Sussex og Kent – fra Brighton til Canterbury

group-tour
Gruppereise med Albatros-reiseleder

Canterbury, Chartwell House og Brighton med Sissinghurst Castle Garden – verdens kanskje vakreste hage.

På denne reisen opplever vi klassiske engelske badebyer, prangende hager, idylliske småbyer med stråtekte hus, imponerende katedraler, tradisjonsrike puber, landsbymiljøer og betagende landskaper. Her finner vi interessant arkitektur, fint bevarte bindingsverkshus og en fengslende historie. Vi besøker Sir Winston Churchills hjem og opplever kurbyen Royal Turnbrigde Wells, og så slår vi oss ned i den sjarmerende Eastbourne på den engelske sørkysten – bare et steinkast fra havet. Herfra besøker vi den fasjonable badebyen Brighton og nyter det overdådige blomsterfloret i Sissinghurst Garden, en av verdens mest kjente hager. Og vi avslutter reisen i Canterbury; den enorme katedralen der er også med på programmet. I grevskapet Kent besøker vi noe så spesielt som en britisk vingård og legger veien forbi det historiske Leeds Castle. Denne reisen foregår i et rolig og fredfylt tempo blant hyggelige mennesker og historiske severdigheter. Det er nesten som å være med i en britisk TV-serie.

Klikk på kartet for å se det i stort format
 • Type Rundreise

 • Reiseleder Dansk

 • Visum Nei

 • Vaksinasjon Nei

 • Valuta GBP

Dagsprogram 5 dager
Dag 1
Oslo–London. Chartwell House, Royal Turnbridge Wells og Eastbourne
Dag 2
Eastbourne. Sissinghurst Castle Garden og den historiske byen Battle utenfor Hastings
Dag 3
Den engelske sørkysten. Vi kjører til Brighton, som også kalles «London by the Sea»
Dag 4
Eastbourne–Canterbury. Vingårdsbesøk samt Canterbury, Englands åndelige hovedstad
Dag 5
Canterbury–Faversham–Leeds Castle. London og fly til Oslo

Bilder

Klikk på bildene for å se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS Noen av reisene våre finnes i flere utgaver. Husk å velge riktig avreisedato før du skriver ut.

Dag 1
Oslo–London. Chartwell House, Royal Turnbridge Wells og Eastbourne
Chartwell House var Sir Winston Churchills hjem i over 40 år

Vi starter reisen vår i England med et besøk på Chartwell House and Garden, som var selveste Sir Winston Churchills hjem i mer enn 40 år. Det gamle Tudor-paleet var det stedet der Churchill skapte sin familie i 1920–1930-årene, som var Chartwell Houses storhetstid. Det er en reise gjennom tiden, og her finner vi skatter fra den gamle statsministerens liv og levnet, der man får et unikt innblikk i hvordan en av Englands største ledere gjennom tidene har bodd. 

Vi fortsetter turen sørover og gjør et lite stopp i den gamle kurbyen Royal Turnbrigde Wells, som fra 1600-tallet var populær blant kongelige og adelige. De kunne nå byen på en dagstur fra London i hestetrukket karet. Her hadde man kilder med helsebringende mineralvann som man drakk lystig av om formiddagen, og om ettermiddagen kunne man underholde seg med promenader eller rideturer. Vi stopper ved The Pantiles, det overdekkede handelsområdet som i dag er fylt med gallerier, kafeer og små hyggelige spisesteder og barer. 
Deretter går turen nå sørover til byen Eastbourne i grevskapet East Sussex, som skal være vårt hjem de tre neste nettene. Fra Eastbourne kommer både komikeren Eddie Izzard og den tidligere statsministeren Theresa May. Byen utviklet seg til en fasjonabel engelsk badeby på 1800-tallet, og stemningen er klassisk viktoriansk med en liten dash middelhavsfornemmelse. Byen er så pass liten at man kan nå rundt til fots, men stor nok til å romme et rikt tilbud av kultur, shopping, fornøyelser og ikke minst puber og tehus. Eastbourne har også en åtte km lang strandpromenade.

Hotellet vårt er et typisk engelsk mellomklassehotell, og det er valgt primært for sin beliggenhet like ved havet. Vi har spisesteder i nærheten av hotellet; ellers kan man gå de ca. 800 meterne inn til byens sentrum, der det er et enda større utvalg. Og der finner man kanskje en hyggelig pub. Den første middagen spiser vi sammen på hotellet, mens de neste middagene i Eastbourne er på egen hånd, så man får mulighet til å oppleve kveldsstemningen i byen. 

