedet der man med størst sannsynlighet vil kunne se de fleste av savannens karakteristiske arter på kortest tid. Blant disse artene kan vi fremheve elefant, bøffel, sjiraff, sebra, løve, leopard, gepard, hyene, krokodille, flodhest, neshorn, elandantilope, vannbukk, impala, topiantilope og grant- og thompsongaseller. Av fugler kan vi nevne kampørn, savanneørn, gjøglerørn, elveørn, de fleste store gribbearter, struts, sekretærfugl og koritrappe.

I Masai Mara kan man være sikker på å få noen uforglemmelige naturopplevelser uansett når på året man kommer.

Dag 7–8
Safariopplevelser i Masai Mara
På safari

Vi vil trolig tilrettelegge to safariturer om dagen, når viltet er mest aktivt i de tidlige morgentimene og de sene ettermiddagstimene. Og én dag pakker vi lunsjen og drar på heldagssafari for å ta oss vidt omkring i det vakre området.

Campens sentrale plassering gjør det lett for oss å komme rundt i langt de fleste hjørner av reservatet og oppnå de største sjansene for enestående viltopplevelser.

Dag 9
Gjennom The Great Rift Valley til Nairobi. Karen Blixens museum. Fly Nairobi–Oslo
Karen Blixens museum og farm

Etter frokosten kjører vi tilbake til Nairobi. Underveis krysser vi igjen The Great Rift Valley med de mange vakre vulkanene der.

I Nairobi spiser vi lunsj på restaurant Karen Blixen Coffee Garden, som ligger tett ved Karen Blixens museum og farm, og vi besøker museet.

Deretter kjører vi til lufthavnen og reiser hjem til Norge om kvelden.

Dag 10
Hjemkomst

Prisinformasjon

Reisens pris

Fra kr 53 998,– per person i delt dobbeltrom.
Se priser for alle avreisedatoer

Tillegg for enkeltrom
6 498,–
Prisen inkluderer
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Fly Oslo–Nairobi t/r med mellomlanding
 • Safari og utflukter ifølge program
 • Helpensjon dag 2–9
 • 1 hotellovernatting i delt dobbeltrom i Nairobi
 • 2 netter i delt dobbeltrom på Samburu Sopa Lodge
 • 2 netter i delt dobbeltrom på Lake Nakuru Sopa Lodge
 • 3 netter i delt dobbeltrom i Masai Mara på Zebra Plains Mara Camp
 • Safarikjøring i minibusser med maks. 6 personer og vindusplass til alle
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Driks til lokalguider og sjåfører (beregn ca. kr. 350,–)
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Visum til Kenya (ca.50 USD + gebyr) Läs mer här
 • Drikkevarer
 • Personlige fornødenheter
 • Alt ikke nevnt under "Prisen inkluderer"

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Opplysninger om reisen

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Vi ber om at du pakker i en bag eller myk koffert, i stedet for koffert med hardt skall. Dette er fordi det vil bli lettere å håndtere all bagasjen i kjøretøyet vi bruker.

Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Plastposer i Tanzania og Kenya

Vi gjør oppmerksom på at myndighetene i Tanzania og Kenya nylig har vedtatt en lov som forbyr innføring og salg av plastposer. Derfor kan man heller ikke ta med tax free-poser ved innreise til Tanzania eller Kenya.

De av dere som har planer om å handle i forbindelse med flyreisen oppfordres til å ta med for eksempel en stoffpose til å ha innkjøpene i, slik at dere slipper å få inndratt plastposen.

Når dere ankommer flyplassen i Tanzania eller Kenya skal dere kaste den plastposen dere fikk i forbindelse med tax free-kjøpet (det er satt opp store søppelcontainere til dette) og legge tax free-varene ned i stoffposen eller vesken dere har med dere hjemmefra.

I og med at loven som sagt forbyr all innføring og bruk av plastposer er det heller ikke tillatt å ha med seg plastposer i bagasjen.

ALL bruk av plastposer er forbudt i Tanzania og Kenya, og man risikerer store bøter hvis man ikke overholder dette.