 (Dagens kjøring 115 km – samlet kjøretid 2 timer)

Dag 2
Eastbourne. Sissinghurst Castle Garden og den historiske byen Battle utenfor Hastings
Sissinghurst Castle Garden i Kent

I dag skal vi oppleve en enestående og overdådig prakthage, nemlig Sissinghurst Castle Garden i grevskapet Kent, en drøm for alle som setter pris på hageanlegg med planter i harmoniske fargeskalaer. Hagene i Sissinghurst er skapt av forfatterinnen Vita Sackville-West og hennes mann, diplomaten Harold Nicolson, som kjøpte slottet i 1930. Den gangen var det svært forfallent, og flere av bygningene lå i ruiner. Parken med de vakre hagerommene var deres felles prosjekt, der Vita stod for plantevalget og Harold for de stringente rammene, og hvert hagerom har sin egen karakter. Som hagens naturlige sentrum står det gamle tårnet prangende, som en spesiell levning fra fordums tider. Vita elsket det ekstravagante og luksuriøse, men likte også det enkle og robuste. I rabattene myldrer det av alt fra eksotiske granatepletrær og magnoliaer til alminnelige nattfioler og hassel. Hageplanen er strikt arkitektonisk, og hvor man enn vender seg, er der noe som fanger blikket. Når vi har sett oss mette på all denne skjønnheten, venter en historisk opplevelse utover det vanlige. Slaget ved Hastings utspilte seg den 14. oktober 1066 ved den lille hyggelige byen Battle, 10 km utenfor Hastings, og dit skal vi. Slaget var Vilhelm Erobrerens og normannernes første store seier i erobringen av England. Det angelsaksiske England gikk snart under, normannerne seiret, og Vilhelm la både England og Wales under seg. Etter å ha tatt en titt på byen Battle, der den saksiske kongen Harald Godwinson sies å ha falt, besøker vi den moderne byen Hastings nede ved den Engelske kanal.

(Dagens kjøring ca. 120 km – kjøretid ca. 2 timer)

Dag 3
Den engelske sørkysten. Vi kjører til Brighton, som også kalles «London by the Sea»
The Brighton Palace Pier ble innviet i 1899

Vi skal i dag langs kysten lenger vestover mot Brighton, og her møter vi først de berømte kalksteinsklippene South Downs med Beachy Head og Seven Sisters. 

Vi kommer frem til byen Brighton, som også kalles London by the Sea, og som trolig er den best kjente badebyen på den engelske sørkysten. Brightons rullesteinstrand strekker seg gjennom hele byen og fortsetter milevidt til begge sider. Noen kilometer mot øst reiser hvite klipper seg som i Dover. Forlystelsesbyen Brighton har gjennom flere århundrer utviklet seg til en populær møteplass for samfunnets rikinger, for her møttes adel og kongelige. Royal Pavilion er den mest berømte severdigheten. Den ble bygd av arkitekten John Nash for å være en fasjonabel strandvilla for prinsregenten, den senere kong Georg IV. Det er en bemerkelsesverdig bygning, et overdådig lystslott i indisk stil med interiører inspirert av palassene i Det fjerne Østen. Det er ikke mange bygninger som er mer storslåtte enn denne. I byens sentrum kan vi slentre rundt i flotte regency-kvarterer eller i The Lanes, der trange og labyrintiske smug byr på en spennende samling av små smykkeforretninger, puber, hyggelige spisesteder og spesialbutikker for samlere. Vi får også anledning til å besøke The Palace Pier, den veldig prangende piren som ble anlagt i 1899 i senviktoriansk stil, og i dag er overdynget med spåkoner, spilleautomater og tivoliattraksjoner. Det var også i Brighton at ABBA vant Melodi Grand Prix i 1974 med sangen Waterloo. Den nyeste attraksjonen på stranden i Brighton er et 162 meter høyt utsiktstårn sponset av British Airways med utsikt til alle sider. Det ble innviet i 2016.

(Dagens kjøring 80 km – samlet kjøretid 1,5 time)

Dag 4
Eastbourne–Canterbury. Vingårdsbesøk samt Canterbury, Englands åndelige hovedstad
Den kjente katedralen i Canterbury

Det er nå tid til å forlate den engelske sørkysten og kjøre østover mot byen Rye i East Sussex. Gjennom den lille byen går Mermaid Street, som kanskje er den mest sjarmerende gaten i hele England, med små butikker, historiske vertshus og kafeer. Deretter besøker vi den engelske vingården Chapel Down, der vi selvfølgelig prøvesmaker vinene deres. I Sør-England trives nemlig en del typer av vinranker. Produksjonen er imidlertid svært liten, så det er vanskelig å finne disse vinene i andre land, men nå har vi sjansen til å prøve de edle dråpene.

Dagens mål er Canterbury i grevskapet Kent, Englands åndelige hovedstad og en av Englands eldste byer, full av pittoreske gater, fornemme butikker i gamle bindingsverkshus og raffinerte restauranter. Byen har med stolthet bevart sine middelalderlige attraksjoner og har en helt spesiell britisk sjarm. Canterbury har vært sete for erkebiskopen siden sist på 500-tallet, da den opprinnelige katedralen ble oppført, en katedral som nå er vidt berømt, og som ikke overraskende er opptatt på verdensarvlisten. Den første biskopen som på den tiden naturligvis representerte den katolske kirken og Roma, var Augustin av Canterbury, som i år 596 ble sendt til England av pave Gregor den store for å kristne sakserne. I år 1170 ble erkebiskop Thomas Becket myrdet i katedralen midt under en messe. Det førte til at den raskt ble et viktig valfartsmål for pilegrimer, noe som ble foreviget gjennom Geoffrey Chaucers berømte bok Canterbury Tales. Boken, som inneholder 24 beretninger på vers, blir betraktet som en milepæl i den engelskspråklige litteraturen. Siden kong Henrik VIII av England brøt med Roma og katolisismen, er erkebiskopen av Canterbury blitt utpekt av den engelske og senere britiske monarken.

Etter besøket i det historiske Canterbury begir vi oss gjennom det grønnkledde Kent til hotellet vårt like utenfor Canterbury, der en god middag venter oss.

(Dagens kjøring 150 km – samlet kjøretid 2,5 timer)

Dag 5
Canterbury–Faversham–Leeds Castle. London og fly til Oslo
Leeds Castle ligger i innsjøen The Great Water i Kent

Vi forlater Canterbury og begir oss mot den pittoreske lille historiske byen Faversham. Den anses for å være den eldste handelsbyen i landet og er sågar nevnt i den berømte Doomsday Book. Byen produserte i århundrer svart krutt til så berømte slag som Trafalgar og Waterloo, og dens historie som industriby er ikke til å ta feil av når man går rundt i den. Det blir tid til en liten lunsj på egen hånd før vi kjører videre.

Vi avslutter reisen med et besøk på Leeds Castle, som med en historie på over 900 år har dannet ramme rundt kjendisers og kongeliges liv. Slottet var kong Edvard Is favorittresidens, og Henrik VIII installerte sin første kone Katharina av Aragon nettopp her. Det er et av de mest besøkte historiske byggverkene i Storbritannia, og det vakre slottet som ligger imponerende plassert midt ute i sjøen The Great Water, sammen med stedets vakre, fantasifulle lekeplasser og en meget kronglet labyrint gjør Leeds Castle verd å besøke for både barn og voksne.
Etter noen hektiske dager er det tid til å kjøre tilbake til flyplassen for å gå om bord på kveldsflyet hjem igjen. 

 (Dagens kjøring 150 km – samlet kjøretid 2,5 timer)

Prisinformasjon

Prisen inkluderer
 • Oslo—London t/r
 • Norsk/svensk reiseleder
 • Bussreise ifølge program
 • 4 netter i delt dobbeltrom 
 • 4 frokoster
 • 2 middager
 • Utflukter ifølge program
 • Entré til Sissinghurst Castle Gardens, 1066 Battlefield, Chartwell House og Leeds Castle
 • Vinsmaking i Kent
 • Skatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom, 6% av reisens pris
 • Reiseforsikring
 • Tillegg for enkeltrom
 • Personlige fornødenheter
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Alt som ikke er nevnt under "Prisen inkluderer"

Før reisen

Reisen er underlagt Albatros Travels generelle reisevilkår som vi forutsetter at deltagerne er inneforstått med.

Informasjon om reisen

Bagasje

Det er lurt å ha med en mindre ryggsekk eller veske til dagsturer/utflukter og reisedager der du oftest ikke ser bagasjen din igjen før om kvelden. Det er ikke nødvendig å ha med håndkle.

Deltagerantall

Denne reisen krever et deltagerantall på minimum 15 personer. Hvis dette antall ikke oppnås forbeholder vi oss retten til å annullere reisen – dette vil typisk skje senest 4–6 uker før planlagt avreisedato. Vi er som reisearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tap man som kunde måtte bli påført som følge av annulleringen. Vi er kun forpliktet til å refundere reisens pris.

Allmenn informasjon

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at våre reiser generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. Selv på buss- og togreiser samt cruisereiser vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter. På mange av kulturreisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp på mer en 5 kilometers gåing.

Reiseforsikring

Ettersom helseforsikringen i Norge ikke dekker kostnader for hjemtransport og legebehandling i visse land, er det viktig at du har tegnet en reiseforsikring som dekker både kostnader for behandling av sykdom og hjemtransport. Dessuten anbefaler vi at reiseforsikringen også dekker skadet eller bortkommen bagasje.

Gouda Reiseforsikring

Albatros Travel har inngått et samarbeid med Gouda Reiseforsikring som sikrer at hjelpen alltid er i nærheten når du trenger den. Med Gouda i ryggen er du sikret ekstra trygghet på reisen.
Goudas egen alarmsentral er bemannet døgnet rundt med kompetente skandinavisktalende medarbeidere som er klare til å hjelpe deg. Med Goudas reiseforsikring får du både rask hjelp på stedet og god dekning, blant annet ubegrenset sykdoms- og ulykkesforsikring, reiseavbrudd, tilkalling av pårørende, erstatningsgaranti (kompensasjon for sykdom på reisen) og reisegodsdekning.
Om du er forsikret hos et annet selskap gjelder det muligvis andre regler – kontakt forsikringsselskapet ditt for mer informasjon. Det er den reisendes eget ansvar at forsikringen omfatter nødvendig dekning.

Albatros Travels reiseledere

De fleste av Albatros Travels reiser ledes av en Albatros reiseleder som enten møter gruppen i flyplassen før avreise eller ved ankomst til destinasjonen. På våre bussreiser møter dere reiselederen senest ved det siste påstigningsstedet. Sjåføren hjelper til med bagasje, informerer om plassering i bussen og sørger for at dere kommer sikkert fram. Alle reiselederne våre er erfarne, godt utdannede og nøye utvalgt av Albatros Travel.

På ekspedisjonsreiser med Albatros Expeditions bliver du møtt av en engelsktalende ekspedisjonsguide på destinasjonen og det vil også være engelsktalende ekspedisjonsteam som leder utfluktene og holder informasjonsmøtene som inngår på reisen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke kan forventes en norsk reiseleder om bord.

Enkelte av reisene våre er uten reiseleder. Det vil alltid fremgå tydelig av programmet om reisen er ledet av en reiseleder eller ikke.

Driks

På reisene våre kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikker. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med driks. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum driks i løpet av reisen, da lønnen i servicebransjen ofte er avstemt i forhold til dette. Vi angir et beløp i reiseprogrammene våre slik at du kan ta høyde for dette hjemmefra. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere. For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks.

Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar

De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar. For de av gjestene våre som reiser alene vil det være et tillegg for enkeltrom og/eller enkeltlugar. Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.
Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt.

Pass

Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen. Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly

Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Bestill gjerne en billett som kan endres, slik at du kan booke om ved en eventuell ruteforandring/flyforsinkelse.

Reiser med mindreårige

Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne (for eksempel barnebarn), eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen. Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet (utstedelsesdato m.v.) og hvilke stempler de må ha.
USA er et av de landene som har ovenstående krav , men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Plassering i flyet

Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som suverent står for fordelingen av seter på flyet.

Måltider om bord

På de fleste av reisene våre benytter vi rutefly. På de europeiske rutene har du som regel mulighet for å kjøpe forskjellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Noen få selskaper serverer mineralvann, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversjøiske rutene er maten inkludert, og hos noen få selskaper også drikkevarer. Ønsker du vin, øl og sprit, må du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer en hel del fra flyselskap til flyselskap og endres jevnlig, så vi kan dessverre ikke gi mere presise opplysninger før reisen.

Spesialkost

På flyreiser må spesialkost som for eksempel diabetes- eller vegetarmat bestilles senest 45 dager før avreise. Legg merke til at noen flyselskaper krever betaling for spesialkost. Vi videresender alltid øsker om spesialkost på flyreisen til flyselskapet, men vi kan ikke garantere at man får det.
Som utgangspunkt har vi ikke mulighet for å tilby spesialkost på våre reiser. På mange av reisene er det inkludert felles måltider der menyen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente å spise samme mat som de øvrige deltagerne på reisen. Vi noterer og videresender gjerne ønsker om spesialkost eller informasjon om allergier, men vi har dessverre ikke mulighet for å garantere at man kan få servert spesielle måltider eller at det kan tas spesielle hensyn ved allergi.

Plassering i bussen

På reiser med fly foregår transporten på destinasjonen ofte med buss. Her kan man ikke reservere en fast plass i bussen, og det er heller ikke mulig å kjøpe en bestemt plass før reisen begynner. Det er selvfølgelig mulig å avtale rokeringer underveis på reisen, så alle på skift kommer til å sitte både foran og bak i bussen.

På de reisene som foregår med buss fra start til slutt kan du reservere en bestemt sitteplass i bussen mot en ekstra avgift. De plassene som ikke er reservert fordeles etter først til mølla-prinsippet. Reisene er markert med «Bussreise» på nettsidene våre.

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Albatros Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Vi gjør oppmerksom på at kjøpte ekstrautflukter kun gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Avhengig av tidspunktet for avlysningen blir prisen for utflukten tilbakebetalt til de påmeldte deltagerne enten før eller etter at man har kommet hjem fra reisen.

Rated 4 out of 5 by from Veldig hyggelig reise med trivelig reiseleder Det var hyggelig og inkluderende reisefølge for meg som reiste alene og flink, engasjert og hjelpsom reiseleder som strakte seg langt. Mange fine og sjarmerende opplevelser og steder. Å besøke den nydelige hagen på Sissinghurst, Churchills hjem på Chartwell House & Garden og engelsk vingård var høydepunkter for meg.
Date published: 2023-09-28
Rated 4 out of 5 by from En interessant reise Vi hadde en kunnskapsrik og hjelpsom reiseleder.
Date published: 2023-09-26
Rated 5 out of 5 by from En flott reise gjennom engelsk kultur, landskap og historie En innholdsrik reise med besøk til spennende/interessante steder. Reiselederen var utrolig kunnskapsrik og svært flink til å skape god stemning blant deltakerne!
Date published: 2023-09-25
Rated 4 out of 5 by from Flotte utflukter! Det var lagt opp til interessante dagsturer. Spennende historier og fint med egen buss under hele turen. Kunnskapsrik reiseleder. Første dags program med Box Hill bør endres. Det samme gjelder 3 utflukter på samme dag. Hotellet i Eastbourne kan med fordel byttes ut. Beliggenheten er flott, men hotellet er slitent.
Date published: 2023-09-24
Rated 4 out of 5 by from Fin reise med mye historie og gode opplevelser Reisen var bra. Box Hill kunne vi unnvært. Ikke så mye for oss nordmenn. Foreslår heller at dag 4 kunne hatt bare 2 destinasjoner og heller fordelt noe annet til første dagen. Ellers storkoste jeg meg på hele turen. Bare å sitte på bussen gjennom engelsk landskap med alle de små fine byene er gode opplevelser for meg. Bra turmål resten også.
Date published: 2023-09-23
Rated 5 out of 5 by from Flott opplevelse med super guide Super hyggelig flink og koselig guide som gjorde turen til en strålende opplevelse. Så mange flotte stedet,
Date published: 2023-09-22
Rated 5 out of 5 by from En fin og interessant reise Reiseleder Mads tok oss gjennom historien på en interessant og morsom måte og loset trygt og behagelig rundt.
Date published: 2023-06-13
Rated 5 out of 5 by from Flott reise med mange opplevelser. Et stramt program, med mange spennende steder å besøke. Synes kanskje turen til Box Hill kunne kuttes ut. Veldig fornøyd ellers. Flink bussjåfør.
Date published: 2023-06-11
 • y_2024, m_6, d_18, h_7
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_27
 • loc_no_NO, sid_GBRTR08, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende reiser