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 10 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Tilslutning med innenriksfly

Hvis du ønsker tilslutning med innenriksfly i Norge vil vi gjøre hva vi kan for å hjelpe deg med dette. I så fall ber vi om at du opplyser dette når du bestiller reisen. I enkelte tilfeller må du selv administrere det, og vi anbefaler da at du sørger for å ha minst 2,5 timer mellom flyskiftene.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Forleng reisen

Reiseforlengelse i Kenya

Type Reiseforlengelse
Varighet 6 dager
Pris Fra 13 998,–
Luksusbadeferie ved Indiske hav sør for Mombasa

Forleng safarireisen din i Kenya på herlige Leopard Beach Resort & Spa på Diani Beach – Kenyas beste og mest eksotiske strand. I tillegg til de lange sandstrendene med vaiende palmer er det masser av utflukts- og aktivitetsmuligheter her. Ta for eksempel en runde golf, besøk en tradisjonell kenyansk landsby, eller hva med en safari med Indiske hav som bakgrunn?
Se alle utfluktsmuligheter her:
Utflukter og aktiviteter på Leopard Beach Resort & Spa

Bilder
Klikk på bildene for å se dem større
Hotell

Leopard Beach Resort & Spa er et førsteklasses resort bygget i hvit, arabiskpreget kyststil direkte på stranden. I det store parkområdet er det flere bassenger både på strand- og landsiden. Resortet har to sportssentre der man kan styrketrene, spille tennis eller squash, dykke, stå på seilbrett, fiske og mye mer. I tillegg har hotellet et stort spa- og wellnessenter.
Les mer om resortet på
 www.leopardbeachresort.com

Pris med Superior Balcony-rom
kr 13 998 NOK per person i dobbeltrom
kr 15 498 NOK per person i enkeltrom

Barnepris kr 4 000,– (2–11 år)

Oppgradering til Deluxe Terrace-rom
Tillegg kr 600,– per person i dobbeltrom
Tillegg for Delux Terrace-enkeltrom kr 2 200,–

Prisen inkluderer
 • Fly Nairobi–Mombasa t/r
 • Transport mellom lufthavn og resort
 • Innkvartering i delt dobbeltrom på Leopard Beach Resort & Spa
 • Halvpensjon (frokost/middag)
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk opplevelse Vi opplevde høydepunkt etter høydepunkt på denne reisen. Selv om turen inneholder en del slitsomme transportetapper blir dette mer enn oppveid av de enestående møtene med dyr på nært hold. Løver, leopard, bøffel, krokodiller, elefanter som bare var noen meter fra oss. Vi kjørte i en Toyota Landcruiser med muligheter til å heve taket. En sjarmerende, kunnskapsrik sjåfør ga oss gode muligheter til å se og fotografere. Vi krysset av over 100 arter på vår tur. De fles te er festet til filmen.Overnatting på spektakulære lodger inne i nasjonalparkene må ikke glemmes. God mat, godt reisefølge og en utmerket svensktalende guide ga oss en fantastisk tur. Bedre kan det ikke bli. Jeg fotograferte med et Olympus OM-D E-M5II med en 75-300 med mer linse.
Date published: 2018-12-11
Rated 5 out of 5 by from Store opplevelser og mektige inntrykk En tur med høyt aktivitetsnivå. Sjåfører og reiseleder er kunnskapsrike og entusiastiske. Lodgene har god kvalitet, vennlig og serviceinnstilt personale. Sjåførene kjenner parkene og vet hvor dyrene kan treffes, men holdt respektfull avstand for ikke å forstyrre. På kort tid opplevde vi de store, leopard, elefant, løve, vannbøffel, gepard, krokodille, neshorn og flodhest, i tillegg til alle antiloper og fugler. Det var lange transportettapper mellom parkene, men det gav oss møter med Kenyas dagligliv.Takk for magiske øyeblikk!
Date published: 2018-12-01
Rated 5 out of 5 by from En herlig reise med mange fantastiske opplevelse. oppfyllelse av en drøm
Date published: 2018-11-29
 • y_2023, m_11, d_29, h_8
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.37
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_no_NO, sid_KERTR05, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser